Dickwella Resort & Spa 4*– Atsauksmes

46
Novērtējums 7.310
№1 viesnīcas reitingā Dikvelss
6.8 Numurs
7.3 apkalpošana
7.3 Tīrība
7.4 Uzturs
7.4 Infrastruktūra
Viesnīca ar itāļu vadību, atrodas Dikwella, netālu no Tangalle. Indijas okeāns ieskauj viesnīcu no trim pusēm, un koraļļu rifi veido dabiskas lagūnas, kas piemērotas peldēšanai. Atvērts 1981. gadā, pēdējo reizi renovēts 2015. gadā. Viesnīca ir piemērota niršanas un snorkelēšanas entuziastiem, kā arī tiem, kas dod priekšroku klusām budžeta brīvdienām.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Vienī gais š ī s viesnī cas trū kums ir tas, ka tā atrodas tā lu no lidostas. Un tā pē c viss ir viens pluss. Labs ē diens, labs personā ls un pozitī va atbilde uz visā m vē lmē m. Man patika, ka tas bija ļ oti mā jī gs un kluss, vienmē r tī rī ts. … Tomēr ▾ Vienī gais š ī s viesnī cas trū kums ir tas, ka tā atrodas tā lu no lidostas. Un tā pē c viss ir viens pluss. Labs ē diens, labs personā ls un pozitī va atbilde uz visā m vē lmē m. Man patika, ka tas bija ļ oti mā jī gs un kluss, vienmē r tī rī ts. Kopumā ļ oti apmierinā ts. Bet tū ristiem jā rē ķ inā s, ka tas prasī s ilgu braucienu no lidostas - pat 5 stundas. Lī dz ar to par papildus samaksu var pasū tī t citu transportu, tas kursē citā marš rutā un pie viesnī cas tiek piegā dā ts daudz ā trā k. Un jā , š eit viss ir kā rtī bā . Tiek nodroš inā ti kontaktligzdas adapteri, tiek nodroš inā ti arī fumigatori. Bet mū s pat netraucē ja nekā di kukaiņ i. Lieliska viesnī ca.
аватар Maksim843925
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Nav slikta viesnī ca. Ē diens mums patika, paē dā m brokastis un vakariņ as. Rajons labs, serviss labs. Telpas sen nebija remontē tas, bet viss bija tī rs un kā rtī gs. Netā lu piekrastē bija vairā ki labi restorā ni, bija jā iet uz tuvā ko lielveikalu, tā pē c vieta nebija ī paš i patī kama, bet pludmale bija laba, tas ir galvenais, kas man patika, bija ē rti peldē ties. … Tomēr ▾ Nav slikta viesnī ca. Ē diens mums patika, paē dā m brokastis un vakariņ as. Rajons labs, serviss labs. Telpas sen nebija remontē tas, bet viss bija tī rs un kā rtī gs. Netā lu piekrastē bija vairā ki labi restorā ni, bija jā iet uz tuvā ko lielveikalu, tā pē c vieta nebija ī paš i patī kama, bet pludmale bija laba, tas ir galvenais, kas man patika, bija ē rti peldē ties.
аватар
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo ļ oti patika. Viesnī cu apskatī jā m pē c atsauksmē m, no bildē m, no mā jaslapā m. Mū su reģ istrē š anā s noritē ja lieliski. Atceros teritoriju, skaista, skaisti zaļ a. … Tomēr ▾ Izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo ļ oti patika. Viesnī cu apskatī jā m pē c atsauksmē m, no bildē m, no mā jaslapā m. Mū su reģ istrē š anā s noritē ja lieliski. Atceros teritoriju, skaista, skaisti zaļ a. Viesnī ca atrodas pussalā Š rilankas dienvidu daļ ā . No viesnī cas paveras skats uz Indijas okeā nu. Vienī gais mī nuss ir tas, ka viesnī ca atrodas tā lu no lidostas.
аватар irina_sl1
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Atpū ta uzņ ē mumā.2019.  gada janvā rī . Man ļ oti patika viesnī ca un atraš anā s vieta. No lidostas braucā m ap pulksten 2 pa š oseju. Abas - apmē ram 5 stundas. Atpū tnieki tika atlasī ti no citā m viesnī cā m. Izbraucā m cauri Hikaduwai un pā rliecinā jā mies, ka Dikvella mums tomē r patī k vairā k. … Tomēr ▾ Atpū ta uzņ ē mumā.2019.  gada janvā rī . Man ļ oti patika viesnī ca un atraš anā s vieta. No lidostas braucā m ap pulksten 2 pa š oseju. Abas - apmē ram 5 stundas. Atpū tnieki tika atlasī ti no citā m viesnī cā m. Izbraucā m cauri Hikaduwai un pā rliecinā jā mies, ka Dikvella mums tomē r patī k vairā k.
Tikš anā s laikā darbinieki mū s cienā ja ar kokosriekstu pienu no tikko plū ktiem kokosriekstiem. Mē s rezervē jā m trī s istabas. Ierodoties 10:00, mums piedā vā ja istabu, kurā mē s atstā jā m savas mantas un uzreiz ienira okeā nā . Okeā ns š ajā vietā ir pā rsteidzoš ā kais pasaulē . Viļ ņ i ir mī ksti un silti. Saulrietā nav dziļ i. Ū dens silts un patī kams.
Noagogdny svinī gā s vakariņ as nav slavē jamas. Priekš nieks mē ģ inā ja slavē t. Viesnī cas kontingents - eiropieš i - itā ļ i, vā cieš i un citi. Ļ oti mierī gs uzmanī gs personā ls. Alus, vī ns, svaigi augļ i par papildus samaksu. Septiņ ā s dienā s par 7 cilvē kiem samaksā jā m 7000 UAH (apmē ram 300 USD). Tajā paš ā laikā viņ i sev neko neliedza.
Š ajā summā bija iekļ auta piemaksa par pē dē jo dienu - no 12 lī dz 17 paņ ē mā m vienu istabu visam uzņ ē mumam - 5 USD stundā.
Pabaroja ļ oti garš ī gi. Numuri ir jauki. Mazliet vecs, bet bija ē rti - tī ra gulta un dvieļ i katru dienu, ū dens - puslitra pudele uz cilvē ku dienā . Konders istabā un moskī tu fumigators. Neizmantojā m – odi mū s netraucē ja. Teritorija patī kama liela teritorija, kopta. Teritorijā plaš s. Vietē jie iedzī votā ji un tantes vakaros staigā ja pa pludmali. Ļ oti smaidī gs un draudzī gs. Viņ i neuzspieda savus pakalpojumus un neuzmā ca. tirgu var sasniegt ar kā jā m pie pludmales vai ar tuk-tuk 300 rū pijā m. Viesnī cā vienmē r ir tuk-tuk. Autovadī tā ji var gaidī t, kamē r iepē rkaties. Pusdienojā m zivju pludmales restorā nā Mada un Vacchi. Garš ī gi un lē ti. Lū dzu, ņ emiet vē rā , ka pasū tī jumu izpilde aizņ em apmē ram stundu. Mums tas netraucē ja - pasū tī jā m ē st un dzē rā m alu, vī nu un mazgā jā mies.
Kā kompliments vienmē r ir saldē jums ar augļ iem. Mē s guvā m daudz iespaidu no pā rē jiem š ajā debesu un brī niš ķ ī gajā vietā . Ekskursija pirkta Madu. Mē s iesakā m))) Nā kamajā gadā mē s dosimies uz pā ris nedē ļ ā m, lai dotos garā s ekskursijā s. Mē s rekomendē jam. ! ! ! ! ! Mē s tevi mī lam, Š rilanka! ! ! ! ! ! !
аватар Lina_Oledovna
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š ī ir viena no labā kajā m viesnī cā m. No lidostas lī dz viesnī cai braucā m kā das 4 stundas, nopirkā m parasto biļ eti, izrā dī jā s individuā la pā rsē š anā s pa ā trgaitas ceļ u ar Tayota Prius. … Tomēr ▾ Š ī ir viena no labā kajā m viesnī cā m. No lidostas lī dz viesnī cai braucā m kā das 4 stundas, nopirkā m parasto biļ eti, izrā dī jā s individuā la pā rsē š anā s pa ā trgaitas ceļ u ar Tayota Prius.
Viesnī cā viņ i slikti runā krieviski, tā pē c lū gums pē c labas istabas ī sti neizdevā s un bijā m iekā rtojuš ies otrajā stā vā ar skatu uz pretē jo pusi galvenajai pludmalei, istabiņ a nebija ī paš i liela, galveno vietu aizņ ē ma gulta, bet tur bija liels balkons ar skatu uz jū ru. Iekā rtojuš ies istabiņ ā , devā mies uz pludmali, kad atgriezā mies zem sava balkona aiz viesnī cas ž oga (un tas nav tā lu no ē kas), vietē jie jaunieš i sarī koja diskotē ku ar dziesmā m un dejā m un, godī gi sakot, sā ka skatī ties. pie mums un komentē t savā valodā . Mē s devā mies uz reģ istratū ru un lū dzā m, lai mū s pā rceļ , viņ i gā ja mums pretī (ne pā rā k labprā tī gi, viņ i ilgu laiku bija pā rliecinā ti, ka š ā da apkā rtne mums ir neē rta). Mums piedā vā ja istabu ar skatu uz otru pusi. Pirmajā stā vā . Numurs ir elegants, liels, terase ar skatu uz okeā nu. Mē s tam pavadī jā m visus vakarus.
аватар olesyamartunyk12
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca atrodas labā vietā pie jū ras, laipns personā ls un laba animā cija. Paš ai viesnī cai nepiecieš ams remonts, par ko liecina novecojuš as mē beles istabā . Runā jot par pā rtiku, es vē lē tos vairā k daž ā du jū ras velš u, ne tikai zivis. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas labā vietā pie jū ras, laipns personā ls un laba animā cija. Paš ai viesnī cai nepiecieš ams remonts, par ko liecina novecojuš as mē beles istabā . Runā jot par pā rtiku, es vē lē tos vairā k daž ā du jū ras velš u, ne tikai zivis. Tomē r kopumā mū su atvaļ inā jumu tas ī paš i neietekmē ja.
аватар svetlanaveduta
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Varbū t kā dam noderē s. Atpū tā mies 33. un 36. istabā , mē beles "noguruš as", logi nemazgā ti, sū dzī bu vairs nav. No "plusiem": skats no balkona, okeā ns 5 metru attā lumā , veļ a un dvieļ i tī ri, mainī ti katru dienu, kondicionieris darbojas pareizi, plazmas TV, ir krievu kanā ls. … Tomēr ▾ Varbū t kā dam noderē s. Atpū tā mies 33. un 36. istabā , mē beles "noguruš as", logi nemazgā ti, sū dzī bu vairs nav. No "plusiem": skats no balkona, okeā ns 5 metru attā lumā , veļ a un dvieļ i tī ri, mainī ti katru dienu, kondicionieris darbojas pareizi, plazmas TV, ir krievu kanā ls. Viesnī cas teritorija ir tī ra, restorā ns, bez raibā m, divi Eiropas un vietē jie galdiņ i (vietē jie Pts asi). Vakariņ ā s tiek pagatavoti gardi itā ļ u makaroni. Brokastis un vakariņ as paņ ē mā m viesnī cā , pusdienā s devā mies uz Madu kafejnī cu. Izeja no viesnī cas uz okeā nu pa kreisi ir 200 metri. Laba ē dienkarte, paņ ē ma visu, sā kot no jū ras veltē m, vē sas haizivju zupas un krabju zupas, grilē tā m garnelē m un mī klu. Dā rzeņ u salā ti ar ananā siem vai mango, izrā dā s garš ī gi. Starp citu, tur ir arī pagatavota kafija. Madu runā krieviski, ir meitene Jū lija no Krievijas, tā pē c visi jautā jumi par ekskursijā m, rumu, tē ju, augļ iem un dā vanā m tika izlemti kopā ar viņ iem. Otrais brauciens uz Š rilanku izvē rtā s ļ oti ē rts, pateicoties Jū lijai - dabī gā kafija, kokteiļ i, budistu klosteri un pat gards ē diens, kas iepakots ē rtā konteinerā lidmaš ī nā !
аватар ykv911
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca atpū tai un atpū tai. 10 dienas bijā m ļ oti maz, tā kā kopā ar Madu pavadī jā m trī s dienas ekskursijā s, par viņ u te daudz tika rakstī ts, gribu apliecinā t, ka viņ š ir tieš ā m labs puisis, kurš cenš as palī dzē t it visā un visā . … Tomēr ▾ Viesnī ca atpū tai un atpū tai. 10 dienas bijā m ļ oti maz, tā kā kopā ar Madu pavadī jā m trī s dienas ekskursijā s, par viņ u te daudz tika rakstī ts, gribu apliecinā t, ka viņ š ir tieš ā m labs puisis, kurš cenš as palī dzē t it visā un visā . Viņ a vā rdā ir nosauktas daudzas postu cī ņ as, esiet modrs. Neejiet pie Pjē ra restorā nā , jū s saņ emsiet kuņ ģ a darbī bas traucē jumus. Istabā s ir sī kumi (nav š ika remonta, labā k paņ emt adapteri rozetē m, nojume ar caurumiem), bet mē s praktiski nebijā m istabā un nepievē rsā m tam uzmanī bu. Vispā r man ļ oti patika atpū ta un valsts arī . Es atgrieztos š ajā viesnī cā vē lreiz.
местные обитатели местные обитатели на территории на территории ресепшн такие необычные лежаки в отеле креветки у кафе Маду
аватар Georg1205
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
aizgā ja otrreiz. ir jū tami uzlabojumi teritorijas aprī kojumā . viesnī ca maza, mā jī ga, bildes atbilst, reģ istrē š anā s nav problē ma. teritorija apzaļ umota, kopta. istaba - ir viss nepiecieš amais, vietā m mitruma pē das, kas š ajā klimatā nepā rsteidz. … Tomēr ▾ aizgā ja otrreiz. ir jū tami uzlabojumi teritorijas aprī kojumā . viesnī ca maza, mā jī ga, bildes atbilst, reģ istrē š anā s nav problē ma. teritorija apzaļ umota, kopta. istaba - ir viss nepiecieš amais, vietā m mitruma pē das, kas š ajā klimatā nepā rsteidz. Brokastu ē dieni ir daudzveidī gi un bagā tī gi. vakariņ ā s viņ i cenš as ietaupī t - bufetes vietā - ē dienkarti, turklā t ne pā rā k daudzveidī gu. izeja - doties vakariņ ā s uz tuvē jiem restorā niem - ē diens ir diezgan pieklā jī gs. piemē ram, Upendro ar Irinu (no Kijevas) - jū s varat sazinā ties pirms ieraš anā s, lai atvestu suvenī ru - viņ u meita Marija piedzima upen949@yahoo. com. Viesnī cā nav krieviski runā još a menedž era, tā pē c ne vienmē r ir iespē jams (grū ti) vienoties ar personā lu. Joynap vadī tā ji nepalī dz ar tā dā m problē mā m kā ē diens.
аватар lesy.salmin
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Bijā m š eit divas reizes, 2013. gada ziemas beigā s un 2014. gada rudens beigā s. Sā kumā bijā m sajū smā , atrodas labā vietā , labs personā ls, ā tri iekā rtojā s, interesants rajons ar savu š armu, vienkā rš s un gaumī gs. … Tomēr ▾ Bijā m š eit divas reizes, 2013. gada ziemas beigā s un 2014. gada rudens beigā s. Sā kumā bijā m sajū smā , atrodas labā vietā , labs personā ls, ā tri iekā rtojā s, interesants rajons ar savu š armu, vienkā rš s un gaumī gs. Istaba plaš a, tē jkanna, tē ja, kafijas piederumi, fē ns, ziepes, š ampū ns, viss ir, lē ti - jā , tas ir labi. Prasī ja, kur var gludinā t mantas – ienesa istabā gludekli un gludinā mo dē li. Kopumā tie, kas baroja personā lu, visi teica, ka izpildī ja lū gumu. Apsargi stā vē ja ap viesnī cas perimetru ik pē c 10 metriem. Ē diens lielisks, zviedru galds, daudz ē dienu - iespē jams, ne visi izmē ģ inā ti, vietē jā un Eiropas virtuve, brokastis un vakariņ as, zaudē ja daudz jautrī bas. Es katru dienu mainu gultu ar dvieļ iem. Dvieļ i baseinam ir pie baseina, ņ em cik gribi, arī pludmales dvieļ us un sauļ oš anā s krē slus, ļ oti patī k pludmalē bezmaksas dē ļ i peldē š anai un peldē š anai (mini "sē rferis").
Un kad ieradā mies citā - darbinieki jau zinot, ka esam tajos pē kš ņ i, pateicā s, ka esam ar viņ iem? , apbrauksim visas pieejamā s telpas un izvē lamies, kuru vē lamies. Un mē s pamanī jā m bū tiskas izmaiņ as. Dvieļ us izsniedz baseins zem paraksta uz istabas numura (jā nodod, un pagā juš ajā gadā izģ ē rbā m tos no gultas - personā ls savā ca paš i). Dē ļ i pludmalē ir apmaksā ti. Ē dienu kļ uvis divreiz mazā k, Eiropas virtuves, vietē jā s ļ oti maz, Vispā r garš ī gi un visa kā daudz - un salī dzinot ar pirmo reizi daudz mazā k daž ā dī bas. Jau tur uzzinā jā m, ka viesnī ca nesen tika pā rdota, bet jaunie ī paš nieki ir veikuš i savas izmaiņ as - acī mredzot ne pā rā k labas. Divi sargi gausi klī da pa teritorijā m. Ir daudz zā dzī bu (bē res nenotika un sā kā s). Bet nekas netika zaudē ts no seifa, LIETOJIET seifu. Runā ja, ka pē c daž ā m nedē ļ ā m viņ iem bija jā aizver vā ciņ š . remonts.
Tā pē c pirmajā reizē man ļ oti patika, tā pē c mē s nonā cā m pie citas, un no citas rozes es nezinu, vai ieteikt. Ceru, ka bū s pā rmaiņ as uz labo pusi. Ielieciet 7, kopā.9 pirmajā reizē un 5 otrajā , no un 7.
Parādīt vairāk »


iemiesojums Tataly
Braucam uz nedēļu novembrī uz Šrilanku... par maz un gribas vismaz kaut ko redzēt, iepazīt valsti!
5 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 2 atbildi
iemiesojums svetlana.grig
Cik maksā pusdienas restorānā Pierre vai Upendro vienai personai?
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 5 atbildes
iemiesojums zirka_svit
Labdien. Nesen no tūrisma aģentūras uzzināju, ka televizors ir tikai suite numuriņos, standarta numurā tā nav. Tā ir patiesība? Interesē arī šīs viesnīcas pludmale. Braucu ceļot ar bērnu, vai peldēšanai jāņem līdzi pludmales čības vai arī piekraste ir tīra, bez koraļļiem un akmeņiem?
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
iemiesojums sivoloczkaya
Kas jāņem līdzi uz Šrilanku?
10 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 7 atbildes
iemiesojums sivoloczkaya
Vēlamies uzzināt aptuvenās ekskursiju izmaksas, lai plānotu ceļojuma budžetu
10 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель с итальянским менеджментом, находится в местечке Диквелла, неподалеку от Тангалле. Индийский океан окружает отель с трех сторон, а коралловые рифы образуют естественные лагуны, удобные для купания. Открыт в 1981 году, последняя реновация проведена в 2015 году. Отель подходит любителям дайвинга и снорклинга, а также тем, кто предпочитает спокойный бюджетный отдых.

Atrašanās vieta Отель расположен в местечке Диквелла, в 210 км к югу от международного аэропорта, в 178 км от Коломбо. Трансфер из аэропорта около 5 часов. По запросу возможен трансфер на гидросамолете.
Pludmale
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Работает круглосуточная стойка регистрации. За услуги прачечной взимается плата.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši  FREE 
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu klubs
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Мини-гольф, дискотека (специальное место на террасе у ресторана), вечернее шоу, водное поло, аквааэробика, настольные игры, дартс, снорклинг (оборудование платно), игровая комната, библиотека, каноэ, дайвинг-центр (с октября по май, 9:00-17:00. Возможно обучение (PADI), погружение к затонувшему кораблю (20 мин. от отеля).
  • džakuzi
  • galda teniss
  • golfs
  • sporta zāle
  • jogas nodarbības
  • ūdens aktivitātes
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 76 номеров.

Istabās

В номере есть кондиционер, потолочный вентилятор, бесплатный Wi-Fi, телевизор, телефон, мини-бар (платно), набор для кофе и чая, сейф, балкон или терраса. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  • gaisa kondicionieris
  • ventilators
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese Batheegama, Dickwella, 81200, Sri Lanka
Tālruņi: +94 412 255 271
Tīmekļa vietne: Dickwella Resort & Spa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, гольф (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, йогой. В отеле есть водные развлечения. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Чтобы взрослые могли отдохнуть, детей каждый день развлекает детский клуб.