Lieliska viesnīca relaksējošām brīvdienām

Rakstīts: 10 februāris 2019
Ceļošanas laiks: 15 janvārī — 4 februāris 2019
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Infrastruktūra: 8.0
Viesnī ca ir lieliska. Dzī vojā m viesnī cā kā das trī s nedē ļ as un š ajā laikā attieksme pret mums bija maksimā li izpalī dzī ga un tajā paš ā laikā neuzbā zī ga. Visas mū su vē lmes tika izpildī tas pilnī bā un ļ oti ā tri.
Istabas: sagadī jā s tā , ka dzī vojā m divā s istabā s (pirmajā istabā durvju stiklā bija plaisas un lika pā rvā kties, bet par to vē lā k), plus vecā kā meita dzī voja atseviš ķ ā istabā . Visas telpas atradā s treš ajā stā vā , ja vispirms ņ em vē rā uzņ emš anu. Vienai no istabā m bija liels balkons, bet ne stikla siena, kas sabojā ja skatu uz okeā nu no istabas. Visi. Mī nusu istabā vairs nav, ja neskaita to, ka vannas istabas durvis ir stikls un ž alū zijas katru reizi jā nolaiž ar rokā m ??? ? . Ū deni un pienu istabā atstā ja mums jebkurā pieprasī tajā daudzumā . Dvieļ i un veļ a tiek mainī ti katru dienu, kā arī pē c pieprasī juma.
To, ka istabā saplaisā jis stikls, tika noskaidrots pludmalē , mums 1000 reizes atvainojā s, lū dza mainī t istabu.

Lietas tika pā rvestas bez mū su lī dzdalī bas, izņ emot seifu, protams. Tā pē c mē s nejutā m nekā du satraukumu par pā rvietoš anos. Lietas bija noliktas precī zi savā s vietā s.
Ē diens: lieliski, bijā m patī kami pā rsteigti par brokastī m un vakariņ ā m a la carte. Vienmē r garš ī gi, vairā k nekā pietiekami, lai jū s piepildī tu. Jū ras veltes - 6 reizes nedē ļ ā . Ja prasī ja bē rnam kaut ko pagatavot (piemē ram, kotletes bez garš vielā m) - vienmē r dabū ja to, ko gribē ja. Turklā t uz pludmali vienmē r var ņ emt lī dzi augļ us un kafiju. Turklā t tiks iepakoti arī augļ i.
Pludmale un okeā ns: viesnī cas teritorija ir maza, bet tas mū s netraucē ja. Ja kā dam vajag staigā t ar ratiem, tad tas nav Hikaduvā . Gultas pietiek visiem. Ne vienmē r tajā vietā , kur gribē tos, bet pietiekami. Puiš i pludmalē un baseinā darī ja visu, lai padarī tu mū su atvaļ inā jumu vē l bezrū pī gā ku un mierī gā ku. Liels paldies viņ iem. Dvieļ i tiek mainī ti, tiklī dz jū s piezvanā t.
Maziem bē rniem, neatkarī gi no tā , vai viņ i prot vai neprot peldē t, nav atļ auts peldē ties viesnī cas priekš ā . Pirmā s 10 dienas okeā ns bija ļ oti vē trains. Pē dē jā mū su uzturē š anā s nedē ļ a aizpeldē ja viesnī cas priekš ā , bet bez jaunā kā . Peldē ties ar bē rnu var, ejot 10-15 minū tes pa labi no viesnī cas gar pludmali lī dz viesnī cai Ritas. Nedaudz tā lā k aiz tā , iepretim viesnī cai Moon beam, daļ a okeā na ir norobež ota ar rifa paliekā m, viļ ņ u nav absolū ti nekā du un bē rni var peldē ties. Tas neattiecas uz laiku, kad bija spē cī ga vē tra.

Tā lā k pa labi, viesnī cas Hikka tras pludmalē vienmē r nav viļ ņ u, blakus rifs ar jū ras bruņ urupuč iem. Viņ i vienmē r kuģ o. Mums paveicā s, mē s ar viņ iem peldē jā mies pludmalē un ne tikai redzē jā m viņ us uz rifa. Jū s nevarat tiem pieskarties. Ja jū s ejat gar pludmali, jū s ejat garā m rifa paliekā m - tur ir daudz Suren, ež u un zivju. Bet ar bē rnu vismaz vienā virzienā labā k braukt ar tuk tuku.
Ir lielveikals (200 rū pijas par tuk tuk) un augļ u tirgus (250 rū pijas).

Ekskursijas: devā s uz Yalla parku safari.
Mums patika. Rezervē ts viesnī cas reģ istratū rā . Maksa par viesnī cas auto, dž ipu un parka biļ etē m 210-220.3 pieauguš ajiem un bē rnam. Ceļ vedis piedā vā ja to paš u par 450 USD. Izbraucā m 10:0.22:00 bijā m viesnī cā . Vakariņ as jau bija beiguš ā s, bet tik un tā tikā m uzaicinā ti uz restorā nu un pilnī bā apkalpoti.
Ar tuktuku aizbraucā m arī uz Unavatū nu. Mū su pludmale noteikti ir skaistā ka, bet viļ ņ i ir lielā ki. Galle brauca garā m pa ceļ u uz Unavatū nu. Mē s redzē jā m cietoksni. Speciā li nebrauktu skatī ties.

Kopumā Š rilankā esam otrā reize un visas galvenā s tū ristu vietas apskatī jā m pirmajā vizī tē.

Č etras dienas pirms izlidoš anas jaunā kais saslima. Ar ļ oti augstu temperatū ru. Viesnī cas personā ls mums kļ uva vē l uzmanī gā ks un izpalī dzī gā ks, lai gan likā s, ka tā tik un tā ir "aerobā tika". Ā rsts tika izsaukts caur reģ istratū ru uz dienu, kā solī ts, nolika kā jā s.

Atmiņ as par atpū tu š ajā viesnī cā ir tikai brī niš ķ ī gas. Droš i varam ieteikt gan pā riem, gan ģ imenē m ar bē rniem.
Bijā m gandarī ti un priecī gi, ka izvē lē jā mies š o viesnī cu.
Paldies visam personā lam par mū su brī niš ķ ī gajā m brī vdienā m.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu