Palieciet un atpūtieties Induruvā.

20 Aprilis 2016 Ceļošanas laiks: no 02 Aprilis 2016 ieslēgts 11 Aprilis 2016
Reputācija: +50.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Induruva, visticamā k, piemē ram, mū su rajona pilsē ta vai pat ciems, netā lu no Bentotas pilsē tas (10 minū š u brauciena attā lumā no viesnī cas), kur mē s devā mies ar tuk nopirkt augļ us, jū ras veltes un apmeklē jā m pā rtikas veikalus un tirgu. .

Pirmajā ieraš anā s dienā mē s devā mies uz kafejnī cu iepretim mū su viesnī cai ar nosaukumu "DULVIN" un vakaros pavadī jā m laiku vakariņ ā s un ū denspī pē . Ļ oti garš ī gi un lē ti. Mē s paš i nopirkā m tī ģ ergarneles, iedevā m kafejnī cai, un viņ i mums pagatavoja ļ oti garš ī gas vakariņ as. Garš ī gi rī si ar vistu. Svaigs arbū zs, ananā ss, mango. Attiecī bā uz sanitā riju jums vienkā rš i nav jā uztraucas. Vā rdu sakot, š ī ir Indija. Pagatavo lē ti un garš ī gi.

Kafejnī cas ī paš nieks mū s iepazī stinā ja ar krieviski runā još iem puiš iem - Sureš u un Tusī ti. Pateicoties viņ iem, varē jā m 6 reizes doties uz ā jurvē das masā ž u, iegā dā ties daž ā dus brī niš ķ ī gus ā jurvē das preparā tus.


Viņ i mū s aizveda uz Bentotu ar tuk, un mē s ar Suresh apmeklē jā m Karalisko parku un Budas templi (kur tiek glabā ts Budas zobs). Apmeklē jā m tē jas plantā ciju un rū pnī cu. Suresh bija ļ oti interesants ceļ vedis. Un brauciens izrā dī jā s nenogurdinoš s, jo apmeklē jā m to, ko izvē lē jā s mū su grupa. Iespaidi – jū ra. Parks ir ļ oti skaists. Cilvē ki ir ļ oti laipni un smaidī gi. Š ā dā atmosfē rā jū s vienkā rš i esat relaksā cijas eiforijā . Mē s redzē jā m pē rtiķ us savvaļ ā . Lidojoš i suņ i utt.

Tirgū Bentotā nopirku jogurtu un vaniļ as saldē jumu - ļ oti dabī gs un garš ī gs.

Par cenā m nerakstī š u, jo katrā sezonas laikā ir daž ā das cenas un daž ā di pā rdevē ji, kaulē jā mies un pirkā m visu par saprā tī gā m cenā m.

Es dalos ar informā ciju, jo esmu apceļ ojis 7 jū ras un 4 okeā nus (Indijas no daž ā dā m pusē m), un esmu viņ iem ļ oti pateicī gs. kurš detalizē ti un pieejamā veidā dalā s savos iespaidos – gan labos, gan sliktajos.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums