Jautājums o Dikwelle

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
45 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Dokumenti un apmales»
Sakiet, lūdzu, vai kāds no Šrilankas mēģināja ievest Ukrainā jūras veltes un zivis?
Sakiet, lūdzu, vai kāds no Šrilankas mēģināja ievest Ukrainā jūras veltes un zivis?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
8 abonenti  • prasīja 2019-04-165 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  9
аватар meri9755
Un jautājums attiecībā uz "kā piegādāt" vai "vai jūs ielaidīs vai nelaidīs"?
аватар Sidor24511
Atrisināts jautājums par eksportu un iepakošanu.Jautājums vai mūsējie vilcinās,laidīs iekšā vai ne.Vai termobloku var vienkārši paslēpt kaut kādā maisā?
аватар meri9755
Atvedu uz Krieviju sasaldētu plastmasas kastē un ieliku koferī lielā skaitā maisos, katram gadījumam. Neviens neprasīja vārdu. Kas attiecas uz Ukrainu, es nezinu.
аватар Natasha59
Man bija bail vest garneles no Ēģiptes (4 stundas lidojums + transfērs uz lidostu un + mājās), bet jūs vēlaties doties no SL (9 stundas lidojums, ja UIA + transfērs) Ir stulbi vēlāk ēst tik ātri bojājošos ēdienus.
аватар head-of-production
Es atvedu garneles gan no Koh Samui, gan no Lankas. Nedaudz sasaldē (tikai sasaldē, nevajag sasaldēt akmenī). Pēc tam - folijā (spīdīgā daļa ārā). Pēc tam - vairākās papīra kārtās. Ideāli - vēl plastmasas kastītē un + ietīt ar dvieli.
Pagāja gandrīz diena, lai nokļūtu Kijevā no Koh Samui - un viss ir kārtībā!
Radinieki uzreiz tika lutināti ar svaigām garnelēm.
аватар Alex714
No Ēģiptes ne reizi vien tika vestas garneles, krabji, omāri.Kā mums teica, ka posmkājus var pārvadāt, tiesa - neviens jautājumus neuzdeva. Bet jēlas zivis nav atļautas, viņi to nepalaidīs garām.
Kaut kā stulbi ir slēpties lietās, ja izkraušanas un kraušanas laikā tiek izmests čemodāns tā, ka kaste pārplīsīs, man ir aizdomas, ka man būs jāmaina drēbju skapis.
Transportēšanai turpinoties, tika uzlabota transportēšanas metode, tās sāka plastmasas kastēs ar ledus piedevu, tas bija neuzticami - plaisa un noplūda. Tagad atsevišķs mazs maisiņš, tagad noteikti “sasaldējam” jūras veltes, kā jau rakstījām iepriekš, plastmasas traukos (pērkam Ēģiptē, lielveikala saimniecības nodaļās, vai arī vecpilsētā ir veikali) , ko iesaiņojam termomaisos (tiek pārdots metro - Auchan nodaļās saldēti produkti), liekam maisā, pa perimetru vecs dvielis + pudeles ar sasaldētu ūdeni. Domāju, ka ar šādu sagatavošanos pat dienā nekas nenotiks, īpaši tāpēc, ka lidos bagāžas nodalījumā, kur nav tik karsts.
аватар Alex714
Vienīgais, kas aprakstīts iepriekš, attiecas uz tiešajiem lidojumiem, un, ja lidojumam no Ceilonas ir pieklājīgs savienojuma laiks AAE karstajā sezonā, tad neizslēdzu, ka "paka" atsaldēsies.
аватар Pachok
Iepako čemodānā, parasti bagāžā neviens nerokās, ja nav aizdomu par narkotikām vai citām aizliegtām lietām.
аватар Bovik
Viņi atnesa tēju. Kā būtu ar zivju atnešanu?
godīgi sakot, viņi pat neiedomātos tādu muļķību, ja nebūtu Sidor24511.
Un es domāju, ka pēc jautājuma "atrast Muhamedu" šis jautājums ir pelnījis godpilno, otro vietu STULBUMĀ. Tas ir, stulbs sudraba jautājums.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Dikwelle
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl