Turyaa Kalutara 4*– Atsauksmes

18
Novērtējums 7.810
№4 viesnīcas reitingā Kalutari
8.6 Numurs
8.4 apkalpošana
8.5 Tīrība
8.0 Uzturs
7.9 Infrastruktūra
Mūsdienīga viesnīca ar plašiem numuriem ar skatu uz okeānu. Tas sastāv no galvenās piecstāvu ēkas un divstāvu bloku ēku kompleksa Cabana. Atvērts 1998. gadā. Pilnīga renovācija un zīmola maiņa notika 2015. gadā. Labi kopta teritorija un labs serviss. Viesnīca ir piemērota ģimenēm un jauniešiem.Vairāk →
аватар Adrenalin77
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca atrodas okeā na krastā , netā lu no Kalutaras ciema. Mē s tur palikā m reklā mas tū res ietvaros. Neskatoties uz starpsezonu (oktobris), viesnī ca ir vismaz puse pilna. Tas liecina par viņ a popularitā ti. Par izmitinā š anu: viesnī cai ir divas daudzstā vu ē kas un bungalo komplekss. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas okeā na krastā , netā lu no Kalutaras ciema. Mē s tur palikā m reklā mas tū res ietvaros. Neskatoties uz starpsezonu (oktobris), viesnī ca ir vismaz puse pilna. Tas liecina par viņ a popularitā ti. Par izmitinā š anu: viesnī cai ir divas daudzstā vu ē kas un bungalo komplekss. Mē s dzī vojā m pirmajā (jaunā kajā ) ē kā . No logiem paveras skaists skats uz okeā nu. Teritorija ir diezgan zaļ a. Ir divi ā ra baseini. Bē rnu rotaļ u laukums (atrodas blakus reģ istratū rai). Ē dā m galvenajā restorā nā - daudzveidī gs uzturs ar daž ā dā m gaļ as, zivju, augļ u variā cijā m. Man tas patī k. Viesnī cā ir arī divi a la carte restorā ni un vairā ki bā ri (kafejnī cas). Pludmales josla ir plata, smiltis ir rupjas un dzeltenas. Peldē š ana neizdevā s, jo okeā ns bija nemierī gs. To var redzē t video). Viesnī cā ir diskotē ka, nakts bā rs, spa, trenaž ieru zā le, spē ļ u istaba. Kopumā jums nebū s garlaicī gi. Istabu stā voklis labs. Man patī k š ī s istabas) Santehnika spī d, gultas ir ē rtas. Tē jas servī ze, seifs, peldmē teļ i, č ī bas – tas viss bez maksas. Minibā rs par papildus samaksu. Noteikti iesaku viesnī cu. Sī kā ku informā ciju var redzē t zemā k esoš ajā video reportā ž ā ))
аватар smirnova110
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mū su ģ imene 2014.  gada augustā pavadī ja atvaļ inā jumu Kalutarā pie The Sands By Aitken Spence. Viesnī ca atstā ja patī kamu iespaidu, lai gan bija daž i nepatī kami pā rsteigumi. Personā ls ļ oti draudzī gs, daudz smaida, visi lū gumi tiek izpildī ti, lai gan neko vairā k par to, kas bija, mē s arī neprasī jā m. … Tomēr ▾ Mū su ģ imene 2014.  gada augustā pavadī ja atvaļ inā jumu Kalutarā pie The Sands By Aitken Spence. Viesnī ca atstā ja patī kamu iespaidu, lai gan bija daž i nepatī kami pā rsteigumi. Personā ls ļ oti draudzī gs, daudz smaida, visi lū gumi tiek izpildī ti, lai gan neko vairā k par to, kas bija, mē s arī neprasī jā m. Ierodoties 8.30 no rī ta, viņ i mums atteicā s pabarot brokastis un piedā vā ja katram maksā t 3 tū kstoš us rū piju, par ko mē s tikko pabeidzā m sviestmaizes no ceļ a. Viņ i to ievietoja ā tri, stundas laikā . Istaba ir laba 3. stā vā ar sā nskatu uz bū vlaukumu. Bet viņ a ī paš i netraucē ja. Tieš s skats uz palmā m un okeā nu - tas viss tiek kompensē ts. Pirmajā dienā lija lietus, kas manī izraisī ja ī stu histē riju, bet nā kamajā dienā jau bijā m apdeguš i saulē .
Galvenais trū kums ir tas, ka gandrī z neviens no personā la nerunā krieviski. Viņ i skaidroja zī mju valodā un minimā lus angļ u vā rdus, piemē ram, - sori, nelow, labrī t utt. Mani tas ī sti netraucē ja, lī dz es izvā cos. Pusstundu pirms izbraukš anas mums uzrā dī ja rē ķ inu par mini bā ru, kurā bija iekļ auti 4 punkti, par kuriem jau iepriekš bijā m samaksā juš i. bet tā pē c mē s piesū cekņ i nepaņ ē mā m otro č eka eksemplā ru, 5 dolā ri aizgā juš i aizmirstī bā . Tā pē c iesaku paņ emt mugurkaulu pē c samaksas. Summa nav liela, bet vienalga kauns.
Vē l viens mī nuss ir liela lī dzī ba ar veco ļ auž u pansionā tu. Protams, tiem, kas stulbi cepas saulē pie baseina - tas ir ideā li. Un vairā k vai mazā k aktī viem pilsoņ iem ir nepā rvaramas cieš anas. Mums paveicā s. Atgriež oties Š ā rdž ā , mē s satikā m pā ri no Maskavas - Katju un Vadimu (brī niš ķ ī gi puiš i) kopā ar viņ iem un pavadī jā m vakarus. Un š ķ iet, ka mū su pulcē š anā s ar mū ziku no planš etdatora, kokteiļ iem ar vietē jo rumu un kartē m pat nedaudz nokaitinā ja personā lu. Kā du dienu mums laipni deva mā jienu, ka labā k bū tu uzkā pt uz istabā m ar "mū sē jiem", pretē jā gadī jumā var uzlikt naudas sodu. Tas ir tas, ko mē s darī jā m. Vispā r jau paš i izklaidē jā s, kā varē ja. Un tā pē c viesnī ca ir tī ra, mā jī ga un droš a.
Starp citu, krastā tieš i pie vā rtiem dzī vo vietē jā s pludmales cī ņ as. mē s runā jā m ar tiem, kas pa kreisi: Rendiju, Koļ u un citiem. . Mē s ar viņ iem pusdienojā m kafejnī cā . Cenas gandrī z tā das paš as kā restorā nā uz vietas, tikai garš ī gā kas un jautrā kas. Mē s ar Randi devā mies divu dienu ekskursijā uz Sigiriya, Dumbala, Kandy utt. Patika, ka ekskursija izvē rtā s individuā la. Pusi salas apbraukā jā m ar labu minivenu, guvā m daudz iespaidu un nekur nesteidzā mies vai neierobež ojā m. Viss priekš mums. Maksā ja 195 USD no personas. Garš vielu dā rzā mē s muļ ķ ī gi savā cā m visā das "brī numainas" eļ ļ as par 520 USD, tē jas fabrikā tē ja ir divreiz dā rgā ka - tas ir tā pē c, ka vispirms jā sazinā s ar cilvē kiem un pē c tam jā diž ojas. Kalutā rā tā s paš as lietas var nopirkt par puscenu, bet mē s nebijā m ī paš i sarū gtinā ti.
Tagad esam smē rē juš ies un ceram uz Š rilankas eļ ļ u brī numu.
Kopumā iespaidi par valsti un viesnī cu ir pozitī vi. Bet, ja jū s gatavojaties ē st, divi padomi: Bentotā vai Hikaduvā tas ir greznā k un jautrā k, ja vē laties peldē ties okeā nā - mū su vasara nav sezona. Un tā pē c valsts ir brī niš ķ ī ga, eksotiska un draudzī ga. Lai visiem jaukas brī vdienas.
аватар darina5
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tikko atgriezos kopā ar savu vī ru no Š rilankas un svaigu iespaidu laikā nolē mu uzrakstī t atsauksmi. Pats lidojums, protams, ir nogurdinoš s, tā pē c, ja finanses un laiks atļ auj, paņ emiet biļ eti vairā kā m dienā m, lai pilnī bā atpū stos. … Tomēr ▾ Tikko atgriezos kopā ar savu vī ru no Š rilankas un svaigu iespaidu laikā nolē mu uzrakstī t atsauksmi. Pats lidojums, protams, ir nogurdinoš s, tā pē c, ja finanses un laiks atļ auj, paņ emiet biļ eti vairā kā m dienā m, lai pilnī bā atpū stos. Viesnī cā ieradā mies 6 no rī ta, kopā ar mums bija arī.4 cilvē ku ģ imene un precē ts pā ris. Mans vī rs, gaidot, kad uz darbu ieradī sies administratore (7-00), klusiņ ā m pasniedza vienai no vadī tā jiem dā vanu - š ņ abi, lai mums iedotu labu istabu tā lā k no bū vlaukuma un ar labu skatu. Un viss strā dā ja - istaba bija brī niš ķ ī ga 4. stā vā , bū vlaukums nav redzams, ainava ir lieliska, tad viņ am kā pateicī bas zī mi pielika vē l 1000 rū pijas (100 UAH). Citam pā rim paveicā s mazā k - no viņ u loga labajā pusē ir tikai bū vlaukums (tā ir jauna 5-6 stā vu ē ka). 4 cilvē ku ģ imenei parasti teica, ka nav brī vu istabu, un viņ i tika pā rvietoti uz tuvē jo viesnī cu uz trim dienā m, un par to tika kompensē tas bezmaksas vakariņ as. Mū su istabā pā ris reizes redzē ju gekonus (mī lī gi), bija vē l divi mazi zirnekļ i, bet no tiem bija jā tiek vaļ ā , dzī vas radī bas vairs nebija.
Paņ ē mā m tikai brokastis. Visas 8 dienas bija tas pats, bet bija no kā izvē lē ties: olas daž ā dā s formā s, jogurts, musli, siers, š ķ iņ ķ is, vista, zivis, teļ a mē rce, kartupeļ i, vermicelli, salā ti, daž as putras un zupas nesaprotami, bet ē damie , konditorejas izstrā dā jumi un augļ i. Vakariņ ojā m restorā nos pludmalē vai viesnī cas otrajā stā vā , par cenu lī dz 3000 rū pijā m diviem. Kas ceļ o tikai ar brokastī m, iesaku paņ emt lī dzi ē dienu (desa mū s acī mredzot neapturē ja)! Ā rpus viesnī cas (caur sliedē m uz ceļ a taisni uz priekš u) ir galvenais ceļ š , pa to ir veikali, maiznī cas, augļ u letes. Uz lielveikalu var braukt ar tuk-tuk - tur arī viss ir - tē ja, kokosriekstu eļ ļ a, saules aizsargkrē ms, augļ i utt. Var aizbraukt uz bazā ru - tur lielā ka augļ u izvē le, tur nopirkā m tē ju pē c svara, safrā nu, rumu. Daž i vietē jie, bet ļ oti lietiš ķ i mums bazā rā pieķ ē rā s (labā nozī mē ), palī dzē ja nomainī t š ņ abi pret viņ u rumu un izvē lē ties labu tē ju. Pie viesnī cas ir suvenī ru veikali, bet uz tiem labā k doties ar tuk-tuk. Cenas ir ļ oti augstas, bet lē tā kas nekā Kalutarā , Kandijā , Kolombo. Piemē ram, magnē ti ziloņ u formā tur tika nopirkti par 40 rū pijā m (UAH 4), bet citos - par 200 rū pijā m tieš i tikpat, es ī paš i salī dzinā ju.
Mē s ar Sandiju un Daju (viņ i atrodas ā rpus viesnī cas) devā mies ekskursijā uz Kandiju: Budas zoba templis, tē jas plantā cijas, ziloņ i (iedod ziloni mazgā t - man patika), botā niskais dā rzs, garš vielu dā rzs - par 40$ no cilvē ka, kas ir lē tā k nekā beachboys , man viss ļ oti patika. Tikai Zobu templī bija spiests ietī ties lī dz viduklim ar audumu, lai gan paņ ē mā m lī dzi atbilstoš u apģ ē rbu, teica, ka neder, domā ju, ka š is ir speciā li audzē ts tū ristiem - galu galā ī re no š ī auduma gabala ir 200 rū pijas.
Mē s ar vī ru lasī jā m atsauksmes par tirgu Kolombo Petā , par milzī go visu, ko vē laties no lietā m, un vē l nebijuš u augļ u pā rpilnī bu, nolē mā m doties. Teikš u uzreiz, bijā m vī luš ies, nebija ko pirkt, banā ni, ananā si no augļ iem, nu, soursop nopirkā m. Š is tirgus noteikti nav tā vē rts. Bet kam tad tas interesē : viņ i gribē ja no mums 50 USD uz Kolombo un negribē ja mū s vest uz paš u tirgu, tikai caur tirdzniecī bas centriem (tiem, kas ir gatavi iepirkties, tas ir labā kais variants), nu, mē s atteicā s un nolē ma š o ceļ u pā rvarē t paš u spē kiem ar vilcienu . Stacija atrodas blakus viesnī cai. Biļ etes nopirkā m par 35 rū pijā m (3.50 UAH) vienai personai! ! ! Ir 1. , 2. , 3. klases vagoni, bet 1. un 2. klases ekspresis pie mū su viesnī cas nepietur, tā pē c nā cā s pirkt 3. klases biļ etes. Angļ u valodas pamatzinā š anas un viss ir tavā s rokā s! Braukt ar vietē jiem nav tik biedē još i kā izskatā s, visi uz tevi skatā s un smaida, cilvē ku ir daudz, bet nejū ti diskomfortu vai netī rī bu, cilvē ki vilcienā bija glī ti ģ ē rbuš ies - balti krekli, bikses , kurpes, kleitas un saris, nu bija pā ris ubagi, lai gan no malas - vilciens netī rs, logi vaļ ā , durvis vaļ ā , cilvē ki karā jas logos un durvī s (bet tas ir sastrē guma stundā s). Ja stacijā parasti sarunā jaties ar biļ eš u pā rdevē ju, viņ š jums ieteiks labā ko ceļ ojuma laiku. Galvenais ir atcerē ties savas stacijas nosaukumu, lai, pē rkot biļ eti atpakaļ ceļ ā , nepazustu (lai gan vienmē r ir kā ds, kas palī dzē s)! Uz Halli var doties arī ar vilcienu.
Kopumā grezna daba, neprā tī gi skaists okeā ns, eksotiski dzī vnieki, saule, vietē jā garš a - viss ir ļ oti iespaidī gi un priecē !
аватар Boyko123
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Viesnī cu vadī tā ji ilgi nesamierinā s, jo tavā istabiņ ā joprojā m ir daž ā di nospiesti cilvē ki, ja nu vienī gi viņ i agrā k izietu no legā li apmaksā tā s istabiņ as. Tie, kas pretojas un nevē las 5-6 stundas vazā ties ar lietā m, saņ em aptumš ojumu. … Tomēr ▾ Viesnī cu vadī tā ji ilgi nesamierinā s, jo tavā istabiņ ā joprojā m ir daž ā di nospiesti cilvē ki, ja nu vienī gi viņ i agrā k izietu no legā li apmaksā tā s istabiņ as. Tie, kas pretojas un nevē las 5-6 stundas vazā ties ar lietā m, saņ em aptumš ojumu. Manuprā t, briest viesnī cu vadī tā ji ar laiku pelna uz š iem pā rklā jumiem. Bez kukuļ a izlī guma kā rta pagarinā s. Saņ emš ana no viesnī cas plkst. 23.00 - sausais sā kas plkst. 11.00 maigi - tiek piedā vā tas bezmaksas vakariņ as. tā lā ka pievilkš ana - 21.00 paš i stulbi iztur lietas, nesaprotot krievu runu. Lai gan numurs tiek apmaksā ts lī dz nā kamā s dienas 14.00. Tas attiecas uz krievvalodī gajiem, eiropieš i tā nedara.
аватар celebrium2009
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī cā ieradā mies 15. janvā rī no rī ta ap 10. Mū s sagaidī ja ar glā zi svaiga ananā sa. Personā ls ir smaidī gs un draudzī gs. Tač u viņ i teica, ka uz reģ istrē š anos jā gaida lī dz 14.00, bet 1000 rū pijas (ap 8$) darī ja savu un tikā m iekā rtoti jaukā , plaš ā istabiņ ā ar skatu uz okeā nu (principā viņ i visi ir ar okeā nu skati) 3 m stā vam. … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā mies 15. janvā rī no rī ta ap 10. Mū s sagaidī ja ar glā zi svaiga ananā sa. Personā ls ir smaidī gs un draudzī gs. Tač u viņ i teica, ka uz reģ istrē š anos jā gaida lī dz 14.00, bet 1000 rū pijas (ap 8$) darī ja savu un tikā m iekā rtoti jaukā , plaš ā istabiņ ā ar skatu uz okeā nu (principā viņ i visi ir ar okeā nu skati) 3 m stā vam. Istaba tieš ā m liela, tī ra un jauka. Tī rī ts katru dienu. Numurā ir elektriskā tē jkanna (tē ja, kafija), lē ts mini bā rs. Bet istabā ir mazas skudriņ as, kas nā k no nekurienes, tiklī dz noliek uz galda kā du ē diena gabalu. Citas dzī vas radī bas istabā nebija manī tas.
Pludmalē ir muš as. Odi nebija redzē ti, lai gan pē c tū ristu ieteikuma vā ca lī dzekļ us no odiem. Nebija noderī gi.
Teritorija ir maza, bet kompakta un vietas pietiek visiem bez pū ļ a redzamī bas pludmalē . Pludmalē ir sauļ oš anā s krē sli zem saulessargiem, un tie atrodas tikai koku ē nā . Nedaudz kaitinā ja tas, ka katru rī tu man bija jā meklē sauļ oš anā s krē sls, jo labā kie vienmē r bija aizņ emti (uzmet ar dvieli vai grā matu). Lai gan, manuprā t, ja piecelies 6 no rī ta, vari ieņ emt labu vietu. Piecē lā mies 7 un jau bija grū tī bas. Gadī jā s pat, ka mums nolaupī ja divus dvieļ us un solā riju (iepriekš aizņ emts), bet tas notika tikai vienu reizi.
Brokastis labas, bet vienmuļ as, t. katru dienu dod vienu un to paš u. Lī dz brī vdienu beigā m jau nedaudz pall. Pusdienas un vakariņ as ir daudz interesantā kas – ē dieni nemitī gi mainā s. Viņ i labi gatavo. Bet, ja ir tikai brokastis, tad pusdienot viesnī cas restorā nā , kā jau man, ir nedaudz dā rgi - 3000 rū pijas no cilvē ka (23 dolā ri). Pludmales restorā nā par š o naudu varat pusdienot kopā (zivis, garneles, alus vai svaiga sula). Lai gan lejā viesnī cas teritorijā viņ i gatavo garš ī gi un lē ti (ceptas zivis vai kalmā ri - 10 USD, lielas garneles - 15, omā ri - 20). To visu pasniedz ar rī su un dā rzeņ u salā tiem.
Viesnī cas teritoriju no paš valdī bas pludmales atdala ž ogs, kur vietē jā s sievietes ik rī tu karā jas un pā rdod visā das lupatas. Piekļ uve pludmalei caur vā rtiem. Vietē jie iedzī votā ji nedrī kst ieiet viesnī cā . Divi sargi skatā s. Tas ir ļ oti labi, jo pretē jā gadī jumā no pludmales zē niem nebū tu iespē jams izbē gt. Viņ i pieskrien un sā k jums kaut ko piedā vā t neatkarī gi no tā , vai vē laties ar viņ iem runā t vai nē . Atbrī voties no tiem arī nav ļ oti viegli. Paš am staigā t pa pludmales joslu ir nereā li: uzreiz pieskrien iezemietis un sā k tev pā rdot standarta komplektu (ekskursijas, masā ž a (un tikai viņ š to labi dara, kamē r visi pā rē jie nemaz nemā k), restorā ns, utt. ). Viņ i ir ī paš i dedzī gi, kamē r tu vē l esi balts, t. i. nav miecē tas, t. i. viņ uprā t, jaunpienā cē js un vē l neko nezina. Tie. Ir pienā cis laiks jums kaut ko iegū t. Tad, kad tu kļ ū sti brū ns, interese par tevi lē nā m vā jinā s (tie pā riet atpakaļ uz jaunajiem "baltajiem").
Beachboys ir skaidrs sadalī jums grupā s un sava darba etiķ ete. tie. ir vairā kas grupas pa kreisi no vā rtiem un vairā kas pa labi. Ja tu sā ki komunicē t ar "kreisajiem", tad labē jie tev tajā dienā neko nevar piedā vā t un otrā di. Viņ iem pat nav tiesī bu tajā dienā ar tevi runā t. Viens no pludmales zē niem mums to pastā stī ja. Tā pē c izvē lies ar ko sazinā sies un sazinies tikai ar viņ iem. Tā dē jā di jums bū s vieglā k. Mē s runā jā m ar "kreisajiem". Ir Rikijs un Dima. Rikijs labā k runā krieviski, Dima sliktā k. Normā li puiš i. Ja jums kaut kas vajadzī gs, viņ i vienmē r palī dzē s. Mē s braucā m ar viņ iem ekskursijā s pa lē to, mainī jā m naudu caur viņ iem, pusdienojā m, vakariņ ojā m viņ u restorā nā .
Viņ i lū dza man uzrakstī t labu atsauksmi par viņ iem). Visa viņ u darī š ana ir tikai ar krieviem (baltkrieviem, ukraiņ iem). Burž uā zieš i ar viņ iem ī paš i nesazinā s.
No burž uā ziem pludmalē ir daudz vā cieš u, ir briti, franč i, nu, poļ i, č ehi.
Kopumā pā rē jais man patika. Katru dienu bija saule. Lija tikai vienu reizi, un tas bija vakarā . Gaisa temperatū ra ir vairā k nekā +30, ū dens okeā nā ir vismaz 26 grā di. Pastā vī gi viegls vē jiņ š , pateicoties kuram nav svelmainas saules sajū tas.
Tur agri kļ ū st tumš s.
Lai gan saule tur ir bī stama. Pirmajā dienā izdegu, lai gan smē rē jos ar krē mu un gulē ju tikai zem lietussarga.
Un tā vispā r pā rē jā sajū ta ir super!
Un lai jaukas brī vdienas!
аватар katie_ladyzhen
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca pilnī bā atbilst cenas/kvalitā tes kritē rijiem. Mē s palikā m viesnī cā.8 pilnas dienas. Pati viesnī ca nav ī paš i liela. Galvenajā ē kā ir labi izremontē tas telpas, viss ir svaigs. Kad ieradā mies, mū s sagaidī ja ar glā zi svaigu ananā su. … Tomēr ▾ Viesnī ca pilnī bā atbilst cenas/kvalitā tes kritē rijiem.
Mē s palikā m viesnī cā.8 pilnas dienas. Pati viesnī ca nav ī paš i liela. Galvenajā ē kā ir labi izremontē tas telpas, viss ir svaigs. Kad ieradā mies, mū s sagaidī ja ar glā zi svaigu ananā su. Tač u ar izlī gumu bija nianses. Sā kumā bijā m apmetuš ies bungalo. Istaba atradā s pirmajā stā vā . Telpa ir tumš a un mitra. Es biju atvaļ inā jumā ar mammu un savu 5 gadus veco dē lu. Papildgultu, kuru pasū tī jā m un samaksā jā m atpakaļ Kijevā , mums nesagā dā ja, papildus tam par š o gultu no mums sā ka prasī t vē l 15 dolā rus. Mē s atteicā mies dzī vot š ajā istabā , un nā kamajā dienā mū s pā rcē la uz galveno ē ku 3. stā vā . Istabas ir pilnī gi atš ķ irī gas, par kā rtu lielā kas, ļ oti gaiš as un ar lielisku skatu uz okeā nu, turklā t gulta bē rnam jau bija, bet viņ i joprojā m prasī ja 15 USD. Ē diens viesnī cā ir izcils. Ir liela izvē le gan pikanto, gan viņ as pikanto ē dienu. Vakariņ as vienmē r bija pirmā s, un bē rnam bija no kā izvē lē ties. Paš as viesnī cas teritorija ir neliela, pie baseina vietas pietiek visiem, gan tiem, kam patī k gozē ties saulē , gan tiem, kam patī k gulē t ē nā . Okeā ns atrodas tieš i ā rpus viesnī cas. Jū s vienmē r varat iziet ā rā un tajā peldē ties. Pludmalē jū s sargā s pludmales zē ni, kas piedā vā s kokosriekstus, pusdienot savos restorā nos, kā arī ekskursijas un masā ž as. Mē s tur satikā m Dimidu (vai viņ a vā rds krieviem ir vienkā rš i Dima). Viņ š labi runā krieviski. Viņ š mā ca viņ u katru dienu. Mē s viesnī cā neņ ē mā m ekskursijas, bet devā mies kopā ar Dimidu. Kaut kā viņ ā bija daudz dvē seles. Viņ š mums palī dzē ja izvē lē ties augļ us tirgū , lieliski aizveda mū s upes safari. Mans mazais tikko iepriecinā ja krokodilus, bruņ urupuč us, hameleonus, papagaiļ us un citas dzī vas radī bas. Mē s ar viņ u devā mies arī uz Kandiju, uz tē jas fabriku, ziloņ u fermu. Cena ir zemā ka nekā viesnī cā . Viņ š mums vienmē r rā dī ja vairā k nekā tikai ekskursiju pa tikš anā s ballī ti. Restorā nos pie okeā na vienmē r var paē st labas un ļ oti lē tas pusdienas ar daž ā dā m jū ras veltē m. Vakariņ as trī s personā m ar svaigā m sulā m mums izmaksā ja ne vairā k kā.40 USD, ja ē dā m omā rus. Un tas ir pat lē tā k. Turklā t bija lieliska masā ž a, kas maksā ja 10 USD par 1 stundu 20 minū tē m no visas krā š ņ ā s masā ž as. Viesnī ca maksā ja 80 USD. Viens, kā man, neliels viesnī cas mī nuss - bē rniem vispā r nav izklaides, nav animā cijas. Protams, es nebiju gaidī jis tā du pieeju kā Turcijā , bet bē rniem tieš ā m nav ko darī t, izņ emot peldē ties bē rnu baseinā , spē lē t galda tenisu un celt smilš u pilis, tā pē c ņ emiet lī dzi izklaides bē rniem.
аватар laktionova
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Lidojot 2013. gada 11. decembrī naktī , nakš ņ oš anai vajadzē ja bū t tikai 14.00, bet mū s uzreiz ievietoja. No visiem numuriem paveras skats uz okeā nu 4. stā va viesnī cā , tač u ir daudz liftu. Istabas ir plaš as ar divā m platā m gultā m un vienu bē rnam ne pā rā k piemē rotu. … Tomēr ▾ Lidojot 2013. gada 11. decembrī naktī , nakš ņ oš anai vajadzē ja bū t tikai 14.00, bet mū s uzreiz ievietoja. No visiem numuriem paveras skats uz okeā nu 4. stā va viesnī cā , tač u ir daudz liftu. Istabas ir plaš as ar divā m platā m gultā m un vienu bē rnam ne pā rā k piemē rotu. Bezmaksas tē jas kafijas piens numurā . Koridorā ir dzesē tā ji ar dzeramo ū deni (karstu, aukstu un istabas temperatū ru) telpa tiek uzkopta katru dienu. Pludmales dvieļ i numurā tiek mainī ti katru dienu. Ē dinā š ana: restorā ns plaš s, neviens nevienam netraucē , rindu nav. Ē diens ir normā ls, un viņ u virtuve ir pikanta, pagatavota ar kariju. Slikti ir tas, ka televī zijā nav krievu kanā lu. Viesnī ca ir satraukta. Okeā ns atrodas 10 metru attā lumā no viesnī cas. Kopumā viss ir ok. Netā lu pludmalē atrodas vecs masā ž as terapeits par lē tu 10 USD Masā ž u veic stundu no papē ž a lī dz galvai, ar daž ā dā m eļ ļ ā m netaupot eļ ļ u. Netā lu atrodas arī vietē jais restorā ns, kurā par 20 USD var apē st veselu omā ru, kas pagatavots gan uz Griš as, gan vā rī ts, pasniegts ar rī siem un salā tiem, un tas viss par 20 USD. Un tas viss turpat okeā nā , un jū s varat peldē ties. Klase!! ! !
аватар xu1nqc73
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca tika izvē lē ta pē c cenas un draugu atsauksmē m. Pā rē jais man patika. Ē diens restorā nā ir izcils. Pietiek ar brokastī m un vakariņ ā m. Numuri ir lieli un plaš i, un gaisa kondicionieri darbojas labi. istabā vienmē r ir ū dens tē ja kafija cukura krē ms, tē jkanna un ledusskapis darbojas. … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta pē c cenas un draugu atsauksmē m. Pā rē jais man patika. Ē diens restorā nā ir izcils. Pietiek ar brokastī m un vakariņ ā m. Numuri ir lieli un plaš i, un gaisa kondicionieri darbojas labi. istabā vienmē r ir ū dens tē ja kafija cukura krē ms, tē jkanna un ledusskapis darbojas. gaitenī dzesē tā js ar dzeramo ū deni. odu atbaidī š anas lī dzeklis ir obligā ts. Tapchans nav nepiecieš ams aizņ emt. pietiekami daudz vietu. baseins ir silts. Regulā ri tiek mainī ti dvieļ i un regulā ri tiek uzkopta telpa. garlaicī ga animā cija. Ar maziem bē rniem viesnī cā nav ko darī t bē rniem nav nekā ? ! pa kreisi no viesnī cas pie izejas uz okeā nu meklē jiet Rendiju. uzticams, atrisinā s visus Jū su atvaļ inā juma jautā jumus - ekskursijas, izbraucieni uz tirgu, preč u piegā de. Kas attiecas uz juvelieriem, iesaku Nalin de Silva. veikals uz ielas, kas nā k no viesnī cas Tangerine galvenā s ielas krustojumā . Dekorā ciju pē c skices kvalitatī vi uztaisī ju divā s dienā s.
Lidojums ir grū ts. ceļ š aizņ em divas atpū tas dienas.
аватар oksanachristoev
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū ties š ajā viesnī cā š ī gada septembrī no 22. lī dz 30. septembrim. Man ļ oti patika. Viesnī ca ir tī ra, numuriņ i tiek uzkopti katru dienu, dvieļ i tiek mainī ti katru dienu. Ē diens ir labs. Paņ ē mā m tikai brokastis, pusdienā s devā mies ē st krabju zupu uz restorā nu pludmalē , vakariņ ā s ar tuk-tuk braucā m uz Seashells. … Tomēr ▾ Atpū ties š ajā viesnī cā š ī gada septembrī no 22. lī dz 30. septembrim. Man ļ oti patika. Viesnī ca ir tī ra, numuriņ i tiek uzkopti katru dienu, dvieļ i tiek mainī ti katru dienu. Ē diens ir labs. Paņ ē mā m tikai brokastis, pusdienā s devā mies ē st krabju zupu uz restorā nu pludmalē , vakariņ ā s ar tuk-tuk braucā m uz Seashells. Iesaku viesnī cu, viss patika)
аватар yalo7
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š rilankā atpū tā mies no 21.04. 2013 lī dz 05.02. 2013 - pē dē jā s dienas pirms lietus sezonas. Sutī ga karstuma cienī tā jiem dienā un karstos vakaros - labā ku nevar iedomā ties. Lietus lija tikai naktī , bet vē sumu tie nenesa, tikai pieauga mitrums un kļ uva smacī gā ks. … Tomēr ▾ Š rilankā atpū tā mies no 21.04. 2013 lī dz 05.02. 2013 - pē dē jā s dienas pirms lietus sezonas. Sutī ga karstuma cienī tā jiem dienā un karstos vakaros - labā ku nevar iedomā ties. Lietus lija tikai naktī , bet vē sumu tie nenesa, tikai pieauga mitrums un kļ uva smacī gā ks. Bet pē dē jā atpū tas dienā sapratā m, ko nozī mē tropiskā lietusgā ze un vē sums, ko tas nes, bet laikā dienā saule joprojā m sveldina. Kopumā iespaidi super! Un par valsti (eksotisku atmiņ u pietiks, ja ne uz mū ž u, tad pā ris gadiem uz priekš u - tas noteikti), un par viesnī cu (iesaku).
Paē dā m tikai brokastis - ne super daudzveidī gas, bet viss diezgan garš ī gs un izvē le ir. Un pusdienas un vakariņ as nopirkā m paš ā viesnī cā . Ja godī gi, cenas viesnī cu restorā nos nav daudz augstā kas par cenā m pludmales "restorā nos" (ja tos tā var nosaukt) - bet servisu un kvalitā ti nevar salī dzinā t. Ī paš i iesaku a la carte restorā nu, kuram var piekļ ū t no viesnī cas vestibila.
Istabas: lieliski - ļ oti lielas. Tī rī š ana notiek katru dienu (daž kā rt pat 2 reizes dienā ) un kvalitatī va. Pastā vī gi pienesa jaunus dvieļ us, tē ju, kafiju, ū deni. Ļ oti ē rti, ka istabā bija elektriskā tē jkanna. Un pats labā kais, no visiem numuriem paveras brī niš ķ ī gs skats uz okeā nu!
Bet pats svarī gā kais mū su ceļ ojumā , protams, ir ekskursijas! Es stingri neiesaku tos pirkt no pludmales zē niem! Tie maksā mazā k nekā saimnieka ceļ vež i, tač u jū s maksā jat tikai par taksometru ar eskortu, un jū s saņ emat "0" par interesantu un noderī gu informā ciju. Viņ i to sagrā va : (
Parādīt vairāk »


iemiesojums kattler
Pastāstiet, kādi laikapstākļi ir aprīļa beigās-maija sākumā?Vai līs?
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums alekseystu
Uztraucos, vai aiz viesnīcas esošā dzelzceļa līnija netraucēs atpūtai?
10 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
iemiesojums IVAN3
Kādas ir cenas ēdieniem un dzērieniem uz vietas?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums valentynadrozd
Janvāra beigās dodamies uz The Sands By Aitken Spence Hotel, BB, kuri restorāni ir labāki pusdienām un vakariņām. Norādiet krievvalodīgo šrilankiešu tālruņu numurus.
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums valentynadrozd
Paldies par atbildi
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents nav atbilžu
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Современный отель с просторными номерами с видом на океан. Состоит из главного пятиэтажного здания и комплекса блочных двухэтажных строений Cabana. Открыт в 1998 году. Полная реновация и ребрендинг прошли 2015 году. Ухоженная территория и хороший сервис. Отель подходит для семейного отдыха и молодежи.

Atrašanās vieta Отель находится в 6 км от центра города Калутара, в 80 км от международного аэропорта, в 37 км от Коломбо, в 50 минутах езды от форта Галле. Трансфер из аэропорта: около 2 часов.
Pludmales apraksts Шезлонги, матрасы, полотенца — на территории отеля, бесплатно.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, камера хранение багажа, услуги консьержа, факс/ксерокопирование (платно), услуги по глажке одежды, room service: круглосуточно, Wi-Fi в лобби (бесплатно), ТВ-зал, 1 конференц-зал (на 350 чел.), 2 бара (Plunge, Twist), 5 ресторанов (Svar, Samasa, Taaza, Pink lobster, Mista Deli), 2 бассейна, у бассейна: шезлонги, матрасы и полотенца (бесплатно).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Библиотека, дартс бесплатно, настольные игры, бадминтон, аквааэробика, водное поло, волейбол на пляже, футбол на пляже, вечернее шоу, массаж платно.
  • sauna/vanna/hammam  FREE 
  • džakuzi  FREE 
  • galda teniss
  • skvošs
  • volejbols
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • jogas nodarbības
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • animācija
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 199 номеров (все с видом на океан).

Istabās

Ванна (в Luxury Suite, в одном номере Superior Deluxe и одном номере Family Suite), душ, фен, кондиционер, сейф (бесплатно), Wi-Fi (бесплатно), телефон, телевизор, спутниковое ТВ, мини-бар (платно), набор для приготовления чая/кофе, утюг и гладильная доска (по запросу), балкон или терраса (не во всех номерах), уборка номера: ежедневно, услуги батлера (только в Luxury Suite, по запросу), room service: круглосуточно.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese Kudawaskaduwa, Waskaduwa Kaluthara, Sri Lanka
Tālruņi: Tel: +94 347555000
Tīmekļa vietne: Turyaa Kalutara
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, сквош, волейбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает йогой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.