Unavatuna. Pirmā pieredze. Laba viesnīca Jungle villa. 2019. gada decembris

19 Janvāri 2019 Ceļošanas laiks: no 10 Decembris 2018 ieslēgts 28 Decembris 2018
Reputācija: +36.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

2018.  gada decembrī.18 dienas atpū tos Unavatunā , Š rilankā , kopā ar savu meitu (17 gadus). Un tā , beidzot izvē lē juš ies savu turpmā ko atvaļ inā jumu virzienu, proti, Š rilankas salu, pirmais jautā jums bija par mā jokļ a izvē li un nokā rtojā mies pie varianta, kas uzradā s pavisam nejauš i un negaidī ti. Viesnī ca Jungle villa Unavatunā bija tikai piedā vā jums, kas atbilda daudziem kritē rijiem: atraš anā s vieta, izmaksas, nosacī jumi. Un tagad par visu sī kā k.

Š ī villa atrodas 10-15 minū š u gā jiena attā lumā no pludmales, klusumā , tā lu no trokš ņ a un cilvē ku pū ļ iem, dž ungļ u un blakus mā ju ielenkumā . Sā kumā diezgan liels attā lums, ņ emot vē rā kā pumu un nobraucienus (kalnains reljefs), mani biedē ja, bet mē s uzreiz sapratā m, cik patī kami bija staigā t pa dž ungļ iem un gā jā m ar prieku, vē rojot pā vus, burundukus, pē rtiķ us un vietē jo krā su. .


Gadī jumā , ja mē s negribē jā m staigā t, saimniece Anya mums nodroš inā ja bezmaksas tuk-tuk lī dz pludmalei un atpakaļ , kas bija milzī gs pluss.

Kas attiecas uz istabā m, tad mū su uzturē š anā s laikā tikai divas bija izī rē tas, vē l divas tika pabeigtas otrajā stā vā . Telpā ir ventilators, kas visu laiku uzturē ja siltumu ā rā . Renovā cija ir pilnī gi jauna, visa santehnika ir jauna, viss ir lieliskā stā voklī , tī rs un nekas vairā k. Veļ a pē c pieprasī juma, veļ a tiek mainī ta katru nedē ļ u. Ļ oti bū tiska priekš rocī ba bija lielā virtuve, kurā var atrast visu nepiecieš amo, tā pē c reizē m vakariņ as gatavojā m paš i un ar to nebija nekā du problē mu (Š rilankā tā das iespē jas ir diezgan reti). Vē l svarī gā k ir ā trā interneta pieejamī ba, ko parasti ir grū ti jebkur atrast. Citā s vietā s, kur atpū tas laikā nā cā s apmeklē t, tas biež i bija ļ oti lē ns vai vienkā rš i nebija.

Brokastis bija iekļ autas cenā , un tā m jā pievē rš ī paš a uzmanī ba. Katru dienu viņ us arvien vairā k pā rsteidza skaistums, daž ā dī ba, noformē jums un garš a, Anyai acī mredzami ir talants. Viņ a visu darī ja pē c mū su gaumes, izsalkuš i ne reizi nepalikā m, porcijas milzī gas un ļ oti apmierinoš as. Esmu pā rliecinā ts, ka viņ a tur drī z atvē rs savu restorā nu, kurā vienmē r bū s daudz apmeklē tā ju.

Var arī lū gt Anijai vai vietē jai š rilankieš u saimniecei pagatavot pusdienas un vakariņ as par maksu, tas izrā dā s daudz ē rtā k, garš ī gā k un lē tā k nekā ē st kafejnī cā pludmalē . Un Š rilankas saimnieces Dinidū dē ls, ļ oti patī kams un izpalī dzī gs puisis, pastā stī s, kur iegā dā ties preces lē tā k, un aizvedī s ar savu tutu iepirkties.


Turklā t mē s pateicamies Anijai par palī dzī bu, kad mū su meita nedaudz saslima, par viņ as uzmanī bu visiem mū su jautā jumiem atpū tas laikā , par mū su mantu droš ī bu un vispā r Anija ir parā dī jusi sevi kā stipru, mē rķ tiecī gu. sieviete, kas var padarī t jū su atvaļ inā jumu patī kamu un droš u. Bijā m ļ oti apmierinā ti ar savu izvē li. Tas, ko jū s saņ emat, noteikti ir iztē rē tā s naudas vē rts. Mē s esam priecī gi ieteikt Jungle villa viesnī cu Unavatū nā visiem tiem, kas plā no tur pavadī t savas brī vdienas. Ja man ir kā di jautā jumi, rakstiet, iedoš u Annas kontaktus. Dmitrijs.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums