Mandarīnu pludmale pie okeāna

Rakstīts: 12 aprīlis 2016
Ceļošanas laiks: 12 — 22 marta 2016
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 8.0
Redzē ju labas cenas viesnī cai un brī vais laiks sakrita. Tā pē c es gribē ju sauli un siltumu.
Puse dienas, lai nokļ ū tu no mā jā m lī dz viesnī cai. Lidojums-transfē rs-lidojums-transfē rs. Tas bija tā vē rts. Ierodoties viss tiek aizmirsts. Okeā na skaņ as, klusums, putni-dzī vnieki. Viss ir brī niš ķ ī gi.
Viņ i man uzreiz iedeva numuru. Izvē loties ekskursiju, izvē lē jos luksus. Un daudzi mainī ja standartu pē c ieraš anā s uz luksusa. Skats uz okeā nu, no rī ta atverot acis, par ko vē l sapņ ot? !
Brokastī s olu kultenis, bekons, augļ i. Augļ i ir viss. Ananā si, papaija. . . kaut kas nezinā ms, bet ļ oti garš ī gs. No pā rē jā ē damā : vista, rī si ar garš vielā m, zivis. Daudz, daudz saldumu.

Paroles-apmeklē jums. Š is ir pā rsteidzoš s spa. Masā ž a, pī lings, relaksā cija. Cilvē ki uz š ejieni brauc pat no kaimiņ u viesnī cas.
Blakus spa atrodas dī ķ is ar laipā m. Š eit dzī vo bruņ urupuč i un zivis. Apkā rt skraida ķ irzakas.
Jū ra. Jū ra ir maģ iska. Sā ls aerosola smarž a, bangojoš u viļ ņ u skaņ as. Š eit ir grū ti peldē t, tas uzreiz aizved. Bet peldē t vai vienkā rš i stā vē t viļ ņ os pilnī bā .
Š eit Aleksandrijā (Ē ģ iptē ) tas tā nebija. Un š eit (Š rilankā ), kā es tagad saprotu, cilvē ki, kas atbrauc vienkā rš i pasē dē t pie jū ras, klausī ties sē rfot.
Tiem, kuri ir atkarī gi no interneta: Wi-Fi nozvejas, un tas ir labs sauļ oš anā s krē slā .
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu