Avani Kalutara Resort 4*– Atsauksmes

8
Novērtējums 8.610
№3 viesnīcas reitingā Kalutari
8.6 Numurs
8.8 apkalpošana
8.8 Tīrība
8.6 Uzturs
8.6 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas majestātiskās Kalu Gangas upes grīvā, kas ietek Indijas okeānā. Vienā viesnīcas pusē ir pievilcīgs okeāns ar zelta smiltīm, otrā pusē Kalu-Gangas upe, kuras pretējā krastā, iegremdējot leknā tropiskā veģetācijā, mirdz trīs reliģiju simboli - budistu templis. , kristiešu baznīca un musulmaņu mošeja. Ērta un stilīga viesnīca, kurā ikviens atradīs visu nepieciešamo gan aktīvai, gan relaksējošai romantiskai atpūtai. Atvērts 1979. gadā, pēdējo reizi renovēts 2012. gadā. Viesnīca piedāvā āra baseinu, greznu spa un bezmaksas Wi-Fi. Ir iespēja organizēt kāzu ceremonijas.Vairāk →
аватар Lena110580
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s atgriezā mies pirms nedē ļ as un vē lamies atgriezties vē lreiz. bet viss kā rtī bā . lidojums Borispiļ a-Š ā rdž a-Kolumbo neteiks, ka tas ir viegli. ī paš i, kad bē rni ir pie rokas. Vecā kajam ir 7, jaunā kajam 1. … Tomēr ▾ Mē s atgriezā mies pirms nedē ļ as un vē lamies atgriezties vē lreiz. bet viss kā rtī bā .
lidojums Borispiļ a-Š ā rdž a-Kolumbo neteiks, ka tas ir viegli. ī paš i, kad bē rni ir pie rokas. Vecā kajam ir 7, jaunā kajam 1.11. Ceļ š no lidostas lī dz viesnī cai ilga 4 stundas. Gids man nepatika, viņ š nedeva nekā du informā ciju par valsti. labi, ka jau iepriekš internetā pajautā jā m par naudas maiņ u (lidostā pie letes izejas valū tas maiņ ai un visur vienā ds maiņ as kurss), un vispā r par cilvē ku paraž ā m. Alkohols beznodokļ u Kolombo ir normā las un normā las cenas.
Viesnī ca Avani laba, mū s sagaidī ja ar svaigi spiestu mango sulu un aizveda uz istabu. Ja jums nepatī k numurs, varat droš i pā rsū tī t. Aizstā s.
Mums bija tikai brokastis, kas bija ok.
Vissvarī gā kais ir spē cī gā kie saules aizsarglī dzekļ i. un smē rē PASTĀ VĪ GI! ! ! un fumigatori no odiem.
Ā rpus viesnī cas atrodas bā rs Red Lobster - 100 metri. izskatā s ļ oti pieticī gi, bet ē diens vienkā rš i satriecoš s!!! ! Š is ir ģ imenes restorā ns, krieviski runā Sian, saimnieka dē ls. visas ekskursijas un ē dienu pasū tī š ana uz viesnī cu caur to. viņ š iedod savu telefona numuru un tu vari viņ am piezvanī t par ē dienu. viņ š atnesī s.
ē diena porcija Red Lobster - 1500 rū pijas. ģ imenes vakariņ ā m visas 4000 rū pijas (zivis, garneles, rī si, dā rzeņ u salā ti, augļ i (magno, ananā si, banā ni), svaigas sulas un ruma pudele).
Tuk-tuk (vietē jais transports) no viesnī cas lī dz centram 300-500 rū pijas.
Wi-Fi reģ istratū rā ir labs, bet istabā s daž ā dos veidos.
ē diens viesnī cā ir dā rgā ks, lē tā ks un garš ī gā ks, lai pasū tī tu restorā nos vai vietē jos pludmales puikas.
Mē s devā mies ekskursijā s no Siaņ as. devā s uz Galli, un draugi devā s ceļ ojumā uz Kandi. Ļ oti, ļ oti apmierinā ts.
atceļ ā novē rtē jā m duty free Š ā rdž ā - ļ oti pieklā jī gi un cienī gi.
Lai visiem jaukas brī vdienas! ! !
ручная пальмовая белка ужин в Ред Лобстере на семь человек
аватар anatolii
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Uzturē jā s Avani 10 naktis. Tikā m apsē duš ies uzreiz pē c ieraš anā s. Numurs 2. stā vā ar skatu uz lagū nu. Mē s paņ ē mā m tikai brokastis, jo biež i gatavojā mies doties ekskursijā s. Brokastis ir bagā tī gas un daudzveidī gas, sulas katru dienu ir daž ā das. … Tomēr ▾ Uzturē jā s Avani 10 naktis. Tikā m apsē duš ies uzreiz pē c ieraš anā s. Numurs 2. stā vā ar skatu uz lagū nu. Mē s paņ ē mā m tikai brokastis, jo biež i gatavojā mies doties ekskursijā s. Brokastis ir bagā tī gas un daudzveidī gas, sulas katru dienu ir daž ā das. Katru dienu telpā s tiek novietotas 2 pudeles laba dzeramā ū dens, uz kurā m tika vā rī ta tē ja, jo krā na ū denim (upes ū denim) ir neliela hlora garš a, katru dienu tiek pievienoti tē jas maisiņ i, kafija. Istabas uzkopš ana, gultas maiņ a, dvieļ i katru dienu, katru reizi daž ā di ziedi uz gultas. Telpas ir aprī kotas mū sdienī gi: kvalitatī va santehnika, arī elektrotehnika - daudz rozetes un papildus G tipa un kombinē tā tipa G+C. Istabā e. tē jkanna TEFAL, mini ledusskapis, gaisa kondicionieris, TV (1. Krievijas kanā ls, kurā nav ko skatī ties, izņ emot sarunu š ovus, BBC, Al Jazeera...), seifs. WI-FI ir bezmaksas. Laiks bija labs dienā +32.33, naktī +22.23. Kā du vakaru lija lietus. Okeā ns ir pietiekami mierī gs peldē š anai, ī paš i pirms pulksten 11. Pirmajā s dienā s viesnī cā pā rsvarā bija ā rzemnieki, tad ieradā s mū su tautieš i no NVS un viesnī cā kļ uva dzī vā ka, ī paš i pludmalē . . Vienā no vakariem viņ i noķ ē ra priekš nesumu ar dejoš anu un uguns rī š anu, otrā ziloni Moniku atveda uz kā zā m un vizinā ja viesnī cas viesus. Jau no pirmā s dienas mū su balkonā palmu vā veres (Ļ ena) bija biež i viesi, viņ i dievina saulespuķ u sē klas. Vairā kas reizes mē s bijā m vakariņ ā s viesnī cas restorā nā , kā raksta daž i mū su tū risti, viņ i nepamanī ja nekā das augstas izmaksas. Bijā m blakus viesnī cai esoš ajā ģ imenes restorā nā "Red Lobster", kur pasū tī jā m jū ras veltes un runā jā m ar Š ijanu, kurš zina krievu valodu un pie viņ iem var pasū tī t ekskursijas, tuk-tukus utt. . Viesnī cas personā ls ļ oti draudzī gs, vienmē r pasmaidiet un sveiciniet tos, kas iet garā m viesnī cas viesiem. Man patika atpū ta un ceļ ojumi Š rilankā , bet vē l 5 dienas nenā ktu par ļ aunu
Пальмовая белка (Lena). Пляж. Бассейны. Вид со стороны лагуны. Наши гости. Закат Пляж возле отеля
аватар h49h0296
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir klusa, ē rta un ļ oti jauks personā ls. vienmē r smaidī gs. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir klusa, ē rta un ļ oti jauks personā ls. vienmē r smaidī gs.
аватар EOnischenko
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Pirms nedē ļ as atgriezā mies no viesnī cas Avani Kalutara. Mums ir vissiltā kie un neaizmirstamā kie iespaidi gan no valsts, gan no viesnī cas. Izdevā mies ekskursijā ar ekskursijā m "Š rilankas pē rle". 3 dienas ceļ oja pa valsti, atlikuš ā s 7 dienas piekrastē . … Tomēr ▾ Pirms nedē ļ as atgriezā mies no viesnī cas Avani Kalutara. Mums ir vissiltā kie un neaizmirstamā kie iespaidi gan no valsts, gan no viesnī cas. Izdevā mies ekskursijā ar ekskursijā m "Š rilankas pē rle". 3 dienas ceļ oja pa valsti, atlikuš ā s 7 dienas piekrastē . Ekskursijas bija sarež ģ ī tas gan karstuma dē ļ , gan tā pē c, ka uzreiz pē c garā un nogurdinoš ā lidojuma mū s veda ekskursijā s. Kandi viesnī cā nokļ uvā m tikai vakarā . 2. diena bija kā pš ana Sigiriya kalnā , karstuma dē ļ bija grū ti, bet iespaidi un redzē tais bija tā vē rti! 3. dienā mū s aizveda tieš i uz viesnī cu piekrastē . Man patika viesnī ca, bet bija kā da nianse, kas nedaudz sabojā ja noskaņ ojumu, bet mē s uz to nekoncentrē jā mies. Fakts ir tā ds, ka mē s bijā m apmetuš ies nevis galvenajā teritorijā , bet nedaudz malā , kur atrodas 2004.  gada ē ku nopluktais cunami. 2 no tiem ir atjaunoti, un mē s tur bijā m apmetuš ies. Telpas №№ 600 - 605. Neiesaku ņ emt š ī s telpas, jo tā lu no "civilizā cijas" (baseins, restorā ns, reģ istratū ra). Bet mē s bijā m tik noguruš i pē c ilgas pā rvietoš anā s, ka mums nebija ne spē ka, ne vē lē š anā s pā rvietoties nekur citur. . Vispā r, tad viņ i pieraduš i un nekā du diskomfortu neizjuta lī dz pat pē dē jai dienai, kad pē cpusdienā sā kā s tropisks lietusgā zes un no mū su naktsmī tnes nokļ ū t restorā nā vakariņ ā s kļ uva vienkā rš i neiespē jami. Bet š ī problē ma tika ā tri atrisinā ta ar vienu zvanu uz reģ istratū ru. Piezvanī ju uz mū su istabas numuru un uzreiz pē c mums atsū tī ja maš ī nu, kas mū s aizveda uz galveno ē ku. Viss viesnī cas personā ls ir ļ oti patī kams un uzmanī gs. Ļ oti iesaku apmeklē t SPA centru, prieks nav lē ts, bet ir tā vē rts. Viesnī cas teritorija ir tī ra un labi uzturē ta. Krievu nav daudz, mū su uzturē š anā s laikā ausi grieza galvenokā rt franč u un poļ u runa. Ē diens ir labs, virtuve ir eiropeiska. Paņ ē mā m brokastis un vakariņ as, lai gan viesnī cā ir arī All Inclusive sistē ma. To galvenokā rt izmanto ā rzemnieki. Bet mums bija draugi viesnī cas administrā cijā un daž reiz arī izturē jā s pret mums. Ū dens bija bez maksas, un katru dienu istabā tika nodroš inā tas 2 pudeles ū dens. Mē s pusdienojā m vienreiz ā rpus viesnī cas Red Lobster restorā nā . Ļ oti liela porcija 2, "pus spaini" rī su, salā ti, augļ i, vā rī ti jū ras dzī vnieki. Vispā r daudz ko vē l var izstā stī t, bet paš am jā dodas un jā sajū t š ī s brī niš ķ ī gā s valsts viesmī lī ba un sirsnī ba.
аватар Anton1975
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ar cita veida iespaidiem Š rilankā , ko atveduš i kokosrieksti un campari, rakstu atsauksmi par savu atvaļ inā jumu 2011. gada decembrī KANI LANKA 4 * viesnī cā (Kalutara, Š rilanka). Viesnī ca vienkā rš i super, ē dinā š ana izcila, viesnī cā viss atjauninā ts, baseins tī rs, sauļ oš anā s krē sli koka, teritorija ļ oti tī ra, neviens neprasa dzeramnaudu, par zā dzī bā m nezinu, jo dokumenti tika glabā ti seifā istabā , viņ i nesa lī dzi naudu (izlasī juš i atsauksmes par zā dzī bā m). … Tomēr ▾ Ar cita veida iespaidiem Š rilankā , ko atveduš i kokosrieksti un campari, rakstu atsauksmi par savu atvaļ inā jumu 2011. gada decembrī KANI LANKA 4 * viesnī cā (Kalutara, Š rilanka). Viesnī ca vienkā rš i super, ē dinā š ana izcila, viesnī cā viss atjauninā ts, baseins tī rs, sauļ oš anā s krē sli koka, teritorija ļ oti tī ra, neviens neprasa dzeramnaudu, par zā dzī bā m nezinu, jo dokumenti tika glabā ti seifā istabā , viņ i nesa lī dzi naudu (izlasī juš i atsauksmes par zā dzī bā m). No atpū tnieku kontingenta 90% ir vā cieš i un briti, klusums, tikai okeā na skaņ a, burunduku un vā rnu saucieni. Nav animā cijas kā tā das, tikai volejbols baseinā un ū denspolo, nu, vakarā kaut kā ds š ovs vecā kiem vā cieš iem stilā tiem, kam pā ri 60.
Reizi nedē ļ ā atveda ziloni Moniku, ļ oti dzī vespriecī ga, nomazgā ta un muzikā la, brauciens maksā.1000 rū pijas, foto 500 rū pijas. Bija ļ oti interesanti pabarot viņ u ar krekeriem (pechivo Maria).
Atseviš ķ i par to, kas atrodas ā rpus viesnī cas: lielisks vietē jais gids tuk-tukā , viņ u sauc Sanbats (viņ a tā lruņ a numurs ir 07.457-02-72), ļ oti iesakā m, viņ š saprot angļ u valodu un nedaudz krievu valodu, viņ š aizved kur saka, nevis uz dā rgiem veikaliem, augļ us palī dz nopirkt, par tā du cenu kā vietē jam: ananā ss + papayo + 10 pinkaini kokosrieksti = 600 rū pijas (likme 1 $ = 112 rū pijas), augļ i ir daudz lē tā ki nekā tū risti, devā mies ar viņ u lī dz ū denskritumam 10 km. tur un 10 atpakaļ no viesnī cas - cena 1000 rū pijas turp un atpakaļ , citi tuk-tukeri prasī ja 2000 rū pijas, mums tik ļ oti patika pie ū denskrituma, ka mē s tur gā jā m 3 reizes, nu, protams, apstā jā mies pē c augļ iem paceļ am. Tad devā mies viņ am lī dzi uz Bentottu uz Lielā Budas templi, upes safari, bruņ urupuč u fermu, garš vielu dā rzu, kā rezultā tā trim no tiem, ņ emot vē rā pā rsū tī š anu ar Sanbat tuk-tuk, tas maksā ja 5500 rū pijas ($ 50), tas maksā tu 100 dolā rus no vietē jiem gidiem. Atseviš ķ i par Sanbatu - ļ oti uzmanī gs š oferis un pavisam jauns tuk-tuk (sarkans), viņ š mū s visur vadā ja un brauca un visu rā dī ja. Ja laiks bija mā koņ ains, viņ i pa tā lruni sazvanī ja Sanbatu uz viesnī cu un devā s vizinā ties. Daba ir vienkā rš i pā rsteidzoš a, ē diens nav ī paš i pikants, atmosfē ra ir draudzī ga utt.
Mums viesnī cā bija iekļ autas tikai brokastis, pusdienojā m restorā nā Red Lobster (200 metrus no viesnī cas), par to daudz raksta internetā , pā rsvarā vā cieš i un briti, ļ oti garš ī gi un nav dā rgi, viens ē diens uz trim. pietika (pievienoju ē dienkartes foto ), alus - 200 rū pijas, svaigs - 200 rū pijas (alus glā ze), pusdienas par troč iem ir aptuveni 2500 rū pijas ar dzē rieniem, un nav papildus maksa + 10% tips par apkalpoš anu .
Vē l atseviš ķ i par vietē jiem iedzī votā jiem, kas karā jas pie viesnī cas pludmales ž oga un mē ģ ina kaut ko pā rdot par trī s cenā m, tie nav ī paš i uzbā zī gi, bet cenas ir trī s reizes dā rgā kas nekā aiz viesnī cas, par visu.
аватар Julia2012
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Uzturē š anā s š ajā viesnī cā ir vienkā rš i lieliska. Piemē rots tiem, kas vē las relaksē još as brī vdienas. Personā ls ir ļ oti draudzī gs un vienmē r gatavs palī dzē t. Negaidiet uz lielu ē dienu daudzveidī bu, tač u to ir viegli salabot netā lu no viesnī cas atrodas restorā ns, kur par nelielu naudu pabaros jū s ļ oti garš ī gi un nekaitē jot jū su veselī bai. … Tomēr ▾ Uzturē š anā s š ajā viesnī cā ir vienkā rš i lieliska. Piemē rots tiem, kas vē las relaksē još as brī vdienas. Personā ls ir ļ oti draudzī gs un vienmē r gatavs palī dzē t. Negaidiet uz lielu ē dienu daudzveidī bu, tač u to ir viegli salabot netā lu no viesnī cas atrodas restorā ns, kur par nelielu naudu pabaros jū s ļ oti garš ī gi un nekaitē jot jū su veselī bai. Arī ar ekskursijā m problē mu nav, ar tuktuku var brī vi braukt nelielos attā lumos, š oferis vienlaikus bū s gids. . Ļ oti iesaku vienu no tiem - sauc Sambat, mob. tel. : 0724570272. novē lu visiem patī kamu uzturē š anos un vairā k iespaidu, kas š ajā valstī jums ir 200% garantē ti
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
tī rs, kā rtī gs, apzinī gs personā ls. Pie 401. istabas dzī vo monitoru ķ irzaka, bet ir jā bū t pacietī gam, lai to ieraudzī tu. Viesnī cā biež i tiek rī kotas kā zu ceremonijas ar nacionā lā m dejā m, ziloņ iem utt. … Tomēr ▾ tī rs, kā rtī gs, apzinī gs personā ls. Pie 401. istabas dzī vo monitoru ķ irzaka, bet ir jā bū t pacietī gam, lai to ieraudzī tu. Viesnī cā biež i tiek rī kotas kā zu ceremonijas ar nacionā lā m dejā m, ziloņ iem utt. Viesnī cā ē st neiesaku, nav skaidrs, kā pē c lē tā valstī ir tik dā rgi un, atklā ti sakot, nav arī nacionā lā s garš as. Ē dienu ziņ ā iesaku "restorā nus" Red Lobster un Blue Lagoon. Pirmajā viņ i pat nedaudz saprot krievu valodu (saimnieka dē ls mā cā s krievu valodā ). Nepirkt neko veikalā pa ceļ am uz Kalutaru noteiks cenu vismaz trī sreiz dā rgā k. Vienī gā bē da viesnī cā divas nedē ļ as ir odi. Tā pē c lai jaukas brī vdienas.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
25-01-2008-04-02-2008 . Ļ oti pieklā jī ga, tī ra, ē rta viesnī ca, pilnī bā atbilst deklarē tajiem parametriem. Turklā t - seifs istabā , bibliotē ka ar diennakts bezmaksas interneta pieslē gumu, ļ oti draudzī gs personā ls, izcili tī rs baseins. … Tomēr ▾ 25-01-2008-04-02-2008 .
Ļ oti pieklā jī ga, tī ra, ē rta viesnī ca, pilnī bā atbilst deklarē tajiem parametriem. Turklā t - seifs istabā , bibliotē ka ar diennakts bezmaksas interneta pieslē gumu, ļ oti draudzī gs personā ls, izcili tī rs baseins. Patī kama mū zika katru vakaru, iespē ja redzē t kā zu ceremoniju, laba virtuve. Apmeklē jot garš vielu dā rzos izvietotos ā jurvē das centrus, jā bū t uzmanī giem - tur š arlatā niem ir plaš umi - rū pē jieties par savu naudu! Kopumā brī niš ķ ī ga vieta relaksē još ā m brī vdienā m, lai gan tiem, kas vē las redzē t jū ras zivju skaistumu. koraļ ļ iem vajadzē tu doties uz Hikaduvu un tā lā k uz Galle.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru


iemiesojums aleksabasa
Es braucu ar draugiem vasarā uz Kulutaru vai varbūt kādu citu kūrortu atpūtai pie jūras, pastāstiet man, kādi laikapstākļi tur ir vasarā? Vai ir lietus sezona?
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 7 atbildes
iemiesojums Inessika73
Rakstiet svaigus iespaidus par šo viesnīcu, atsauksmes ir ļoti maz.
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
iemiesojums anet1989
Aģentūra mums piedāvāja 650$, tas ir dārgi vai normāli?
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 4 atbildi
iemiesojums Lana_sweet
Lūdzu, uzrakstiet kaut ko par viesnīcu, vai kāds tur ir bijis? Un kā ir ar ēdienu! Mēs brauksim aprīļa beigās, kurš bija - pastāsti par laikapstākļiem?! Pateicos jau iepriekš!
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель расположен в устье величественной реки Калу-Ганга, впадающей в Индийский океан. С одной стороны отеля — манящий океан с золотым песком, с другой — река Калу-Ганга, на противоположном берегу которой, утопая в буйной тропической растительности, сияют символы трех религий — буддистский храм, христианская церковь и мусульманская мечеть. Комфортный стильный отель, где каждый найдет все необходимое как для активного, так и спокойного романтического отдыха. Открыт в 1979 году, последняя реновация прошла в 2012 году. В отеле имеется открытый бассейн, роскошный спа-салон и бесплатный Wi-Fi. Возможна организация свадебных церемоний.

Atrašanās vieta Отел расположен на юго-западном побережье Шри-Ланки, в 76 км от международного аэропорта и в нескольких минутах от города Калутара (Kalutara), в 48 км южнее Коломбо. Трансфер из аэропорта: около 3 часов/
Pludmales apraksts Вход в море: песчаный.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги консьержа, факс/ксерокопирование, Wi-Fi в лобби (бесплатно), услуги по глажке одежды (платно), room service: круглосуточно, 1 конференц-зал (40 чел.), 2 ресторана (1 A la Carte), 2 бара, ужины с барбекю на пляже, 1 открытый бассейн, у бассейна: зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца — бесплатно.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs  FREE 
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem 1 открытый бассейн, анимация.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Библиотека (книги, журналы, 2 компьютера с подключением к Интернету, бесплатно), дартс (бесплатно), настольные игры (бесплатно), бадминтон (бесплатно), каяки (платно), каноэ (платно), водное поло, волейбол в бассейне и на пляже (бесплатно), банан (платно), водные лыжи (платно), моторная лодка (платно), водный скутер (jet-ski, платно), funtube (платно), бодибординг (платно), катамаран, вечерние развлекательные программы
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 105 номеров.

16 Standart Room.

47 Superior Lagoon View (35 м2, макс. 3 или 2+2 чел.). Однокомнатные комфортабельные номера с террасой или балконом. Вид в сторону реки.

36 Superior Sea View (35 м2, макс. 3 или 2+2 чел.). Идентичны номерам Superior Lagoon View, но с видом в сторону океана и пляжа.

6 Suite (55 м2, макс. 3 или 2+2 чел.). Однокомнатные номера улучшенной планировки с зоной гостиной и балконом. Ванная комната с ванной и ливневым душем. Вид на реку или на океан.

Istabās

Сейф (бесплатно), кондиционер, потолочный вентилятор, Wi-Fi (бесплатно), телефон, телевизор, CD/DVD-проигрыватель (по запросу, бесплатно), утюг и гладильная доска: по запросу, бесплатно, мини-бар (платно), набор для приготовления чая/кофе, ванна (только в Suite), душ, фен, халаты и тапочки, балкон или терраса, room service: круглосуточно, уборка номера: ежедневно.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • $
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • ventilators (ne visās istabās)
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • vcd/dvd
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • balkons/terase
Adrese St. Sebestian's Road, Katukurunda, Kalutara, Sri Lanka
Tālruņi: Tel: +94344297700 Reservations: +94 114 626626 Fax: +94342226530
Tīmekļa vietne: Avani Kalutara Resort
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.