Lieliska viesnīca saulainā Šrilankā

Rakstīts: 14 janvārī 2019
Ceļošanas laiks: 31 decembris 2018 — 6 janvārī 2019
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 9.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Atpū ta uzņ ē mumā.2019.  gada janvā rī . Man ļ oti patika viesnī ca un atraš anā s vieta. No lidostas braucā m ap pulksten 2 pa š oseju. Abas - apmē ram 5 stundas. Atpū tnieki tika atlasī ti no citā m viesnī cā m. Izbraucā m cauri Hikaduwai un pā rliecinā jā mies, ka Dikvella mums tomē r patī k vairā k.
Tikš anā s laikā darbinieki mū s cienā ja ar kokosriekstu pienu no tikko plū ktiem kokosriekstiem. Mē s rezervē jā m trī s istabas. Ierodoties 10:00, mums piedā vā ja istabu, kurā mē s atstā jā m savas mantas un uzreiz ienira okeā nā . Okeā ns š ajā vietā ir pā rsteidzoš ā kais pasaulē . Viļ ņ i ir mī ksti un silti. Saulrietā nav dziļ i. Ū dens silts un patī kams.
Noagogdny svinī gā s vakariņ as nav slavē jamas. Priekš nieks mē ģ inā ja slavē t. Viesnī cas kontingents - eiropieš i - itā ļ i, vā cieš i un citi. Ļ oti mierī gs uzmanī gs personā ls. Alus, vī ns, svaigi augļ i par papildus samaksu. Septiņ ā s dienā s par 7 cilvē kiem samaksā jā m 7000 UAH (apmē ram 300 USD). Tajā paš ā laikā viņ i sev neko neliedza.

Š ajā summā bija iekļ auta piemaksa par pē dē jo dienu - no 12 lī dz 17 paņ ē mā m vienu istabu visam uzņ ē mumam - 5 USD stundā.
Pabaroja ļ oti garš ī gi. Numuri ir jauki. Mazliet vecs, bet bija ē rti - tī ra gulta un dvieļ i katru dienu, ū dens - puslitra pudele uz cilvē ku dienā . Konders istabā un moskī tu fumigators. Neizmantojā m – odi mū s netraucē ja. Teritorija patī kama liela teritorija, kopta. Teritorijā plaš s. Vietē jie iedzī votā ji un tantes vakaros staigā ja pa pludmali. Ļ oti smaidī gs un draudzī gs. Viņ i neuzspieda savus pakalpojumus un neuzmā ca. tirgu var sasniegt ar kā jā m pie pludmales vai ar tuk-tuk 300 rū pijā m. Viesnī cā vienmē r ir tuk-tuk. Autovadī tā ji var gaidī t, kamē r iepē rkaties. Pusdienojā m zivju pludmales restorā nā Mada un Vacchi. Garš ī gi un lē ti. Lū dzu, ņ emiet vē rā , ka pasū tī jumu izpilde aizņ em apmē ram stundu. Mums tas netraucē ja - pasū tī jā m ē st un dzē rā m alu, vī nu un mazgā jā mies.
Kā kompliments vienmē r ir saldē jums ar augļ iem. Mē s guvā m daudz iespaidu no pā rē jiem š ajā debesu un brī niš ķ ī gajā vietā . Ekskursija pirkta Madu. Mē s iesakā m))) Nā kamajā gadā mē s dosimies uz pā ris nedē ļ ā m, lai dotos garā s ekskursijā s. Mē s rekomendē jam. ! ! ! ! ! Mē s tevi mī lam, Š rilanka! ! ! ! ! ! !
Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu