Manas brīvdienas Šrilankā

Rakstīts: 10 decembris 2016
Ceļošanas laiks: 29 novembris — 5 decembris 2016
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 5.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 6.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 4.0
Daž us gadus vē lā k, izvē loties viesnī cu atvaļ inā jumam, es nolē mu pats uzrakstī t atsauksmi. 2016. gada novembrī lidoju uz brī niš ķ ī go valsti Š rilanku!! ! Š ī valsts mani pā rsteidza ne tikai ar okeā nu un dabu, bet arī ar laipniem, izpalī dzī giem un ļ oti dzī vespriecī giem cilvē kiem! ! Š ajā valstī ir viss! Okeā ns, kalni, upes, ū denskritumi, ezeri, palmas, tē jas plantā cijas, koki, puķ es, augļ i, ķ irzakas un burunduki tieš i uz balkoniem, unikā la flora un fauna! ! ! Mū ž ī gi zaļ š ! Tā ir neaprakstā ma sajū smas sajū ta!
Atpū tā s Club Koggala Village no 29.11 lī dz 05.12. Š ai viesnī cai var bū t trū kumi attiecī bā uz numuriem (mitrs un ar vecā m mē belē m. u), š ī nav jums Turcija, tač u tai ir labā kā pludmale uz visas salas, tī rā kā , nav nevienas č aulas, tikai smiltis. Tā tas ir pie ieejas okeā nā , nav neviena oļ a, Ū dens ir zils un tī rs. Visu laiku bija viļ ņ i, bet es peldē jos viļ ņ os katru dienu.
Atbraukt uz Š rilanku un sē dē t viesnī cā ir stulbi, bet tu neej uz š o paradī zi, lai sē dē tu istabā ! vienkā rš s, pieticī gs, bet mā jī gs. Noteikti vajag paņ emt istabu ar skatu uz okeā nu, jo. Numuri ar skatu uz dā rzu, ja nekas cits atrodas 1. stā vā , bet ar piekļ uvi baseinam. Skats uz okeā nu ir absolū ti pā rsteidzoš s! Personā ls laipns un atsaucī gs. Vispā r visi š rilankieš i ir laipni un patī kami cilvē ki, visi smaida un sveicina. Katru dienu viņ i tī rī ja istabu, papildinā ja tē ju / kafiju, katru dienu ielika pā ris maisiņ us. Brokastis ir labas, bet nav ne vistas, ne zivju, lai gan katrs atradī s kaut ko sev: ir omlete / olu kultenis, un dā rzeņ i, salā ti, augļ i, auzu pā rslas, graudaugi, konditorejas izstrā dā jumi . . ir arī Š rilankas virtuve, kas arī ir interesanti izmē ģ inā t).

Pirms brauciena pā rdomā ju ekskursiju programmu, kuras noteikti vajadzē tu apmeklē t. Otrajā mū su uzturē š anā s dienā viesnī cā notika tikš anā s ar tū roperatora pā rstā vi, kur viņ a pā rdeva ekskursijas par dā rgā m cenā m. Pludmalē satikos ar pludmales puiku Chaminda tā lrunis +94713184733 (+ viber). Puisis labi runā krieviski un angliski. Es visur gā ju ar viņ u . . tas bija vienkā rš i super!! ! ! Chaminda ir ne tikai lielisks gids, bet arī labs cilvē ks! ! 7 dienas Š rilankā kļ uva par ī stu draugu! Un nā kamreiz, ja ieš u, visu organizē š u caur viņ u! ! Viņ am ir tuk-tuk, viņ š mani veda uz veikaliem, kur pirku suvenī rus, garš vielas, akmeņ us, koka ziloņ us. Es to nevedu uz vietā m, kur viņ i silda tū ristus, tā pē c viss izrā dī jā s lē ts. Viņ š ir ļ oti godī gs un pieklā jī gs cilvē ks! Palī dzē ja savā kt augļ us. Ar viņ u ekskursijas iznā ca daudz interesantā kas, lē tā kas un pilnī gā kas, nekā ņ emt viesnī cu no tū risma aģ entū ras! Devos ar kuģ ī ti pa ezeru uz salā m (tur notika zivju pī lings), devos divu dienu ekskursijā : uz Kandi (skatī jā mies Zobu relikvijas templi), Dambulla templi, skatī jos Indijas tempļ us, Sigiriya, jā jā ar ziloņ iem, pabaroja, 2. diena devos uz botā nisko dā rzu, Nuwara Eliya, biju tē jas fabrikā , veikalā nopirku tē ju no 350 lī dz 4000 rū pijā m (puiš i no viesnī cas teica, ka viesnī cas gids ved tē ju par 25 dolā riem uz pirkt), devā s uz ū denskritumiem, kā arī izjuta vietē jo garš u un visu skaistumu, ceļ ojot vilcienā . Nakš ņ ojā m viesnī cā ar lielisku skatu. Es arī redzē ju zilo vali. Atvaļ inā jums bija hit! negribē jā s iet prom, jo ​ ​ Chaminda kļ uva par ī stu draugu!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu