forša brīvdiena

18 Novembris 2013 Ceļošanas laiks: no 29 Oktobris 2013 ieslēgts 08 Novembris 2013
Reputācija: +36
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Mē s ar sievu lidojā m no Harkovas 2013. gada 29. oktobrī . Aviokompā nija Air Arabia. Vispirms uz Š ardž u (lidojums apmē ram 4 stundas), tad uz Kolombo (apmē ram 4.5 stundas). Lidostā samainī ja dolā rus pret vietē jo naudu, rū pijā m. Kurss 128, diezgan labs, Kalutarā tad mainī ja uz 127. Vietē jie saka cenu rū pijā s un tad ja vajag pā rskaita uz dolā riem, tas attiecas uz visu, izņ emot ekskursijas. Attā lums lī dz viesnī cai (Hibiscus) ir 40 kilometri, bet ar autobusu tas aizņ ē ma 3 stundas. Neskatoties uz to, ka bija agrs rī ts un nebija nekā du sastrē gumu. Viņ i mū s iekā rtoja 221. istabā , ekstrē mā kajā un zem tā s ē damistabā . No balkona redzams kaimiņ a pagalms un ir smird pē c ē diena, devā mies uz reģ istratū ru un lū dzā m pā rģ ē rbties uz istabiņ ā m otrajā stā vā (200-220). Mums teica, ka sē dvietu nav un tā s parā dī sies pē c pusdienā m, bet dā vanā esoš ā degvī na pudele darī ja savu. Pē c 30 minū tē m mū s pā rcē la uz 215. istabu, diezgan pieklā jī gu ar skatu uz baseinu.

Uzreiz pē c tam devā mies uz pludmali, kur vietē jie sā ka iepazī ties un piedā vā t ekskursijas (redzot jaunas sejas un saules apdeguma trū kumu). Bet mē s nolē mā m vispirms nopeldē t un tad domā t par atpū tu. Sajū tot okeā na spē ku un tropisko sauli, devā mies atpū sties uz viesnī cas sauļ oš anā s krē sliem. Jū s apguļ at un atpū š aties un caur sē tu piedā vā iegā dā ties daž ā dus apģ ē rbus (veikalos caur dzelzceļ a pā rbrauktuvē m cenas uz pusi zemā kas). No vietē jiem par 100 rū pijā m nopirkā m divus kokosriekstus, kurus viņ i atveda 5 minū tē s jau ar salmiņ iem. Viņ i nejuta debeš ķ ī gu baudu (kā Bounty reklā mā ), sula izskatā s pē c skā bas melones. Kad saule bija zenī tā , sapratā m, ka jā dodas prom, jo ​ ​ pat koku ē nā tu apdedzies. Devā mies gar pludmali Paradī zes kafejnī cas meklē jumos (lasi atsauksmes), tikai pā ris minū š u gā jiens un bijā m klā t. Nož ē lojā m, ka brokastis un vakariņ as viesnī cā paņ ē mā m paciņ ā , cenas kafejnī cā diezgan demokrā tiskas un viss ļ oti garš ī gi.


Augļ i ir garš ī gi, bet tuvā k viesnī cai ir mini-bazā rs, kur augļ i ir lē tā ki un ne zemā kas kvalitā tes. Tuk-tukers ne tikai aizvedī s, bet arī parā dī s labā kā s vietas, kur iegā dā ties un izvē lē ties labu preci, jo viņ iem ir sava interese. Kad ieradā mies viesnī cā , sā ka stipri lī t, kas ilga lī dz pat naktij. Visa atpū ta bija tā da dienas pirmajā pusē , ideā ls laiks, un pē c tam lietus, bet š is fakts nemaz netraucē ja pā rē jo. Dienu vē lā k devā mies ekskursijā ar Nisu 40 dolā ri divatā : slaucā mies pa upi, foto ar krokodilu (sī ciņ u, nomocī tu krokodilu), bruņ urupuč u fermu, nevis raktuvi, kur iegū st dā rgakmeņ us, viņ i nekavē joties atnesa juvelierim, parā dī ja gala rezultā tu, pē c tam atnesa uz Bentotas lagū nas peldi. Viļ ņ u nebija, atš ķ irī bā no pludmales pie viesnī cas.

Dienu vē lā k mē s devā mies ar jautro Madu (100 USD par diviem), vietē jā pludmales cī ņ a, uz Kandi, tē jas un ananā su plantā ciju (izrā dī jā s sakņ u dā rzi), izjā des ar ziloņ iem (2000 rū pijas vienai personai par 5 minū tē m) , bet ziloņ i bija ļ oti bē dī gi. Ziloņ u audzē tava nekad netika parā dī ta, atsaucoties uz pā rpratumu sā kotnē jos lī gumos. Š is brauciens aizņ ē ma veselu dienu. Tad mums bija roņ u dienas pā ris dienas, vienkā rš i gulē jā m pludmalē . Mana sieva devā s uz masā ž u (2000 rū pijas par 1 stundu) kafejnī cā Paradise, man ļ oti patika relaksā cijas masā ž a. Š ajā kafejnī cā visi izmē ģ inā ja visu: tunci, barakudu, krabjus, garneles, omā rus, pē c pasū tī juma ir arī austeres un haizivis. Atvaļ inā jums ir ī ss un ar citā m kafejnī cā m neeksperimentē jā m (cena un kvalitā te mums bija piemē rota). Ar Č anu devā mies arī ekskursijā uz vietē jo ū denskritumu (20$ par diviem). Andrejs un Marina satika labus cilvē kus no Kijevas, ar kuriem kopā pavadī ja visu atvaļ inā jumu.

Vakaros sarī kojā m mini ballī ti vakaros pie baseina: augļ i, rums, degvī ns, viskijs. Tā tad, tas bija lielisks atvaļ inā jums, ir pienā cis laiks lidot mā jā s. Iesaku visiem apmeklē t Š rilanku, labi cilvē ki, lielisks laiks, fantastiskas jū ras veltes. Ja vajag kā du padomu, rakstiet (elksnit@ukr. net) - atbildē š u.

P. S. nevajag veidot Nisas kultu (kā to darī ja daž i š ī s vietnes dalī bnieki), arī visi pā rē jie iedzī votā ji ir ļ oti labi un gatavi palī dzē t

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums