Jautājums par viesnīca Tangerine Beach Hotel 4*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
80 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Viesnīcas izvēle»
Pastāsti man, mēs vēlamies doties uz Tangerine Beach 4 *, Kalutara 20. oktobrī. Kādi ir viļņi šajā periodā vai labāk izvēlēties citu laiku pludmales brīvdienām? Vai cita viesnīca?
Pastāsti man, mēs vēlamies doties uz Tangerine Beach 4 *, Kalutara 20. oktobrī. Kādi ir viļņi šajā periodā vai labāk izvēlēties citu laiku pludmales brīvdienām? Vai cita viesnīca?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2016-09-088 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  10
аватар anatolii
Labākais apmeklējuma laiks ir janvāris-februāris. Labāk izvēlēties Avani Hotel.
аватар moy_contakt
viļņi būs spēcīgi. Pērn atpūtāmies novembrī un visā piekrastē bija spēcīgi viļņi, izņemot tās viesnīcas, kas atrodas lagūnā vai ar rifiem, kas tos nodzēsa. Kad atgriešanās laikā tika savākti atpūtnieki, daudzi cilvēki stāstīja, ka peldējušies galvenokārt baseinos, jo plosījās okeāns.
аватар anatolii
No pārējiem Kalutarā un Šrilankā palika labi iespaidi. Avani par 100% pamatoja viesnīcas izvēli. Viņi paņēma tikai brokastis. Bufete ir daudzveidīga. Ir restorāns. Gleznaina daba un lagūna. Vakaros brīžiem pacēlās viļņi.Viesnīcu pārsvarā apmeklēja ārzemnieki no Rietumvalstīm. Eiropā.
аватар Gelenka_1
Mēs atpūtāmies "Royal Palms Beach" vienā pludmalē ar Tangerine Beach 4 * tikai oktobrī.
Viļņi ir ļoti augsti, peldēšana pārvērtās par ekstrēmu!) Bet es domāju, ka viļņi šeit nav atkarīgi no gada laika, Tas ir okeāns!) Pat izvēloties viesnīcu, pārbaudiet, vai tuvumā ir veikali, kafejnīcas vai restorāni , pretējā gadījumā jums būs jābrauc ar "tuk-tuk" vai taksi, lai pusdienotu vai nopirktu vismaz ūdeni.
Tangerine Beach 4 * atrašanās vieta ir ļoti ērta, viss ir tuvumā, vienīgais negatīvais ir viļņi, bet tas ir pārmaiņām un amatieriem) Labi atpūtieties!)
аватар moy_contakt
Gelenka_1, nepiekrītu, viļņi okeānā + straumes, tas nav tikai ekstrēmi, tas ir bīstami!!! Oktobra viļņi ir ļoti spēcīgi un norimst, cik man zināms, līdz janvārim-februārim. Atpūtāmies pat novembrī, bet tā bija lagūna + koraļļu rifs, uz kura viļņi tika dzēsti un mēs lieliski peldējāmies, bet citviet tas bija vienkārši aizliegts, jo tas bija saistīts ar risku dzīvībai. Tāpēc, ja oktobris, tad tikai viesnīcas lagūnā (atpūtāmies Chaya Trans, laba viesnīca, jēga ņemt brokastis + vakariņas, jo ēdiens izcils).
аватар olgakravt
liels paldies par atbildēm. tagad paskatīsimies uz viesnīcām lagūnās.
аватар Gelenka_1
moy_contakt Pilnīgi tev piekrītu. Okeāns ir stihija!) Bet mums acīmredzot paveicās ar laikapstākļiem, un okeāns ļāva mums grimt un lēkt tā viļņos, kas nebija pārāk spēcīgi)
аватар anatolii
AVANI pludmalē no 2 pusēm ir viļņlauži. No janvāra vidus - februāra sākuma viļņi nebija (līdz vakaram nebija viļņi), Lietus nebija 2 nedēļas. +30 dienas laikā. Extreme ir no +30 tajā pašā dienā, lai lidotu uz Borispiļu pie -28.
аватар moy_contakt
Anatolij, esmu pārliecināts, ka ar pirmo Avani viesnīcas pieminēšanu pietiek, lai pievērstu tai uzmanību. Bet trīs reizes, un tajā pašā laikā ar īpašu neatlaidību.... rodas sajūta, ka tev ir dots uzdevums piesaistīt atpūtniekus brīnišķīgajai Avani viesnīcai :) ticiet man, viesnīcas piekrastē ir vairāk nekā pietiekami. Šrilanka un ir daudz, no kā izvēlēties.
аватар O.V.L.
Diemžēl janvārī-februārī ir arī viļņi un spēcīga aizplūšana. Jūs varat peldēt līdz viduklim.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Tangerine Beach Hotel 4*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl