Panorama Hotel 2*– Atsauksmes

1
Novērtējums 1.010
pamatā
1 atsaukt
1.0 Numurs
1.0 apkalpošana
1.0 Tīrība
1.0 Uzturs
1.0 Infrastruktūra
Panorama Hotel Kalutarā ir budžeta viesnīca relaksējošām ģimenes brīvdienām un kāzu ceremonijām vai konferencēm.Vairāk →
аватар 19621965
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 1.0
Murgs!!! ! Š ausmas!! ! Š ī viesnī ca nav domā ta tū ristiem (nakts 1 nakti) un noteikti ne klusai ģ imenes atpū tai. Bet viss ir kā rtī bā : Skaidrs, ka budž eta atvaļ inā jums, 2 * - bet tas, ko mē s redzē jā m, pā rsniedza visas mū su cerī bas un bailes. … Tomēr ▾ Murgs!!! ! Š ausmas!! ! Š ī viesnī ca nav domā ta tū ristiem (nakts 1 nakti) un noteikti ne klusai ģ imenes atpū tai.
Bet viss ir kā rtī bā :
Skaidrs, ka budž eta atvaļ inā jums, 2 * - bet tas, ko mē s redzē jā m, pā rsniedza visas mū su cerī bas un bailes.
1. Viesnī ca acī mredzami neatrodas pirmajā piekrastē . Ledusskapis un skapī š i viesnī cā neeksistē ja. Gulta ir pā rklā ta ar palagu, nevienam citam palagam nebija jā sedz. Visu uzturē š anā s laiku numuriņ ā numurs netika iztī rī ts, dvieļ i netika mainī ti. Viņ i vienkā rš i aizmirsa par mums. Atgā dinā jā m sev, bet...Kā tā das viesnī cas teritorijas nav. Pretī ieejai liela autostā vvieta, restorā na zā le un peldbaseins - tā ir visa teritorija. Lī dz okeā nam vajag 25-30 minū tes. Viesnī ca atrodas gleznainā vietā vietē jo iedzī votā ju ciemata vidū . Tū ristiem nav ne kafejnī cu, ne veikalu. Vietē jiem iedzī votā jiem š ī s iestā des nav vajadzī gas. Vietē jiem paredzē tā bistro (kur viņ i ē d) tū ristiem nav ko darī t (netī rumi, atkritumi, antisanitā ri apstā kļ i utt. ) Tuvā kā s kafejnī cas, kur tū rists var paē st, atrodas netā lu no viesnī cas Tenzherin 3-4 km attā lumā . . no viesnī cas Panorama. Paē st var arī viesnī cas restorā nā , bet pusdienlaikā tas nav reā li (parasti tajā laikā tiek svinē tas kā zas, korporatī vā s ballī tes, dzimš anas dienas un citi svē tki). Vakarā restorā ns pā rvē rš as par banā lu ē stuvi, vī na glā zi. Vietē jie pē rk alkoholu (pā rsvarā vidusš ķ iras jaunieš i) un nā k to dzert restorā nā . Daž us pē c vakariņ ā m izņ em aiz rokā m. Pusdienas un vakariņ as nā k arī veselas ģ imenes (katra 5-10 cilvē ki). Es saprotu, ka š ī ir vienī gā vieta cilvē kiem ar vidē jiem ienā kumiem un vispā r ar naudu, kur var kulturā li pavadī t laiku. Tā tad skaidrs, kā un kā dā kompā nijā var ē st. Angļ u valodā viesmī ļ i gandrī z nesaprot un nevar pateikt, kas tas par ē dienu.
2. Tu nevari visu dienu sē dē t pie okeā na un nevarē si pie tā aiziet vairā kas reizes dienā . Viesnī cā ir peldbaseins. Bet sā kot no 12-00 viesnī cas administrā cija vietē jiem iedzī votā jiem pā rdod biļ etes uz baseinu. Piekrī tiet, ja vē laties peldē ties pē c nogurdinoš as pā rejas no okeā na, bet vietē jie ap jums plunč ā jas, š ķ audā s, spļ audā s - kaut kā negribas iet baseinā .
3. Vecgada vakariņ as mē s apmaksā jā m mā jā s 80 ASV dolā ru apmē rā (2 personā m). Bez tā mums tū re netika pā rdota. Pē c tikš anā s ar mū su gidi Svetlanu izrā dī jā s, ka neviens mū s negrasā s pabarot ar svē tku vakariņ ā m. Sarež ģ ī tu sarunu rezultā tā ar gidu mums paziņ oja, ka 19-30 mē s (es ar sievu un vē l pā ris) pē c stundas kavē š anā s (30 min braucienā ) tika nogā dā ti uz 2 * New Wadduwa Beach viesnī cu. Jautā jums ir, kā pē c ne Tenzherin 4 * viesnī cā , tas ir daudz tuvā k, un tā pati tikš anā s organizā cija (Tenzhenir Tours) apmetā s tū ristus. Viss izrā dī jā s ļ oti vienkā rš i. Pulksten 4* vakariņ as tika pasniegtas kā paredzē ts (par 80$), bet Jaungada vakariņ ā s mums uz š ķ ī vja pasniedza pudeli vietē jā viskija (č etriem), 3 pudeles Coca-Cola 3 nezinā mas izcelsmes cietas gaļ as gabaliņ i, vistas stilbiņ a gabals, divi folijā cepti saldā kartupeļ a gabaliņ i. Viss š is "karalisko jū ras velš u Jaungada ē diens", kā solī ja ceļ ojumu aģ entū ra, kurā iegā dā jā mies tū ri, bija dekorē ts ar salā tlapu un divā m ananā su š ķ ē lī tē m. Desertā mums pasniedza) uz tē jas apakš tasī tes 3 mazi gabaliņ i banā nu, ā bolu, apelsī nu. Tas ir par 80 USD. Jaungada grilē tas jū ras veltes bija ļ oti garš ī gas. Mū s nekaunī gi apmā nī ja un man nav bail no š ī vā rda aplaupī ts. Svē tki bija pilnī bā sabojā ti.
Kad mū s sagaidī ja ar transfē ru uz lidostu, gids, kurš mū s uzņ ē ma (vietē jais), bija ļ oti pā rsteigts, ka mē s atpū š amies š ajā viesnī cā . Viņ š sacī ja, ka š ī ir vienī gā vieta, kur vietē jie var iedzert un atpū sties civilizē tos apstā kļ os.
Lū dzam tū roperatorus (ī paš i "Braucam kopā ") nepiedā vā t ekskursiju uz š o viesnī cu. Es joprojā m domā ju, ka viņ i to nedarī ja speciā li, bet vienkā rš i savas nekompetences dē ļ (viņ i vienkā rš i nezinā ja, kā da veida viesnī ca tā ir, un nevarē ja par to brī dinā t klientus).


iemiesojums sonata.75
8 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 1 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель Panorama в Калутаре — бюджетный отель для спокойного семейного отдыха и проведения свадебных церемоний или конференции.

Atrašanās vieta 40 км к югу от Коломбо. 3 часа езды от международного аэропорта Коломбо.
Pludmale
  • 1. rinda
Viesnīcā

Доставка еды и напитков в номер, круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги консьержа, индивидуальная регистрация заезда/отъезда.

  • atklāts baseins
  • autonoma
  • veļas mazgāšana
  • valūtas maiņa
Bērniem
  • rotaļu laukums
Izklaide un sports
  • ekskursiju organizēšana
Adrese 47/20A, Kospanawatta Road, Kalutara North.
Tālruņi: +94 34 2236697, +94 34 2236738, +94 777 847373
Tīmekļa vietne: Panorama Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детской площадкой с горкой и качелями.