Okeāns ir lielisks!

Rakstīts: 31 oktobris 2016
Ceļošanas laiks: 13 — 27 oktobris 2016
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 10.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 6.0
Infrastruktūra: 7.0
Laba diena!
Viņ š lidoja no Sanktpē terburgas ar Emirates Airlines ar pā rsē š anos Dubaijā . Tū risma operators - Tez Tour. Lidostā sagaidī ja tū roperatora pā rstā vis. Lī dz viesnī cai bija vajadzī ga pusotra stunda. Padoms: turpat lidostā nomainiet valū tu pret vietē jo (labs kurss) un iegā dā jieties SIM karti no vietē jā telekomunikā ciju operatora (man bija Dialogs).
Ja godī gi, š oreiz Tez Tour sagā dā ja nelielu vilš anos: viesnī cā nav neviena pā rstā vja, ekskursiju programma maza. Jū s varat ietaupī t naudu, pē rkot ekskursiju no vietē jiem iedzī votā jiem.

Tagad patiesī bā par viesnī cu. Ierodoties viņ us sagaida ar svaigi spiestu sulu un mitru dvieli. Oficiā li reģ istrē š anā s ir no 14.00, bet manā gadī jumā , tā kā numurs bija gatavs, viņ i iekā rtojā s 11:00.20 minū tes pē c ieraš anā s viesnī cā . Pati viesnī ca diezgan klusa, mierī ga, personā ls pieklā jī gs, veikls un neuzbā zī gs. Wi-fi ir bezmaksas, kvalitā te ir vidē ja, jautā jiet reģ istratū rā paroli.
Istaba tī ra, plaš a, ar diezgan lielu skapi gaitenī , kafijas galdiņ u un diviem atzveltnes krē sliem, galdu un diviem krē sliem terasē , kondicionieri un atseviš ķ u griestu ventilatoru, TV, ledusskapi, tē jkannu un tē jas/kafijas komplektu. (tases, glā zes, tē jas un kafijas maisiņ i). Tī rī š ana tika veikta katru dienu un efektī vi. Katru dienu tika mainī ti arī dvieļ i un gultas veļ a. Dvieļ i un gultas veļ a kā jauni. Katru rī tu atnā k darbinieks un jautā , kas jā mazgā . Cenas mē renas, mazgā š anas un gludinā š anas kvalitā te laba. Vakarā atnā k darbinieks un nomaina fumigatoru. Plus vē l viesnī ca par to, ka istabā absolū ti viss bija kā rtī bā !
Viesnī cas teritorija ir kopī ga ar blakus esoš o Royal Palms Beach Hotel, iež ogota un apsargā ta, kopta. Pie baseina un dā rzā zem palmā m, sauļ oš anā s krē sli (ar tiem pietika visiem). Pie baseina tiek izdalī ti dvieļ i un matrač i (pē dē jo var “aizmirst”, bet atgā dinot, tie tiks atnesti uz sauļ oš anā s krē slu). Burunduki, monitoru ķ irzakas ir nekaitī gas, bet, ja istaba atrodas pirmajā stā vā un durvis ir vaļ ā , tā s var ielī st. Pludmale ir paš valdī bas, bet tajā gandrī z nav vietē jo iedzī votā ju, un okeā ns atrodas tikai 20-30 metru attā lumā . Es vē rš u jū su uzmanī bu uz to, ka š ī nav jū ra, tas ir Okeā ns! Metru viļ ņ i ir norma. Un vē l viena lieta: vē jiņ š mī kstina siltumu, radot maldī gu iespaidu, ka saule nededzina daudz, tač u neaizmirstiet, ka Š rilanka ir gandrī z ekvators!
Iesaku ē st tikai brokastis. Diapazons un kvalitā te ir pieņ emama, bet ar dzē rieniem ir problē ma. Bez kafijas un tē jas, sulas no iepakojuma un tikai brokastī s. Batoniņ os ir svaigi spiestas sulas un alkohols, bet cena ir než ē lī ga. Naudu par papildpakalpojumiem un ē dieniem/dzē rieniem var neņ emt uzreiz, bet gan ieskaitī t kontā . No vienas puses, tas ir ē rti, bet no otras – var tik nemanā mi “ē st”. Jū s varat arī ieturē t pusdienas un vakariņ as blakus esoš ajos vietē jos restorā nos - jū ras veltes un svaigi spiestas sulas par mē renu samaksu.

Jū s varat lē ti pā rvietoties ar "tuk-tuks" - maziem motorolleriem ar jumtu. Cenu sarunā jiet uzreiz, var kaulē ties. Augļ us un suvenī rus var nopirkt pie vietē jiem, bet ziniet, kū rorts - cenas. var salū zt. Netā lu no viesnī cas atrodas neliels veikals ar diezgan pieņ emamā m cenā m.
Tas patiesī bā arī ir viss. Ir jautā jumi - jautā jiet. Lai jaukas brī vdienas!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu