Cūka zvērēja. Secinājums

05 Decembris 2018 Ceļošanas laiks: no 04 Novembris 2018 ieslēgts 16 Novembris 2018
Reputācija: +15097.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Mē s braucā m uz villu.

Mū s sagaidī ja saimnieka sieva. Viņ a veda mani parā dī t istabu. Durvis smarž oja pē c pagraba aukstuma. Bet istaba, tieš ā m, daž os aspektos velk š iks. Bet tikai daž iem. To varē tu izveidot divā s daļ ā s. Pā ris milzī gas gultas zem moskī tu tī kliem, plazma.

Vannas istabā dā rgas flī zes pie sienā m un, ak, brī nums! Ū dens sildī tā js.

Visā s iepriekš ē jā s viesnī cā s neesmu redzē jis karsto ū deni, bet tas bija nekritiski karstuma dē ļ . Un pats galvenais – balkons ar lielisku skatu uz ū denskritumu.

Ū denskritums, tas, protams, tiek teikts skaļ i. Drī zā k slieksnis. Bet vienalga skaista. Un ļ oti skaļ i. Bet uz grī das nebija flī ž u. Acī mredzot nauda beigusies tā s uzstā dī š anas stadijā . Grī da bija pā rklā ta ar melnu eļ ļ as audumu. Jā , nu, vī ģ es ar viņ u!

Mē s paliekam.


Kad atvē ru balkona durvis, bija silti. Un kā pē c gan neizvē dinā t istabu? Uz upes puiš i iekā rtoja veļ u. Saimnieks no balkona dusmī gi viņ iem kaut ko kliedza, izkliedzot troksni no "ū denskrituma". Acī mredzot viņ š teica, lai sakoptu un nebiedē tu savus pē dē jos klientus. Viņ i mū s nemaz nebiedē ja, un mē s viens otram pamā jā m ar roku.

Joprojā m pierunā jot mū s palikt, saimnieks teica, ka pulksten vienos naktī jā dodas prom. Pē c atskaitē m zinā ju, ka kā puma ilgums 3 stundas. Lai bū tu laiks attiecī gi rī tausmai, ā rā jā iziet 3os. Bet tas ir, ja mē s dzī votu pakā jē . Nu laiks ceļ am. Es domā ju, kā pē c aizbraukt tik agri? Divas naktis bū tu labi. Un, ņ emot vē rā savas vā jā s valodas zinā š anas, viņ a centā s nodot š o ideju savam meistaram. Š ķ ita, ka viņ š vaidē ja un teica, ka nav problē mu! Tad saimniece mū s uzaicinā ja iedzert tē ju.

Nu, tē ja, tā tad tē ja! Pirms kā piena vajadzī ga atturī bas diena.

Mē s sē ž am un dzeram tē ju verandā zem mū su balkona. Mē s vē rojam, kā nekaunī gais burunduks caur caurumu grī dā iekļ ū st viļ ņ ains papagaiļ a bū rī un iedur tā graudus. Š ķ iet, ka papagailim tas ļ oti nepatī k. Tā pē c viņ š skraida ap bū ru un kliedz. Bet burunduks atgriež as atkal un atkal. Vai viņ a vaigi ir mazi vai mazi? Tas vienlaikus neder daudz.

Viena krū ze, otra. Un tē jkanna nebū s tukš a. Atnā ca meistars. Atveda, lai aizpildī tu veidlapu izlī gumam. Un rē ķ ins. Skatos, un tur vairs nav 6500, bet 10500! Jā , mans! Kas pie velna notiek? Kā pē c desmit pieci simti? Vai mē s vienojā mies par seš arpus? Saimnieks kaut ko murmina par divā m naktī m. Dā vā t mani divas naktis? Pē c kā du laiku ilguš a strī da, kas atgā dinā ja mē mu sarunu ar nedzirdī gu cilvē ku, mē s nonā cā m pie vienprā tī bas. Mē s atgriezā mies pie sā kotnē jā s summas 6500. Bet man vairs nebija ticī bas savam saimniekam, un es teicu, ka samaksā š u rī t.

Un viņ š lū dza samaksā t 3000 š odien, bet pā rē jos rī t. Viņ i sita viņ am plaukstas.

Pasū tī jis pusdienas uz pulksten 5, devos paskatī ties, kur tā s mū s aizveda? Kartes man parā dī ja, ka š eit ir liels ezers. Un kaut kā da baznī ca. Baznī cu ā tri atrada. To ieskauj veca kapsē ta. No numura paveras skats uz ezeru.


Ļ oti jauka vieta, kur š eit gulē t mū ž ī gi. Š eit ir tē jas stā dī tā ja kaps. Viņ š dzī voja tikai 33 gadus. Un kā pē c viņ š nomira, kā ds brī nā s? Vai tē jas savā cē ji izmirkuš i?

Piebrauca vē l pā ris tū ristu. Atnā ca draudzes kalpotā js un atvē ra durvis. Jauki.

Ierakstī ts recenziju grā matā . Viņ i iemeta daž as rū pijas ziedojumu kastī tē . Turpini. Mē s devā mies lejā pa taciņ u starp tē jas krū miem uz ezeru. Man gribē jā s dziedā t multfilmas vistas vā rdiem: “Kas viss ir skaists, kas viss ir zaļ š ! »

Patieš ā m, ū dens ezerā bija smaragds. Varbū t tā pē c, ka tajā atspoguļ ojā s krasti, blī vi aizauguš i ar tē ju un eikaliptu. Krastā bija mazs ciems. Mani sirdī ietriecā s ielas tualete bez durvī m ar skatu uz ezeru.

Pulkstenis tuvojā s pieciem, un mē s devā mies atpakaļ . Ir pienā cis laiks saņ emt atbalstu. Saimniece mums jautā ja par garš vielu, vai kā ? Ar garš vielā m, protams. Un jo vairā k, jo labā k!

Mums atveda kalnu rī su un daž as š ķ ē les daž ā du asu, tostarp divas vistas kā jas. Visu, izņ emot treš daļ u rī su, samaļ ā m.

Uzreiz pē c vakariņ ā m mē s devā mies gulē t. Istaba nekad nesasildī ja. Bet segas izskatī jā s daudzsološ i. Gulta izskatī jā s tī ra. Bet tas smarž oja pē c pelē juma. Ū denskritums dā rdē ja. Es domā ju, ka viņ š mani iemidzina, bet tā nebija! Lai gan, visticamā k, runa bija par stulbu tē ju. Un kā pē c es to dzē ru?

Reizē m bija viskozs snaudiens ar muļ ķ ī giem sapņ iem.

Vienas sesijas vidū es pē kš ņ i atjē dzos, un manī pē kš ņ i atnā ca apskaidrī ba. Ī paš nieks mani vienkā rš i pā rprata. Es viņ am pastā stī ju par divā m naktī m, un viņ š mani saprata tā , it kā es gribē tu š eit palikt divas naktis. Un viņ am nebija prā tā š ķ irties no manis. Tas ir analfabē ts muļ ķ is! Bet tas nozī mē vienas stundas miega zudumu. Mū s aizvedī s nevis divos, bet gan vienos! Un es vē l neesmu gulē jis!


Tā arī notika. Pulksten piecpadsmitos pie durvī m pieklauvē ja. Atverot to, ieraudzī ju sev priekš ā vī rieti cepurē , kurš teica, ka tuk-tuk ir gatavs. Pagrū da Vadiku. Cik ir aiz borta? Gatavojoties braucienam, atsauksmē s lasī ju, ka vajag labi ģ ē rbties kalnā . Un nobijies no š ausmī gā m dē lē m, kas lož ņ ā zem biksē m. Turklā t ļ oti iespē jams lietus. Tā nu ceļ ojuma priekš vakarā nā cā s sev iegā dā ties jaunas sporta bikses. Ū densdroš s.

Ģ ē rbieties kā Ziemeļ pols. Es domā ju, tajā s paš ā s drē bē s viņ i ieradā s. Bikses, dž emperi un jakas. Un mē s nevalkā jam cepures.

Izgā ja ā rā . Svaigs, bet ne tik daudz. Vī rietis mū s nosē dinā ja, nostū ma savu ierī ci no slidkalniņ a, iedarbinā ja mū s no stū mē ja un skrē ja pretī zvaigznē m. Un tas nav runas apgrozī jums. Mums nenormā li paveicā s. Debesis bija pilnī gi skaidras, nokaisī tas ar neskaitā mā m zvaigznē m. Es nekad agrā k nebiju redzē jis tik daudz zvaigž ņ u, pat savvaļ as pludmalē Krimā .

Mē s skrē jā m augš ā pa serpentī nu pilnī gā tumsā , ja vā rdu "skrē ja" var attiecinā t uz tuk-tuk. Pa labi no kokiem un biezu, gandrī z es, bambusa puš ķ iem, varē ja nojaust ezera aprises. Skatoties tā lruņ a ekrā nā , Vadiks teica: "Zaya, mē s peldam! ». Maps bija galī gi apmā nī ts un rā dī ja, ka esam ezera vidū . Š oferis noņ ē ma cepuri, tad uzlika to vē lreiz. Pē c viņ a atvē rtajā m ausī m noteicu, ka tas nemaz nav mū su saimnieks, bet gan kā ds cits vī rietis.

Ieradies ciemā . Sezonas sā kumā , 1. decembrī , ceļ u uz kalnu izgaismo laternas. Bet ne tagad.

Mā jā s atradu applū duš u lukturī ti, kas darbojā s ar tā m paš ā m baterijā m kā fotoaparā ts. Nu no tiem, kas nomira. Nopirku 4 baterijas. Bet es nezinā ju, cik labi viņ i ir. Varbū t ar tā m pietiks 5 minū tē m. Mums jā glā bj!

Ciematā bija neliels apgaismojums. Pē c mū su izkā pš anas š oferis palika gaidī t, un mē s ieraudzī jā m cilvē ku grupu ar lukturī š iem, sekojā m viņ iem.

Viņ a iedeva Vadikam lukturī ti. Viņ š to pagriež un jautā : “Vai tu paņ ē mi lukturī ti ar kvē lspuldzi? “Kā bija, tā pagā ja. Vai tas strā dā ? Viņ š strā dā ja, bet gaisma nā ca no Gulkina deguna. Cilvē ki visu ceļ u gā ja ar gaismas diodē m, kas rotā ja viņ u pieri un citas ķ ermeņ a daļ as. Ieslē gti starp abā m grupā m, mē s staigā jā m diezgan ē rti, neskaitot savē jos, pirmsū dens plū dus.


Ceļ š tika veidots no betona pakā pieniem. Reizē m bija dakš as, un cilvē ki neizpratnē apstā jā s. Daž i gā ja pa labi, citi pa kreisi. Pē c tam tas viss saplū da vienā straumē .

Kā du dienu mē s iemaldī jā mies templī , kur mū s jau gaidī ja virvju tirgotā ji. Apzinoties savu kļ ū du, visi, arī mē s, ā tri apgriezā s un pagriezā s uz otru pusi.

Jakā s bija karsti. Viņ i to novilka un iebā za mugursomā . Pē c brī ž a viņ iem sekoja dž emperi. Mē s palikā m T-kreklos. Bikses vē l paceltos!

Kā pums kļ uva stā vā ks, pakā pieni augstā ki, mugura slapjā ka. Reizē m pū ta svaigs vē jiņ š , un kļ uva neomulī gi. Vajadzē ja uzvilkt jakas. Manē jais bija abpusē js, un es to valkā ju tā vai citā di, lai nož ū tu. Pret tumš ajā m debesī m bija redzamas vē l tumš ā ka kalna aprises. Divas krievu meitenes gida pavadī bā teica, ka ir tuvu. Tā gids teica. Es viņ iem saku, cik tuvu tas ir! Paskaties – vē l ir kur rā pot. Un visi spī tī gi rā poja.

Kad mē s tur nokļ uvā m, augš daļ a jau bija pilna. Tač u pie kā pnē m izdevā s paņ emt trumpjus.

Viņ i atvilka visas drē bes, ē da š okolā di un kokosriekstu gabaliņ us. Visi gaidī bā s iekā rtojā s. Tač u lejā vē lu braucē ji vē l vilkā s uz augš u. Un š ī ir starpsezona! Saka sezonā , virsotnei nemaz netuvojies. Lai ieņ emtu vietu, jums jā iet prom iepriekš .

Mī dot uz vietas, visi gaidī ja rī tausmu. Virs horizonta karā jā s milzu Venera.

Rī tausma vienmē r ir maģ iska. It ī paš i kalnos. Vajag redzē t. Ir bezjē dzī gi aprakstī t.

Kad saule nokrita no horizonta, fotografē t kļ uva bezjē dzī gi. Un es skrē ju uz smailes otru pusi. Skats š eit bija vienkā rš i burvī gs. No miglas izvirzī jā s kalnu virsotnes.

Un tad es redzē ju, ko uzskatī ju par citu kalnu.

Bet no sarunā m sapratu, ka tas nav kalns, bet gan kalna ē na!

Ā dama virsotnes ē na, uz kuras mē s atrodamies. Tā du brī numu nebiju redzē jis! Tikai tā pē c bija vē rts doties!


Neskatoties uz negulē to nakti, mū su enerģ ija bija galvenā . Atgriezties. Bija dedzinoš i karsts, un mē s atkal izģ ē rbā mies. Bija pilnī gi iespē jams pacelties š ortos un T-kreklos. Daž i to darī ja, bet viņ i tuvojā s rī tausmai un negaidī ja vē jā . Viņ i nofotografē ja un skrē ja atpakaļ . Un man ir jautā jums, kur cilvē ki atrada dē les uz betona pakā pieniem?

Un apkā rtnes skati — lejupielā dē jiet!

Kad mē s gā jā m augš ā pilnī gā tumsā , man nebija ne jausmas, cik tas ir skaisti! Daudz ū denskritumu.

Sā kumā es tos ņ ē mu baltajā m š ķ irnē m. Tač u, kad piegā ju tuvā k, pā rliecinā jos, ka tas ir ū dens. No kurienes tas top?

Acī mredzot teritorija ir tik piesā tinā ta ar mitrumu, ka izspiež to cauri klints plaisā m.

Apmierinā ti kā ziloņ i gā ja pa ciematu.

Ik pē c divdesmit metriem mē s sastapā mies ar puiš iem, kuriem bija vienā di š orti un T-krekli. Un visi teica sveiki. Mē s kā dreiz domā jā m, ka viņ i ir kaut kā di brī vprā tī gie, kas rā da ceļ u tū ristiem. Bet tad viņ i ieraudzī ja, ka nes maisus ar cementu un smiltī m. Un visi vietnē . Ļ oti gudrs. Releja tips. Katrs velk stingri savā vietnē . Ejot atpakaļ , atpū š oties. Un saģ ē rbies pilnī bā , nevis kā mū su krā vē ji. Ar š ī cementa palī dzī bu ar smiltī m tika salabotas kā pnes uz Virsotni. Labi padarī ts! Un tas neskatoties uz to, ka ieeja kalnā ir absolū ti bezmaksas.

Tuk-tuk bija vietā . Mē s apsē dā mies. Vodila mē ģ inā ja viņ u pagrū st, bet viņ š nespē ja. Š ajā lietā iesaistī ja citu vī rieti. Rezultā ts ir tā ds pats. UN! Semjons Semenič s!

Sitot sev pa pieri, puisis no stū res apakš as izņ ē ma bruģ akmeni. Tad tas aizgā ja. Tuk-tuk, ripo, likvidē ts. Kā pumā apdzenot pā rē jos gā jē ju biedrus, mē s slaveni metā mies lejā . Atcerieties "Sportloto-82". Tur gruzī ni cilvē kus veda ar motociklu ar ratiņ krē slu. Tas ir apmē ram tas pats.

Un ap to paš u skaistumu! Ezers ir vienkā rš i brī niš ķ ī gs! Mē ģ inā ju fotografē t, esot ceļ ā , bet, protams, maz kas sanā ca.

Š oferis tikai vienu reizi apstā jā s pie skatu laukuma.

Atbrauca, izkā pa. Tuk-tukers sā ka prasī t naudu. Teicu, ka doš u ž estu saimniekam. Un viņ a nav mā jā s! Sieva sā ka zvanī t. Vī rs š ķ ē rsoja viņ u, lai samaksā tu par atlikuš ajiem 3500 š oferiem. Nabadziņ š bija tik nervozs, kamē r es izņ ē mu naudu no maka. Domā jā m, ka aizbē gsim?


Jā ! Uzcelt mā ju, nopirkt mē beles un santehniku, gultas veļ u un dvieļ us.

Divreiz pabarojiet viesus. Un tas viss par 3000 par nakti. No otras puses, nopē rc nogalinā tu tuk-tuk, brauc tū ristus uz turieni stundu, pirms stundas - un tas ir tik daudz kā.3500. Kaut kā man neiekrī t galvā . Manuprā t, izmaksas ir pilnī gi nesalī dzinā mas.

Pirms doš anā s brokastī s nolē mā m nopeldē ties ū denskritumā , izmantojot vietē jo iedzī votā ju trū kumu. Ū dens nebija ļ oti auksts. Bet es neteikš u, ka tas ir kristā ldzidrs. Ir dzeltenī gs nokrā sa.

Brokastis. Es bū tu gribē jusi gulē t, bet laika nebija daudz. Ī paš nieks nebija klā t. Mums paš iem bū s jā nokļ ū st Hatonā , lai gan mums solī ja atgriezties stacijā . Vai arī es atkal pā rpratu. Saimniece teica, ka tuk-tuk lī dz stacijai maksā.300 rū pijas. Viņ a sā ka zvanī t š oferim, bet velti. Tad viņ a mū s aizveda uz ceļ a, kur veiksmī gi iekā pā m autobusā . Starp citu, iepriekš ē jā dienā ejot, ieraudzī jā m tieš o autobusu Hutton-Delhuzi. Ja mē s vakar nebū tu uzveduš ies, varbū t viss bū tu bijis nedaudz savā dā k.

Un viņ am bija tik brutā la seja, ka visi uzreiz to nopirka. Vai varbū t viņ š viņ iem teica, ka atslē gs gā zi tiem, kas to neņ ems?

Maš ī nā nebija kur sē dē t. Cilvē ki apmetā s brī vi, viens uz divā m vietā m. Jaunie vā cieš i negribī gi kondensē jā s, un mē s apsē dā mies. Mugursomā m atkal nebija kur likt - plauktus virs mums aizņ ē ma koferi ar Kataras biznesa klases birkā m. Kurš te ir tik forš s? Izrā dī jā s, ka blakus maš ī nā sē dē ja vā cu tē tis. Viņ š nā ca pie "bē rniem". Basā m kā jā m. Tad viņ š apsē dā s uz grī das atvē rtajā automaš ī nas durvju atvē rumā . Nu pilnī ga iedziļ inā š anā s vidē !

Tā kā mē s ieguvā m paš as pirmā s vietas, mums priekš ā bija tikai siena ar saliekamiem galdiem. Nolikā m viņ ai blakus savas mugursomas. Sē ž am, spē lē jam kā rtis. Pē kš ņ i uz sienas ieraugu tarakā nu. Es mē ģ inu viņ u saspiest ar kā ju sandalē s. Bet zole nav cieta, un š im rā pulim izdevā s kaut kā aizbē gt, acī mredzot, iesū cas vagā s.


Tikai ar tarakā niem manā mugursomā nepietika. Es nesmaidī ju, atvedot mā jā s viesus no ā rzemē m. Ir pietiekami daudz savu mā ju. Izņ emot š ķ irnes stiprinā š anu. Viņ i sā ka krā mē t mantas pa plauktiem un pildī t mugursomas.

Kandijā iznā ca vā cieš i, izņ ē muš i savas mantas no mū su plauktiem. Viņ us nomainī ja ceļ u policisti, kas pā rbaudī ja mū su biļ etes.

Pagā juš ajā gadā , ja atceraties, vilciens salū za, tā pē c mē s ļ oti kavē jā mies un Kandijs jau brauca pilnī gā tumsā . Tagad vē l bija gaiš s, un mē s varē jā m to apskatī t. Nu, Candy! Nekas ī paš s.

Š rilankas dzelzceļ i ir neaprakstā mi. Mē s devā mies pretē jā virzienā . Tū lī t griezī sim apļ us! Autobuss, protams, bū tu ā trā ks. Bet autobusā tualetes nav. Nav tik tieš s un vajadzī gs, ja nav alus, bet potenciā lā nespē ja atvieglot vajadzī bu kaut kā psiholoģ iski nomā c. Starp citu, š oreiz vilciens bija jaunā ks nekā pē rn.

Tualete ir civilizē tā ka. Un absolū ti nesmird. Tā tas var bū t?

Izbraucis no Kandijas, vilciens aizbrauca milzī gā ā trumā . Pirms tam viņ š rā poja ne vairā k kā.20 km/h. Automaš ī na sā ka telepē t no vienas puses uz otru ne sliktā k kā vilciens Mariupole-Ļ vova. Man nebija iespē jas izmantot tualeti pirms Kandijas, tagad es neriskē ju. Ar š ā dā m š ū polē m jū s varat viegli nolidot no stumš anas vai slapjas, piemē ram, kā jas. es cietī š u.

Kļ ū st tumš s. Tač u policija palika doties ceļ ā , tā pē c atš ķ irī bā no iepriekš ē jā s reizes nebija bail doties.

Kolombo ieradā mies ap septiņ iem vakarā . Kad bijā m lī dz autobusa pieturai, uzreiz ieraudzī jā m to, kas brauc uz lidostu. Bet ne komerciā ls, un pat ne lielais zilais ar Conder, ar kuru mē s braucā m no lidostas pagā juš ajā gadā . Tas bija parasts autobuss.


Beidzot nā c. Diriģ ents mums atstā ja pat 150 rū pijas! Mē s ķ iķ inā jā mies un aizgā jā m. Tikai š eit ir problē ma! Viņ š mū s, tā pat kā visus pā rē jos, izlaida diezgan tā lu no lidostas, un mums bija vē l 10 minū tes, lai vilktos ar mugursomā m. Tuk-tukers tač u piedā vā ja savus pakalpojumus par 100 rū pijā m, bet man likā s, ka tuk-tukos esam izpildī juš i savu normu. Š ī ir visdā rgā kā prece ceļ ojumā un kafejnī ca. Arī alkohols nav lē ts - bet tas ir svē ts!

Ieeja lidostā bija pilnī gi bez maksas. Ļ aujiet viņ iem iet ar pā rmē rī gu modrī bu! Mums vē l bija jā gaida vismaz trī s stundas. Vē l bija 2500 rū pijas ar niekiem. Uzgaidā majā telpā atrodas tā s paš as ķ ē des lielveikals, kur mē s klejojā m piekrastē . Diemž ē l tur nav alkoholisko dzē rienu nodaļ as. Aizbrauca skatī ties, kur var iztē rē t atlikuš ā s rū pijas. Bet vispirms viņ a nosvē ra savas mugursomas. Eirā bijas tranzī ta likme ir 10 kg. Vadkina mugursoma svē ra pat 11.5. Manē jā - 6. Ja tu izņ emsi ziemas drē bes, tu zaudē si 2. Ko tu pirktu? Tē ja?

Sortiments nav labā ks par to, kā ds tas bija tā da paš a nosaukuma veikalā Fort Halle. Un cenas ir vē l neē rtā kas. Bet viņ i paņ ē ma rū pijas. Bet man nepatika nekas, kas maksā ja lī dz 2500. Varē ja arī nopirkt, piemē ram, nelielu pudeli Grantis. Bet es to nenopirku. Man ļ oti gribē jā s ē st. Varbū t pat ne ē st, bet ē st. Citā di es bū tu sevi savaldī jusi. Ieteicu Vadikam š ī s nelaimī gā s rū pijas stulbi paprasī t. Viņ š neiebilda. Es ļ oti gribē ju zupu. Aizgā ju uz kafejnī cu - viņ iem nebija zupas, lai gan tā bija ē dienkartē . Ak, jā ! Kā da zupa 3os naktī . Bija tikai ā trā ē dinā š ana. Un es izdarī ju savas dzī ves smieklī gā ko pirkumu. Atdodiet 2500, kas ir lī dzvē rtī gi 15 dolā riem, par burgeru komplektu ar vistu, frī kartupeļ iem un kolu - tas ir beidzies! Jā , un par vienu dolā ru bija jā piemaksā . Es nezinu, kas ar mani notika. Tā ds pats aptumsums kā Hatonam. Kas mū s mudina darī t muļ ķ ī gas lietas? Jā , es labā k nopirku tē ju!

Patiesī bā tas arī viss.

Turklā t tas nav interesanti.

Tulkots automātiski no ukraiņu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
 собаки тоже ждут рассвета
 Храм на вершине Пика Адама. Внутри него
 ступени на гору
 ворота, за которыми начинается подъем.
дикие пчелы
 Хаттон
 ноги в окне :))
 пейзажи в пути от Хаттона до Канди
 бамбук
Līdzīgi stāsti
komentāri (80) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums