Tangerine Beach Hotel 4*– Atsauksmes

115
Novērtējums 7.310
№2 viesnīcas reitingā Kalutari
7.8 Numurs
7.6 apkalpošana
8.1 Tīrība
7.6 Uzturs
7.8 Infrastruktūra
Viesnīca Tangerine Beach atrodas Kalutara pludmalē, blakus viesnīcai Royal Palms Beach Hotel 5 *. Abas viesnīcas atrodas vienā pārvaldībā, tām ir kopēja plaša zaļā zona. Viesnīca tika atklāta 1983. gadā, pēdējā renovācija notika 2016. gadā.Vairāk →
аватар 12148Ol
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pts grū ts lidojums Kijeva - Kolombo, un tad vē l 2.5 stundas jā dodas uz viesnī cu, un tas ir pē c 2 stundu gaidī š anas ostā pē c ieraš anā s - viņ i savā ca visus, kas ieradā s! Ellē Kolomoiski netī rajā lidmaš ī nā ! Citā di viss ir lieliski, viss ir skaisti. … Tomēr ▾ Pts grū ts lidojums Kijeva - Kolombo, un tad vē l 2.5 stundas jā dodas uz viesnī cu, un tas ir pē c 2 stundu gaidī š anas ostā pē c ieraš anā s - viņ i savā ca visus, kas ieradā s! Ellē Kolomoiski netī rajā lidmaš ī nā !
Citā di viss ir lieliski, viss ir skaisti. Vispā r dodu saiti uz savu YouTube kanā lu, tur ir viss materiā ls par viesnī cu un ekskursijā m. Ī si informatī vi video: Oļ egs Pī ir kanā la nosaukums un saite uz Š rilankas atskaņ oš anas sarakstu: https://bit. ly/2Uma77x
аватар v.khoroshevich
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Divas nedē ļ as dzī voja š ajā Tangerine viesnī cā pie Indijas okeā na. Atpū ta, relaksā cija, patī kama atmosfē ra, ļ oti uzmanī gs personā ls un vispā r visi vietē jie vienmē r smaida, sirsnī gi cilvē ki!! ! Liels paldies Danukai par silto un jautro uzņ emš anu! ! ! Viesmī lī gā kais cilvē ks, ko esmu š eit satikusi! Sirsnī gs, labsirdī gs, dzī vespriecī gs un vienkā rš i LABS CILVĒ KS! ! ! Izmē ģ inā jusi daudzas vietas š ajā rajonā , es apstā jos pie restorā na Natalia. … Tomēr ▾ Divas nedē ļ as dzī voja š ajā Tangerine viesnī cā pie Indijas okeā na. Atpū ta, relaksā cija, patī kama atmosfē ra, ļ oti uzmanī gs personā ls un vispā r visi vietē jie vienmē r smaida, sirsnī gi cilvē ki!! !
Liels paldies Danukai par silto un jautro uzņ emš anu! ! ! Viesmī lī gā kais cilvē ks, ko esmu š eit satikusi! Sirsnī gs, labsirdī gs, dzī vespriecī gs un vienkā rš i LABS CILVĒ KS! ! ! Izmē ģ inā jusi daudzas vietas š ajā rajonā , es apstā jos pie restorā na Natalia. Paldies Danukai par lieliskajā m jū ras veltē m, labu garastā vokli un lieliskajā m ekskursijā m! ! ! Ceru, ka tiksimies vē l!! !
P. S. Noteikti ieteikš u Tevi un Tavu vietu visiem saviem draugiem!
No Kijevas ar mī lestī bu! ! !
аватар Adrenalin77
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca tika apmeklē ta reklā mas tū rē . Kopumā iespaids ir labs. Mū su tū risti vairā kkā rt ir izvē lē juš ies š o viesnī cu un visi bija apmierinā ti. Liela zaļ ā zona. Brī va kustī ba arī blakus esoš ā s viesnī cas Royal Palm 5* teritorijā . … Tomēr ▾ Viesnī ca tika apmeklē ta reklā mas tū rē . Kopumā iespaids ir labs. Mū su tū risti vairā kkā rt ir izvē lē juš ies š o viesnī cu un visi bija apmierinā ti. Liela zaļ ā zona. Brī va kustī ba arī blakus esoš ā s viesnī cas Royal Palm 5* teritorijā . Kvalitatī vs ē diens. Mazliet "noguruš as" telpas, bet ne kritiskas. Iesaku viesnī cu. Pievienots video reportā ž a)
аватар kuharskaya2007
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Ar vī ru devā mies uz Š rilanku pirmo reizi, tā s bija neaizmirstamā kā s brī vdienas! Daba ir pā rsteidzoš a! Viss ļ oti patika, viesnī ca jauka tī rī ba, numuriņ i tiek tī rī ti katru dienu (tē ja, kafija, tē jkanna! Ū dens). … Tomēr ▾ Ar vī ru devā mies uz Š rilanku pirmo reizi, tā s bija neaizmirstamā kā s brī vdienas! Daba ir pā rsteidzoš a!
Viss ļ oti patika, viesnī ca jauka tī rī ba, numuriņ i tiek tī rī ti katru dienu (tē ja, kafija, tē jkanna! Ū dens). Mums bija BB (brokastis) pilns ar ē dienu, tikai svaigas sulas, visa garš ī gā ē dienu daž ā dī ba ir izcila.
Pā rē jā laikā ē dā m kafejnī cā pretī viesnī cai "Natalie" ļ oti lielas porcijas! ! daž ā das zivis, omā ri, garneles, super cenas, viss svaigs! ! tur satikā m savu labā ko draugu un kafejnī cas ī paš nieku Denisu, kurš piedā vā ja mums ekskursijas, no kurā m guvā m neaizmirstamus iespaidus un emocijas! Mē s ļ oti iesakā m!
Ceru, ka atgriezī simies š ajā apbrī nojami skaistajā valstī ))), kas atstā ja neaizmirstamus iespaidus uz mū ž u! ! ! Un, protams, ī paš s paldies Denisam par ekskursijā m un gardajā m vakariņ ā m ; -)
аватар irine09
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir ļ oti patī kama un labi uzturē ta - tajā valda relaksā cijas un klusuma atmosfē ra. Teritorija liela un skaista, ir kur pastaigā ties un ko apskatī t. Demokrā tiskā kā Tangerine Beach atrodas kopā ar koloniā lā stila viesnī cu Royal Palms. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir ļ oti patī kama un labi uzturē ta - tajā valda relaksā cijas un klusuma atmosfē ra. Teritorija liela un skaista, ir kur pastaigā ties un ko apskatī t. Demokrā tiskā kā Tangerine Beach atrodas kopā ar koloniā lā stila viesnī cu Royal Palms. Apkā rt brī vi spē lē jas burunduki, staigā nekaitī gas lielas un mazas monitorķ irzakas, dī ķ ī peld zivis.
Viesnī cā ieradā mies agri no rī ta. Mū s laipni sagaidī ja - pacienā ja ar sulu, uzdā vinā ja puķ ī ti (sī kums, bet jauki) un uz pusstundu iekā rtojā mies labā Deluxe istabiņ ā ar sā nskatu uz okeā nu. Istabā ir viss nepiecieš amais - TV, ledusskapis, tē jkanna, fē ns. Katru dienu pē c vajadzī bas tika papildinā ta kafija, tē ja, cukurs, ū dens pudelē s. No vannas piederumiem - ziepes, š ampū ns, duš as ž eleja, cepures, higiē nas maisiņ i. Vienmē r bija karsts ū dens. Labs wi-fi telpā un visā.
Ē dinā š ana tika ņ emta tikai brokastī s, jo neplā nojā m visu laiku pavadī t viesnī cā.
Ī paš as daž ā dī bas nebija, bet badoties arī nebija vajadzī bas. Droš i vien ē dienkarte ir interesantā ka sezonā . Ir vietē jie ē dieni, ir arī Eiropas ē dieni. Brokastī s gandrī z nav gaļ as, zivju. No augļ iem - ananā si, pasifloras augļ i, banā ni, arbū zs. Ir daž i cepumi. Pusdienojā m un vakariņ ojā m ā rpus viesnī cas - pulcē š anā s viesnī cas teritorijā ar saviem dzē rieniem vai ē dieniem administrā cija nav ī paš i gaidī ta. Istabā var, bet teritorijā - nē . Bija visos tuvē jos ē stuvē s - cenas gandrī z vienā das, visur principā garš ī gi. Bet viņ i deva priekš roku "Natalie" blakus viesnī cai, kas ir š ī s iestā des ī paš nieka Dani nopelns. Jautrs labsirdī gs puisis. Viņ š var arī organizē t ekskursijas.
Mē s ļ oti iesakā m rū pī gi apsvē rt ceļ vež u izvē li, jo daudzē jā dā ziņ ā no tiem bū s atkarī gi jū su iespaidi par pā rē jo.
Padoms - maksā jiet par braucieniem un ekskursijā m tikai ceļ ojuma beigā s, nedodiet depozī tus un lasiet tū ristu atsauksmes.
Kopumā svē tki atstā ja labas atmiņ as. Vē rtī gā kā lieta uz salas ir komunikā cija ar dabu, dzī vnieku vē roš ana to dabiskajā vidē un daudz eksotisku augļ u. Kā du dienu mē s vē lē tos š eit atgriezties vē lreiz)))
аватар margarita2018
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s atgriezā mies pirms pā ris dienā m no Š rilankas, viesnī cas Tangerine beach 4 Kalutara. Š is pā rskats ir vairā k paredzē ts tiem, kas plā no š o kū rortu un viesnī cu un ko meklē t . . - ja jū su brī vdienas ir plā notas kā klusas, mierī gas un relaksē još as, tad Kalutara ir tas, kas jums nepiecieš ams. … Tomēr ▾ Mē s atgriezā mies pirms pā ris dienā m no Š rilankas, viesnī cas Tangerine beach 4 Kalutara. Š is pā rskats ir vairā k paredzē ts tiem, kas plā no š o kū rortu un viesnī cu un ko meklē t . .
- ja jū su brī vdienas ir plā notas kā klusas, mierī gas un relaksē još as, tad Kalutara ir tas, kas jums nepiecieš ams. Ja vē laties redzē t savus tautieš us retā k, viesnī ca Tangeri ir tas, kas jums nepiecieš ams. Bet, ja tu esi pē c ballī tes, ē d komunikā ciju, tad š ī noteikti nav tava vieta. Ja jū su "aizgā jieni" ir ar jums, tas nav jū su. Labā k dodies uz paš iem dienvidiem, kur ir skaisti lī č i peldē š anai.
- Nekavē joties iesaku neizmantot "viss iekļ auts" pakalpojumu viesnī cā . Cenas vienkā rš i izsita no lī dzsvara. . Ā rpus viesnī cas ir daudz kafejnī cu, kur var garš ī gi un lē ti paē st. 13 dienu atpū tai esam noteikuš i sev pā ris favorī tus. Visvairā k mē s ē dā m Green Lobster. Mē s devā mies uz turieni ar skepsi, bet pē c jū ras velš u zupas nogarš oš anas un pati zivs, garneļ u un omā ru...mē s tur atgriezā mies vē lreiz. No visā m kafejnī cā m - zupa tur ir visgarš ī gā kā . Oā ze arī ir laba virtuve. . bet skudru sakostā m tur viņ i pā rstā ja iet. Mums te vienkā rš i nepaveicā s, nekas vairā k. .
- Tas, ar ko jū s uzreiz saskarsieties, izejot no viesnī cas, ir vietē jo tuk-tukeru un citu, kas vē las jū s apvizinā t, pabarot un parā dī t pa salu, uzmā cī ga apkalpoš ana. Vienkā rš i tam jā bū t gatavam, lai neizraisī tos un nebū tu rupjš...bet tā ir viņ u maize un darbs. . . tā pē c izturam un baudā m atpū tu. Mē s pirms svē tkiem googlē jā m internetu meklē jot ceļ vedi . Un mē s apmetā mies pie jauna vī rieš a vā rdā Lashan . . par viņ u ir daudz labu atsauksmju un mē s nolē mā m neriskē t un vē rsā mies pie viņ a. Par ko paldies visiem, kas nebija pā rā k slinki un ievietoja atsauksmes par viņ u un viņ a koordinā tē m internetā . Viņ ā uzreiz valdzina viņ a neuzbā zī gā pieeja tū ristam . . viņ š vispirms mierī gi uzklausī s jū su vē lmes un tikai tad piedā vā s savas. Mū su prioritā te bija nokļ ū t Sigirijā . Ekskursija bija plā nota 2 dienas. . Un paldies viņ am, ka viņ š mū s neveda pa ierastajiem tū risma marš rutiem, bet piedā vā ja savu variantu, no kura bijā m pilnī bā sajū smā . . Saullē kts ar skatu uz Sigiriju, nakš ņ oš ana viesnī cā ar skatu uz kalnu pakalniem un tē jas plantā cijā m . . vā rdos nevar izteikt kā das emocijas saņ ē mā m no redzē tā . M
- lietot saules aizsargkrē mu ar augstu aizsardzī bu, divas, trī s dienas sē dē t istabā saules apdeguma dē ļ ir sā pī gi un aizvainojoš i.
- Un visbeidzot: Paņ emiet mazā k drē bju un vairā k naudas! Un, protams, lieliskas noskaņ as! Š rilanka ir lieliska valsts ar draudzī giem un viesmī lī giem cilvē kiem, paš cieņ u, skaistiem bē rniem, sarkaniem suņ iem, pā rsteidzoš iem saulrietiem, garš ī gu virtuvi, tempļ iem un budistiem. . .
аватар edita1305
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Uz š o viesnī cu braucam jau sen, jo atsauksmes par to jau vairā kus gadus labas. Un tā devā mies ceļ ā . Mū s no rī ta atveda-pirmais viedoklis super: viss zaļ š , atnesa aukstumu. sula. Apkā rtne tī ra, telpā ir tē ja, kafija, tē jkanna. … Tomēr ▾ Uz š o viesnī cu braucam jau sen, jo atsauksmes par to jau vairā kus gadus labas. Un tā devā mies ceļ ā . Mū s no rī ta atveda-pirmais viedoklis super: viss zaļ š , atnesa aukstumu. sula. Apkā rtne tī ra, telpā ir tē ja, kafija, tē jkanna. . Wi-FI viscaur teicams. Personā ls vienmē r draudzī gs. garš ī gi. Vakariņ ā s devā mies uz kafejnī cu uz ielas (katra diena savā dā ka). Cenas visur vienā das. . Biež ā k gā jā m uz kafejnī cu Zenith - tā ir tieš i pie viesnī cas izejas, uzreiz satikā m Dani, kurš mū s ar tuk-tuk veda ekskursijā s vai uz tirgu paē st, paē st. uzkodas pusdienā s vai alkohols. Okeā nā viļ ņ i vienmē r nepeld, bet lē ca no sirds. Peldē ties devā mies uz lagū nu(tuvu). . Kopumā ar viesnī cu bijā m apmierinā ti, nezin kā pē c 4 zvaigznes un ne 5. Man viss ļ oti patika... .
аватар ferumi
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Oktobrī atpū tā mies Š rilankā , un es tikko nolē mu uzrakstī t atsauksmi. Viesnī ca atrodas pie okeā na, ļ oti skaista teritorija, iegremdē ta zaļ umos. Burunduki brī vi klī st pa viesnī cu, daž reiz pat uzrauga ķ irzakas. … Tomēr ▾ Oktobrī atpū tā mies Š rilankā , un es tikko nolē mu uzrakstī t atsauksmi. Viesnī ca atrodas pie okeā na, ļ oti skaista teritorija, iegremdē ta zaļ umos. Burunduki brī vi klī st pa viesnī cu, daž reiz pat uzrauga ķ irzakas. Ir bē rnu baseins, kas ir svarī gi, jo man peldē š anā s okeā nā bija milzī ga spī dzinā š ana. Ļ oti spē cī gi viļ ņ i, nevarē ja normā li nopeldē t. Viesnī cā nav daudz bē rnu. Daudz slā vu, vā cieš u un poļ u. Numurs ir plaš s un no balkona paveras lielisks skats uz okeā nu. Numurā ir mini bā rs, ledusskapis, tē jkanna un tē ja, fē ns un gaisa kondicionē tā js, seifs. Personā ls ir draudzī gs, runā gan angliski, gan pat nedaudz krieviski. Istabu uzkopš ana katru dienu. Vienī gais negatī vais ir vā jais vai neesoš s Wi-Fi telpā . Virtuve ir lieliska, tikai rū pī gi jā izvē las, jo ir daudz ļ oti pikantu ē dienu. Tā pē c jums jā pievē rš uzmanī ba asajai zī mei. Ļ oti daudzveidī ga ē dienkarte, daudz augļ u un dā rzeņ u, visā di brī niš ķ ī gi konditorejas izstrā dā jumi un brī niš ķ ī gs saldē jums. Es tā du saldē jumu neē du pat savienī bas laikā . Viss ir ļ oti garš ī gi. Bija pat daudz trī s ē dienreizes dienā . Varē ja iztikt ar brokastī m un vakariņ ā m. Ap viesnī cu ir nelielas kafejnī cas, aiz blakus esoš ā s viesnī cas okeā na krastā ir neliela kafejnī ca, kur var lē ti nogarš ot omā rus. Kafejnī cas saimniece ir ļ oti jauks un draudzī gs cilvē ks. Tuk-tuki ir pieejami pie viesnī cas vā rtiem. Ā rpus viesnī cas ir pavisam cita dzī ve. Pilsē ta ir ļ oti netī ra un trokš ņ aina, ar nepastā vī gu satiksmi. Ieš ana ir bī stama pat pa ietvi. Ļ oti uzmā cī gi cilvē ki, kuri vē las tikai "mani". Š ķ iet, ka katrs sastaptais cilvē ks strā dā viesnī cā un tevi pazī st. Turklā t viņ š cenš as jums kaut ko piedā vā t par naudu. Bet tas viss izgaist uz salas skaistuma fona. Dabas skaistums ir pā rsteidzoš s, pavisam cita kultū ra un, protams, gleznainā seno tempļ u arhitektū ra. Tē ju labā k iegā dā ties ī paš os tē jas veikalos. Izmē ģ inā jusi ī stas tē jas garš u, tad jau ir grū ti dzert parasto tē ju no lielveikala. Suvenī ri veikalos pie viesnī cas ir daudz dā rgā ki, un izvē le nav ī paš i laba. Atvaļ inā jums ir pā rsteidzoš s! Mē s noteikti š eit atgriezī simies.
Номер Территория отеля и корпус. Ручные бурундуки Вид из окна номера Бассейн Внутренний дворик вечером Непрошеный гость
аватар yulia.david4uk
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tangerine Beach Hotel izrā dī jā s laba vieta ar lielisku personā lu un lielisku apkalpoš anu. Pā rē jais tika plā nots par budž etu, viesnī ca tika izvē lē ta klusa un mierī ga, es gribē ju tikai atpū sties un ne par ko nedomā t. … Tomēr ▾ Tangerine Beach Hotel izrā dī jā s laba vieta ar lielisku personā lu un lielisku apkalpoš anu. Pā rē jais tika plā nots par budž etu, viesnī ca tika izvē lē ta klusa un mierī ga, es gribē ju tikai atpū sties un ne par ko nedomā t. Esam pilnī bā apmierinā ti ar viņ u darbu, man patika lidojums, personā la attieksme pret klientu ir vienkā rš i brī niš ķ ī ga. Viesnī cai ir ļ oti sakopta, iež ogota teritorija, daudz apstā dī jumu. Ir peldbaseins ar sauļ oš anā s krē sliem, dvieļ iem, un dā rzā zem palmā m ir daudz sauļ oš anā s krē slu, var atpū sties ē nā . Viesnī cai nav savas pludmales, blakus ir pludmale, neslikta, tī ra un skaista, bet viļ ņ i okeā nā ir atbilstoš i, peldē ties ir nedaudz bail, izņ emot ieiet tikai lī dz jostasvietai un tad, zinot kā peldē t. Luksusa numuriņ š , kurā bijā m izvietoti, atradā s 3. stā vā , diezgan plaš s, tī rs, ē rts. Istabā ir viss nepiecieš amais - gulta, galds, atzveltnes krē sli, televizors, ledusskapis, kondicionieris, tē jkanna ar kafijas un tē jas komplektu. Viss darbojas, mums nebija nekā du bojā jumu vai darbī bas traucē jumu. Mē beles uz balkona, var dzert kafiju, lasī t. Katru dienu tī rī ja istabu, mainī ja gultas veļ u un dvieļ us, viss ir kvalitatī vi un atbildī gi, tā pē c apkalpoš ana numurā ir augstā lī menī . Personā ls vienmē r ir gatavs palī dzē t, bet tajā paš ā laikā no viņ u puses nav jū tama uzbā zī ba. Brokastis pasniegtas diezgan daudzveidī gā formā , ir arī augļ i, smalkmaizī tes, olu kultenis, olu kultenis, grauzdiņ i, izsalkuš i nebijā m. Un vairā kas reizes pusdienojā m un vakariņ ojā m "bufetes" veidā viesnī cas restorā nā un kafejnī cā pie baseina, ē dienkartē ir liela izvē le un cenas diezgan labas. Ekskursijas neņ ē mā m, tikai meklē jā m mieru, bet biež i brauca atpū tnieki no kaimiņ u istabā m. Kopumā dabū jā m to, ko gribē jā m - klusums, miers, mā jī ga atmosfē ra, neuzbā zī gs personā ls, garš ī gi ē dieni. Brī niš ķ ī gi atpū tā mies, salas daba priecē ja aci! Labprā t š eit atgrieztos vē lreiz!
аватар artemiv.vadym
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca atbilst nosauktajiem 4 *, turklā t pat pā rsniedz cerī bas. Starp priekš rocī bā m: bezmaksas trenaž ieru zā le, Royal Palms Hotel naktsklubs uz vietas, tī ra pludmale un silts okeā ns, bā ri, restorā ni - ir ko redzē t gan viesnī cā , gan ā rpus tā s. … Tomēr ▾ Viesnī ca atbilst nosauktajiem 4 *, turklā t pat pā rsniedz cerī bas. Starp priekš rocī bā m: bezmaksas trenaž ieru zā le, Royal Palms Hotel naktsklubs uz vietas, tī ra pludmale un silts okeā ns, bā ri, restorā ni - ir ko redzē t gan viesnī cā , gan ā rpus tā s. Tas ir, visi nosacī jumi, lai atdzesē tu, nokrī t. Alkoholu labā k ņ emt ā rpus viesnī cas, bū s lē tā k, bet virtuves ziņ ā cenas restorā nos uz vietas ir pieņ emamas. Iesaku pamē ģ inā t ko pikantu – ļ oti uzmundrinoš u.
Parādīt vairāk »


iemiesojums kristina-zuy
Darbam nepieciešams labs, ātrgaitas internets istabā. Kāda šobrīd ir interneta cena viesnīcā un vai tā ir stabila? Un kurš izmantoja 3g internetu, pastāstiet man, cik labi tas darbojas.
7 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 3 atbildi
iemiesojums leonova27
Būtu interesanti un nebūtu garlaicīgi doties ekskursijās
9 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums SOLOMKO86
paskatoties maija otrās puses laikapstākļus, man jau ir šaubas.sakiet ko darīt
9 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 11 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель Tangerine Beach находится на пляже Калутара, рядом с Royal Palms Beach Hotel 5*. Оба отеля находятся в едином управлении, имеют общую просторную зеленую территорию. Отель открыт в 1983 году, последняя реновация прошла в 2016 году.

Atrašanās vieta Отель расположен на берегу Индийского океана, в 4 км от г. Калутара, в 40 км к северу от Коломбо, в 2 км от г. Негомбо. Трансфер от международного аэропорта — около 2,5 часов (80 км).
Pludmales apraksts Пляж в 20 метрах от отеля. Вход в воду: песчаный.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, услуги консьержа, услуги по глажке одежды, room service: круглосуточно, 3 конференц-зала (на 30, 100 и 250 чел.), магазины (сувенирный, ювелирный, фото), 1 открытый бассейн (площадь: 614 м2), у бассейна шезлонги, матрасы, полотенца: бесплатно.

Рестораны и бары:

Основной ресторан Paruwa;

A la carte ресторан Cafe Lotus (платно; часы работы: 10:00-21:30);

Кофейня Sea Shells (платно; часы работы:10:00-21:30);

Лобби-бар Pebbles (платно; часы работы: 10:00-23:30);

Бар у бассейна (платно; часы работы: 10:00-18:00).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Аюрведический центр, дартс, настольные игры, дискотека (в Royal Palms Beach, 3 раза в неделю), караоке (1 раз в неделю), живая музыка (бесплатно), вечернее шоу, аквааэробика (бесплатно), теннисное оснащение (бесплатно), мини-гольф (бесплатно), бочче (бесплатно), бадминтон, водное поло.
  • galda teniss  FREE 
  • tenisa korti  FREE 
  • skvošs  FREE 
  • golfs  FREE 
  • volejbols
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika
  • jogas nodarbības
  • disko klubs
  • animācija
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 179 номеров. Состоит из одного 4-х этажного здания.

Istabās

Ванна (в номерах Executive Suite с функцией джакузи), фен, выбор мыла и подушек (только в Executive Suite и Luxury Suite), тапочки и халат (только в номерах категории Suite), джакузи (только в Luxury Suite), утюг и гладильная доска: по запросу, набор для приготовления чая/кофе, мини-бар платно (заполнение по запросу), сейф, CD/DVD-проигрыватель (Suite), телевизор, Wi-Fi (бесплатно), телефон, кондиционер, балкон или терраса, уборка номера: ежедневно, room service: круглосуточно.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • ventilators
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • džakuzi (ne visās istabās)
  • virtuve / virtuvīte (ne visās istabās)
Adrese De Abrew Road, Waskaduwa, Kalutara
Tālruņi: Tel: +94-34-2237982/3, 2237295, 2237640
Tīmekļa vietne: Tangerine Beach Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в волейбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает аэробикой, йогой. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).