Hikka Tranz by Cinnamon 4*– Atsauksmes

43
Novērtējums 8.010
№1 viesnīcas reitingā Hikaduva
7.8 Numurs
7.7 apkalpošana
7.6 Tīrība
8.5 Uzturs
7.8 Infrastruktūra
Viesnīca tika atvērta pēc pilnīgas renovācijas 2011. gada novembrī. Atrodas gleznainās lagūnas "zemūdens birzs" krastos. Lieliska vieta niršanas un snorkelēšanas entuziastiem. Viesnīcas galvenā atrakcija atrodas tiešā tuvumā krāšņajam koraļļu rifam ar daudzkrāsainu floru un faunu, kas piesaista niršanas entuziastus no visas pasaules. Viņiem šeit paveras lieliskas niršanas iespējas: 15 niršanas vietas un starp tām 2 kuģi, kas nogrima pirms vairākiem gadsimtiem.Vairāk →
аватар ludmilamazhako
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Man nepatī k rakstī t garas atsauksmes) Bet es vē los bū t objektī vs, lai mans pā rskats bū tu noderī gs cilvē kiem. ) Ieradā mies agri 5-30 no rī ta un...ļ oti ž ē l, ka nebraucā m ar taksi lī dz viesnī cai individuā li, lī dz ar to pagā ja 4 stundas, lai visus nogā dā tu viesnī cā s. … Tomēr ▾ Man nepatī k rakstī t garas atsauksmes) Bet es vē los bū t objektī vs, lai mans pā rskats bū tu noderī gs cilvē kiem. )
Ieradā mies agri 5-30 no rī ta un...ļ oti ž ē l, ka nebraucā m ar taksi lī dz viesnī cai individuā li, lī dz ar to pagā ja 4 stundas, lai visus nogā dā tu viesnī cā s. Paskatieties ļ oti uzmanī gi uz bagā ž u, kas tiek izņ emta, kad tiek pā rvadā ti citi tū risti (nejauš i pamanī ju, ka mans č emodā ns un citi cilvē ki tika aizvesti no nepareizā s viesnī cas). Viesnī cā bijā m ap 11-00, lū dzā m reģ istrē ties agrā k, teica pē c stundas un devā mies uz teritoriju (teritorijā var pā rģ ē rbties un nomazgā ties ir ģ ē rbtuve ar duš u), satiku ļ oti jauku krieviski runā još u meiteni Daš u, viesnī cas pā rstā vi, viņ a mums visu izstā stī ja un paskaidroja - paldies! Pē c stundas tikā m iekā rtoti 1. stā va istabiņ ā , izcilā istabiņ ā - ar skatu uz okeā nu un terasi (tas ir visā m istabā m, nu, tā mums teica). Personā ls ir ļ oti draudzī gs un cenš as palī dzē t it visā .
Istabas nav jaunas) prasa remontu, bet galvenais - viss darbojā s (kondicionieris, duš a utt. , liela ē rta gulta ar sniegbaltu gultu, tī ri dvieļ i, tē ja, kafija, ū dens - katru dienu. Tī rī š ana normā la ) 2 reizes dienā . Telpas mī nusi, kas un kur ir saplaisā jis un nobruž ā jies) netika rū pī gi aplū koti, tk. apbrī nojot skatu un okeā na skaņ u.
Teritorija nav liela, bet ļ oti mā jī ga un zaļ a, palmu vā veres, ķ irzakas un kā dreiz redzē ju lielu monitoru ķ irzaku, un, lai gan viesnī ca ir liela un ir daudz cilvē ku, tas nav jū tams, vienmē r ir vietas un sauļ oš anā s krē sli (protams, labā kie tiek ņ emti agri no rī ta)) Dvieļ i bez kartē m) Veci, bet derē s pludmalei).
Baseins liels, sekls, vienmē r silts) Blakus bē rniem.
Okeā ns ir burvī gs un arī viesnī cas atraš anā s vieta - pa labi smilš aina pludmale, ar labu ieeju, kur var peldē ties, un tas ir ļ oti svarī gi, jo citā s vietā s, kur mē s pastā vī gi staigā jā m, bija vilnis un tas bija nav iespē jams peldē t. Kreisajā pusē var staigā t un redzē t koraļ ļ u rifu ar zivī m un haizivī m un visā dā m dzī vajā m bū tnē m, un tad ir pludmales, kur var lē kt pa viļ ņ iem un klusas lagū nas, kur var apgulties, kafejnī cas, kur jū s varat kaut ko uzkost. Pludmalē ir š rilankietis - Siri, vienojā mies ar viņ u par taksi un par 50$ aizbraucā m uz Unavantuna un Mirissa, apskatī t pludmales, t. i. taksists bija pie mums visu dienu un ko gribē siet redzē t, viņ š piegā dā s un parā dī s. Tā tad, ja vē laties apceļ ot salu, iesaku Siri. Tieš i iepretim viesnī cai - pludmale ar milzī giem bruņ urupuč iem - viesnī cas atrakcija) tie ir katru dienu un ir ļ oti skaisti. Bā rs pludmalē - garš ī gi kokteiļ i un saldē jums, laipns personā ls.
Ē dinā š ana, paē dā m brokastis un nopirkā m daž as vakariņ as viesnī cā . Galvenais restorā ns, tieš i pretī okeā nam - krā š ņ s skats) kurš bija smacī gs - ē da iekš ā (ir kondicionieris) tur vienmē r bija vietas. Personā ls ir ļ oti lē ns, bet tā ir viņ u nacionā lā ī paš ī ba) tā pē c nevajag nervozē t)) Brokastis un vakariņ as ir normā las) garš ī gi augļ i, svaigas sulas, daudzi deserti, jū ras veltes (garneles) vienmē r ir bijuš as, Nekā du ī paš u volā nu, bet viss ir tur un garš ī gi))) .
Bija nelielas nianses, bet tie visi ir sī kumi, jo alkohols netika pievienots kokteilim, viņ a gā ja un paskaidroja, ka tas nav jā dara) un lē na apkalpoš ana) un pie kases bija nesaprotama summa par mini bā ru, bet par 3 eiro viņ i neuzzinā ja).
Rezumē jot - ja jū s meklē jat pozitī vu un labu atpū tu pie okeā na - jū s esat š eit), ja jums ir nepiecieš ama ideā la jauna istaba, volā ni visā , tad jū s bū siet nelaimī gs).
Protams, ieteikš u saviem draugiem, pastā stot par visā m niansē m (istabas ir nedaudz vecas, lē nums, sauļ oš anā s krē sli ir nedaudz veci). Bet daba ir VIENKĀ RŠ I KRĀ Š Ņ A) Es tieš ā m vē los atgriezties š ajā valstī vē lreiz un, iespē jams, š ajā viesnī cā . Lai visiem labas brī vdienas!! ! ! Neuzķ erieties uz sī kumiem), ja viesnī cā kaut kas noiet greizi, jums noteikti palī dzē s atrisinā t problē mu. Starp citu, odu nebija. Redzē ju 2gab. vannas istabā , iespē jams, no kanalizā cijas) Bet viņ i nekad neizmantoja aerosolu un tabletes.
Noderī gs padoms: sagrupē jieties un brauciet ar taksi no lidostas un atpakaļ , samaksā jā m 60 eiro.
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atbilst aprakstam, kas ir vietnē . Okeā ns skaists, serviss labs. Sū dzī bu nevar bū t. Atrodas Hikaduvā . Š is ir vienī gais reģ ions, kur okeā ns ir klusā kais un mierī gā kais. … Tomēr ▾ Atbilst aprakstam, kas ir vietnē . Okeā ns skaists, serviss labs. Sū dzī bu nevar bū t. Atrodas Hikaduvā . Š is ir vienī gais reģ ions, kur okeā ns ir klusā kais un mierī gā kais.
аватар Elena893516
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca bija laba. Protams, viesnī cu izvē lē jā mies pē c atsauksmē m. Ieradā mies agri no rī ta un neē dā m, lai gan brokastis bija apmaksā tas, bija jā meklē , kur paē st. Tuvumā ir getfresh un mē ness gaisma, kur var ieturē t ļ oti garš ī gu maltī ti. … Tomēr ▾ Viesnī ca bija laba. Protams, viesnī cu izvē lē jā mies pē c atsauksmē m. Ieradā mies agri no rī ta un neē dā m, lai gan brokastis bija apmaksā tas, bija jā meklē , kur paē st. Tuvumā ir getfresh un mē ness gaisma, kur var ieturē t ļ oti garš ī gu maltī ti. Mums patika mū su apkalpoš ana un istaba.
аватар _642082
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 7.0
Lieliska iespē ja 1.  rindiņ ai. Laba jū ra, brokastis. DABA IR SUPER. Man un manai ģ imenei bija trū kums - tī rī š ana. Un kopumā lieliski. Š rilanka lika mums iemī lē ties. … Tomēr ▾ Lieliska iespē ja 1.  rindiņ ai.
Laba jū ra, brokastis. DABA IR SUPER.
Man un manai ģ imenei bija trū kums - tī rī š ana. Un kopumā lieliski.
Š rilanka lika mums iemī lē ties.
аватар Sergej474117
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Patiesī bā š ajā viesnī cā viss bija ļ oti labi. Iespē jams, labā kā atraš anā s vieta. Runā jot par ē dienu, tas bija ļ oti labs, un apkalpoš ana kopumā bija ideā la. Viss bija ļ oti labi, tikai pamatī gs pozitī vs. … Tomēr ▾ Patiesī bā š ajā viesnī cā viss bija ļ oti labi. Iespē jams, labā kā atraš anā s vieta. Runā jot par ē dienu, tas bija ļ oti labs, un apkalpoš ana kopumā bija ideā la. Viss bija ļ oti labi, tikai pamatī gs pozitī vs.
аватар Natalja219973
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Telpas vecas, bet tī rī tas katru dienu, gaisa atsvaidzinā tā js un viss pā rē jais darbojā s, nekā du pretenziju. Teritorija skaista, daudz dzī vu radī bu. Ļ oti garš ī ga virtuve. Mē s bijā m ļ oti patī kami pā rsteigti par š o viesnī cu, pā rē jais bija brī niš ķ ī gs. … Tomēr ▾ Telpas vecas, bet tī rī tas katru dienu, gaisa atsvaidzinā tā js un viss pā rē jais darbojā s, nekā du pretenziju. Teritorija skaista, daudz dzī vu radī bu. Ļ oti garš ī ga virtuve. Mē s bijā m ļ oti patī kami pā rsteigti par š o viesnī cu, pā rē jais bija brī niš ķ ī gs.
аватар LokoMoko
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Man patika gandrī z viss: istabas, ē dieni, atraš anā s vieta. Bet pludmalē vietas ir ļ oti maz - visi nā k š eit apskatī t bruņ urupuč us un vienkā rš i nav kur apgulties. Netā lu no viesnī cas atrodas daudzas vietē jā s kafejnī cas, kur varat ieturē t maltī tes, kā arī svaigu augļ u tirgus. … Tomēr ▾ Man patika gandrī z viss: istabas, ē dieni, atraš anā s vieta. Bet pludmalē vietas ir ļ oti maz - visi nā k š eit apskatī t bruņ urupuč us un vienkā rš i nav kur apgulties.
Netā lu no viesnī cas atrodas daudzas vietē jā s kafejnī cas, kur varat ieturē t maltī tes, kā arī svaigu augļ u tirgus.
аватар Alex_Odess
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Decembra sā kumā atpū tā s pē c draugu ieteikuma. Istaba atradā s 4. stā vā , plaš a, ar balkonu un skatu uz okeā nu. Paņ ē mā m tikai brokastis, tā s bija lieliskas. Teritorija plaš a, kopta. WiFi visur. Pludmalē ir iespē ja peldē ties bez viļ ņ iem, un vietas snorkelē š anai. … Tomēr ▾ Decembra sā kumā atpū tā s pē c draugu ieteikuma.
Istaba atradā s 4. stā vā , plaš a, ar balkonu un skatu uz okeā nu. Paņ ē mā m tikai brokastis, tā s bija lieliskas. Teritorija plaš a, kopta. WiFi visur.
Pludmalē ir iespē ja peldē ties bez viļ ņ iem, un vietas snorkelē š anai. Tū ristus izklaidē no okeā na burā još ie milzī gi bruņ urupuč i, pieradinā ti burunduki, uzrauga ķ irzakas. Marš rutā atrodas pamatī gi veikali, pastaigas attā lumā no tirgus.
Es neatradu neko, par ko sū dzē ties. ES iesaku.
аватар billy_jean
Laba viesnī ca ar iedibinā tu apkalpoš anas kultū ru, izcilu virtuvi un, iespē jams, vissvarī gā ko – atraš anā s vietu. Pludmale - es nevē los izvē lē ties, ar un bez viļ ņ iem, ar koraļ ļ iem un bruņ urupuč iem. Ļ oti iesaku augstā kas telpas - ideā lā gadī jumā. … Tomēr ▾ Laba viesnī ca ar iedibinā tu apkalpoš anas kultū ru, izcilu virtuvi un, iespē jams, vissvarī gā ko – atraš anā s vietu. Pludmale - es nevē los izvē lē ties, ar un bez viļ ņ iem, ar koraļ ļ iem un bruņ urupuč iem. Ļ oti iesaku augstā kas telpas - ideā lā gadī jumā.4 stā vs. Skats ir lielisks. Jā , pati viesnī ca un numuri ir jā atjaunina, bet tad cenu zī me bū s cita, piemē ram, Marriott.
Вид из номера Вид на корпус от пляжа
аватар Goeast
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
2018.  gada maija sā kumā bija maģ iska nedē ļ a. Sā kot no tikš anā s uz viesnī cas kā pnē m ar svaigi spiestu sulu un lī dz pusdienu kastī tei uz ceļ a ardievu, tikai patī kamas pozitī vas emocijas visas uzturē š anā s laikā . … Tomēr ▾ 2018.  gada maija sā kumā bija maģ iska nedē ļ a. Sā kot no tikš anā s uz viesnī cas kā pnē m ar svaigi spiestu sulu un lī dz pusdienu kastī tei uz ceļ a ardievu, tikai patī kamas pozitī vas emocijas visas uzturē š anā s laikā . Ī paš s paldies Gaļ inai. Brī niš ķ ī ga draudzī ga, uzmanī ga, simpā tiska meitene! Tas viņ ai neliedz profesionā li veikt grū to darbu ar lielu skaitu ļ oti daž ā du cilvē ku. Ir problē mas ar angļ u valodu - jautā jiet Gaļ inai pie letes! Un pā rē jais personā ls ir paraugs jebkurai viesnī cai! Virtuve ir brī nums, numuriņ i tī ri un ē rti, viesnī cas zona komfortabla. Ko vē l vajag, lai mazinā tu nogurumu un izbaudī tu atpū tu? ! Bija ļ oti apmierinā ti! Paldies.
Parādīt vairāk »


iemiesojums samalet19
Cik izmaksā vakariņu iegāde restorānā Hikke Trans uz vietas? Aptuveni vakariņu izmaksas ir 26 USD, ja pērkat biļeti ar brokastīm un vakariņām. Šaubas par tūres izvēli ar HB ēdienreizēm ir tādas - kāpēc maksāt par visām vakariņām viesnīcas restorānā, ja tās var nopirkt uz vietas, un ja negribi viesnīcas ēdienu, tad ej brīvi uz vietējām kafejnīcām un ņem visu. jūsu sirds vēlas, nevis tas, kas tiek piedāvāts. Vienā no 2012. gada atsauksmēm es lasīju, ka var pārcelt vakariņas uz pusdienām, kas zina, kas par to? Paldies visiem par turpmākajām atbildēm.
5 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 1 atbildi
iemiesojums NikShayda
Labdien visiem! Iesakiet labas kafejnīcas (par cenas un kvalitātes attiecību) viesnīcas Hikka Tranz by Cinnamon 4 * rajonā, un kur jūs varat doties principā Hikaduvā? Svētku datumi 20.11 - 30.11
6 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 10 atbildes
iemiesojums kartinko
KAS AR DISKĒKĀM, NAKTS DZĪVE. MĒS NEESAM LĪDZ RĪTA PAKĀRINĀŠANAS FANI, BET...
9 gadiem atpakaļ  •  10 abonenti 10 atbildes
iemiesojums Angela_k
Labdien visiem! Trešdien lidojam uz Hikaduvu. Paskatījos laikapstākļus un esmu šokā. Visu nedēļu un nākamās 2 nedēļas lietus līst, katru dienu. Kas tur tagad ir vai kas tur dzīvo, atbildiet, vai tiešām katru dienu līst? Nekur nav rakstīts, ka tie ir īslaicīgi, tikai "mākoņains un visu dienu līst" ((
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Gangaramas templis
Novērtējums 10.0
Šrilanka, Hikaduva
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Seenigama Muhudu Viharaya templis
Novērtējums 9.0
Šrilanka, Hikaduva
Arhitektūra, Reliģija, Stats
Hikkaduwa pludmale
Novērtējums 8.0
Šrilanka, Hikaduva
Pludmales

Отель открылся после полной перестройки в ноябре 2011 года. Расположен на берегу живописной лагуны «подводная роща». Отличное место отдыха для любителей дайвинга и снорклинга. Главная достопримечательность отеля - расположенный в непосредственной близости от него роскошный коралловый риф с многоцветной флорой и фауной, который влечет любителей подводного плавания со всего мира. Для них здесь открываются прекрасные возможности для дайвинга: 15 дайв-сайтов, и среди них 2 корабля, затонувших несколько веков назад.

Atrašanās vieta В местечке Хиккадува в 131 км от международного аэропорта, в 99 км от Коломбо. Трансфер из аэропорта: около 3,5 часов.
Pludmales apraksts Песчаный пляж перед отелем (тихая лагуна, куда каждый день приплывают гигантские черепахи). Шезлонгов и зонтиков на пляже нет, только на территории отеля.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, факс/ксерокопирование (платно), room service: круглосуточно, интернет-кафе (бесплатно), Wi-Fi в лобби (бесплатно), ТВ-лаунж-зона (бесплатно), 1 конференц-зал (100 чел.), 1 банкетный зал (350 чел.), 2 открытых бассейна, у бассейна шезлонги, матрасы, полотенца: бесплатно.

Рестораны и бары:

Основной ресторан Tranzfusion;

Бар-ресторан Tranzfuse у бассейна;

Ресторан морепродуктов The Crab;

Wine & Cigar Room (коллекция вин и выбор сигар);

Лаунж-бар Tranzcend (напитки и закуски на завтрак, обед и ужин).

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Дайвинг-центр (платно), сноркелинг (платно), фитнес-центр (платно), тренажерный зал (бесплатно), дартс (платно), бадминтон (бесплатно), вечерняя развлекательная программа (бесплатно), дискотека (бесплатно), массаж (платно).
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • aerobika  FREE 
  • ūdens aktivitātes
  • disko klubs  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 150 номеров.

140 Superior (36 м2, макс. 3 или 2+2 чел.). Однокомнатные комфортабельные номера с балконом.

4 Deluxe (39 м2, макс. 3 или 2+2 чел.). Однокомнатные номера улучшенной планировки, балкон. Все номера могут быть совмещены с Superior.

2 Middle Suite (62 м2, макс. 3 или 2+2 чел.). Отдельные спальня и гостиная, небольшой кухонный уголок. Ванная комната с ванной. Просторный балкон. Все номера могут быть совмещены с Superior.

4 Corner Suite (78 м2, макс. 3 или 2+2 чел.). Угловые номера, идентичные номерам Middle Suite, но более просторные, имеют ванную комнату с душем и дополнительно — джакузи на балконе.

Istabās

Набор для приготовления чая/кофе, мини-бар (платно), сейф (бесплатно), индивидуальный кондиционер, потолочный вентилятор елефон, спутниковое ТВ, CD/DVD-проигрыватель, Wi-Fi (бесплатно), ванна (только в Middle Suite), душ, джакузи (в Corner Suite), фен, халат и тапочки (Deluxe, Suite), балкон уорка номера: ежедневно, room service: круглосуточно.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • ventilators
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • vcd/dvd
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
  • džakuzi (ne visās istabās)
Adrese Galle Road, Hikkaduwa, Sri Lanka
Tālruņi: Tel: +94 91 22 77 188 Fax: +94 91 22 77 189
Tīmekļa vietne: Hikka Tranz by Cinnamon
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.