Jie Jie Beach by Jetwing 5*– Atsauksmes

4
Novērtējums 7.510
7.5 Numurs
7.5 apkalpošana
7.8 Tīrība
8.0 Uzturs
7.0 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Panadurā, blakus pludmalei. No tās logiem paveras lielisks skats uz Indijas okeānu. Atvērts 2016. gadā. Tas sastāv no divām 3 stāvu ēkām, kas aprīkotas ar 3 liftiem. Blakus viesnīcai ir dzelzceļš.Vairāk →
аватар Ivan273838
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Izcila viesnī ca! Diezgan liels! Apkalpoš anas lī menis labs, viss tī rs un sakopts, pludmale normā la, baseins tā ds-tā , peldē jā mies okeā nā . Ļ oti draudzī gs un izpalī dzī gs personā ls, kurš vienmē r ir gatavs palī dzē t. … Tomēr ▾ Izcila viesnī ca! Diezgan liels! Apkalpoš anas lī menis labs, viss tī rs un sakopts, pludmale normā la, baseins tā ds-tā , peldē jā mies okeā nā . Ļ oti draudzī gs un izpalī dzī gs personā ls, kurš vienmē r ir gatavs palī dzē t. Pavā rs gatavo garš ī gus ē dienus! Tikā mies ar vietē jo tuk-tukeri Nalinu. Viņ š mums organizē ja visā das ekskursijas (daudz lē tā k nekā no ceļ ojumu aģ entū ras). Viņ š mū s aizveda ar tuk-tuk uz tirgu, izvē lē jā s mums svaigus augļ us.
Runā jot par pā rtiku, ņ ē mā m tikai BB brokastis, restorā nā ir š iks bufete, jū ras veltes, zupas, gaļ a, augļ i, jū ras konditorejas izstrā dā jumi. Un vakarā Nalin mū s aizveda uz vietē jo restorā nu, paņ ē ma lielu š ķ ī vi (krabji, garneles, kalmā ri, tuncis) un tas viss ar garš ī gu mē rci, par visu š o gardumu iedeva 1500 rū pijas.
Š rilanka ir ļ oti interesanta valsts, š rilankieš i ir laipni un izpalī dzī gi cilvē ki (izņ emot ķ ildoš anos tirgū , piemē ram, "es esmu pavā rs no jū su viesnī cas, ejam" - neļ aujiet sevi apmā nī t) Padoms: kurš smē ķ ē . ņ em lī dzi cigaretes, maksā paciņ a 8-10 dolā ru, š ņ abja nav, alus ir, normā la 1 dolā rs 07 l pudele. Lai jums jauka uzturē š anā s š ajā viesnī cā .
аватар natalya_k
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca laba, salī dzinoš i jauna, labā stā voklī . Vienkā rš i nevajag to salī dzinā t ar Eiropas 5 zvaigznē m. Vestibils skaists, interesants arhitektoniskais risinā jums. Nav durvju vai logu, un vispā r nav divu sienu. Tu ienā c tieš i no ielas, un tur ir forš i – neatkarī gi no tā , vai darbojas kondicionieris, vai vē jš no okeā na. … Tomēr ▾ Viesnī ca laba, salī dzinoš i jauna, labā stā voklī . Vienkā rš i nevajag to salī dzinā t ar Eiropas 5 zvaigznē m. Vestibils skaists, interesants arhitektoniskais risinā jums. Nav durvju vai logu, un vispā r nav divu sienu. Tu ienā c tieš i no ielas, un tur ir forš i – neatkarī gi no tā , vai darbojas kondicionieris, vai vē jš no okeā na. Tu sē di uz dī vā na, atvē sinies, brī nies par okeā nu. Vestibilā ir bā rs un strū klaka, kur peld zivis.
Istaba ir tī ra, tī ra, uzkopta katru dienu un vairā k nekā vienu reizi dienā . Labi tī rī jā m, pat tad, kad neatstā jā m dzeramnaudu, tā pē c pē c tam vienmē r atstā jā m 100-200 rū pijas. Gide teica, ka tē jai pietiek ar 100 rū pijā m, bet ja ļ oti gribas pateikties, tad dodiet 150-200 rū pijas. Ja jums ir iespē ja izvē lē ties starp skatu uz jū ru/dā rzu, izvē lieties tikai pirmo iespē ju. Tomē r no rī tiem ir patī kamā k skatī ties uz okeā nu, nevis uz dzelzceļ a sliedē m un jumtiem. Mums bija logs ar skatu uz okeā nu, un mē s joprojā m dzirdē jā m vilcienu garā m.
Š is troksnis mū s nemaz netraucē ja, jo ī paš i tā pē c, ka arī okeā ns nav vā jš troksnis. Viļ ņ i pastā vī gi ir augsti, to troksnis novē rš uzmanī bu no sveš ā m skaņ ā m. Kopumā uzskatu, ka ne okeā na, ne dzelzceļ a troksni nevar salī dzinā t ar pē rtiķ u troksni). Numurā ir gaisa kondicionē tā js, ledusskapis, tē jkanna, tē jas, cukura un ū dens tī rī š anas lī dzekļ i tiek pastā vī gi papildinā ti. Vannas istabā fē ns, skapī - seifs un gludeklis, viss strā dā . Televizors ir krā š ņ s, liels ekrā ns, bet es neatradu interesantus kanā lus. Es noklikš ķ inā ju uz pirmajiem 30 — visi vietē jie, tā pē c izslē dzu un vairs neieslē dzu. Ir jautri lē kt pa viļ ņ iem okeā nā , bet peldē t nevarē s. Viļ ņ i ir tā di, ka iesā cē jiem sē rfotā jiem var iemā cī ties noķ ert vilni. Ir peldbaseins un peldē š anā s tajā.
Brokastojā m viesnī cā , mū su brokastis bija iekļ autas.
Par pusdienā m un vakariņ ā m varē ja piemaksā t, bet mē s devā mies uz kafejnī cu netā lu. Viesnī cā ir brokastis, pusdienas un vakariņ as - zviedru galds, proti, maksā.3000 rū pijas un ko un cik gribi.
Izlasī jā m atsauksmes un devā mies uz tā saucamo restorā nu kilometru no viesnī cas un kafejnī cu 150 metrus no viesnī cas - garš ī gi abos, cenas apmē ram vienā das (aiziet kaut kur ap 2000 rū pijā m no cilvē ka), bet nolē ma aiziet uz kafejnī cu, jo tā ir tuvā k. Turklā t ē dieni tur ir garš ī gā ki, pateicoties Anu firmas mē rcē m, kas tā s gatavo mā jā s un ir gatavas nest uz restorā nu, lai neizpaust noslē pumu. Kafejnī ca piedā vā ē dienkarti ar cenā m, bet restorā nā ē dienkartes nav – jū s vienkā rš i ņ emat lī dzi saldē tas garneles, krabjus un zivis, lai jū s varē tu izvē lē ties, ko gatavot. Iesaku kafejnī cu - ejiet 150 metrus no viesnī cas pilsē tas virzienā un pagriezieties pa kreisi, aizejiet lī dz alejas galam un ieraugiet norā di "Cinamon". Vai arī varat pajautā t tuk-tukeriem - viņ i dež ū rē tieš i aiz dzelzceļ a sliedē m.
Taupī gi tū risti stā stī ja, ka izgā juš i uz pilsē tu un tur paē duš i pusdienas par 450 rū pijā m (rī si, vista karija sastā vā un salā ti).
Bet es domā ju, ka jū ras veltes ir garš ī gā kas, un jū s varat atļ auties neekonomē t atvaļ inā jumā . Porcijas lielas – jū ras veltē m pievieno rī sus un salā tus – pē c š ā dā m vakariņ ā m nevar vakariņ ot.
Par naudu. Jā maina dolā ri lidostā , kur visizdevī gā kā likme ir 177 rū pijas, bet pilsē tā - 170. Lai pilsē tā mainī tu izdevī gā k, jā dodas pie tuk-tukeriem - viņ i zina vietu. Piemē ram, prasī jā m, lai mū s aizved uz banku, un š oferis prasī ja, kā pē c banka - kad teica, ka samainī t naudu, viņ š mū s aizveda nevis uz banku, bet uz elektronikas veikalu un teica, ka naudu var apmainī jā s š eit. Kā izrā dī jā s, valū tas kurss š eit ir labā ks nekā bankā - 176 rū pijas par dolā ru. Tā nu sapratu, ka mums ļ oti paveicā s ar tuk-tukeru - viņ š mū s neaizveda tur, kur teicā m, bet jautā ja, ko gribam, un brauca uz to, kur var nopirkt kvalitatī vā kas preces.
Viņ u sauc Nalins, ļ oti maigs puisis.
Viņ š angliski jautā , no kurienes tu esi, un, uzzinot, ka ir no Ukrainas, saka “Glory to Ukraine! ». Ī sā k sakot, ir uzreiz redzams, ka mū su JoinUp regulā ri piegā dā uz š o viesnī cu. Par cenā m neko daudz nezinā ju, Nalins mani atveda uz veikalu, kur nopirku zī da š alli par 2900 rū pijā m, un es nezinā ju, vai tas ir maz vai daudz. Bet citreiz cits tuk-tukers (Naļ inas nebija, un mē s devā mies ar citu) mū s aizveda uz dā rgu veikalu, kur tā s paš as zī da š alles maksā ja 7000 rū piju. Toreiz man bija ļ oti ž ē l, ka nesagaidī ju Naļ inu. Joprojā m izdevī gā k ir ar viņ u iet iepirkties. Tū lī t ar viņ u pā rrunā jā m marš rutu un izmaksas (no iepriekš ē jā m atsauksmē m zinā jā m, ka tas ir nepiecieš ams, lai izvairī tos no pā rpratumiem). Ja braucat pa pilsē tu nelielos attā lumos, tad prasā t 300 rū pijas, un, ja vajag iepirkties citā pilsē tā , tad tā s ir 500-600 rū pijas.
Protams, var staigā t un meklē t veikalus vai bazā ru patstā vī gi, bet 30 grā du karstumā tomē r ir patī kamā k braukt ar tuktuku.
Turklā t tas ir eksotisks un piedzī vojumiem bagā ts.
Varat arī jautā t tuk-tukeriem par ekskursijā m. Viņ i visi jū s novirzī s pie Lalitas, kura nedaudz runā krieviski. Viņ a ekskursijas ir lē tā kas nekā viņ a gids. Pirkā m no gida, jo viņ š mū s paņ ē ma "silts", kad tikko ieradā mies viesnī cā un vē l neesam iekā rtojuš ies. Tas bija divu dienu brauciens uz Kandiju un Sigiriju, kas maksā ja 100 USD un vē l 70 USD (rū pijā s), lai ņ emtu lī dzi ieejas biļ etes nacionā lajā parkā un templī utt. Starp citu, paš u Kandi pilsē tu gandrī z neredzē jā m - tikai parku un Budas zoba templi.
Bet vispā r ekskursija interesanta, vispirms devā mies vizinā ties ar ziloņ iem, tad - garš vielu dā rzs (piekā ra mums nū deles par ā jurvē du, lai tvaicē tu krē mus un tabletes par augstu cenu), kur taisa tē ju, tur nav ieteicams pirkt , jo tas ir dā rgi, un mums principā tas pats tiek pā rdots lielveikalos), tad - Kandi botā niskajā dā rzā un templī . Un ar to pietiktu, manuprā t.
Ja es bū tu zinā jis, ka otrā s dienas ekskursija uz Sigiriya ietver kā pš anu kalnā.33 grā du saulē , es nebū tu devies velti. Un tagad man ir priekš stats par bijuš ā s karaļ a pils lielumu (lai gan tā atstā ja tikai pamatus).
Lalitā nopirka ekskursiju par 20$ - upes safari, tur fotografē ja monitoru ķ irzakas, pē rtiķ us un kolibri (paveicā s redzē t), tad devā s uz Galliju apskatī t bruņ urupuč us, kas peld uz krastu (lai tos apskatī tu, jums jā iet lī dz viduklim ū denī un skaties no augš as, aiztikt neļ auj, lī dz krastam braukt nevar, tā pē c labā k uz bruņ urupuč u fermu), tad brī nī jā s par cietoksni un bā ku. Ekskursija aizņ ē ma veselu dienu.
No augļ iem mums visvairā k patika ananā si - tie ir daudz saldā ki un smarž ī gā ki par mums atvestajiem. Tie ir lē ti - apmē ram 160 rū pijas par kilogramu, bet pirms pē rkat, padomā jiet, kā tos sagriezī siet. Mums nebija naž a.
Mē s piezvanī jā m uz numuru apkalpoš anu un lū dzā m, lai mū s sagriež . Iztī rī ts un sagriezts skaisti un glī ti. Piemaksa par to mums netika iekasē ta, es vienkā rš i iedevu dzeramnaudu 150 rū pijas. Banā ni mū s nepā rsteidza, mums ir garš ī gā ki. Lai gan dzirdē ju atsauksmes, ka viņ u banā ni ir labā ki.
Augļ us, kas viņ iem ir ā rpus sezonas, var nopirkt lielveikalā .
Вид з кімнати на 4 поверсі
аватар vs_hecby
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ļ oti priecā jos, ka izvē lē jā mies š o viesnī cu. Atsaucī gs personā ls, izpildī ja jebkuru mū su lū gumu! Tī ras istabas ar sniegbaltu gultas veļ u, dvieļ iem, peldmē teļ iem! ) Tā pat istabā ir tē jkanna, tē ja, kafija, gludeklis, gludinā mais dē lis, seifs! ! ! ! ! Wi-Fi ir pieejams visā viesnī cā , izņ emot pludmali. … Tomēr ▾ Ļ oti priecā jos, ka izvē lē jā mies š o viesnī cu. Atsaucī gs personā ls, izpildī ja jebkuru mū su lū gumu! Tī ras istabas ar sniegbaltu gultas veļ u, dvieļ iem, peldmē teļ iem! ) Tā pat istabā ir tē jkanna, tē ja, kafija, gludeklis, gludinā mais dē lis, seifs! ! ! ! ! Wi-Fi ir pieejams visā viesnī cā , izņ emot pludmali.
Mums bija tikai brokastis un tā s bija garš ī gas! ) Mums patika jaukie kakliņ i, garš ī gs ir tas, kas noteikti jā pamē ģ ina un, izejot no viesnī cas, š ķ ē rsojiet dzelzceļ a sliež u ceļ u un brauciet augš ā , ejiet uz galveno ceļ u un nogriezieties pa kreisi, tur ir sulu veikals, daudz daž ā du konditorejas izstrā dā jumu, lielveikali, nedaudz tā lā k man ļ oti patika indieš u restorā ns Mango Mango, un vē l viens jū ras velš u restorā ns pludmalē ar skaistu skatu uz to var nokļ ū t pludmalē , ja stā vi ar muguru pret viesnī cu un priekš ā , lai paskatī tos uz okeā nu, kas nepiecieš ams lai iet pa labi)) 10 minū tes vai vairā k)
Tiesa, viesnī cā ir daudz ķ ī nieš u, bet viņ i mums nemaz netraucē ja.
Ja jū s rezervē jat istabu ar skatu uz okeā nu, tā nebū s problē ma. Un no otras puses ir pluss, mē s braucā m uz Kolombo un Kandiju un Galliju ar vilcienu un tas bija ē rti, nevis ar autobusu un sakiet, lai jū s varē tu sajust valsti iekš ā ir vietas, kuras ir vē rts apmeklē t.
Iesaku š o viesnī cu! Mē s bijā m ļ oti apmierinā ti! Mans ieteikums ir neklausī ties nevienam, ka blakus viesnī cai ir tikai viens restorā ns, un pastaigā jieties vai brauciet ar tuk tuk) ī rē š anai un noteikti apmeklē jiet Mango Mango! ) Un citi restorā ni, mē s pā rbaudī jā m, ir, kur doties vakariņ ā s. Iesaku paldies par brī niš ķ ī gajā m brī vdienā m.
аватар bykovetz
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Atrodas paš ā krastā . Skats uz okeā nu un palmā m. Klusa pludmale, salī dzinoš i tī ra. Izbaudī ja atpū tu pludmalē . Viesnī cā ir daudz ķ ī nieš u, trokš ņ aini, nekaunī gi, (tas ir mī nuss). . . Ē diens ir vidē js un vienmuļ š . … Tomēr ▾ Atrodas paš ā krastā . Skats uz okeā nu un palmā m. Klusa pludmale, salī dzinoš i tī ra. Izbaudī ja atpū tu pludmalē . Viesnī cā ir daudz ķ ī nieš u, trokš ņ aini, nekaunī gi, (tas ir mī nuss). . . Ē diens ir vidē js un vienmuļ š . Tirgū iegā dā jā mies jū ras veltes, saimnieki tā s gatavoja privā tmā jā netā lu no viesnī cas. Jautā jiet tuk tukeriem, vai arī viņ i piedā vā s. Sadraudzē jā mies ar tuk tuku ar nosaukumu Taraka, IESAKU, pā rē jie tik un tā . . Š is vienmē r ir tī ri ģ ē rbies, brauc glī ti, iepē rkas tikai tur, kur svaigas jū ras veltes. (Mē s izmē ģ inā jā m daudzas lietas. ) Pie viņ a var pasū tī t lielas okeā na mī dijas. Vienkā rš i milzī gs. Krievu valodu saprot nedaudz, angļ u valodu nedaudz labā k. Mā cī ja ukraiņ u valodu. . Gudrs. Viņ am mē s iepatikā mies un uzaicinā ja mū s uz savu mā ju. Mē s esam pirmie baltie cilvē ki viņ a mā jā un rajonā , kur viņ š dzī vo. Liela ģ imene. Ļ oti draudzī gi cilvē ki. Saņ ē mu daudz pozitī vu emociju, sazinoties ar ģ imeni. Viņ i ir labsirdī gi, tik mī ļ i. Uzaicinā ja vē lreiz un otrreiz pirms aizbraukš anas. Mē s tagad sazinā mies. Ekskursijā s tā lu nebraucā m. Bija vietē jos tempļ os. Man ļ oti patika. Pajautā pē c Taraka un viņ š tevi aizvedī s uz nomaļ ajiem rajoniem, kur dzī vo viņ a draugi, tas ir kapets....joprojā m tas viens. . . Viesnī ca un pati pilsē ta relaksē još ā m brī vdienā m bez bē rniem. Viņ i jautā ja tiem, kas devā s ekskursijā s no gida, viņ iem tas ī sti nepatika. Safari upē arī nav tik karsts. Izvē lies pats. .


VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен в городе Панадура, рядом с пляжем. Из его окон открывается великолепный вид на Индийский океан. Открыт в 2016 году. Состоит из двух 3-этажных корпусов, оборудованных 3 лифтами. Рядом с отелем проходит железнодорожная дорога.

Atrašanās vieta Отель расположен в 1 км от центра города Панадура, в 28 км от города Коломбо, в 33 км от центра города Бентота и в 75,8 км от международного аэропорта Бандаранаике. Ближайшая автобусная остановка: Panadura в 1 км.
Pludmales apraksts Протяженность пляжа: 300 м. Вход в море: пологий. Пляжные полотенца: бесплатно.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги консьержа, услуги по глажке одежды, room service: 24 часа (платно), магазины, интернет-кафе (бесплатно), 5 полностью оборудованных конференц-залов, 1 открытый бассейн (744 м2).

Рестораны и бары:

Основной ресторан (интернациональная кухня, часы работы 06:30-22:30);

A la Carte ресторан Golden Silk (китайская кухня, обед 12:00-15:00, ужин 18:00-23:00);

Лаунж-бар в лобби (08:00-00:00, макс. 50 чел.);

Бар у бассейна (07:00-19:00);

Диско-караоке-бар (12:00-00:00, макс. 84 чел.).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Аквааэробика, пляжный волейбол, библиотека, живая музыка, массаж (платно).
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 180 номеров.

Istabās

Телевизор с плоским экраном, спутниковое ТВ, индивидуальный кондиционер (бесплатно), потолочный вентилятор, сейф (бесплатно), Wi-Fi (бесплатно), прямой телефон, электрочайник и набор для приготовления кофе / чая, питьевая вода 500 мл. (бесплатно), мини-холодильник (бесплатно), мини-бар (платно/ по запросу), утюг и гладильная доска, ванная комната с ванной или душем, фен, бесплатные туалетно-косметические принадлежности, халат и тапочки, балкон (не во всех номерах), уборка номера (ежедневно), room service: 24 часа (платно).

Adrese 150, Beach Road, Uyankelle, Panadura, Sri Lanka
Tālruņi: Tel: +94 38 7 899 899 Reservations : +94 114 709 400 Fax : +94 112 345 729
Tīmekļa vietne: Jie Jie Beach by Jetwing
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).