Atpūta pasakā)

Rakstīts: 27 augusts 2012
Ceļošanas laiks: 14 — 24 augusts 2012
Kam autore iesaka viesnīcu?: Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 7.0
Mē s palikā m viesnī cā augustā . Visi bija priecī gi, arī laikapstā kļ i. Lai gan mē s gā jā m ā rpus sezonas, un ilgstoš s lietus mū s pieķ ē ra tikai vienu reizi, pā rē jā laikā bija lietus, bet ļ oti ī sas, tā s beidzā s tikpat ā tri kā sā kā s.
Viesnī ca ir laba, tī ra un ē rta. Vienī gais iespaids bija tā ds, ka pasū tī tā trī svietī gā istabiņ a vietā bijā m iekā rtojuš ies divvietī gā istabā ar papildus gultu. Lai gan tas neaizē noja pā rē jo, jo mē s atgriezā mies istabā tikai un vienī gi, lai pavadī tu nakti. Izvietoš anai liekam 5-.
Viesnī cas teritorija ir maza, bet arī ļ oti tī ra. Ir baseins, lai gan mē s tajā peldē jā mies ļ oti reti, viļ ņ i okeā nā mū s nemaz netraucē ja. Ī paš i iepriecinā ja burunduki, kuru ir ļ oti daudz. Un viņ i ne tikai ē d no rokā m, bet arī skrē ja pē c riekstiem : )) Un trī s minū š u gā jienā no viesnī cas ieraudzī jā m savvaļ as pē rtiķ u ģ imeni, tieš i dzī vojamā s mā jas pagalmā : ))

Viesnī cas personā ls ļ oti smaidī gs, izpalī dzī gs, vienmē r jautā ja, vai ar mums viss kā rtī bā . Jebkurš pieprasī jums tika nekavē joties izpildī ts. Istaba katru dienu tika labi iztī rī ta, mainī ta gultas veļ a. Tiklī dz viņ i ieraudzī ja, ka ejam uz pludmali, uzreiz skrē ja ar dvieļ iem. Turklā t daudzi cenš as iemā cī ties krievu valodu, un ar viņ iem bija pilnī gi iespē jams sazinā ties, labi, viesnī cas darbinieki cenš as visiem izpatikt. Tā tad par servisu - noteikti 5.
Animā cija tieš ā m ir diezgan vā ja, nevis aizdedzinoš ai jaunieš u atpū tai. Katru dienu viņ i piedā vā ja spē lē t volejbolu, basketbolu, tenisu. Biež i tiek aicinā ts uz aerobiku / ū dens aerobiku. Katru vakaru vakariņ ā s un pē c dzī vā s mū zikas atskaņ oš anas, daž reiz nacionā lā s dejas. Š ī , protams, nav super diskotē ka, tomē r vakaros bija ko darī t. Vislabā k relaksē još ā m ģ imenes brī vdienā m.
Ē diens arī izcils. Paņ ē mā m brokastis + vakariņ as. Un, ja brokastis tieš ā m nebija ī paš i daudzveidī gas (ļ oti atgā dinā ja standarta angļ u brokastis), tad vakariņ as bija ļ oti vienmē rī gas. Un katrai gaumei. Daž i ē dieni mums š ķ ita neparasti pikanti, tač u vienmē r bija no kā izvē lē ties. Bija arī daudz visdaž ā dā ko saldumu, ļ oti reti kas atkā rtojā s. Augļ us ē da katru dienu gan brokastī s, gan vakariņ ā s. Ciets piecinieks pā rtikai.
Ar Laš u devā mies ekskursijā s! Viņ u ir ļ oti viegli atpazī t pē c garā kajiem matiem. Teicams, jauks puisis, ļ oti godī gs, pieticī gs un neuzbā zī gs, kas ir ļ oti liels pluss, it ī paš i uz pā rē jo valsts iedzī votā ju fona)) Ļ oti labi runā krieviski, valodu apgū st pats un nemitī gi pilnveido. Laš a, protams, nav gids, bet viņ š noteikti izstā stī s un parā dī s visu, ko zina, galvenais – nekautrē jieties jautā t. Ja interesē valsts vē sture, labā k iegā dā ties ceļ vedi: tur rakstī ts daudz vairā k, nekā var pastā stī t ekskursijā s, un, ja kaut kas pē kš ņ i aizmirstas, vienmē r var atsvaidzinā t atmiņ u. Mē s to darī jā m un nekad neesam to nož ē lojuš i. Kopā ar Laš u devā mies č etrā s ekskursijā s: Kolombo (apskatī jā m tempļ us + iepirkš anā s), Kandijā (skatī jā mies, kā aug gumija, tē ja, ananā si, devā mies uz botā nisko dā rzu un garš vielu dā rzu, ziloņ u audzē tavu un templi). Budas zobs), Gallē (piestā jā m pie dā rgakmeņ u rū pnī cas, bruņ urupuč u audzē tavas, apstaigā jā m paš u fortu, peldē jā mies lagū nā , braucā m gar upi) un nelielā ekskursijā pa Kalutaras nomalē m (skatī jā mies ļ oti skaists ū denskritums, rī su lauki un daž i tempļ i paš ā pilsē tā ). Iespaidi no ekskursijā m ir visbrī niš ķ ī gā kie. Milzī gs pluss ceļ ojot ar Laš u ir tas, ka tu nekā dā veidā neesi atkarī gs no grupas, vari iet kaut kur, nevis kaut kur, staigā t cik gribi, piestā t kur gribi, fotografē t cik gribi. Un tas viss siltā kompā nijā un ar ē rtī bā m: ē rts auto ar kondicionieri. Un redzē t visu maksimā li, jo, lai redzē tu vienas un tā s paš as tē jas plantā cijas, nemaz nav jā dodas uz Nuwara Eliya. Un cenas, protams, ir zemā kas nekā ceļ ojumu aģ entū rā s. Ar viņ u kopā ar tuttuku brauca arī uz pilsē tu, viņ š vienmē r ieteica, kur kaut ko nopirkt, palī dzē ja izvē lē ties augļ us un suvenī rus. Ja pē kš ņ i kaut kas bija vajadzī gs, viņ š pats devā s uz pilsē tu, nopirka visu nepiecieš amo, atdeva sī knaudu lī dz pē dē jai rū pijai un pat atteicā s ņ emt naudu. Viņ š mū s pacienā ja ar augļ iem, garnelē m (pats gatavoja! ), parā dī ja, kā jā ķ er krabji. Vispā r, ja gribi redzē t maksimā li, izjust valsti "no iekš puses", tad brauc uz Lasha un pat nedomā par to.

Par pā rē jā m postu cī ņ ā m nezinu, bet teikš u droš i - uzmanieties no t. s. Dima (mē s iepazī stinā jā m ar sevi tā , kā jū s iepazī stinā t ar sevi - tas nav zinā ms). Viņ am ir kafejnī ca netā lu no viesnī cas (ja vajag kaut kur paē st, labā k palū dziet, lai Lasha aizved uz onkuļ a restorā nu, viņ š ir nedaudz tā lā k, bet cenas ir zemā kas un noteikti netiks maldinā tas), 5 minū š u gā jienā uz kreiso pusi. Pirmajā dienā devā mies uz pilsē tu skopoties, gribē jā m nopirkt sarkano rumu, viņ š mū s aizveda uz letiņ u, kas nož ogots ar tī klu, kur drū zmē jā s vietē jie, ļ oti kā ri iedzert. Dima paņ ē ma naudu, pats nopirka, dabū jā m ruma pudeli par 2500 rū pijā m. Un, kad devā mies ar Laš u, viņ š mū s ieveda iekš ā , katrs izvē lē jā s pats un izrā dī jā s, ka rums maksā.1300 rū pijas. Tā Dima mū s “apā va” par desmit dolā riem un pat nesarā vā s, arī atnesa draugiem visā das eļ ļ as pirkt, viņ i knapi atbrī vojā s. Š is "Dima" un ekskursijas, protams, mums piedā vā ja, rā dī ja lieliskas atsauksmes, teica, ka viņ š nav pludmales puikas. Rezultā tā tie arī izrā dī jā s par 20-30 dolā riem dā rgā ki nekā Laš as. Es ļ oti iesaku nesadarboties ar š o cilvē ku.
Kas attiecas uz suvenī riem, tē ju, garš vielā m, tad to visu labā k pirkt tajā paš ā Kalutarā vai Kolombo. Nepaļ aujieties uz beznodokļ u rež ī mu, š ī , iespē jams, bija lielā kā vilš anā s! Cenas ir krietni dā rgā kas absolū ti visam, arī alkoholam! un, ja nolemjat vest uz mā jā m vietē jo rumu, pē rciet tikai paš ā Š rilankā , tas vispā r nav pieejams beznodokļ u veidā !
Nu, kad gatavojaties doties ceļ ā , neaizmirstiet paņ emt lī dzi mū su degvī nu un š okolā di, vietē jie tos ļ oti mī l)) ja smē ķ ē jat, tad krā jiet vairā k cigareš u: par tā m nebū s jā maksā plkst. lidosta, un vietē jiem ļ oti patī k “š aut”. Jā , viņ iem ir dā rgas cigaretes.
Priecī gus svē tkus visiem!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu