Mūsu brīvdienu apskats

Rakstīts: 27 novembris 2012
Ceļošanas laiks: 30 septembris — 10 oktobris 2012
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 6.0
apkalpošana: 8.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 7.0
Sveiki visiem, kam ir interese un kuri vē l nav izlē muš i par brī vdienu Š rilankā.
Mē s vē lamies atstā t jū su atsauksmes par jū su brī vdienā m Š rilankā . Ekskursiju iegā dā jā mies aprī lī (domā jot par agro rezervā ciju) no 30.09. 2012 lī dz 10.10. 2012. gads iegā dā jā s tū ri caur mega tū roperatoru “Join UP! ”(Atseviš ķ u nicinā jumu par viņ u atstā sim atseviš ķ ā apskatā , š ogad tū ri no viņ a nā cā s pirkt divas reizes).
MERMAID HOTEL & SPA ir tas, uz ko mē s tiecā mies. Varbū t - tas nav galvenais sapnis un tā bija mū su pirmā.3 zvaigž ņ u viesnī ca, BET ...mē s nopirkā m:
1. par atsauksmē m.
2. par cenu.
3. un foto…
4. OKEĀ NS… mmm… tas ir mans sapnis…
Bet turpinā sim...


Neskatoties uz mū su "mega tū roperatora" "salnu" un nevē lē š anos mū s uzņ emt no lidostas, mē s tomē r nonā cā m viesnī cā lī dz 8.30.
Lai gan nervi bija nedaudz sasprindzinā ti...Dolā rus sev neatstā jā m, lidostā viss mainī jā s (1 dolā rs - 127 rū pijas, kad aizlidoja 1 dolā rs - 130 rū pijas).
Viesnī cā viss ir kā rtī bā , bijā m samierinā juš ies (lai gan laikam nesagaidī ja, atkal “paldies” “Join UP!
”), ir problē ma ar krievu valodu, un mē s bijā m tam gatavi (es atcerē jos visu, ko mā cī jos skolā un pat vairā k). Iekā rtojā m mū s 3. stā vā ar skatu uz okeā nu, skats brī niš ķ ī gs. . Kamē r tika gatavota istaba, devā mies uz okeā nu. Pirmais iespaids (un tas kļ ū s ļ oti jū tams) mū s jau gaidī ja pludmalē... vietē jie Beach-boys. Viņ iem ir tū ristu (tas ir, mums) sadalī jums pē c tautā m. Ikviens pietiekami brī vi pā rvalda noteiktu valodu (kas zina vā cu valodu, tas rū pē jas par vā cieš iem,
kuri ir krievi-krievi utt. ). . Kumara pie mums vē rsā s un principā mē s to nenož ē lojā m. Nepietiek runā t krieviski, varbū t pat jokot par tē mu.
Pirmā diena bija notikumiem bagā ta. Ar tuk-tuk devā mies uz Mahawaskaduwa, sarī kojā m brī vdienas vietē jiem. Nopirkā m slavē to araku, vī nu un vietē jo alu (viesnī cā alus labā ks, araks (810 rū pijas) -5 balles, lai gan viesnī ca arī nav slikta, nepē rku vietē jo rumu (1300 rū pijas) (cenas visur fiksē tas) - tumsa).
Vakariņ ā s pasū tī jā m jū ras paplā ti, tas bija par papildus samaksu, ē dienkartē.2200 rū pijas, beigā s viesmī lis teica 3000 rū pijas par porciju kopā.6000 rū piju.

Kas attiecas uz vietē jā m "viss iekļ auts" prasī bā m - nē . Par 5 punktiem. Ir pietiekami daudz daž ā dī bas, gatavojieties ļ oti pikantam ē dienam - lai gan tas ir pamatoti. samazina saindē š anā s risku. Nebija nekā du problē mu ar traucē jumiem (mē s tam gatavojā mies). Numurs ir parastais standarts, viss atbilst viesnī cas prezentā cijai. Mums ir atš ķ irī gs tī rī bas jē dziens. Un esiet gatavi daž ā diem, es atkā rtoju, daž ā diem iedzī votā jiem. Katru dienu atstā jā m 100 rū pijas, es nezinu, kā tas ietekmē tī rī š anu, 10 naktis 6 reizes mainī jā m gultu ar dvieļ iem.
Teritorija - atseviš ķ i 5 punkti. Labi. Atseviš ķ i par viesnī cas teritorijas iedzī votā jiem.
- Vā rnas ir murgs. Kā izrā dā s, tie ir visur. Ir jā novē rš as, viņ i VISU apgriezī s. Neatkarī gi no tā , vai tā s ir brokastis restorā na terasē vai uz galda pie sauļ oš anā s krē sla.
– Burunduki – vismaz tu tos uztver ar smaidu.
Nakts iemī tnieki. lidojoš ā s lapsas, mangusi, monitorķ irzakas, daž ā du krā su caurspī dī gā s ķ irzakas un ......atseviš ķ a saruna par krabjiem. Visa pludmale ir piesā tinā ta ar maziem, ļ oti ā triem vē ž veidī gajiem.
Ļ oti satraucā mies, kad atsauksmē s lasī jā m par daž iem brī dinā jumiem, ka pludmalē pa smiltī m ir bī stami staigā t basā m kā jā m. (nesapratu KĀ PĒ C)
Ekskursijas. Kopumā mē s iztē rē jā m 400 USD par 2 cilvē kiem. Ceļ ojis ar augstā k minē to Kumaru. Tel (077-5082823) Normā ls puisis, galvenais, ka saki kur gribi braukt (BET tikai tuvā kos rajonus), kā pē c? Jo mū su kustī bas koncepcija š eit un Š rilankā ir ļ oti atš ķ irī ga. Uz salas dzī vo aptuveni 20 miljoni cilvē ku, un tas ir neskatoties uz salī dzinoš i nelielo salas platī bu, un viņ i lielā koties dzī vo tuvā k jū rai.
Pa vienu joslu katrā virzienā viņ i viegli pā rvietojas trī s joslā s, un autobuss ir galvenais transporta lī dzeklis salā.
Tā pē c ā trgaitas satiksme ir ierobež ota lī dz 40 km/h (diez vai ā trā k).

. tā pē c saproti, vairā k nekā.4-5 stundu brauciens vienā virzienā + vairā k laika ekskursijai un tā lā k netiksi. Vai arī sazinieties ar tū risma operatoru. Cenu nezinā m - nepieteicā s.
Un ceļ š atpakaļ . Atkal mū su “mega tū roperatora” “Join UP! "Mē s atkal bijā m aizmirsti. Pē c ilgā m sarunā m 2 naktī mums atsū tī ja taksi. Tač u tas nav “Join UP! ", bet saņ ē mē ja puse.
Kopumā nelielas nepatikš anas mū su iespaidus par valsti nesabojā ja.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu