Trešais ceļojums uz Šrilanku, Hikkaduwa tagad Citrus Hikkaduwa viesnīca

Rakstīts: 19 aprīlis 2017
Ceļošanas laiks: 1 — 11 aprīlis 2017
Viesnīcas vērtējums:
6.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 7.0
Infrastruktūra: 8.0
8 no rī ta mū s atveda uz viesnī cu, sagaidī ja ar slapjiem dvieļ iem un piedā vā ja paē st brokastis par 1500 rū pijā m! Viņ i iekā rtojā s istabā no pulksten vieniem dienā , piedā vā ja maksā t 35 dolā rus, bet brī dinā ja, ka istabiņ a bū s gatava tikai 11.30 - atteicā mies, pā rģ ē rbā mies (peldkostī mus vienmē r ņ emu rokas bagā ž ā ), paņ ē mā m dvieļ us un devā mies. uz okeā nu.
No viesnī cas gaidī jā m nedaudz vairā k, viesnī cas atrodas netā lu no LankaSupercorals, Heaven Seven Hikkaduwa un Hikka Tranz by Cinnamon
BEZVADU INTERNETS. INTERNETS viesnī cā ir labs reģ istratū rā , sauļ oš anā s krē slos, un istabā tas ķ er, bet vā ji.

VIESNĪ CA un TUVUMĀ – pirmā rinda. Viesnī cas personā ls atsaucas uz lū gumiem un mē ģ inā jumiem, labi iztī rī ja istabiņ u, bet reizē m nebija nolikti visi dvieļ i - nā cā s ķ ert un pajautā t. Teritorija neliela, kopta. Apkā rt baseins ir flī zes, zā le, vairā ki koki zem kuriem atrodas sauļ oš anā s krē sli, apkā rt skraida burunduki. kokospalmas, daž i soļ i un esat okeā nā , pē c 300 metru pastaigas gar pludmali pa labi, HikkaTrans viesnī ca bijusī ChaayaTranzHikkaduwa 4 * tagad Hikka Tranz by Cinnamon ar bruņ urupuč iem. Pa kreisi 2 minū tes gar Nippon Villa Beach Resort pludmali ir pludmale ar viļ ņ iem, kas mums š oreiz patika. Pretī viesnī cai atrodas Sandagiri Food City lielveikals un vī na tirgus, tuvumā atrodas daudzi mazi veikaliņ i, veikaliņ i un apmaiņ as centri. š oreiz likme augstā ka lidostā.1$=150.3 LKR. Izejot no viesnī cas uz ceļ a kreisajā pusē , ejiet apmē ram 15 minū tes, tur bū s zilo ceriņ u augļ u tirgus, pie tā ir zivju punkti, pretī tirgum ir lielveikals, aptieka, autoosta un dzelzceļ a stacija. stacija. Dzelzceļ a stacijā svē tdienā s ir liels tirgus ar lietā m un produktiem. Par ieeju piestā tnē pie tirgus, kur var nopirkt garneles, maksā ja 100 rū pijas!
Viesnī cu vē rtē ju 3+* vai 4-*.
No istabā esoš ajā m dzī vajā m radī bā m redzē jā m mazas skudriņ as, pa nakti aiz skapja skrē ja gekons. Viesnī cas teritorijā redzē jā m daudz burunduku, mazas un nedaudz lielā kas monitorķ irzakas, vā rnas un citus putnus. Odi reizē m sakoda uz ielas pē c saulrieta, paņ ē mā m smidzinā tā ju uz ķ ermeņ a un istabā bija fumigators.
NUMBER — maksas standarts. Apmetā mies stū rī no Lankas nr. 303 ar skatu uz okeā nu virs restorā na lī dz aptuveni 20 kvadrā tmetriem. Maza ar dumju izeju uz balkonu augš ā stā viem pakā pieniem ar š auru atvē rumu 50cm platumā . Stikla durvis un lampa ar asu trijstū ri durvju priekš ā (vī rs iesita ar galvu pret lampu ar augstumu 190 ). Istabā ir neliels ledusskapis, kondicionieris darbojā s labi, tē jas komplekts, 1 litrs. ū dens katru dienu istabā plazmas TV 32", 1 krē sls, 2 naktsgaldiņ i, neliels skapis tajā seifs un 6 trempeles, spogulis, moskī tu fumigators. Liela gulta, 4 mazi spilveni. Vannas istabā.2 dvieļ i vienai personai un 1 stā vam, 2 š ampū ni, 2 ziepes un 2 peldcepures. Duš a iebū vē ta sienas stū rī - paš ā stū rī nebija ē rti peldē ties. Balkons ar veļ as ž ā vē tā ju. Gultas veļ a balta. Tikai pē dē jie divi istabas stā vi ir labi, ir luksus.

Ē DIENS - mū su ekskursija apmaksā ta HB puspansija, tē ja, š ķ ī stoš ā kafija un Lavaza kafija, pienu varē ja padzert restorā nā no rī ta - viss tē jkannā s, vakariņ ā s tikai ū dens no krū zes bezmaksas, Brokastis pavisam normā las - olu kultenis vai olu kultenis, kruasā ni, desiņ as, makaroni un kartupeļ i, dā rzeņ i, banā ni, arbū zs un papaija katru dienu, marakujas, seusep un gvajava arī mijā s, 3 veidu sulas diezgan labas kvalitā tes, ceptas vafeles un pankū kas.
Vē l vakariņ as, kartupeļ i, makaroni, rī si, zivis un vistas kā jas, cū kgaļ a un liellopa gaļ a mē rcē , reizi nedē ļ ā garneles, vienu reizi krabji, divreiz kalmā ri, trī s pikanti ē dieni, bet bija daudz, no kā izvē lē ties un nemaz ne pikants, baklaž ā ni, tomā ti, gurķ i. Saldumos bija pudiņ š , ž eleja, augļ u salā ti un ananā si mē rcē un augļ i.
Par uzturu nav nekā du sū dzī bu, izņ emot sī kus komentā rus.
Ir BASEINs, mazs ar daž ā du dziļ umu no 80 cm lī dz 1.8 metriem, katru dienu tiek tī rī ti, dezinficē ti ar tableti, ir balinā tā ja smaka, var peldē ties vē lu vakarā . Uz ķ ermeņ a nebija nekā du kairinā jumu. Dvieļ us var ņ emt un mainī t vismaz katru stundu, ir pavisam jauni svī trainie, un ir ļ oti izmazgā ti haki. Lietussargu nav.
PLUDMA ir publiska, pie Lankas viesnī cas ir neliela lagū na, bē guma laikā dziļ ums ir 90 cm, paisuma laikā.1 metrs 40 cm. Liels vilnis lī dz krastam nesasniedz, jo lū st koraļ ļ os 70 metrus no krasta. Var doties uz pludmali netā lu no viesnī cas Hikka Tranzby Cinnamon, bijuš ā s Chaaya Trans, kur zemesragā ar cilvē kiem nemitī gi spē lē jas č etri lieli bruņ urupuč i, pludmali š ajā s sacī kstē s divas reizes aizskaloja ū dens straume - upe no ciema. pā rplū st no lietus un ieplū st okeā nā . Jū s varat iet nedaudz tā lā k tirgus virzienā lī dz laivā m un peldē t uz maziem viļ ņ iem pie Dolphin un Smak.

LAIKA LAIKS APRĪ LĪ - no 2017. gada 1. oktobra lī dz 11. oktobrim lija katru nakti, pā rsvarā pē cpusdienā un ne pā rā k ilgi, tas mū s nemaz netraucē ja un lietus netraucē ja izbaudī t atvaļ inā jumu.
IEPIRKŠ ANĀ S- Protams, TĒ JA! ! ! Lielveikalā nopirka Mlesna tē ju Mlesna 610 rū pijas 250 gramu iepakojumā , tā ir plantā cija un arī laba kvalitā te. Garš vielas pirktas mazajos veikalos pē c svara un lielveikalos iepakojumos, melnie pipari 1800 rū pijas 1kg. Augļ i - ananā si 170 rū pijas 1kg, vairā ku veidu mango no 350 rū pijā m lī dz 700 rū pijā m par 1kg. Pasifloras augļ i 2 veidu skā bie apaļ ie 350 rū pijas 1kg un ovā li saldie 700 rū pijas 1kg.
Mū su brī vdienu laikā cena bija 1 $ = 150 LKR (Š rilankas rū pijas).
TOUR tika uzņ emta 2 dienas pirms izlidoš anas no JoinUp, ceļ ojuma izmaksas viņ iem ievē rojami samazinā jā s. Viss notika pē c plā na, bez sū dzī bā m. Gaisa pā rvadā tā js Air Arabia (Air Arabia) ar pā rsē š anos Š ardž ā . Lidmaš ī na no Kijevas uz Š ardž u bija 5 stundas, tur starp lidojumiem nedaudz vairā k par 1 stundu un no Š ā rdž as uz Kolombo 5 stundas. Concord Exotic Voyages autobusa satikš anā s puse uz viesnī cu un atpakaļ uz lidostu ir ļ oti ē rta, un mē s braucā m apmē ram 3.5 stundas, daļ u no ceļ a pa autobā ni. Mums vajadzē ja 23 stundas, lai nokļ ū tu no mā jā m lī dz viesnī cai.
VISA - mē s izsniedzā m, ierodoties Kolombo, USD 40 vienai personai. Lidmaš ī nā no Š ā rdž as uz Kolombo mums iedeva migrā cijas kartes, mē s tā s aizpildī jā m.
Š oreiz viņ i ekskursijā s neņ ē ma, paš i brauca ar autobusu uz Galli, biļ etes cena bija 40 rū pijas no cilvē ka, vilcienā.20 rū pijas.

Sportisti pastā vī gi pā rmaiņ us apmeklē viesnī cu pā ris dienas. Atpū tnieki ir vā cieš i, briti, krievi, ukraiņ i un ķ ī nieš i.
Laika starpī ba vasarā ir +2 ar pusi stundas Š rilankā . Izskatī jā m GOA, bet Tū roperatoriem lidojumu programma bija tikai lī dz 18. martam, pē c 18. , izmaksas nebija iekļ autas nevienā rā mī....
2017. gada 14. aprī lī Š rilankā bija Jaunais gads. Š ajā sakarā no 10. lī dz 17. datumam bija daudz slē gtu veikalu, tirgi nestrā dā ja stabili, un lielveikalos viss tika izslaucī ts no plauktiem! Mū su draugi ieradā s vē lā k par mums un atpū tā s lī dz 18. aprī lim, viņ iem paveicā s mazā k brī vdienu dē ļ , viesnī cas bija pā rpildī tas, ē dienu viesnī cā daž kā rt nebija laika visiem pagatavot.
Secinā jums - pilnmē ness laikā , svē tku dienā s un Jaunajā gadā nevajadzē tu lidot atvaļ inā jumā . Kā arī Ramadā nā arā bu valstī s.
Ja ekskursijas izmaksas nav lielas, tad iesaku viesnī cu, bet tā nevelk uz 4*.
Pareiza izvē le un labu atpū tu!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu