Šrilanka

01 Aprilis 2018 Ceļošanas laiks: no 14 Marta 2018 ieslēgts 27 Marta 2018
Reputācija: +12.5
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Sigirijas klints

Sigī rijas skats

Sveiki! Atgriezā mies mā jā s pē c Š rilankas un uzreiz padalī š os savos iespaidos. Ekskursija tika sastā dī ta sekojoš i - 6 dienas pa valsti - ieraš anā s un viesnī ca Goldi Sand Negondā vakariņ as brokastis peldē š anā s okeā nā un pa ceļ am. Viesnī ca laba, ē diens garš ī gs. Brauciens uz Dambulla - Sigiriya un Minneriya Jeep Safari - viss ir interesanti, kā pt kalnā ir interesanti, bet karstumā grū ti. Š ķ irš anā s ir iespē jama tur, kur ir ala ar freskā m - jū s nevarat fotografē t, un, ja fotografē jat - jū s uzreiz uzbraucat - samaksā jiet sodu. Skati ir lieliski. Safari ir ļ oti interesanti – daudz ziloņ u, bifeļ u, putnu, mež acū ku, briež u. Nakts Cameliia Resort & spa Dambulla - super viesnī cā . Treš ā diena - pā rcelš anā s uz Kandi ar Dambulla alas tempļ a apmeklē jumu - man viss ļ oti patika. Pa ceļ am garš vielu dā rza apskate - viss minimā li, bet interesanti, piedā vā izmē ģ inā t un nopirkt visu, bet viss ir dā rgs.


Paš ā Kandijā koncerts ar tautas dejā m un dejā m ar uguni un pastaigu pa oglē m un vakarā Zobu relikvijas tempļ a apmeklē jums - Budas zoba klosteris - ī sts brī nums un jā velta vairā k laika š is - dienesta, bibliotē kas apmeklē jums, klostera apmeklē jums. Š veices rezidence Kandi - vestibils ir nedaudz nolietots, un numuri ir jauni, un skats uz kalnu ir 100 punkti. Piektā diena - kustī ba uz Ellu - tē jas un ū denskritumu galvaspilsē tu. Pa ceļ am apskatī jā m tē jas raž otni - interesanti un interaktī vi. Ū denskritumi, kalni un serpentī ns. Pē c tam brauciens ar Tē jas vilcienu - 4 stundu marš ruts uz Yalla 1200 lī dz 1800 metru augstumā - lieliski iespaidi - konduktors atvē ra maš ī nas durvis - fotografē jieties, vilciens karā jas pā ri bezdibenim, visi tiek filmē ti mobilie telefoni vai fotoaparā ti - kā tū risti neaizlidoja - nezinu - atrakcija . Ellā atkal stā dī jumi un britu celtais 9 arku tilts ir ļ oti iespaidī gi. Viesnī ca Puķ u dā rzs Ellā - skats ir neparasts.

Tas viss aizā , viss zaļ umos, viss č ivina, un no rī ta tu dzer kafiju verandā virs bezdibeņ a, visi tev smaida un tu atbildi. Brauciens uz Yalla - ar klostera apmeklē jumu Buduruwagala klintī . Iespaidī gs komplekss, buda un cilvē ki. Otrs safari Yalla atš ķ iras no Minneriya safari - tur jau ir krokodili, putni, briež i un zilonis - tikai viens tika noķ erts - bet tas ir arī interesants un ainava skaista. Nakts viesnī cā The Rain Tree Hotel Tissamaharanā ar skatu uz ezeru un kokiem, kas apkarinā ti ar lidojoš iem suņ iem un vakarā š ovs - lidoš ana medī t š os lielos suņ us. Nā kamajā dienā brauciens uz okeā nu uz viesnī cu – Centara Ceysand Bentotā .

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Sigiriya rock
Sigirya view
Minnerya safari
Līdzīgi stāsti
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums