Jautājums par viesnīca Club Koggala Village 3*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
48 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Valstis un pilsētas»
Cik ilgs laiks ir nepieciešams, lai nokļūtu Club Koggala Village no lidostas?
Sveiki visiem!!!Pastāstiet,cik ilgs laiks pagāja,lai nokļūtu no lidostas ??Un ja pārsēšanās prasa ilgu laiku ..cik par taksi dolāros??
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
5 abonenti  • prasīja 2018-06-096 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  10
аватар natalie2992
Taksometrs uz Kogallu no Kolombo būs dārgs + tevi kā tikko atbraukušo ārzemju tūristu sasildīs vietējie. Viņi var prasīt 50 un 100 dolārus (reālās cenas diemžēl jau esmu aizmirsis). Ir vietējie, privātie ceļveži no Kogalli, kas piekrīt uzņemt tūristus ar automašīnu par iepriekš noteiktu cenu. Transfērs - ilgs laiks, ja tūristus pa ceļam izkrauj citās viesnīcās. Precīzi neatceros, bet domāju, ka pagāja kādas 4 stundas.
аватар Natalija514277
Liels paldies!!!!!!!Es apmēram...))) rēķināšos ar 50$ (un ja pūlis sanāks ..tad vēl lētāk).vienkārši neesmu gatavs vēl 4h skatīties viņu apkārtni pēc lidmašīnas ... par nedēļu atpūtu ())Paldies!!!!;)
аватар Natalija514277
Kārtējo reizi .. piedod .. ja ar taksi ??Investēsim pēc stundas ??? Paldies
аватар natalie2992
nu nekādi stundā, pat ja brauc pa jaunu šoseju (viņiem ir 2 - jauna un veca) + ciemos brauc lēnāk. grūti pateikt, cik ilgi
аватар Natalija514277
Paldies))))((((mmmmiii)))
аватар natalie2992
Jautājiet apkārt, ja kāds var jums ieteikt kādu normālu cilvēku ar automašīnu no Kogalla un nosūtīt jums e-pastu, lai iepriekš vienotos par individuālu pārskaitījumu. Viņi vienmēr paaugstina cenas uz vietas. Pirmajā dienā mums tika atteikts brauciens no Kogalla uz Galli ar auto rikšu jeb 4-4500 rūpijām. Kulturāli teicām, padomāsim un vienojāmies ar Zudiju (viesnīcas priekšā vienmēr ir auto rikša ar rozā vai ceriņiem) par 1500 rūpijām uz 2 personām. Tad viņi visur gāja viņam līdzi, visur brauca, rādīja, nespieda kā citus, gaidīja, veda uz veikaliem, ieteica, ko labāk pirkt. Ar viņu varēja normāli sarunāt. Ceru, ka viņš joprojām ir tajā pašā vietā un tajā pašā vietā (viņiem ir atsevišķa ienākumu zona, kāds pludmalē piedāvā savus pakalpojumus, kaut kas viesnīcas priekšā). Tolaik dolāra kurss bija 1 dolārs – 130-135 rūpijas. Viņi arī devās kopā ar viņu uz Mataru, Unavatunu un tuvējiem ciematiem, uz augļu tirgiem, tējas veikaliem un alkohola veikaliem.
аватар natalie2992
Atcerējos, ka no Kolombo līdz Merisai (mazliet tālāk par Kogallu, tuvāk Matarai) taksi maksāja kaut kur ap 110 - 130 dolāriem.
joprojām ne 1500 rūpijas Galle bija par visu dienu, mazāk, aizmirsu. piedod :)
аватар Natalija514277
Puiši. Itālija..)5Spānija5..Turcija (25 reizes)Ēģipte 10 reizes...un Eiropa...Paldies
аватар hanno4ka
Izejot no lidostas, labajā pusē ir oficiāla taksometru stāvvieta. to cenas nav tik augstas, protams, var iet tālāk un neieguldīt pāris stundas, jo noteikumi ierobežo kustības ātrumu.
аватар L-Penka66
Varbūt vispirms ekskursija? Kolombo tur, Sigiriya-Dambulla-Kandy. Un tad uz dienvidiem) Tad visa transfēra tiks uztverta kā liela ekskursija)
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Club Koggala Village 3*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl