Lieliska uzturēšanās

Rakstīts: 13 marta 2017
Ceļošanas laiks: 10 — 24 septembris 2016
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 8.0
Mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, pamatojoties uz citu ceļ otā ju atsauksmē m. Pirmo reizi Š rilankā , dodoties ceļ ojumā , viņ i saprata, ka tagad Kalutarā nav sezona. Ar aviokompā niju Airarabia lidojā m lieliski, ē rts lidojums, lieliskas lidmaš ī nas, daudzi tū risti, ar kuriem runā jā m, bija saš utuš i par ē diena trū kumu uz kuģ a, neredzu problē mu: ū dens 1$, vakariņ as diezgan garš ī gas un barojoš as $ 6-9, diezgan pieņ emamas cenas. Ierodoties satiku tū roperatora pā rstā vi, iekā pu autobusā , ceļ š uz Kolutaru lī dz viesnī cai aizņ ē ma 2.5 stundas, 7 no rī ta bijā m viesnī cā , lika pagaidī t, kad atbrī vos istabiņ u. . Devos pastaigā pa apkā rtni, lai paskatī tos. Pirmais iespaids nebija ī paš i pozitī vs....
) Cilvē ku mā koņ ainā s debesis nav redzamas, pati viesnī ca atgā dinā ja pamestu vietu, viss vienmuļ i, bez krā sā m, teritorija palmā s, visur izvietoti sauļ oš anā s krē sli ar zā les krū miem, un pludmale sā kā s aiz ž oga, š is bija galvenā vilš anā s valsts pludmalē s, tā pē c, ja plā nojat sauļ oties zem lietussarga tieš i pludmalē , tas nedarbosies. Viļ ņ i spē cī gi, sarkanais karogs pacelts. Tad devā mies brokastī s, nolē mā m tā lā ku iepazī š anos atstā t uz vē lā ku laiku. Pē c brokastī m viņ i nomierinā ja reģ istratū ru ar nelielu atlī dzī bu 20 USD, ap pulksten 11 viņ i nā ca pē c mums un aizveda mū s uz istabu, mē s dabū jā m luksusa numuru treš ajā stā vā ar skatu uz pagalmu, ļ oti tī rs un ē rts, galu galā Es par to priecā jos, klusi mierī gi, nedzirdē ju pā rā k lielu troksni.
Nedaudz atpū tuš ies devā mies iepazī ties ar savu viesnī cu, lī dz pusdienlaikam laiks uzlabojā s, uznā ca saule, devā mies uz baseinu, atpū tnieku bija daudz, bet viesnī ca nelikā s pā rpildī ta, vietas pietika visiem , vispā r viss kā rtī bā , burunduki skraida, mū s ļ oti uzjautrinā ja)))) Viesnī cā jū s atradī siet mierī gu uzskatu, ka animā cijas nav vispā r, mū zika arī tiek ieslē gta reti, klusums ir mierī gs, personā ls ir pieklā jī gi, gandrī z nemanā mi, katrs dara savu darbu, nav liekas uzmanī bas, ja kas jā dara uzreiz palī dzē s! Pirmajā dienā uztaisī jā m š ķ irš anos uz lielveikalu, nopirkā m ū deni un tā tā lā k. Uzreiz jū ti, ka vietē jā Ā zijas garš a ir netī ra, ne vienmē r smarž o labi, bet tas ir interesanti)) uz ielas visi mē ģ ina piedā vā t kaut ko garā m, sakiet paldies, neinteresē , neviens nav rupjš , visi ir diezgan adekvā ti) vietē jie iedzī votā ji bū tī bā ir jauki cilvē ki!

Atgriež oties viesnī cā , nolē mā m organizē t brī vā laika aktivitā tes turpmā kajā m 9 dienā m)) pē c atsauksmju izlasī š anas atradā m vietē jā gida Loshan kontaktus, sazinā jā mies pa viber (+94716014113) vakarā jau satikā mies uz vietas. reģ istratū rā neceri, ka Loshans riņ ķ os ap tevi un runā s pa zobiem , ļ oti mierī gs, patī kams cilvē ks, labi runā krieviski, pā rrunā jā m daž ā das brī vā laika pavadī š anas iespē jas. Mē s piedalī jā mies divā s vienas un divu dienu ekskursijā s, lieliski pavadī jā m laiku, kognitī vi mierī gi un relaksē ti. Loš ā ns mums palī dzē ja daž ā dos jautā jumos, samainī t naudu, ja vajadzē ja, aizbraukt uz tirgu. Iepazinā mies arī ar Loš ana brā li, Sandijs ir megapozitī vs cilvē ks, viņ i kopā vada ekskursijas.
Pirmajā dienā Loš ans ar savu tuk-tuku aizveda vakariņ ā s Paradī zē , ļ oti sirsnī gā vienkā rš ā vietā pie okeā na (ja atstā j viesnī cu pludmalē pa labi, lai pā ris minū tes pastaigā tos) ļ oti garš ī gi un lē ti) Paldies puiš iem, iemī lē jā mies vietē jos, ļ oti iesaku, viss bū s labi labi noorganizē ts, nekā das rindas utt.
Viesnī ca ir ļ oti silta un ar labu gaisotni, bet jums bū s garlaicī gi, ja nebrauksiet ekskursijā s! Teritorijā , kur atrodas Ā jurvē das centrs, ir tā di mini dž ungļ i, kur gan baroja pē rtiķ us, gan fotografē ja milzī gas monitoru ķ irzakas! Noteikti dodieties uz turieni))) peldē ties okeā nā ir bī stami, bet tomē r iespē jams)) Mē s iegā jā m ū denī lī dz viduklim, tad varat lē kt pā ri viļ ņ iem, pirms tas pā rklā j jū s pie krasta))) ū dens ir ļ oti silts.!!!
Runā jot par ē dienu viesnī cā , varat ē st galvenajā restorā nā , maksā t un jums bū s bufete, vai pasū tī t no ē dienkartes kafejnī cā pie baseina, cenas nav augstā kas kā vietē jā s kafejnī cā s apkā rt)) Tika veikta tī rī š ana regulā ri, neatkarī gi no tā , vai atstā jā m dzeramnaudu vai aizmirsā m, man nebija nekā du jautā jumu! Bet, ja tu dzī vē esi ļ oti izvē lī gs pret visu, tad principā tu neatrodies Š rilankā , kur dzī vo atslā buš i cilvē ki ar citu pasaules uzskatu, un kā rtī bas un apkalpoš anas robež as tur ir nedaudz atš ķ irī gas))))))
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu