Tropical Villas 3*– Atsauksmes

5
Novērtējums 7.610
№7 viesnīcas reitingā Beruwala
9.5 Numurs
9.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
9.5 Uzturs
8.5 Infrastruktūra
Tropical Villas atrodas Beruwala, zvejnieku ciematā Šrilankas dienvidrietumu krastā, netālu no skaistas pludmales. Tās viesi var baudīt noslēgtu atpūtu kādā no privātajām villām ar skatu uz baseinu.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
2011.  gada martā kopā ar draugu atpū tā s Tropical Villas Beruwala. . Viesnī cā viss ir vienkā rš i, bet ē rti un mā jī gi, mā jā s : )) ļ oti klusa, ģ imeniska, es teiktu viesnī ca. . . personā ls pieklā jī gs, bet krieviski maz saprot, tā pē c apbruņ ojies ar angļ u valodu : )) ceļ š lī dz pludmalei caur Riverina Hotel (4*) ir 2-3 minū tes! dzidrs ū dens, smiltis, saule!! ! ! Kopumā esam ļ oti apmierinā ti ar pā rē jo! mums ļ oti patika Š rilanka! ! pat mazajā apjomā kurā izdevā s to redzē t! ! Ar Lulū devā mies ekskursijā s (viņ š labi runā krieviski, mā cī jā s 8 mē neš us. … Tomēr ▾ 2011.  gada martā kopā ar draugu atpū tā s Tropical Villas Beruwala. . Viesnī cā viss ir vienkā rš i, bet ē rti un mā jī gi, mā jā s : )) ļ oti klusa, ģ imeniska, es teiktu viesnī ca. . . personā ls pieklā jī gs, bet krieviski maz saprot, tā pē c apbruņ ojies ar angļ u valodu : )) ceļ š lī dz pludmalei caur Riverina Hotel (4*) ir 2-3 minū tes! dzidrs ū dens, smiltis, saule!! ! ! Kopumā esam ļ oti apmierinā ti ar pā rē jo! mums ļ oti patika Š rilanka! ! pat mazajā apjomā kurā izdevā s to redzē t! ! Ar Lulū devā mies ekskursijā s (viņ š labi runā krieviski, mā cī jā s 8 mē neš us. Mums paveicā s : )), ņ emot vē rā , ka Š rilankā ir maz krieviski runā još u gidu), es par viņ u daudz lasī ju jau pirms izbraukš anas, kad Meklē ju atsauksmes par viesnī cu. . un viņ š pats piegā ja pie mums pludmalē . . Viņ š tur ir katru dienu, ja ne ekskursijā s. . . Viņ am ir arī brā lis (dzimtais) Luba, kurš "specializē jas" angliski runā još os tū ristos. . . Viņ i nemaz nenož ē loja, ka visu laiku pavadī ja atvaļ inā jumā Lulū pavadī bā : divu dienu ekskursijā uz Sigiriya-Kandy, Ā jurvē das centrā , viņ i vē roja vietē jos apskates objektus. . . tad mums bija iespē ja apmeklē t viņ a mā ju ballī tē . Sā ra (tā sauc viņ a mā ti) mums pagatavoja kariju. . . ļ oti jauka, patī kama visos aspektos, ģ imene. . . Varu teikt, ka noteikti atgriezī š os Š rilankā , vē l ir ko redzē t!!! ! !
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Neliela viesnī ca - daž as koloniā lā stila mā jas, ir neliels baseins. Ir iespē ja veikt ā jurvē das masā ž as kursu. Piemē rots klusu (lauku) atpū tas cienī tā jiem. Personā ls nerunā krieviski, bet izskaidroš anai pietiek ar skolas angļ u vai vā cu valodas kursu. … Tomēr ▾ Neliela viesnī ca - daž as koloniā lā stila mā jas, ir neliels baseins. Ir iespē ja veikt ā jurvē das masā ž as kursu. Piemē rots klusu (lauku) atpū tas cienī tā jiem. Personā ls nerunā krieviski, bet izskaidroš anai pietiek ar skolas angļ u vai vā cu valodas kursu. Ē dinā š ana: bufetes tipa brokastis. Ļ oti garš ī ga tē ja (kafiju nemē ģ inā ju). Es nevaru novē rtē t vakariņ as, jo es neē du vakariņ as viesnī cā .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар Fidel
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca principā nav slikta - mā jī ga, klusa, es teiktu, kambara, jaunlaulā tajiem un tiem, kas raksta memuā rus - tas tā . labi apmā cī ti kalpi, normā la virtuve. Ī paš u uzmanī bu pievē rš u viesnī cas tē jas galdam. … Tomēr ▾ Viesnī ca principā nav slikta - mā jī ga, klusa, es teiktu, kambara, jaunlaulā tajiem un tiem, kas raksta memuā rus - tas tā . labi apmā cī ti kalpi, normā la virtuve. Ī paš u uzmanī bu pievē rš u viesnī cas tē jas galdam. tē ja ir brī niš ķ ī ga, liela š ķ irņ u izvē le un pasniegta saskaņ ā ar visiem noteikumiem. Citā s viesnī cā s visbiež ā k tē jas maisiņ i! Un tas ir Ceilonā ! Viens vienī gais un galvenais mī nuss - nav piekļ uves pludmalei. Jā , caur tuvē jo viesnī cu lī dz pludmalei tieš ā m ir 5 minū tes, tač u jā ņ em vē rā , ka pludmales nav aprī kotas – tas ir, tā ir plaš a smilš u josla, kas visbiež ā k pā rpludinā ta ar sē rfoš anu, bez ē nas, sauļ oš anā s krē sliem, iespē ja iedzert alu vai vienkā rš i ū deni. Tas ir, tu atnā ci, nomazgā jies un atgriezies savā viesnī cā . Un tā kā man ceļ ojums ziemā ir iespē ja peldē ties, peldē ties brī vi, nā cā s pā rvā kties uz tuvē jo viesnī cu. Tiesa, mums ir jā izsaka atzinī ba saimniekam, viņ i to izdarī ja nekavē joties, tiklī dz es izteicu savu vē lmi, protams, ar papildu samaksu 130 USD. Vē l viena piezī me - viesnī cā s praktiski nav darbinieku, kas runā tu krieviski. Bez angļ u vai vā cu valodas ir ļ oti grū ti. Tā pati problē ma pasū tot ekskursijas - normā lu gidu praktiski nav. Tā pē c es vairs nevē los doties uz Ceilonu. Dosimies uz Kubu, daudz patī kamā k un ē rtā k.
аватар
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
viesnī ca relaksē još ai atpū tai. Virtuve brī niš ķ ī ga. serviss labs. Iesaku. … Tomēr ▾ viesnī ca relaksē još ai atpū tai. Virtuve brī niš ķ ī ga. serviss labs. Iesaku.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар okeanna
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kā jū taties, atgriež oties mā jā s pē c ilga ceļ ojuma? Tieš i š ī s sajū tas piedzī voju ieejot Tropical Village viesnī cas teritorijā . Lieliska virtuve, mā jī gi un diezgan plaš i numuri bungalo, draudzī gi cilvē ki, lielisks spa un daudz kas cits. … Tomēr ▾ Kā jū taties, atgriež oties mā jā s pē c ilga ceļ ojuma? Tieš i š ī s sajū tas piedzī voju ieejot Tropical Village viesnī cas teritorijā . Lieliska virtuve, mā jī gi un diezgan plaš i numuri bungalo, draudzī gi cilvē ki, lielisks spa un daudz kas cits. Un tas viss blakus aizraujoš ajam, valdzinoš ajam un burvī gajam okeā nam.


iemiesojums Neutra
Bērns jau bijis pie mums trīs valstīs, lieliski panes lidojumus, klimata pārmaiņas arī. Jautājums ir šāds: vai viesnīcas teritorijā un Beruvelas pilsētā ir veikali ar bērnu nodaļām, kur var iegādāties autiņbiksītes, bērnu pārtiku vai paņemt visu līdzi no Maskavas? Un vēl jautājums, cik "kož" kukaiņus februārī un kurš atbaidītājs tos "paņem" labāk?
13 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 6 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Tropical Villas расположен в Берувеле, рыбацкой деревушке на юго-западном побережье Шри-Ланки, недалеко от прекрасного пляжа. Его гости могут насладиться уединенным отдыхом в одной из частных вилл с видом на бассейн.

Atrašanās vieta Отель расположен в 2 км от г. Берувела, на берегу океана среди кокосовой плантации.
Pludmale
  • 2. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā
  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • droši
  • veļas mazgāšana
  • transfērs uz/no lidostas
Izklaide un sports Центр Аюрведы.
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
  • vindsērfings
  • makšķerēšana
Telpu apraksts

В отеле 50 номеров.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • ventilators
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Moragalle, Beruwela, Colombo, Sri Lanka
Tālruņi: +94 34 22 76780
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 2-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами виндсерфинга, рыбной ловли. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга.