Paradīze

Rakstīts: 28 septembris 2012
Ceļošanas laiks: 15 — 25 septembris 2012
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 9.0
Infrastruktūra: 10.0
Atgriezā mies vakar. Pirms tam 5 reizes bijā m Ē ģ iptē , Turcijā , Izraē lā , Taizemē . Ir ar ko salī dzinā t. Bet, tas ir labā kais atvaļ inā jums no visiem. Daba ir pā rsteidzoš a un protams okeā ns. Varbū t septembris nav tas labā kais laiks, bet mums paveicā s 8 dienas no 10 bija skaidrs laiks. Un ja sā ka lī t, tad bija tieš i 15 minū tes. Pē dē jā s divas dienas lija nopietnā k.
Daž i mirkļ i kā dam var noderē t. Dubaijā mums bija transfē rs, mums bija tieš i 10 minū tes. Tikai tualetei. Kurš sā kumā dodas apskates tū rē (paņ ē mā m trī s dienas), taisni no lidostas uz ekskursiju, pā rģ ē rbjas izņ emot lidostas tualetē . Viesnī cā tiksiet tikai ap pusdienā m. , nogurusi grupa 11 cilvē ku uzkā pu š ajā kalnā . Bet, tas ir tā vē rts. Iespaidus nevar nodot. Mū su pirmā viesnī ca apbū ra ar mež onī gumu, apkā rt daudz pē rtiķ u un citu dzī vu radī bu. Dž ungļ u sajū ta. Otrā diena izbraukš ana uz Kandi un tur jauna viesnī ca . Vispā r viss ir interesanti, tempļ i, ziloņ i. . Protams, bija standarta rū pnī cas, dā rgi suvenī ru veikali un juvelieri.
Viesnī ca. Maza, ē rta. Protams, tiem, kas vienmē r ar visu neapmierinā ti, tur kaut ko savā c. Man personī gi ir nicinā jums pret tā diem cilvē kiem, kā pē c vilkt sevi 10 stundas staigā t un fotografē t plaisas tualetē s, skaitī t tarakā nus. Personā ls ir lielisks, vienmē r priecā jas palī dzē t.

Brokastī s un vakariņ ā s pietiek ē st arī bez restorā niem. Ē diens bija izcils, protams, bija tā di kuriem vienmē r kaut kā pietrū ka. Kalutara pie rokas, 5 minū tes tuk-tukā un var paņ emt augļ us. tad var salasī t cept pī rā gus kafejnī cā s. Izmē ģ inā jā m intereses pē c, ē dami, bet pikanti. Lē ts saldē jums.
Aizbraucā m uz Halli. Varbū t kaut ko nesapratu(patiesī bā kā visi)tur nav ko darī t, garlaicī gi. 30$ no cilvē ka. Ar vietē jo pludmales puiku Kumaru devā mies uz Bentottu upi. Redzē jā m daudz monitoru ķ irzakas, krokodilu no tā lienes. 2 stundas - 25 $. Puisis ir nedaudz nekaunī gs, bet viņ š centā s.
Okeā ns ir burvī gs. Mē s ar sievu spē lē jā mies kā bē rni. Peldē t gan nevarē si, bet ar blē ņ ā m pietiek. Š rilanka ļ oti patika, agrā k gribē ju atgriezties Taizemē , tagad gribu š eit.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu