Jauka atmosfēras viesnīca

Rakstīts: 16 jūlijā 2018
Ceļošanas laiks: 20 jūnijs — 1 jūlijā 2018
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 8.0
Viesnī ca ir ļ oti patī kama un labi uzturē ta - tajā valda relaksā cijas un klusuma atmosfē ra. Teritorija liela un skaista, ir kur pastaigā ties un ko apskatī t. Demokrā tiskā kā Tangerine Beach atrodas kopā ar koloniā lā stila viesnī cu Royal Palms. Apkā rt brī vi spē lē jas burunduki, staigā nekaitī gas lielas un mazas monitorķ irzakas, dī ķ ī peld zivis.
Viesnī cā ieradā mies agri no rī ta. Mū s laipni sagaidī ja - pacienā ja ar sulu, uzdā vinā ja puķ ī ti (sī kums, bet jauki) un uz pusstundu iekā rtojā mies labā Deluxe istabiņ ā ar sā nskatu uz okeā nu. Istabā ir viss nepiecieš amais - TV, ledusskapis, tē jkanna, fē ns. Katru dienu pē c vajadzī bas tika papildinā ta kafija, tē ja, cukurs, ū dens pudelē s. No vannas piederumiem - ziepes, š ampū ns, duš as ž eleja, cepures, higiē nas maisiņ i. Vienmē r bija karsts ū dens. Labs wi-fi telpā un visā.
Ē dinā š ana tika ņ emta tikai brokastī s, jo neplā nojā m visu laiku pavadī t viesnī cā.

Ī paš as daž ā dī bas nebija, bet badoties arī nebija vajadzī bas. Droš i vien ē dienkarte ir interesantā ka sezonā . Ir vietē jie ē dieni, ir arī Eiropas ē dieni. Brokastī s gandrī z nav gaļ as, zivju. No augļ iem - ananā si, pasifloras augļ i, banā ni, arbū zs. Ir daž i cepumi. Pusdienojā m un vakariņ ojā m ā rpus viesnī cas - pulcē š anā s viesnī cas teritorijā ar saviem dzē rieniem vai ē dieniem administrā cija nav ī paš i gaidī ta. Istabā var, bet teritorijā - nē . Bija visos tuvē jos ē stuvē s - cenas gandrī z vienā das, visur principā garš ī gi. Bet viņ i deva priekš roku "Natalie" blakus viesnī cai, kas ir š ī s iestā des ī paš nieka Dani nopelns. Jautrs labsirdī gs puisis. Viņ š var arī organizē t ekskursijas.
Mē s ļ oti iesakā m rū pī gi apsvē rt ceļ vež u izvē li, jo daudzē jā dā ziņ ā no tiem bū s atkarī gi jū su iespaidi par pā rē jo.
Padoms - maksā jiet par braucieniem un ekskursijā m tikai ceļ ojuma beigā s, nedodiet depozī tus un lasiet tū ristu atsauksmes.
Kopumā svē tki atstā ja labas atmiņ as. Vē rtī gā kā lieta uz salas ir komunikā cija ar dabu, dzī vnieku vē roš ana to dabiskajā vidē un daudz eksotisku augļ u. Kā du dienu mē s vē lē tos š eit atgriezties vē lreiz)))
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu