Mermaid Hotel & Club 3*– Atsauksmes

17
Novērtējums 8.810
№1 viesnīcas reitingā Kalutari
8.3 Numurs
8.9 apkalpošana
8.6 Tīrība
8.8 Uzturs
8.2 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Kalutaras pilsētā, 3 km attālumā no centra. Atvērts 1983. gadā, pēdējo reizi renovēts 2016. gadā. Viesnīca ir piemērota budžeta brīvdienām.Vairāk →
аватар anna_turbo
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ieradā s 5 no rī ta, ieradā s 7:30. Mums paveicā s ar pā rsē š anos, nebraucā m ar autobusu, bet ar maš ī nu. Reģ istrē joties paņ ē ma lī dzi svaigu sulu un aukstu dvieli, kas karstuma un 100% mitruma apstā kļ os bija ļ oti patī kami. … Tomēr ▾ Ieradā s 5 no rī ta, ieradā s 7:30. Mums paveicā s ar pā rsē š anos, nebraucā m ar autobusu, bet ar maš ī nu.
Reģ istrē joties paņ ē ma lī dzi svaigu sulu un aukstu dvieli, kas karstuma un 100% mitruma apstā kļ os bija ļ oti patī kami.
Reģ istrē š anā s noritē ja ļ oti ā tri un bez papildus maksā jumiem, istabiņ a (104) ir plaš a un liela pirmajā stā vā .
Pasniedza brokastī s, bija standarts, olas, bekons, olu kultenis, putra, musli, desiņ as, augļ i, konditorejas izstrā dā jumi, grauzdiņ i....
Par paš u viesnī cu:
- katru dienu tika uzkoptas telpas, mainī ti arī dvieļ i, kā dzeramnauda atstā ti saldumi un š okolā des;
- pati viesnī ca nav liela, ap 50 numuriņ iem, bet ļ oti mā jī ga un klusa;
- tī rī ba un kā rtī ba, teritorija tika sakopta katru dienu, kaut kas stā dī ts, izrakts, laistī ts;
- personā ls ir draudzī gs un pretimnā koš s;
-ļ oti iepriecinā ja neliels palmu dā rzs, karstuma un mitruma apstā kļ os bija ļ oti patī kami gulē t zem palmā m.
Okeā ns...atseviš ķ s jautā jums, jo tā bija pirmā reize....Silts, aicinoš s, ar spē cī giem viļ ņ iem)
Atseviš ķ i es vē los rakstī t par vietē jiem gidiem. Tieš i pie viesnī cas, pie pludmales lī nijas, jums uzbruks vietē jais Tanu. Es to nemaz neiesaku. Lai gan viņ a pakalpojumi netika izmantoti, cilvē ki par viņ u sū dzē jā s. Cenas ir debesī s, un ceļ ojuma cerī bas un realitā te ne vienmē r atbilst viena otrai.
Mū su gids no tū roperatora bija ļ oti uzmā cī gs un diezgan dā rgs. Mē s arī atteicā mies no viņ a pakalpojumiem.
Mē s tikā mies ar vietē jo gidu vā rdā Sandiva. dzī vo pā ri ielai no viesnī cas aiz dzelzceļ a sliedē m. Izejot no viesnī cas, pie vā rtiem liela izkā rtne ar fotogrā fiju un tuk-tuk vadī tā ju vā rdiem. Viņ a fotogrā fija ir pirmā . Krievu valodu zina diezgan labi, patī kams, dzī vespriecī gs, cenas nelaiž , viņ am ir minivens ar kondicionieri.
Mē s devā mies viņ am lī dzi (4 cilvē ki):
- Hikaduvas lagū na, bruņ urupuč u ferma, Budas templis, laivoš ana pa upi ar mangrovju mež u, kur bija krokodili, ķ irzakas, lidojoš as lapsu č ū skas un nocietinā tā Galles pilsē ta. Tas viss maksā.20 USD vienai personai.
- pē c pā ris dienā m devā mies uz Jalas nacionā lo parku. Redzē jā m ziloņ us, jaguā rus, pā vus, bifeļ us, krokodilus, mež acū kas. Sandiva darī ja visu, lai visus redzē tu pē c iespē jas vairā k. Viss brauciens, kas ir 300 km vienā virzienā , plus dž ipa ī re parkā maksā ja 60 USD vienai personai.
Es iesaku š o rokasgrā matu! un bonusa pluss bija tas, ka atceļ ā no Galles nopirka 2 kg garneļ u, kuras Sandiva mums pagatavoja, pilnī gi bez maksas, bet dzeramnaudu, protams, atstā ja, tī ri simboliski.
Iesaku ņ emt lī dzi daudz cigareš u, pat ja neesat smē ķ ē tā js, jo salā tā s ir ļ oti dā rgas un varat atstā t kā dzeramnaudu vai dā vanu. Var paņ emt arī mū su alkoholu, jo arī tas ir par lielisku cenu. Pat nesmē ķ ē tā ji un nedzē rā ji labprā t pieņ ems dā vanu, tā tur ir kā valū ta.
no pā rē jiem palika tikai labā kie iespaidi! ! ! Visiem ļ oti patika!
аватар angik007
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
EKSKURSIJĀ S NO PLUDŽ AS ESIET UZMANĪ GI Tā pat kā daudzi, kas, iespē jams, ir ieraduš ies Š rilankā , es ilgu laiku neizmantoju gidu pakalpojumus. Pirms brauciena vai nu atrodu vietē jos krievvalodī gos, vai ī rē jam transportu un paš i izpē tā m valsti, tā es tagad darī ju. … Tomēr ▾ EKSKURSIJĀ S NO PLUDŽ AS ESIET UZMANĪ GI
Tā pat kā daudzi, kas, iespē jams, ir ieraduš ies Š rilankā , es ilgu laiku neizmantoju gidu pakalpojumus. Pirms brauciena vai nu atrodu vietē jos krievvalodī gos, vai ī rē jam transportu un paš i izpē tā m valsti, tā es tagad darī ju. Izpē tot daž ā dus interneta resursus un lasot atpū tnieku atsauksmes viesnī cā , sapratu, ka jū su pludmales teritorijā dzī vo vismaz 3 pā rstā vji un dež urē pie izejas uz okeā nu, vervē sev tū ristus. Tas kļ uva par galveno, izvē loties š o konkrē to viesnī cu. Citā salas daļ ā bija lē tā ka viesnī ca un kvalitā tes ziņ ā ne sliktā ka, bet krieviski runā još u gidu tuvumā atrast nevarē ja.
Visslavenā kie š ī s viesnī cas gidi bija RAJA, TANU, LAŠ ANS. Atradusi viņ u telefonus, pā rrunā ju ar viņ iem piedā vā to ekskursijas programmu, tā ir Gale, Sigiriya, Kandy-Nuvaereliya uz 2 dienā m ar nakš ņ oš anu Kandi, sazinoties caur Whats App. Ikvienam ir vairā kas pozitī vas atsauksmes, tač u ir nē :
RAJA (piedā vā ja 205 dolā rus no personas) - pē c konkurenta vā rdiem, ļ oti jū tī gs un impulsī vs jaunietis, pē c konkurenta TANU domā m, pat saķ ē rā s, ja kaut kas nogā ja greizi un labā k ar viņ u nav nekā da sakara. Viņ a vā rdus apstiprinā ja fakts, ka radž s, uzzinā jis, ka izvē lē tais nav viņ š , bet gan TANU, sā ka mest uz mani ar dubļ iem un TANU nā cā s viņ u asi savaldī t, bet nogulsnes palika.
LAŠ ANS (piedā vā ja 235 dolā rus no cilvē ka) - mierī gs, ne pā rā k uzbā zī gs, bet viņ š runā krieviski vissliktā k un cena ir augstā ka.
TANU (piedā vā ja 195 dolā rus no cilvē ka, kaulē jā s par 190) - sā kotnē ji ar viņ u pā rrunā jot marš rutu, viņ i grasī jā s braukt KAND-Sigiriya ar nakš ņ oš anu Kandi, bet viņ š pats ieteica Sigiriya iet atseviš ķ i un ņ emt Kandy-Nuvaereliya, un tam piekritu. Iepriekš visu pā rrunā jot, biež i ar viņ u sazinoties internetā , sapratu, ka viņ i nedzī vo bagā ti. Tanu palū dza atnest dā vanas un es aiz tradicionā lā s krievu laipnī bas atnesu viņ am mandarī nus, apelsī nus, pā ris š okolā des, pā ris lielas pakas sē klu, kuras viņ am ļ oti patī k, bet viņ iem nav, cigaretes un 2 x 0.5 Stolichnaya degvī nu, vispā r viņ š viņ am kļ uva par TĒ VU FROST.
Pē c ieraš anā s mē s ar viņ u tikā mies, pā rrunā jā m programmu un vienojā mies par izbraukš anas dienā m, jo ​ ​ iepriekš jā iegā dā jas vilciena biļ etes uz Nuvaereliya un Kandy Botā nisko dā rzu. Ar viņ u jau iepriekš bija vienoš anā s palī dzē t nosvinē t manu dzimš anas dienu. Iepriekš pā rskatos es satiku, ka viņ š var organizē t vakariņ as pludmalē . Redzot lielu daudzumu atnestā s dā vanas (bez manis, arī puiš i, kas mums kompā nijā ieradā s, viņ am kaut ko uzdā vinā ja), viņ š teica, ka vakariņ as bū š ot dā vana no viņ a. Rezultā tā.13. janvā ra vakarā iekā rtojā mies zem laternas pludmalē , apkā rt taisot sauļ oš anā s krē slus. Tanu nopirka augļ us, 3 kg garneļ u un 6 tunč a steikus. Atvedā m krievu š ņ abi, Bacardi rumu un Martini. Tanu atnā ca ar brā li, kurš nerunā ja krieviski, kā pē c viņ š ieradā s, nav skaidrs, bet nav pieņ emts dzī t ciemiņ us, viņ i sē dē ja ē dot un dzerot kopā ar mums. Mē s klausī jā mies mū ziku, Tanu mums dziedā ja. Atpū ties nav slikti. Bet no rī ta TANU teica par dā vanu, viņ š jokoja un prasī ja 41 dolā ru par pā rtikas precē m. Rs 2000 par garnelē m un zivī m par kilogramu. Es nestrī dē jos, kā pē c sabojā t jū su brī vdienas. Tas bija pirmais zvans, ko nedzirdē ju. Tad, izgā jusi no viesnī cas, uzzinā ju, ka garneles maksā.950-1100 rū pijas, zivis 700-1200. Un par atlikuš ajiem dolā riem jū s varē tu nopirkt 2 augļ u maisiņ us par cenu 40 rubļ i par 1 kg mango un ananā sus no 40 lī dz 80 rubļ iem gabalā . Viņ š krā pā s apmē ram 2 reizes.
Mē s devā mies ekskursijā un sapratā m, ka viņ š nemaz nav gids, bet gan krieviski runā još s eskorts. Visu ceļ u maš ī nā viņ š runā ja pa telefonu vai ar š oferi. Ja jautā jā m par valsti vai apgabalu, kur pabraucā m garā m, mē s atbildē jā m. Viņ š neko nesaka. Visā s vietā s, kur mē s apstā jā mies, viņ š mū s nodeva citam gidam, kurš vadī ja ekskursiju.
Spice Garden pirmā pietura. Nelielā.3 akru platī bā aug daž ā di krū mi, koki un zā le, kas ir daž ā du garš vielu atvasinā jumi, par kuriem interesanti stā stī ja un rā dī ja. Tad viņ i apsē dā s uz soliņ iem zem nojumē m un sā ka runā t par ā jurvē du un augu daž ā dajā m ā rstnieciskajā m ī paš ī bā m. Viņ i arī veica vieglu kakla un plecu masā ž u ar eļ ļ ā m. Pē c tam visu varē ja nopirkt aptiekā uz vietas. Doš anos uz turieni vienkā rš i nogalinā ja cenas. Par nelielu burciņ u alvejas un sandalkoka eļ ļ as viņ i prasī ja 60 USD. Viņ i atteicā s pirkt par tā dā m cenā m, sā ka braukt prom, paķ ē ra uz ielas pie maš ī nas, piedā vā ja pirkt par 32, un mē s atteicā mies. Pē c tam citā ceļ ojumā viss tika nopirkts par 12 USD. Cenas ir š ausmī gas.
Izjā des ar ziloņ iem. 5 ziloņ i tiek padzī ti 100 metru aplī . Pē c tam varat doties lejā pie strauta un nofotografē ties ar ziloni, kas tiek mazgā ts, un pabarot ziloni. Nevis ferma bet parodija. Pē c fermas, ziloņ u š ova, gandrī z stundas izjā des Taizemē , tā ir tikai ņ irgā š anā s. Pē c tam pludmalē uzzinā ju, ka Tanu par 130 USD uz turieni atveduš i tū ristus no Slovē nijas, un viņ i, protams, viesnī cā sū dzē jā s ar asarā m acī s.
Kandi karaliskais botā niskais dā rzs. Teritorija ir milzī ga un, protams, ar kā jā m to nevar apiet. Tanu piedā vā ja paņ emt elektromobili kā golfa laukumā . Protams, es samaksā ju vē l 12 dolā rus. Interesanti skaista. Vairā kas pieturas fotogrā fijā m.
BUDA ZOBA templis svē tā ezera krastā ezera centrā . Ļ oti plaš ā teritorijā ar izvietotā m stupā m un tempļ iem un citiem budistu pielū gsmes objektiem. Ezerā nav aizliegtas nekā das sadzī ves aktivitā tes un peldē š anā s. Baros peld bezbailī gas zivis un putni. Templis mums nepatika, par ko TANU bija ļ oti pā rsteigts, jo visiem budistiem tā ir ļ oti svē ta vieta. Turpmā kajos braucienos mē s redzē jā m skaistā kus tempļ us.
Pē c uzkodā m ar lī dzpaņ emto un dvē seli viesnī cā devā mies uz Kandi Tautas deju teā tri. Teā tris bez biļ etē m un sē dvietā m. Pē c izejas varat iemest naudu ziedojumu kastī tē . Visnormā lā kā s vietas bija rezervē tas organizē tā m grupā m. Mums bija jā izklī st pa zā li un jā mē ģ ina visu redzē t caur citu galvā m. Dejas vada amatiermā kslinieku grupa, visa darbī ba atgā dina amatieru priekš nesumus pagā juš ā gadsimta lauku klubā Krievijas nomalē . Godī gi sakot, es pat sā ku iemigt un brī dinā ju savu pavadoni. Es uzmundrinā jos tikai tad, kad no aiz priekš kara uz skatuves uznā ca 2 cilvē ki ar liesmojoš ā m bļ odā m. Ieraudzī jis š o š ausmī go sapni, kā ds no mū su ugunsdzē sē jiem sā ka skatī ties apkā rt, kur aizskriet ugunsgrē ka gadī jumā . Tik jautri, ka viss beidzā s pē c 12 dejā m. Izejot no telpā m, mū s nepatī kami pā rsteidza kaudze autobusu, kas gaidī ja organizē tā s grupas. TANU veda Dalekus pa ielu, kur varē ja piebraukt mū su mikroautobuss. Viņ i sā ka gaidī t, viņ š piezvanī ja un mē s devā mies cauri sastrē gumam otrā virzienā , tur mē s ilgi gaidī jā m, smarž ojot autobusu saules izplū des gā zes. Tad izrā dī jā s, ka mū su mikriks nevarē s apstā ties pie mums, jo netā lu stā vē ja policija un atbrī vo š o sastrē gumu, un viņ š devā s uz teā tri. Visi jau bija izbraukuš i netā lu no teā tra, un mē s varē jā m droš i ienirt mikroautobusā un doties uz viesnī cu. Ekskursiju organizē š ana pa dienu un lī dz ar to bija daudz sū dzī bu, bet š ī skraidī š ana pa teā tri starp maš ī nā m bija pē dē jais piliens. Visas pat mū su sievietes vairs neklusē ja, bet aizrā dī ja viņ am par š o braucienu. Mē s jau nož ē lojā m, ka vispā r gā jā m uz š ī m dejā m, un nepalikā m viesnī cā .
Atgriež oties viesnī cā , mē s devā mies vakariņ ā s. Viņ i paņ ē ma no istabā m augļ us un degvī nu un apsē dā s vakariņ ā s. Vakariņ as un brokastis bija iekļ autas mū su uzturē š anā s cenā . TANU pienā ca pie mums un sā ka stingri atvainoties par visā m savā m kļ ū dā m, solī ja uzlaboties. Meitenes kļ uva emocionā las, dalī ja savas lielā s vakariņ u porcijas, pierunā ja mani un viņ u ieliet degvī nu, ko viņ š ļ oti, ļ oti mī l. Vispā r atkal, pē c krievu dvē seles plaš uma, muļ ķ im tika piedots. Mē s pabarojā m un padzirdinā jā m un devā mies gulē t.
No rī ta pabrokastojā m un uzzinā jā m, ka drī z dosimies prom, bet TANU nebija. Zvanī ju viņ am pa telefonu, pē c alkohola viņ š visu pā rgulē ja. Viņ š skrē ja, un mē s devā mies uz staciju, lai iekā ptu vilcienā . Atbraucis, viņ š atstā ja mū s gaidī t, un viņ š aizgā ja ar telefonu, lai piezvanī tu pē c biļ etē m. Tad viņ š sā ka skriet un nervozē t, ielika meitenes biļ eš u rindā . Tas viss turpinā jā s stundu. Tad viņ š mū s atveda uz stacijas peronu, kas bija piepildī ts ar tū ristu pū li. Ļ oti daudzi ar lielā m tū ristu mugursomā m un koferiem. Lielā kā daļ a no tiem ir jaunieš i, kas ceļ o pa visu salu. Pietuvojā s dī zeļ lokomotī ve ar vagoniem, daļ a cilvē ku no tā s izkā pa, bet lielā kā daļ a palika un pū lis no perona sā ka š turmē t vagonus, cenš oties kā pt augš ā . Tanu mū s aizvilka uz turieni un kā pa cauri maš ī nā m, meklē jot mū su vietas. Kā lielā kā kompā nijā es gā ju pē dē jā , lai neviena no mū su sievietē m pē c manis nepaliktu pū lī . Pabraucis garā m apmē ram 5 vagoniem briesmī gā saspiestī bā , es dzirdē ju saucienu, lai izkā ptu. Visi vagoni bija pā rpildī ti un ne tikai sē dē t tur bū tu problemā tiski pū lī ar lielu bagā ž u.
Valstī ir 3 klases vagoni. Un kā es saprotu, Tanu mē ģ inā ja mū s dabū t uz lē tā m biļ etē m, kuras mē s vispā r nekad neredzē jā m, lai ievilktu mū s maš ī nā ar sē dvietā m un noliktu mū s tur. Bet š ajā vilcienā tā das maš ī nas vispā r nebija. To sapratis, viņ š pirmais izlē ca uz platformas un mē ģ inā ja aizbē gt, atstā jot mū s tur. Mē s bijā m 6 un mē s diezgan izstiepā mies, ejot cauri maš ī nā m, bet mū su meitenes, kas gā ja viņ am blakus, pamanī ja viņ a bē gš anu un izkliedza to pā rē jā m pa ķ ē di. Kad viņ i izkā pa uz platformas, viņ i visi gribē ja viņ u nogalinā t. Jā pasaka gods pirms brauciena, es izpē tī ju daudz video materiā lu visā valstī un lasī ju tū ristu atsauksmes, ka cilvē ki biļ etes pasū ta iepriekš . Brauciens uz Nuvaereliya ir ļ oti interesants kalnos, garā m tē jas plantā cijā m un ū denskritumiem utt. Jautā ju TANU par biļ etē m no pirmajā m ieraš anā s dienā m, viņ š visu laiku stā stī ja, ka biļ etes ir nopirktas, bet meitenes vē lā k teica, ka viņ š viņ ā m atbildē ja, ka nav biļ eš u, bet viss bū s kā rtī bā un viņ š tā s nopirks. . Vakarā , sē ž ot pie mums pie galda, viņ š ē da mū su ē dienu, dzē ra mū su š ņ abi un maldī jā s, meloja sejā . Tas nav cilvē ks, bet vienkā rš i zvē rs, savā dā k nevar pateikt. Viņ am teica, ka mē s lauž am visus lī gumus un viņ am ir jā atdod nauda, ​ ​ kas viņ am nekavē joties tika pā rskaitī ta par visā m norunā tajā m ekskursijā m USD 1140 apmē rā .
Iesē dā mies mikroautobusā un braucā m atpakaļ ar noskaņ ojumu plosī ties. Bet es to neizdarī ju, jo man bija 4 stundu brauciens sveš ā valstī , kur reti kurš zina pat angļ u valodu. Tā kā man ir pieredze ceļ ot uz daudzā m valstī m, man personī gi nebija daudz bail. Mē s bū tu izkā puš i un nokļ uvuš i lī dz viesnī cai pat pamesti vilcienā , bet pati apzinā š anā s par tik zemisku attieksmi pē c dā rgu dā vanu saņ emš anas un tas, ka viņ i baroja un dzirdinā ja kā iedzimtie un ieguva š ā du rezultā tu, mani tikai saniknoja. Ja viņ š iepriekš ē jā dienā bū tu teicis, ka biļ etes nav domā tas man, vai arī mū su sievietes man par to stā stī ja, zinot, ka viņ š man melo, es bū tu piespiedusi mū s aizvest uz Kandiju pirmajā dienā bez papildu naktī m. Nebū s nekā du problē mu un apvainojumu, sapratu, ka varē tu bū t problē mas ar biļ etē m. Kā pē c man un visiem, kas maksā ja 100 USD par dienu valstī , bū tu jā nakš ņ o kaut kur citur un jā ē d par atseviš ķ u naudu, es nesaprotu.
Ceļ a vidū viņ š pats uzsā ka sarunu, kuru es atliku lī dz brī dim, kad ierados viesnī cā . Viņ š teica, ka atdos mums 530 dolā rus, un mē s š ķ ī rā mies. Es, protams, uzvā rī jos un teicu, ka jā atdod 900, tā kā otrajā dienā ceļ ojuma nebija, viņ š rī kojā s nelietī gi. Nakš ņ oš ana, kas mums nebija vajadzī ga, bija uz viņ a rē ķ ina. Viņ š mē ģ inā ja ubagot un noniecinā t pat raudā t, lai to nedarī tu, jo viņ š dzī vo nabadzī bā un mums ir jā piedod viņ am viņ a kļ ū das. (valstī skolotā js saņ em 100-150 dolā rus, militā rpersonas un policija 200-250 dolā rus mē nesī ) Joprojā m nesaprotu, kā pē c mums viņ am vajadzē tu piedot un maksā t par kļ ū dā m, lai gan blakus mana sieva, kura pati saņ em mē neš algu no 180 dolā riem, palū dza piedot (es pati gandrī z iesitu laipnai sievietei pa pieri) Teicu, ka braucam uz viņ a mā ju pē c naudas un sapratu, ka viņ am tieš ā m ir bail, apsolī ju atnā kt pie viņ a un pastā stī t vecā ki par viņ a nelietī bu, pastā stiet visu viesnī cā un internetā par viņ a nelietī bu. To, ka viņ š mums arī piekrā pa 2 cenas vakariņ ā m, uzzinā ju vē lā k. Pie viesnī cas ieejas uz ceļ a iznā ca puisis un pasniedza Tanam 800 dolā rus, kurus viņ š pasniedza man. Viņ š teica, ka tagad vairs nav. Tiklī dz viņ š pludmalē nopelnī s, pā rē jo viņ š atdos mums. Kopumā mums visas š ī s š ausmas izmaksā ja 340 dolā rus uz 6 cilvē kiem.
Pē c tam pludmalē slē pā s no mums, kad nebijā m izbraukumos, tad atvaļ inā juma beigā s pateica, ka neko citu nedos, uzvedā s augstprā tī gi, staigā ja ar nazi vicinot. Protams, es negribē ju iesaistī ties cī ņ ā ar š o sū du, lai gan viņ š bija salauztas sejas cienī gs. Bet es negribē ju sabojā t pā rē jo ar izrē ķ inā š anos ar vietē jo policiju. Pē c tam, redzot tū ristus, pie kuriem viņ š vē rsā s piedā vā jam savus pakalpojumus, es vai kā ds no mū su kompā nijas piegā ju un runā jā m par viņ a negodprā tī bu, kas sabojā ja viņ a biznesu, saņ emot morā lu gandarī jumu un neļ aujot citiem kļ ū dī ties. Tā mē s uzzinā jā m par tū ristu asarā m no Slovē nijas, ko tā skā rusi. Lai gan piegā ja pie lielas ukraiņ u kompā nijas un stā stī ja par viņ u, viņ i saņ ē ma atbildi. "Labs darbs, !! ! ! Izdevā s atrast...un nopelnī t naudu. Acī mredzot cilvē ki ir vienā di. Un Dievs lai ir viņ a budistu tiesnesis.
Pē c tam, sazinoties ar citiem, uzzinā jā m par vietē jo krievvalodī go zemnieku SANJIV ar mikroautobusu, kas ved arī tū ristus. Pē c sarunā m ar viņ u Whats App, mē s vienojā mies satikties viesnī cas vestibilā . Pē c tam viņ š un es devā mies uz Sigiriya par USD 315 ikvienam, ņ emot vē rā ieejas biļ etes, un tā s nav lē tas. Ļ oti skaista un ikoniska vieta. Ja jums ir spē ks un veselī ba, jums jā uzkā pj š ajā kalnā un jā apskata karaļ a pils paliekas. Lī dzī gas sajū tas piedzī vojā m tikai uzkā pjot piramī du virsotnē Meksikā un Heopsa piramī dā Ē ģ iptē .
Nā kamais brauciens bija uz Gala par 70 dolā riem 6 personā m. Apmeklē jā m bruņ urupuč u fermu, pā ris stundas braucot ar laivu pa upi, kur brikš ņ os bija redzami mazi krokodili, monitoru ķ irzakas, skaisti putni. Par š ī m vietā m ir daudz rakstī ts, tā pē c es neatkā rtoš os. Bija uz dā rgakmeņ u ieguves kuģ a un ar to veikalu. Ž ē l, ka nebija nopircis, lai gan nauda bija (bet nebija noskaņ ojuma) sievai, safī ri. 2 grieztus akmeņ us pa 6 karā tiem varē ja nopirkt par aptuveni 200 USD. Pē c tam devā mies uz Hikaduvu. Skaistajā pludmalē pavadī jā m gandrī z 4 stundas. Viļ ņ u nav, skaistas lielas zivis, bet mū su mī ļ ajā Ē ģ iptē tā s ir skaistā kas un daudzveidī gā kas. Mē s barojā m milzī gus bruņ urupuč us ar aļ ģ ē m ū denī . Mē s tur pusdienojā m ar pudeli vietē jā sarkanā Calypso ruma. Laiks paskrē ja nemanot.
аватар mashek
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca: š eit viņ i raksta 4 *, bet ceļ ojumu rī kotā ju katalogos - 3 *. Es sliecos uz pē dē jo. Uz 4-ku mū su izpratnē viesnī ca nevelk. Diezgan labi 3+ Ieraš anā s un reģ istrē š anā s: Ierodoties, viņ i sarī koja nelielu sagaidī š anu: atnesa svaigi spiestu sulu un vē sus dvieļ us. … Tomēr ▾ Viesnī ca: š eit viņ i raksta 4 *, bet ceļ ojumu rī kotā ju katalogos - 3 *. Es sliecos uz pē dē jo. Uz 4-ku mū su izpratnē viesnī ca nevelk. Diezgan labi 3+
Ieraš anā s un reģ istrē š anā s:
Ierodoties, viņ i sarī koja nelielu sagaidī š anu: atnesa svaigi spiestu sulu un vē sus dvieļ us. Mē s ieradā mies 10:00 un nekavē joties tikā m apsē duš ies. Bet, kad mē s pulcē jā mies brokastī s, mums teica, ka viņ iem ir reģ istrē š anā s no 12:00 un tā pē c mums nebija paredzē ts ē st)) IMHO, tā ir mega ievainojamī ba. Jautā jums tika atrisinā ts pē c sarunas ar menedž eri, kurš pē c pā rliecinā š anas teica, ka kopumā tas nav pē c noteikumiem, bet gan kā izņ ē mums, lai tā bū tu. . Kopumā tas ļ oti sabojā ja mū su pirmo iespaidu. Pē c 10 lidojuma stundā m jū s kaut kā gaidā t lielā ku viesmī lī bu
Numurs
Vairā k vai mazā k tī rs. Mē beles nav jaunas, bet kopumā normas. Gar sienā m skraida ķ irzakas (man tā bija patī kama eksotika, bet varbū t kā ds baidā s vai nievā ). Gulta un dvieļ i tī ri, mainī ti katru dienu, bet ik pa laikam ir dzelteni plankumi.
Uzturs
Bufete. Izvē le liela, daudzumā - pietiekami. No augļ iem - tikai ananā si un papaija, daž reiz gvajava. Brokastī s - periodiski parā dā s viena veida svaiga sula.
Zivis, gaļ a, daž ā da veida rī si, karijs, daž reiz jū ras veltes.
Ē diens ir pā rā k pikants, daudzi sū dzas.
Deserti parasti ir briesmī gi.
Mē s ņ ē mā m tikai brokastis un vakariņ as - dzē rienos bija tē ja, kafija, ū dens un brokastī s sula. Viss pā rē jais ir par papildus samaksu.
Teritorija
Teritorija neliela, bet skaista un zaļ a, skraida vietē jie burunduki (vā veres), staigā ķ irzakas, vakaros kā pj krabji, daž ā du sugu putni.
Pludmale
Okeā ns un pludmale ir lieliski. Ir jautri braukt pa viļ ņ iem.
Uz vietas ir sauļ oš anā s krē sli, tiem tiek nodroš inā ti matrač i, palagi un dvieļ i. Kopumā bezmaksas sauļ oš anā s krē slu skaits vienmē r bija pietiekams.
Ekskursijas
Pasū tī jā m Tanu no vietē jā posta. Bija bruņ urupuč u fermā – godī gi sakot, ne pā rā k iespaidī gi, un pā ris budistu tempļ os. Atseviš ķ i devā mies uz Hikkaduwa peldē ties ar masku un pa ceļ am piestā jā m pie Galle Fort - nu tas tā .
apkalpoš ana
Ļ oti nesteidzī gs un kā sauc, neuzbā zī gs gandrī z katram minimā lam servisam, no Tevis tiek gaidī ts dzeramnaudas.
Piemē ram, izbraukš anas dienā prasī jā m pusdienu kastī tes. Kad viņ i ieradā s tos paņ emt, protams, tie nebija vā rī ti (tas nebija pā rsteidzoš i). Dež urants ļ oti negribī gi pē c vairā kiem mū su lū gumiem devā s uz virtuvi un atnesa tos mums. Un viņ š sā ka lū gt par to dzeramnaudu))) Patiesī bā , vecī t, tie ir tavi tieš ie pienā kumi)))
Internets
Viesnī ca raksta, ka atrodas vestibilā , bet patiesī bā tā nav. Visu laiku mū su draugiem izdevā s aiziet tikai vienu reizi uz pā ris minū tē m.
Tā pē c nepaļ aujieties uz bezmaksas Wi-Fi.
Animā cija
Atklā ti sakot vā jš . Pa dienu ir daž ā das aktivitā tes – ū denspolo, reizē m joga, zī mē š ana – mē s nebijā m. Vakarā parasti atnā k dziedā tā js (dziedā tā ji) un kaut ko nodzied skaņ u celiņ ā . Vakarā nav kur staigā t, ā rpus viesnī cas nav ko redzē t. Tieš i blakus viesnī cu rindai ir dzelzceļ a ceļ š , vilcieni, kurus dzird 6 no rī ta, un kapsē ta aiz ceļ a (tomē r tā ir paslē pta aiz ž oga, lai nebiedē tu tū ristus))).
Kopē jais iespaids: Man ļ oti patika neparastais dabas skaistums, augļ u pā rpilnī ba, okeā ns, pludmale (no Kijevas ziemas pā riet siltā vasarā ir ļ oti, ļ oti forš i). Bet man Š rilanka ir kļ uvusi par valsti 1 reizi.
Padoms: ja dodaties uz Š rilanku, suvenī riem paņ emiet lī dzi konfektes no Kijevas. Visticamā k, tiksi uzaicinā ts apciemot vietē jos cilvē kus, un š ī bū s lieliska dā vana.
территория пляж пляж территория территория, бассейн территория номер
аватар spiridonova22
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Bija "ā rpus sezonas" no 4. lī dz 13. septembrim. Š is ir laiks tiem, kam patī k lē kt pa viļ ņ iem, jo ​ ​ okeā ns š ajā laikā nav ī paš i mierī gs. Pirmajā dienā mē s tikko iemā cī jā mies iekļ ū t ū denī , bet tas ir 2-3 metru viļ ņ u vē rts) Mē s vispā r peldē jā m un daž i citi cilvē ki. … Tomēr ▾ Bija "ā rpus sezonas" no 4. lī dz 13. septembrim. Š is ir laiks tiem, kam patī k lē kt pa viļ ņ iem, jo ​ ​ okeā ns š ajā laikā nav ī paš i mierī gs. Pirmajā dienā mē s tikko iemā cī jā mies iekļ ū t ū denī , bet tas ir 2-3 metru viļ ņ u vē rts) Mē s vispā r peldē jā m un daž i citi cilvē ki. Lietus lija gandrī z katru dienu apmē ram 15 minū tes, pē c tam saule iedegā s tieš i tā , gandrī z pat izdega. Istaba tī ra un kā rtī ga bez peldmē teļ iem un č ī bā m. Tī rī ts katru dienu. Ē diens labs, kaut arī daudz pikants. Ekskursijas tika vestas no Kumar (viņ š uzreiz pamanā ms, cirtainā kais) Viņ š arī mū s izlaida, viņ š arī slaveni sarī koja veselu koncertu uz bungā m ar dziesmā m, mums ļ oti patika.
Пляж Бар Пляж
аватар Kirill123
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s lieliski atpū tā mies š ajā viesnī cā ar meiteni! Liela teritorija, jauka pludmale, draudzī gs personā ls. Izklaides izvē le katrai gaumei. Un viesnī cas darbinieki arī palī dzē ja noorganizē t romantisku randiņ u ar meiteni tieš i pie okeā na, kura laikā es viņ u bildinā ju, un viņ a man atbildē ja jā ! Lieliski pavadī ja laiku! Drī zumā plā nosim medusmē neš a ceļ ojumu un, protams, sazinā simies ar "karstā s sezonas" tū risma aģ entū ru, kas organizē ja š o braucienu. … Tomēr ▾ Mē s lieliski atpū tā mies š ajā viesnī cā ar meiteni! Liela teritorija, jauka pludmale, draudzī gs personā ls. Izklaides izvē le katrai gaumei. Un viesnī cas darbinieki arī palī dzē ja noorganizē t romantisku randiņ u ar meiteni tieš i pie okeā na, kura laikā es viņ u bildinā ju, un viņ a man atbildē ja jā ! Lieliski pavadī ja laiku! Drī zumā plā nosim medusmē neš a ceļ ojumu un, protams, sazinā simies ar "karstā s sezonas" tū risma aģ entū ru, kas organizē ja š o braucienu.
аватар nata1987
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Atpū tā s š ajā viesnī cā ar draugiem no 5. lī dz 15. novembrim. Viesnī ca ļ oti laba, personā ls draudzī gs un izpalī dzī gs. Mū su numuriņ š nebija slikts, viss kā bildē , tī rī ts katru dienu, tī ra, ē rta gulta. … Tomēr ▾ Atpū tā s š ajā viesnī cā ar draugiem no 5. lī dz 15. novembrim. Viesnī ca ļ oti laba, personā ls draudzī gs un izpalī dzī gs. Mū su numuriņ š nebija slikts, viss kā bildē , tī rī ts katru dienu, tī ra, ē rta gulta. Ē diens bija garš ī gs, bet bija daudz pikanta ē diena, ļ oti garš ī gi deserti. Katru dienu š efpavā rs jautā ja cilvē kiem, vai viss ir garš ī gi, pē c tam, kad teicā m, ka ē diens ir ļ oti pikants, nā kamajā dienā asā ē diena praktiski nebija, mū su vē lmes tika ņ emtas vē rā , kas ir ļ oti jauki))))) Pirms izbraukš anas saņ ē mā m vē stuli ar uzaicinā jumu uz vestibilu, viesnī cas administrā cija cienā ja izbraucoš os viesus ar kokteiļ iem un gardā m uzkodā m, ģ enerā lmenedž eris ar visiem sazinā jā s, noskaidroja, vai viss patī kami, ko var izdarī t labā k. Mē s braucā m ekskursijā s ar pludmales puiku, Kumars, ļ oti labs puisis, labi runā krieviski, centā s darī t visu, lai mū su atvaļ inā jums bū tu labā ks, pacienā ja mū s ar kokosriekstiem, banā niem, mainī ja mums naudu, aizveda uz viņ a onkuļ a restorā nu, viņ i pasniedziet tur ļ oti garš ī gas svaigas jū ras veltes, nenormā li gardu jū ras velš u zupu. Bijā m ekskursijā s uz Galu un Kandi, bijā m uz ū denskritumu, mums viss ļ oti patika, visi bija sajū smā . Iesaku visiem doties ekskursijā s kopā ar Kumaru. Un manam draugam arī bija dzimš anas diena, tā pē c viņ š no rī ta uzmeklē ja viņ u pludmalē un uzdā vinā ja ļ oti skaistu lotosu puš ķ i, kas arī ir ļ oti jauki. Ja dodaties ar viņ u ekskursijā s, neko nenož ē losiet, š eit ir viņ a tā lruņ a numurs +0940775082823.0940342237662.
Mums arī ļ oti patika viesnī cas personā ls, ī paš s paldies Lasha, Chetta un Dilan, ļ oti jauki un pieklā jī gi puiš i. Iesaku š o viesnī cu visiem!! ! !
аватар Sushko-Fursova
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Laba diena visiem, kas vē las uzzinā t ko jaunu. Nesen es biju tavā vietā. Lidojums ir grū ts. Fly Dubai sū dī gi! Kauns tik bagā tai valstij nodī rā t trī s ā das par pā rtiku. Tas ir paredzē ts tiem, kuri nezina, ka lidmaš ī nā ir jā bremzē . … Tomēr ▾ Laba diena visiem, kas vē las uzzinā t ko jaunu. Nesen es biju tavā vietā.

Lidojums ir grū ts. Fly Dubai sū dī gi! Kauns tik bagā tai valstij nodī rā t trī s ā das par pā rtiku. Tas ir paredzē ts tiem, kuri nezina, ka lidmaš ī nā ir jā bremzē . It ī paš i, ja ceļ ojat kā ģ imene. Reģ istrē š anā s noritē ja labi, lai gan kā du stundu gā jā m, lī dz istaba tika iztī rī ta.

. Skats no mū su istabas pirmajā stā vā mū s š okē ja! Ir pat izeja uz pludmali, priekš ā ir okeā ns! Ar sauļ oš anā s krē sliem problē mu tieš ā m nebija.

Istaba tika iztī rī ta labi, tikai tad, kad palika nauda. Un viņ i smaida ar blī kš ķ i!

Viesnī cas teritorija ir skaista un labi kopta. Ir trenaž ieru zā le, ū denspolo, masā ž a, krikets, badmintons. Katru vakaru notiek š ova programma - nacionā lā s dejas, š ovs ar reiz noķ ertā m gaismā m un, protams, dzī vā mū zika. Valda ļ oti relaksē još a neuzbā zī ga atmosfē ra. Brī vdienas nav paredzē tas trokš ņ ainā m kompā nijā m! !

Ē diens amatieriem. Viņ i nebija izsalkuš i. Ir pikants, bet š is ē diens ir iezī mē ts. T.
paē dā m brokastis + vakariņ as, pusdienā s devā mies uz kafejnī cu pludmalē . To ir ļ oti viegli atrast - izejiet no viesnī cas uz pludmali un pagriezieties pa kreisi, saucas "SABEENA". Mē s trijatā ē dam jū ras veltes ar svaigi spiestu sulu, garnē jumu, salā tiem - maksimums 30 c. u. e. Saimniece Nisa labi runā krieviski. Pie viņ a var pasū tī t ekskursijas (cenas zemā kā s, pā rbaudī tas). Jo vairā k cilvē ku pulcē sies (maks. 8-9), tas maksā s mazā k. Tā lrunis-0774473945.

Esam ļ oti priecī gi, ka iepazinā mies ar Nisu! Viņ š izpildī s jebkuru lū gumu, var uzticē ties naudai, lai nopirktu rumu, Indijas riekstus, araku (vietē jais degvī ns no kokosriekstu sulas), kokosriekstu eļ ļ u utt. . Uzaicinā ja ciemos, iepazī stinā ja ar daudzbē rnu ģ imeni. Ļ oti viesmī lī gi un pieklā jī gi cilvē ki. Nisas mā te uzklā ja galdu. Mē s pat negaidī jā m, mums jā ved dā vanas no dzimtenes. Viņ iem garš o š okolā de, degvī ns, cigaretes. Tas ir no sirds, nevis reklā mai.

Es zinā ju par pludmales zē niem netā lu no viesnī cā m, tā pē c es biju ļ oti uzmanī gs pret viņ iem. Sā pī gi kaitinoš a un augstprā tī ga (Laš a, Radž a).
Un cenas lauž as, kā ceļ ojumu aģ entam. Viņ i arī izkrā pa mū su draugus par naudu. Un tas viss ar smaidu saka, rī t atdoš u. Ikviens par tevi uzzinā s jau pirmajā dienā ! Cik ilgi jū s ieradā ties (viņ iem ir labi sakari ar tū res pā rstā vi)

Uzreiz brī dinu, ja tev ir brokastis + vakariņ as, tad vakariņ ā s jā dzer tikai bezmaksas ū dens. Visi dzē rieni ir apmaksā ti un dienas laikā! ! !

Ekskursijas tika pirktas no Nis in Gala par 20 c. u. e. uz vienu personu Kandy + Sigiriya-divu dienu (pā rsteidzoš s ceļ ojums) -140 c. u. e. uzskatī ja.

Mē s arī ar tuk-tuku devā mies uz Kalutaru, kad laika apstā kļ i to ļ ā va. Jū tieties brī vi kaulē ties visur! ! ! Ieraugot tū ristus, cenas brī ž iem ir uzpū stas!

Var teikt, ka atpū ta bija izdevusies, ja ne š ausmī gie laikapstā kļ i no otrā s atpū tas nedē ļ as. Š ajā laikā viesuļ vē tras plosī jā s ne tikai ASV, bet arī Indijas okeā nā ! Debesis un okeā ns bija melni! Lietusgā ze aizsē rē ja ū deni pat istabā ! Tas bija ļ oti biedē još i!
Š rilanka ir jā saprot un jā pieņ em tā da, kā da tā ir: pā rsteidzoš a flora un fauna, unikā la arhitektū ra lielajā s pilsē tā s un paralē li nabadzī ba un antisanitā ri apstā kļ i.

Novē lu jums visiem patī kamu uzturē š anos un neaizmirstamus iespaidus! Labā k vienreiz redzē t, nekā simts reizes dzirdē t!
аватар Uvenal
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Sveiki visiem, kam ir interese un kuri vē l nav izlē muš i par brī vdienu Š rilankā. Mē s vē lamies atstā t jū su atsauksmes par jū su brī vdienā m Š rilankā . Ekskursiju iegā dā jā mies aprī lī (domā jot par agro rezervā ciju) no 30. … Tomēr ▾ Sveiki visiem, kam ir interese un kuri vē l nav izlē muš i par brī vdienu Š rilankā.
Mē s vē lamies atstā t jū su atsauksmes par jū su brī vdienā m Š rilankā . Ekskursiju iegā dā jā mies aprī lī (domā jot par agro rezervā ciju) no 30.09. 2012 lī dz 10.10. 2012. gads iegā dā jā s tū ri caur mega tū roperatoru “Join UP! ”(Atseviš ķ u nicinā jumu par viņ u atstā sim atseviš ķ ā apskatā , š ogad tū ri no viņ a nā cā s pirkt divas reizes).
MERMAID HOTEL & SPA ir tas, uz ko mē s tiecā mies. Varbū t - tas nav galvenais sapnis un tā bija mū su pirmā.3 zvaigž ņ u viesnī ca, BET ...mē s nopirkā m:
1. par atsauksmē m.
2. par cenu.
3. un foto…
4. OKEĀ NS… mmm… tas ir mans sapnis…
Bet turpinā sim...

Neskatoties uz mū su "mega tū roperatora" "salnu" un nevē lē š anos mū s uzņ emt no lidostas, mē s tomē r nonā cā m viesnī cā lī dz 8.30.
Lai gan nervi bija nedaudz sasprindzinā ti...Dolā rus sev neatstā jā m, lidostā viss mainī jā s (1 dolā rs - 127 rū pijas, kad aizlidoja 1 dolā rs - 130 rū pijas).
Viesnī cā viss ir kā rtī bā , bijā m samierinā juš ies (lai gan laikam nesagaidī ja, atkal “paldies” “Join UP!
”), ir problē ma ar krievu valodu, un mē s bijā m tam gatavi (es atcerē jos visu, ko mā cī jos skolā un pat vairā k). Iekā rtojā m mū s 3. stā vā ar skatu uz okeā nu, skats brī niš ķ ī gs. . Kamē r tika gatavota istaba, devā mies uz okeā nu. Pirmais iespaids (un tas kļ ū s ļ oti jū tams) mū s jau gaidī ja pludmalē... vietē jie Beach-boys. Viņ iem ir tū ristu (tas ir, mums) sadalī jums pē c tautā m. Ikviens pietiekami brī vi pā rvalda noteiktu valodu (kas zina vā cu valodu, tas rū pē jas par vā cieš iem,
kuri ir krievi-krievi utt. ). . Kumara pie mums vē rsā s un principā mē s to nenož ē lojā m. Nepietiek runā t krieviski, varbū t pat jokot par tē mu.
Pirmā diena bija notikumiem bagā ta. Ar tuk-tuk devā mies uz Mahawaskaduwa, sarī kojā m brī vdienas vietē jiem. Nopirkā m slavē to araku, vī nu un vietē jo alu (viesnī cā alus labā ks, araks (810 rū pijas) -5 balles, lai gan viesnī ca arī nav slikta, nepē rku vietē jo rumu (1300 rū pijas) (cenas visur fiksē tas) - tumsa).
Vakariņ ā s pasū tī jā m jū ras paplā ti, tas bija par papildus samaksu, ē dienkartē.2200 rū pijas, beigā s viesmī lis teica 3000 rū pijas par porciju kopā.6000 rū piju.
Kas attiecas uz vietē jā m "viss iekļ auts" prasī bā m - nē . Par 5 punktiem. Ir pietiekami daudz daž ā dī bas, gatavojieties ļ oti pikantam ē dienam - lai gan tas ir pamatoti. samazina saindē š anā s risku. Nebija nekā du problē mu ar traucē jumiem (mē s tam gatavojā mies). Numurs ir parastais standarts, viss atbilst viesnī cas prezentā cijai. Mums ir atš ķ irī gs tī rī bas jē dziens. Un esiet gatavi daž ā diem, es atkā rtoju, daž ā diem iedzī votā jiem. Katru dienu atstā jā m 100 rū pijas, es nezinu, kā tas ietekmē tī rī š anu, 10 naktis 6 reizes mainī jā m gultu ar dvieļ iem.
Teritorija - atseviš ķ i 5 punkti. Labi. Atseviš ķ i par viesnī cas teritorijas iedzī votā jiem.
- Vā rnas ir murgs. Kā izrā dā s, tie ir visur. Ir jā novē rš as, viņ i VISU apgriezī s. Neatkarī gi no tā , vai tā s ir brokastis restorā na terasē vai uz galda pie sauļ oš anā s krē sla.
– Burunduki – vismaz tu tos uztver ar smaidu.
Nakts iemī tnieki. lidojoš ā s lapsas, mangusi, monitorķ irzakas, daž ā du krā su caurspī dī gā s ķ irzakas un ......atseviš ķ a saruna par krabjiem. Visa pludmale ir piesā tinā ta ar maziem, ļ oti ā triem vē ž veidī gajiem.
Ļ oti satraucā mies, kad atsauksmē s lasī jā m par daž iem brī dinā jumiem, ka pludmalē pa smiltī m ir bī stami staigā t basā m kā jā m. (nesapratu KĀ PĒ C)
Ekskursijas. Kopumā mē s iztē rē jā m 400 USD par 2 cilvē kiem. Ceļ ojis ar augstā k minē to Kumaru. Tel (077-5082823) Normā ls puisis, galvenais, ka saki kur gribi braukt (BET tikai tuvā kos rajonus), kā pē c? Jo mū su kustī bas koncepcija š eit un Š rilankā ir ļ oti atš ķ irī ga. Uz salas dzī vo aptuveni 20 miljoni cilvē ku, un tas ir neskatoties uz salī dzinoš i nelielo salas platī bu, un viņ i lielā koties dzī vo tuvā k jū rai.
Pa vienu joslu katrā virzienā viņ i viegli pā rvietojas trī s joslā s, un autobuss ir galvenais transporta lī dzeklis salā.
Tā pē c ā trgaitas satiksme ir ierobež ota lī dz 40 km/h (diez vai ā trā k).
. tā pē c saproti, vairā k nekā.4-5 stundu brauciens vienā virzienā + vairā k laika ekskursijai un tā lā k netiksi. Vai arī sazinieties ar tū risma operatoru. Cenu nezinā m - nepieteicā s.
Un ceļ š atpakaļ . Atkal mū su “mega tū roperatora” “Join UP! "Mē s atkal bijā m aizmirsti. Pē c ilgā m sarunā m 2 naktī mums atsū tī ja taksi. Tač u tas nav “Join UP! ", bet saņ ē mē ja puse.
Kopumā nelielas nepatikš anas mū su iespaidus par valsti nesabojā ja.
аватар 1971yes
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atgriezā mies vakar. Pirms tam 5 reizes bijā m Ē ģ iptē , Turcijā , Izraē lā , Taizemē . Ir ar ko salī dzinā t. Bet, tas ir labā kais atvaļ inā jums no visiem. Daba ir pā rsteidzoš a un protams okeā ns. Varbū t septembris nav tas labā kais laiks, bet mums paveicā s 8 dienas no 10 bija skaidrs laiks. … Tomēr ▾ Atgriezā mies vakar. Pirms tam 5 reizes bijā m Ē ģ iptē , Turcijā , Izraē lā , Taizemē . Ir ar ko salī dzinā t. Bet, tas ir labā kais atvaļ inā jums no visiem. Daba ir pā rsteidzoš a un protams okeā ns. Varbū t septembris nav tas labā kais laiks, bet mums paveicā s 8 dienas no 10 bija skaidrs laiks. Un ja sā ka lī t, tad bija tieš i 15 minū tes. Pē dē jā s divas dienas lija nopietnā k.
Daž i mirkļ i kā dam var noderē t. Dubaijā mums bija transfē rs, mums bija tieš i 10 minū tes. Tikai tualetei. Kurš sā kumā dodas apskates tū rē (paņ ē mā m trī s dienas), taisni no lidostas uz ekskursiju, pā rģ ē rbjas izņ emot lidostas tualetē . Viesnī cā tiksiet tikai ap pusdienā m. , nogurusi grupa 11 cilvē ku uzkā pu š ajā kalnā . Bet, tas ir tā vē rts. Iespaidus nevar nodot. Mū su pirmā viesnī ca apbū ra ar mež onī gumu, apkā rt daudz pē rtiķ u un citu dzī vu radī bu. Dž ungļ u sajū ta. Otrā diena izbraukš ana uz Kandi un tur jauna viesnī ca . Vispā r viss ir interesanti, tempļ i, ziloņ i. . Protams, bija standarta rū pnī cas, dā rgi suvenī ru veikali un juvelieri.
Viesnī ca. Maza, ē rta. Protams, tiem, kas vienmē r ar visu neapmierinā ti, tur kaut ko savā c. Man personī gi ir nicinā jums pret tā diem cilvē kiem, kā pē c vilkt sevi 10 stundas staigā t un fotografē t plaisas tualetē s, skaitī t tarakā nus. Personā ls ir lielisks, vienmē r priecā jas palī dzē t.
Brokastī s un vakariņ ā s pietiek ē st arī bez restorā niem. Ē diens bija izcils, protams, bija tā di kuriem vienmē r kaut kā pietrū ka. Kalutara pie rokas, 5 minū tes tuk-tukā un var paņ emt augļ us. tad var salasī t cept pī rā gus kafejnī cā s. Izmē ģ inā jā m intereses pē c, ē dami, bet pikanti. Lē ts saldē jums.
Aizbraucā m uz Halli. Varbū t kaut ko nesapratu(patiesī bā kā visi)tur nav ko darī t, garlaicī gi. 30$ no cilvē ka. Ar vietē jo pludmales puiku Kumaru devā mies uz Bentottu upi. Redzē jā m daudz monitoru ķ irzakas, krokodilu no tā lienes. 2 stundas - 25 $. Puisis ir nedaudz nekaunī gs, bet viņ š centā s.
Okeā ns ir burvī gs. Mē s ar sievu spē lē jā mies kā bē rni. Peldē t gan nevarē si, bet ar blē ņ ā m pietiek. Š rilanka ļ oti patika, agrā k gribē ju atgriezties Taizemē , tagad gribu š eit.
аватар trimmtramm
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s palikā m viesnī cā augustā . Visi bija priecī gi, arī laikapstā kļ i. Lai gan mē s gā jā m ā rpus sezonas, un ilgstoš s lietus mū s pieķ ē ra tikai vienu reizi, pā rē jā laikā bija lietus, bet ļ oti ī sas, tā s beidzā s tikpat ā tri kā sā kā s. … Tomēr ▾ Mē s palikā m viesnī cā augustā . Visi bija priecī gi, arī laikapstā kļ i. Lai gan mē s gā jā m ā rpus sezonas, un ilgstoš s lietus mū s pieķ ē ra tikai vienu reizi, pā rē jā laikā bija lietus, bet ļ oti ī sas, tā s beidzā s tikpat ā tri kā sā kā s.
Viesnī ca ir laba, tī ra un ē rta. Vienī gais iespaids bija tā ds, ka pasū tī tā trī svietī gā istabiņ a vietā bijā m iekā rtojuš ies divvietī gā istabā ar papildus gultu. Lai gan tas neaizē noja pā rē jo, jo mē s atgriezā mies istabā tikai un vienī gi, lai pavadī tu nakti. Izvietoš anai liekam 5-.
Viesnī cas teritorija ir maza, bet arī ļ oti tī ra. Ir baseins, lai gan mē s tajā peldē jā mies ļ oti reti, viļ ņ i okeā nā mū s nemaz netraucē ja. Ī paš i iepriecinā ja burunduki, kuru ir ļ oti daudz. Un viņ i ne tikai ē d no rokā m, bet arī skrē ja pē c riekstiem : )) Un trī s minū š u gā jienā no viesnī cas ieraudzī jā m savvaļ as pē rtiķ u ģ imeni, tieš i dzī vojamā s mā jas pagalmā : ))
Viesnī cas personā ls ļ oti smaidī gs, izpalī dzī gs, vienmē r jautā ja, vai ar mums viss kā rtī bā . Jebkurš pieprasī jums tika nekavē joties izpildī ts. Istaba katru dienu tika labi iztī rī ta, mainī ta gultas veļ a. Tiklī dz viņ i ieraudzī ja, ka ejam uz pludmali, uzreiz skrē ja ar dvieļ iem. Turklā t daudzi cenš as iemā cī ties krievu valodu, un ar viņ iem bija pilnī gi iespē jams sazinā ties, labi, viesnī cas darbinieki cenš as visiem izpatikt. Tā tad par servisu - noteikti 5.
Animā cija tieš ā m ir diezgan vā ja, nevis aizdedzinoš ai jaunieš u atpū tai. Katru dienu viņ i piedā vā ja spē lē t volejbolu, basketbolu, tenisu. Biež i tiek aicinā ts uz aerobiku / ū dens aerobiku. Katru vakaru vakariņ ā s un pē c dzī vā s mū zikas atskaņ oš anas, daž reiz nacionā lā s dejas. Š ī , protams, nav super diskotē ka, tomē r vakaros bija ko darī t. Vislabā k relaksē još ā m ģ imenes brī vdienā m.
Ē diens arī izcils. Paņ ē mā m brokastis + vakariņ as. Un, ja brokastis tieš ā m nebija ī paš i daudzveidī gas (ļ oti atgā dinā ja standarta angļ u brokastis), tad vakariņ as bija ļ oti vienmē rī gas. Un katrai gaumei. Daž i ē dieni mums š ķ ita neparasti pikanti, tač u vienmē r bija no kā izvē lē ties. Bija arī daudz visdaž ā dā ko saldumu, ļ oti reti kas atkā rtojā s. Augļ us ē da katru dienu gan brokastī s, gan vakariņ ā s. Ciets piecinieks pā rtikai.
Ar Laš u devā mies ekskursijā s! Viņ u ir ļ oti viegli atpazī t pē c garā kajiem matiem. Teicams, jauks puisis, ļ oti godī gs, pieticī gs un neuzbā zī gs, kas ir ļ oti liels pluss, it ī paš i uz pā rē jo valsts iedzī votā ju fona)) Ļ oti labi runā krieviski, valodu apgū st pats un nemitī gi pilnveido. Laš a, protams, nav gids, bet viņ š noteikti izstā stī s un parā dī s visu, ko zina, galvenais – nekautrē jieties jautā t. Ja interesē valsts vē sture, labā k iegā dā ties ceļ vedi: tur rakstī ts daudz vairā k, nekā var pastā stī t ekskursijā s, un, ja kaut kas pē kš ņ i aizmirstas, vienmē r var atsvaidzinā t atmiņ u. Mē s to darī jā m un nekad neesam to nož ē lojuš i. Kopā ar Laš u devā mies č etrā s ekskursijā s: Kolombo (apskatī jā m tempļ us + iepirkš anā s), Kandijā (skatī jā mies, kā aug gumija, tē ja, ananā si, devā mies uz botā nisko dā rzu un garš vielu dā rzu, ziloņ u audzē tavu un templi). Budas zobs), Gallē (piestā jā m pie dā rgakmeņ u rū pnī cas, bruņ urupuč u audzē tavas, apstaigā jā m paš u fortu, peldē jā mies lagū nā , braucā m gar upi) un nelielā ekskursijā pa Kalutaras nomalē m (skatī jā mies ļ oti skaists ū denskritums, rī su lauki un daž i tempļ i paš ā pilsē tā ). Iespaidi no ekskursijā m ir visbrī niš ķ ī gā kie. Milzī gs pluss ceļ ojot ar Laš u ir tas, ka tu nekā dā veidā neesi atkarī gs no grupas, vari iet kaut kur, nevis kaut kur, staigā t cik gribi, piestā t kur gribi, fotografē t cik gribi. Un tas viss siltā kompā nijā un ar ē rtī bā m: ē rts auto ar kondicionieri. Un redzē t visu maksimā li, jo, lai redzē tu vienas un tā s paš as tē jas plantā cijas, nemaz nav jā dodas uz Nuwara Eliya. Un cenas, protams, ir zemā kas nekā ceļ ojumu aģ entū rā s. Ar viņ u kopā ar tuttuku brauca arī uz pilsē tu, viņ š vienmē r ieteica, kur kaut ko nopirkt, palī dzē ja izvē lē ties augļ us un suvenī rus. Ja pē kš ņ i kaut kas bija vajadzī gs, viņ š pats devā s uz pilsē tu, nopirka visu nepiecieš amo, atdeva sī knaudu lī dz pē dē jai rū pijai un pat atteicā s ņ emt naudu. Viņ š mū s pacienā ja ar augļ iem, garnelē m (pats gatavoja! ), parā dī ja, kā jā ķ er krabji. Vispā r, ja gribi redzē t maksimā li, izjust valsti "no iekš puses", tad brauc uz Lasha un pat nedomā par to.
Par pā rē jā m postu cī ņ ā m nezinu, bet teikš u droš i - uzmanieties no t. s. Dima (mē s iepazī stinā jā m ar sevi tā , kā jū s iepazī stinā t ar sevi - tas nav zinā ms). Viņ am ir kafejnī ca netā lu no viesnī cas (ja vajag kaut kur paē st, labā k palū dziet, lai Lasha aizved uz onkuļ a restorā nu, viņ š ir nedaudz tā lā k, bet cenas ir zemā kas un noteikti netiks maldinā tas), 5 minū š u gā jienā uz kreiso pusi. Pirmajā dienā devā mies uz pilsē tu skopoties, gribē jā m nopirkt sarkano rumu, viņ š mū s aizveda uz letiņ u, kas nož ogots ar tī klu, kur drū zmē jā s vietē jie, ļ oti kā ri iedzert. Dima paņ ē ma naudu, pats nopirka, dabū jā m ruma pudeli par 2500 rū pijā m. Un, kad devā mies ar Laš u, viņ š mū s ieveda iekš ā , katrs izvē lē jā s pats un izrā dī jā s, ka rums maksā.1300 rū pijas. Tā Dima mū s “apā va” par desmit dolā riem un pat nesarā vā s, arī atnesa draugiem visā das eļ ļ as pirkt, viņ i knapi atbrī vojā s. Š is "Dima" un ekskursijas, protams, mums piedā vā ja, rā dī ja lieliskas atsauksmes, teica, ka viņ š nav pludmales puikas. Rezultā tā tie arī izrā dī jā s par 20-30 dolā riem dā rgā ki nekā Laš as. Es ļ oti iesaku nesadarboties ar š o cilvē ku.
Kas attiecas uz suvenī riem, tē ju, garš vielā m, tad to visu labā k pirkt tajā paš ā Kalutarā vai Kolombo. Nepaļ aujieties uz beznodokļ u rež ī mu, š ī , iespē jams, bija lielā kā vilš anā s! Cenas ir krietni dā rgā kas absolū ti visam, arī alkoholam! un, ja nolemjat vest uz mā jā m vietē jo rumu, pē rciet tikai paš ā Š rilankā , tas vispā r nav pieejams beznodokļ u veidā !
Nu, kad gatavojaties doties ceļ ā , neaizmirstiet paņ emt lī dzi mū su degvī nu un š okolā di, vietē jie tos ļ oti mī l)) ja smē ķ ē jat, tad krā jiet vairā k cigareš u: par tā m nebū s jā maksā plkst. lidosta, un vietē jiem ļ oti patī k “š aut”. Jā , viņ iem ir dā rgas cigaretes.
Priecī gus svē tkus visiem!
Parādīt vairāk »


iemiesojums onica
Es paskatos uz vietni, cena ir 600 USD, cik es saprotu, bez lidojuma lūdzu pasaki man par 2, nu vai vēl labāk ar bērnu līdz 5 gadiem, kādas ir kopējās izmaksas nedēļai ar lidojumu, ar brokastīm un vakariņām
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 26 atbildes
iemiesojums Alex542
Puiši, pastāstiet man, lūdzu, kas atrodas netālu no viesnīcas? Kur jūs varat doties vai tuvoties? Kas interesanti, kur pasēdēt iedzert? Vai ir iespējams kādu satikt, oktobra mēnesī braukšu viena. Vai Google satelītā redzējāt dzelzceļu?
13 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
iemiesojums businka3003
Oficiāli mūsu laulība jau ir reģistrēta Krievijā. Ja šī ceremonija ir iespējama, cik tā maksās un kas mums ir nepieciešams?
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 11 atbildes
iemiesojums peresvetchane
Mēs ar vīru 30.03 braucam uz viesnīcu kas ir ar mums???
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен в городе Калутара, в 3 км от центра. Открыт в 1983 году, последняя реновация прошла в 2016 году. Отель подходит для бюджетного отдыха.

Atrašanās vieta Отель расположен в 3 км от центра г. Калутара, в 39 км от Коломбо (около 1 часа езды), в 72 км от международного аэропорта. Трансфер из аэропорта: около 2 часов езды.
Pludmales apraksts Шезлонги и зонтики на пляже не предоставляются.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, экскурсионное бюро, камера хранение багажа, услуги консьержа, факс/ксерокопирование (платно), почтовые услуги, услуги по глажке одежды (платно), room service (с 8:00 до 22:00), интернет платно (аренда интернет-модемов на респшн), Wi-Fi бесплатно (на ресепшн и в бизнес-центре), магазины (сувенирный, ювелирный), 2 конференц-зала (до 60 персон), 1 основной ресторан (шведский стол и a la carte, максимально размещает до 100 человек), 4 бара (у бассейна Pool Bar, пляжный Beach Bar, Music & Lounge Bar (работает 3 дня в неделю), кондиционированный бар с бильярдным столом), 2 открытых бассейна (1 в спортивном центре), у бассейна шезлонги, матрасы, полотенца: бесплатно, сад.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Спортивный клуб расположен на прилегающей территории (в клубе есть собственный бассейн), крикет, бадминтон бесплатно, бочче, пляжный волейбол, мини-футбол, водное поло, аквааэробика, дартс бесплатно, шахматы, вечернее шоу, живая музыка, анимация, дискотека, мастер-классы приготовления блюд местной кухни, уроки акварельной живописи, уроки вырезания узоров на фруктах и овощах, массаж (платно).
  • galda teniss  FREE 
  • skvošs  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 81 номер. Состоит из двух 3-этажных зданий.

Istabās

Ванна и душ (Deluxe Sea View Room), душ (Standard Room, Superior Sea View Room), фен, туалетные принадлежности, кондиционер, набор для приготовления чая/кофе, мини-бар (платно), утюг и гладильная доска: по запросу, телефон, сейф (бесплатно), Интернет: платно (аренда интернет-модемов на ресепшн), ЖК-телевизор, CD-плеер и радио, DVD-плеер с системой акустического объемного звука (Superior Sea View Room и Deluxe Sea View Room), балкон или терраса, room service: есть (с 8:00 до 22:00), уборка номера: ежедневно, смена белья: 3 раза в неделю.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • vcd/dvd
  • tālrunis (ne visās istabās)
  • kabeļa internets (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese Mahawaskaduwa, Kalutara, Sri Lanka
Tālruņi: Tel: +94 0347 200 478, +94 0342 237 612, + 94 0342 237613
Tīmekļa vietne: Mermaid Hotel & Club
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.