The Palms 4*– Atsauksmes

38
Novērtējums 7.010
№5 viesnīcas reitingā Beruwala
7.0 Numurs
7.5 apkalpošana
7.5 Tīrība
7.3 Uzturs
7.4 Infrastruktūra
Viesnīca uzcelta 1983. gadā, pēdējais renovācija notika 2016. gadā. Sastāv no 3 stāvu ēkas. Atrodas Šrilankas dienvidrietumu krastā, Beruvalas kūrortpilsētā, 61 km uz dienvidiem no Kolombo. Viesnīca piedāvā ērtas naktsmītnes, labu ēdienu, draudzīgu personālu, sakoptu zaļo zonu, skaistu pludmali. Piemērots relaksējošai un romantiskai atpūtai.Vairāk →
аватар kazkova
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š rilankā tā bija pirmā reize, tā pē c grū ti salī dzinā t ar Š rilankas viesnī cā m. Bet no tā , kas bija rezervā cijā - par š o naudu tas ir diezgan cienī gs. Citas viesnī cas pirmajā rindā ar lī dzī giem nosacī jumiem bija daudz dā rgā kas. … Tomēr ▾ Š rilankā tā bija pirmā reize, tā pē c grū ti salī dzinā t ar Š rilankas viesnī cā m. Bet no tā , kas bija rezervā cijā - par š o naudu tas ir diezgan cienī gs. Citas viesnī cas pirmajā rindā ar lī dzī giem nosacī jumiem bija daudz dā rgā kas.
Kas mums patika:
1) Teritorija ir vislabā kā ! ļ oti liels un skaists, kopts, apstā dī jumi, palmas, viss ļ oti skaisti.
2) Tī rī ba: nav par ko sū dzē ties, teritorija un pludmale ir ļ oti tī ra, tī rī ta visu laiku.
3) Uzmanī gs personā ls.
No mī nusiem:
– Pats Bentotas reģ ions ir galī gi truls un tukš s, nav kur aiziet, pat paē st. Bet tā nav viesnī cas problē ma.
- Istabu skaits ir diezgan ietekmē ts.
Citi punkti:
Mē s paņ ē mā m bez ē diena, tā pē c es nevaru neko pateikt.
Mē s pusdienojā m kafejnī cā jū ras krastā , "Sasha". Slikta iestā de, bet joprojā m nebija no kā izvē lē ties, tā pē c devā mies turp. Paņ ē mā m jū ras velš u ē dienus par pieņ emamu cenu (piemē ram, grilē tu garneļ u š ķ ī vis ar kartupeļ iem, salā tiem un mē rci par savu naudu, apmē ram 120-130 UAH). Alus - apmē ram 70 UAH.
UZMANĪ BU: š ajā kafejnī cā Saš a tirgojas ar vietē jo Cherry, kurš piedā vā ekskursijas. Labi zina krievu valodu. Neņ emiet viņ am neko, ja nevē laties krist uz rupjī bā m un š ķ irš anos!
Vispirms mē s no viņ a pasū tī jā m braucienu ar laivu pa Bentotas upi par USD 10 vienai personai. Viss gā ja labi. Bet ekskursijas laikā viņ š mums piedā vā ja vakara pikniku uz salas par 15 USD no cilvē ka: garneles un zivis uz grila, nacionā lā mū zika ar bungā m. Mē s ar draugu vienojā mies, jo. domā jā m, ka, ja par to maksā sim naudu, varam bū t droš i: turklā t š ā das ekskursijas "piknika" formā tā tiek piedā vā tas visos kū rortos, un tas ir normā li un interesanti. Rezultā tā viņ š atnā ca ar draugu, sā kumā viss noritē ja pē c plā na, un tad sā ka mū s netī ri mocī t, PAR MŪ SU NAUDU!! ! ! Mē s tik tikko tikā m no tiem vaļ ā un dzirdē jā m mums adresē jamas daudzas citas nepatī kamas lietas.
Tas ir, izrā dī jā s, ka tā bija ī sta krā pniecī ba!! !
Bet tam nav nekā da sakara ar viesnī cu, par viesnī cu nav sū dzī bu. Es pieš ķ iru viesnī cai stabilu 4*
аватар david55
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Decembrī atpū tā mies š ajā viesnī cā , viesnī ca atstā ja daudz iespaidu, nevarē tu teikt, ka tajā viss ir slikti, bet plusus arī tur jā meklē . Ierodoties uzreiz tikā m iekā rtoti 217. istabiņ ā , tas atrodas 2. stā vā ar skatu uz baseinu, istabiņ a ļ oti veca, gultas mazas, kondicionieris vispirms ieslē dzā s un tad vispā r atteicā s izrā dī t dzī vī bas pazī mes. … Tomēr ▾ Decembrī atpū tā mies š ajā viesnī cā , viesnī ca atstā ja daudz iespaidu, nevarē tu teikt, ka tajā viss ir slikti, bet plusus arī tur jā meklē . Ierodoties uzreiz tikā m iekā rtoti 217. istabiņ ā , tas atrodas 2. stā vā ar skatu uz baseinu, istabiņ a ļ oti veca, gultas mazas, kondicionieris vispirms ieslē dzā s un tad vispā r atteicā s izrā dī t dzī vī bas pazī mes. Pirmais iespaids bija š ausmī gs, tā kā Š rilankā bijā m ne pirmo reizi un mums bija vietē jais paziņ a no pagā juš ā gada, sazvanī jā mies ar viņ u un viņ š atnā ca palī dzē t nomainī t numuru. Otrā istaba izrā dī jā s labā ka, bet atkal istaba ar pā rsteigumu, proti, blakus durvis starp istabā m. Mū su kaimiņ iem blakus istabā nav trokš ņ u izolā cijas, ķ ī nieš iem nebija iespē jams visu laiku gulē t, viņ i ir ļ oti trokš ņ aini un ļ oti agri ceļ as. Ē diens ir tik un tā , es nevaru teikt, ka tas ir slikts, bet divā s nedē ļ ā s bija pā ris reizes, ka nebija izvē les. Gaļ a bija nemainī ga, bet ja cū kgaļ a tad tur bija daudz tauku, ja vista tad tikai kauli, zivs vienmē r bija ļ oti garš ī ga. Kas attiecas uz pamatē dieniem rī si, bez kartupeļ iem, reizē m jē li, un vermicelli bija tikai divas reizes. Saldā izvē le nav liela, bet ļ oti garš ī ga. Augļ u ir maz! ! ! Viesnī cas teritorija ir liela un skaista. Un lū k, galvenais viesnī cas pluss ir greznā kā pludmale, te peldē ties brauc visi no kaimiņ u viesnī cā m. Rezumē jot gribu teikt, ka ja ceļ ojat pirmo reizi, tad droš i vien labā k izvē lē ties blakus esoš o Cinamon viesnī ca. Nu, ja vē laties vairā k izbaudī t okeā nu un ietaupī t naudu, tad esat š eit. Nu, diez vai es varu ieteikt š o viesnī cu par visiem simts procentiem, tā ir kā loterija, kā tas bū tu paveicies.
Apskata otrajā daļ ā ī si vē lē jā s rakstī t par atpū tas organizē š anu. Tiem, kas lido no Ukrainas, ē rtā kais lidojums ir ar Mau. Bet...es neesmu redzē jis briesmī gā ku aviokompā niju. Kad lidojā m uz Š rilanku, lidojums tika pā rcelts par 6 stundā m, bet atpakaļ mū s pā rsteidza 16 stundu lidojuma kavē š anā s. Ē dinā š ana uz kuģ a 2 reizes un Š rilankas virzienā ir garš ī gi, bet atgriež oties Ukrainā to diez vai vispā r var saukt par ē dienu. Esiet gatavs, ka, rezervē jot vietu lidmaš ī nā , izmantojot tieš saistes pieteikumu lidostā , jū s sē dī siet tā , kā viņ i vē las.
Gida darbs viesnī cā sā kotnē ji ir etalons ekskursiju pā rdoš anai, turklā t tajā paš ā brī dī ir ā tri jā nosaka, tas arī viss. Tiesa, kad lidojums aizkavē jā s, viņ š vismaz kaut ko darī ja, lai pagarinā tu numurus. Un vē l viena lieta: ja jū s joprojā m lidojat ar MAU, tad nav jē gas maksā t par vē lo izrakstī š anos, jo jū s sagaidī s pulksten 17.00 no viesnī cas UN
аватар kara77
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Lidojā m ar pā rsē š anos uz Dubaiju. Kijeva-Dubaija 5 stundas 20 minū tes 2 stundas Dubaijā , Dubaija-Kolumbo 4 stundas 15 minū tes Kolombo lidostā pā rsteidza tas, ka neviens nekur nesteidzā s doties. Izkā rtojums ir lē ns. Vī za ieraš anā s brī dī - 40 USD no cilvē ka. … Tomēr ▾ Lidojā m ar pā rsē š anos uz Dubaiju. Kijeva-Dubaija 5 stundas 20 minū tes 2 stundas Dubaijā , Dubaija-Kolumbo 4 stundas 15 minū tes Kolombo lidostā pā rsteidza tas, ka neviens nekur nesteidzā s doties. Izkā rtojums ir lē ns. Vī za ieraš anā s brī dī - 40 USD no cilvē ka. Naudu labā k mainī t lidostā , 1 dolā ra kurss ir 140.15 rū pijas. Č eks ir obligā ti jā saglabā (tad atlikuš ā s rū pijas uz š ī č eka varē siet samainī t pret dolā riem pē c pirkuma kursa, bet bū s vē l komisija 500 rū piju apmē rā ).
No lidostas lī dz viesnī cai ar autobusu braucā m vē l 3.5 stundas. Vispā r ceļ š ir diezgan nogurdinoš s.
Viesnī cā ieradā mies ap 11:30. Par laimi uzreiz iekā rtojā s istabā s, nesagaidī ja lī dz 14.00. Energosistē ma tika paņ emta "HB". Mū s pacienā ja ar kokteili un mū su mantas aiznesa uz istabā m.
Pati viesnī ca ir diezgan laba. Bū vē ts pā rdomā ti. Labs peldbaseins. Pa teritoriju skraida gandrī z pieradinā tas palmu vā veres. Viņ i var iekļ ū t istabā un nozagt pā rtiku. ja atstā ts. Apkā rt skraida daž ā da lieluma monitorķ irzakas, tač u no tā m nav jā baidā s, tā s nekož .
Viesnī cas numuriņ i nav lieli, televizori veci, bet ieslē dzā m tikai vienu reizi. Ir tē jkanna. Ir tē ja un kafija.
Droš s. Vannas istaba ir nedaudz nogurusi, bet savu mē rķ i pilda (mazgā š anā s, tualete). Telpā esoš ā s rozetes nav tā das paš as kā mums, tā pē c labā k paņ emt adapteri.
Pludmalē nav sauļ oš anā s krē slu. Sauļ oš anā s krē sli un dvieļ i uz vietas. Bet, ja vē laties, varat izvilkt sauļ oš anā s krē slu uz pludmali. Peldoties okeā nā ir jā bū t uzmanī giem, tur ir ļ oti spē cī gi viļ ņ i. Ū dens bija 26-27 grā di.
Viesnī cas kontingents - 60% pensionā ru (vā cieš i, franč i, austrieš i, beļ ģ i, poļ i). Vakaros skan dzī vā mū zika.
Ē diens viesnī cā ir pielā gots eiropieš iem, tač u vajag izlasī t ē dienu nosaukumus. Ir pikanti ē dieni ar garš vielā m. Par visiem alkoholiskajiem dzē rieniem alus maksā.300-400 rū pijas (2-3 dolā ri). Bija vista un liellopa gaļ a. Maz salā tu. Augļ i (ananā si, banā ni, mandarī ni, papaijas, mango, lič i, arbū zi). Pusdienot devā mies uz restorā niem netā lu no viesnī cas. Pie izejas uz pludmali, pa kreisi no 200-300 metriem. Bija Sun Flowers (Saulespuķ e) un Sasha. Gan tur, gan tur tas ir normā li, bet Saš am tika dota priekš rocī ba. Pasū tī juma gaidī š ana, protams, bija no 30 minū tē m lī dz 1 stundai. Bet ē diens garš ī gs. Garda jū ras velš u zupa (800 rū pijas), garneles ar daž ā dā m mē rcē m 700-900 rū pijas par porciju. Zivis, kalmā ri, omā ri. Alus - 300 rū pijas. Rē ķ inā par apmaksu obligā ti tiks iekļ auta pakalpojuma maksa 10% apmē rā (tas ir valsts nodoklis).
Pludmalē iepazinā mies ar vietē jo Indiko postu, viņ š no lielā kā s daļ as laniķ u atš ķ iras ar savu lielo augumu. Visas ekskursijas pasū tī jā m no viņ a, ko nenož ē lojam ne mazums. Tā cena ir 2-3 reizes mazā ka nekā tū roperatoriem. Devā mies ekskursijā pa upi (10$ no cilvē ka 2.5 stundas). Devā mies uz Kandiju ($45. Tē jas plantā cija, tē jas fabrika, botā niskais dā rzs, uz visu dienu). Mē s devā mies uz Galles ostu.
Iepirkties uz pilsē tu devā mies ar tuk-tuk (vietē jais taksis). Vidē jā cena ir 200 rū pijas (turp un atpakaļ ). Š oferis jū s aizvedī s, kur vien prasī siet (augļ u, alkohola veikals, tē jas veikali utt. ). Jū s visur pavadī s.
Bijā m uz vietē jo tirgu (pirmdienā s). Interesanti ir tikai paskatī ties uz visu (kā viņ i pā rdod, kā viņ i tirgojas). Troksnis ir spē cī gs. Lanicieš i atš ķ iras no ē ģ iptieš iem, turkiem. Nav peļ ņ as slā pes, alkatī ba. Viņ i var jū s uzaicinā t ciemos. Mē s sasniedzam Š rilankas Neatkarī bas dienu. Visi alkohola veikali š ajā dienā ir slē gti, dzert nedrī kst. Palū dzā m vietē jam sameklē t mums alu. Viņ š mū s atrada (atveda ar tuk-tuk), pateicī bā iedeva naudu, nepaņ ē ma.
Pati valsts ir ļ oti gaiš a un skaista. Daudz zaļ umu. Tieš ā m eksotiski. Rezumē jot - pati viesnī ca nav slikta. Iespaidi, kas rodas š ajā valstī , aptver visas lidojumu grū tī bas, viesnī cas nepilnī bas.
Основной корпус отеля В ресторане Территория отеля Питьевой кокос, Можно самому сорвать Пальмовая белка возле нашего номера Варан Ресторанчик Отель со стороны океана
аватар ukko1
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Vē los pievienoties iepriekš ē jiem runā tā jiem, kuri pietiekami detalizē ti un pozitī vi aprakstī ja š o viesnī cu. Viss ir tā , un viss ir patieš ā m cienī gs. Bet es gribē tu sī kā k pakavē ties pie puiš iem no pludmales, kuri ir neatņ emama mū su atvaļ inā juma sastā vdaļ a. … Tomēr ▾ Vē los pievienoties iepriekš ē jiem runā tā jiem, kuri pietiekami detalizē ti un pozitī vi aprakstī ja š o viesnī cu. Viss ir tā , un viss ir patieš ā m cienī gs. Bet es gribē tu sī kā k pakavē ties pie puiš iem no pludmales, kuri ir neatņ emama mū su atvaļ inā juma sastā vdaļ a. Netā lu no viesnī cas, pludmalē , Big Indigo un Lucky pastā vī gi griež as. Diezgan adekvā ti puiš i, kuru pakalpojumus izmantoja lielā kā daļ a krievvalodī go tū ristu un visi bija apmierinā ti. Bet mē s, izlasī juš i pozitī vas atsauksmes par kā du Chari, devā mies viņ u meklē t. Tas vairs neatrodas mola zonā , kā bija rakstī ts iepriekš ē jā apskatā , bet gan viesnī cas kreisajā pusē , nedaudz tā lā k, jo restorā ni beidzas (nu, ja viņ š pats atnā k pie jums). No pirmā acu uzmetiena tas rada sava veida pienenes zē na iespaidu, kuram ļ aunie lielie onkuļ i neļ auj braukt uz "zivju" vietā m, bet š eit ir ļ oti slikti, ir ļ oti maz tū ristu, tā ir diezgan liela katastrofa. nu visam klā t vē l bija pievienots zinā ms dubļ ains stā sts (ar foto demonstrā ciju), par to, kā kā ds te atpū š oties kā ds filantrops un filantrops, akupunktū rists no Krievijas, uzaicinā ja viņ u pie sevis par saviem lī dzekļ iem un viņ š dzī voja pie viņ a trī s mē neš us un mā cī jā s akupunktū ru, (kas, kā izrā dī jā s, te nevienam nav vajadzī ga) utt. utt. tā pē c apž ē lojies un aizej kaut kur ar viņ u. Nu mē s devā mies viņ am lī dzi uz pilsē tu. Negribu teikt neko sliktu par veikaliem, uz kuriem viņ š mū s atveda: pieklā jī ga tē ja, labi suvenī ri, lieliska augļ u izvē le un kvalitā te. bet mani pā rsteidza kas cits: tuk-tuk ir paredzē ts š oferim un diviem pasaž ieriem, un te bija š oferis (viņ a brā lē ns? ) Un viņ š pats mums apsē dā s nez kā pē c treš ais. kā vē lā k sapratu, acī mredzot š is Č arijs nemaz nav tik vienkā rš s, kā gribā s likties, iespē jams, viņ š ir vienmē rī gs, kā kaut kā ds meklē , vilina un pā rdod tū ristiem savus ceļ ojumus. Vismaz NokiaLumia viedtā lruņ a klā tbū tne runā par viņ a, maigi izsakoties, apš aubā mu stā vokli, savukā rt visiem pā rē jiem ir tik seni ziepju trauki, kā dus te neglabā pat pensionā ri. un visdrī zā k pē c statusa viņ š jau, kā saka, tuk-tuk stū rē , bet tū ristu vajag uzvilkt uz ā ķ a, tā tad izrā dā s, ceturtais pasaž ieris. lai gan visi parasti ceļ o trijatā . nu š ī brauciena laikā vienojā mies doties uz Galles fortu, liels un garš brauciens ar apskates vietā m pa ceļ am, koraļ ļ iem, bruņ urupuč iem utt. utt. Un tas viss par diezgan pieklā jī gu summu, lai gan mums izdevā s nedaudz zaudē t. un viss bū tu labi, ja ceļ ojuma dienā viņ š mums nepateiktu, ka viņ am ir kaut kā da nepā rvarama vara, un viņ a vietā dotos viņ a nā kamais brā lē ns, kurš arī ļ oti labi zina krievu valodu. Nu ko darī t, ejam. š is brā lis zinā ja tieš i trī s vā rdus krievu valodā : sveiks, č au, kā iet. Attiecī gi brauciens, atkā rtoju par lielu naudu, tika sabojā ts. manuprā t, kā jau rakstī ju, š is č aris izbraucienos vilina tikai krievvalodī gos tū ristus, un pē c tam sū ta lī dzi jebkuru, lai tikai izņ emtu naudu.
tā pē c mans padoms jums nav meklē t labu no labā . pie viesnī cas ir puiš i, mē s visi, un tad pā ris reizes gā jā m ar viņ iem un viss bija skaidrs, pieklā jī gs un bez š ķ irš anā s.
Es š eit nevienu nereklamē ju un neatbalstu nevienu. Es vienkā rš i rakstu tā , kā tas bija. izvē le jebkurā gadī jumā ir jū su. un valsts ir brī niš ķ ī ga ar labiem, patī kamiem cilvē kiem. Ar prieku tur atgriezī š os vē lreiz. un es ceru, ka mans pā rskats kā dam noderē s.
аватар serbor1
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca laba, pa lielam nav par ko sū dzē ties. Personā ls, ē diens, teritorija, serviss, viss patika. Istabā odi ļ oti grauza, pat fumigators nepalī dzē ja, bet tas nav viesnī cas vaina. pa kreisi no viesnī cas kafejnī cā "Podsolnukh" ļ oti garš ī gi iesaku. … Tomēr ▾ Viesnī ca laba, pa lielam nav par ko sū dzē ties. Personā ls, ē diens, teritorija, serviss, viss patika. Istabā odi ļ oti grauza, pat fumigators nepalī dzē ja, bet tas nav viesnī cas vaina. pa kreisi no viesnī cas kafejnī cā "Podsolnukh" ļ oti garš ī gi iesaku. Tuvumā ir kafejnī ca "Sasha", arī normā li. Ja iet pa labi tad apmē ram 200 metru attā lumā ir lagū na, atdalī ta no okeā na pa rifu, kas aizkavē viļ ņ us. Dziļ ums tur apmē ram lā des Var peldē t, viesnī cas priekš ā viļ ņ i nopietni, peldē t nevar. Kas attiecas uz vietē jā m pludmales cī ņ ā m, puiš i kas piedā vā ekskursijas, tuk -tuk servisi u. t. t. , tieš i pie izejas no viesnī cas virzienā uz okeā nu nemitī gi vazā jas divmetrī gs Indigo un Dilans. Puiš i normā li, bet ja nav slinkums doties uz lagū nas pusi, uz krastmalas betona uzbē rums, pretī vecajai viesnī cai vai kaut kur tuvumā , Č ari pludmales puika berzē , nemaz nav sliktā ks par Indigo un Dilanu, prot krieviski, un cenas ir par kā rtu zemā kas. Sā kumā tusē jā mies ar Dilanu , bet tad mē s beidzot izlē mā m vai atpū sties ar Chari, un nezaudē ties. Rezumē jot, viesnī ca ir laba.
аватар Lost1974
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Sveiciens visiem, kas vē las tē rē t n-to naudas summu eksotiskā atvaļ inā jumā . Uzreiz brī dinu, ka mans pā rskats bū s godī gs un, iespē jams, pā rpildī ts ar epitetiem un salī dzinā jumiem. Mē ģ inā š u uzrakstī t detalizē tu apskatu par brī vdienā m Š rilankā , par paš u valsti, par tā s cilvē kiem, man zinā mā m viesnī cā m un galvenais – par atpū tas organizē š anu un problē mā m, kas mū su tū ristiem parasti ir ar mū su paš u tū roperatoriem. … Tomēr ▾ Sveiciens visiem, kas vē las tē rē t n-to naudas summu eksotiskā atvaļ inā jumā . Uzreiz brī dinu, ka mans pā rskats bū s godī gs un, iespē jams, pā rpildī ts ar epitetiem un salī dzinā jumiem. Mē ģ inā š u uzrakstī t detalizē tu apskatu par brī vdienā m Š rilankā , par paš u valsti, par tā s cilvē kiem, man zinā mā m viesnī cā m un galvenais – par atpū tas organizē š anu un problē mā m, kas mū su tū ristiem parasti ir ar mū su paš u tū roperatoriem. .
Atpū tā mies č etri, divas ģ imenes, no 2014. gada 1. lī dz 15. februā rim. Bē rni tika atstā ti pie vecmā miņ ā m un devā s, pareizā k sakot, lidoja.
Par tū risma operatoriem. Ekskursija tika veikta ar ceļ ojumu aģ entū ras starpniecī bu no tū risma operatora TPG - Travel Professional Group (Kijeva). Uzņ ē mē ja Lankā ir Exotic Global Holidais. Par š iem diviem tekstā zemā k bū s opuss.
Lidojums. Aviokompā nija AIR ARABIA. Izbraukš ana plkst. 23.00 1. februā rī no Borispiļ as. Airbus 320 lidmaš ī na.
Lidmaš ī nas jaunas, klā t ir krieviski runā još s personā ls, alkohols ir aizliegts lietot un nav ē dienkartē (jā patur prā tā , ka Š ā rdž as emirā tā , no kurienes š ī kompā nija ir stingrs sausais likums) . Bet mū sē jie lido sagatavoti un izdodas saasinā t uz klā ja. Ē diens lidmaš ī nā nav ī paš i daudzveidī gs, bet, ja jums nav sū dzī bu, jū s nepaliksit izsalkuš i. Liellopu gaļ as stroganovs ar kartupeļ u biezeni, vistas iesmi ar ceptiem kartupeļ iem, rī si ar vistu, arā bu pikanti aukstie gaļ as gabaliņ i, sviestmaizes ar sieru un desu dzē rieni. Pusdienas vienam cilvē kam ap 10 dolā riem, dzē rieni 1-3 dolā ri, pieņ em Emirā tu diramus, eiro, mā rciņ as, pa ceļ am no Lankas - pat Š rilankas rū pijas. Jū s varat ņ emt lī dzi ē dienu: kā vē laties. Lidojums ir vairā k nekā.4 stundas. Š ā rdž ā pā rsē š anā s ir aptuveni 2 stundas. Un vairā k nekā.4 stundas lī dz Lankai - grū ti lidot, it ī paš i naktī . Ieraš anā s 13.15 pē c Š rilankas laika (3.5 stundu starpī ba ar Kijevu).
Var lidot ar Fly Dubai (Boeing 737), bet lidojums ir pusdienlaikā , transfē rs uz Dubaiju aizņ em apmē ram 4-5 stundas, lai gaidī tu dē li uz Kolombo. Ieraš anā s no rī ta. Bet uz kuģ a ir nopē rkams alkohols - alus un biķ eri par ievē rojamā m cenā m. Un Š ā rdž ā un Dubaijā beznodokļ u rež ī ms ir jū su rī cī bā . Var paņ emt viskiju vai citus dzē rienus par labā m cenā m, lai nevelk no dzimtenes.
Mē s ielidojā m ...Galvā uzreiz sasita karstums un smacī ba (un vē l neesam izgā juš i no gaisa kondicionē tā s lidostas ē kas - lidojā m no Kijevas -15, lidojā m uz Korolombo + 35.50 grā du pē c Celsija kritums ir iespaidī gs ). Nopirkā m vī zas, izgā jā m kontroli (lojā li), ā tri saņ ē mā m bagā ž u un devā mies ā rā uz lidostas kopē jo zā li. Valū tas maiņ a nekavē joties Ceilonas Bankas zā lē par labā ko kursu. Paņ emiet č eku. Ja ir palikuš as rū pijas, izbraucot nomainiet pē c tā da paš a kursa. Kurss ir 1 dolā rs - 128 Š rilankas rū pijas (izrā dā s 1 grivna kaut kur ap 15 rū pijā m). Gatavojieties redzē t daudz daž ā du viena un tā paš a nominā la banknoš u.
Iepē rkoties, ja maksā dolā ros, labi pā rrē ķ ina (1 dolā rs - 130 rū pijas). Saņ emt SIM karti pie vietē jā operatora Dialogs tajā paš ā zā lē - saziņ a ar Dzimteni 50 centu minū tē , uz vietas - gandrī z bez maksas (maksā.1300 rū pijas, no kurā m 850 kontā , papildinā š ana jebkurā veikalā , kur ir Dialoga zī me).
Un tad sā kā s interesantā kais. Visi tika sagaidī ti ar zī mē m, iesē dinā ti autobusos un aizvesti uz viesnī cā m. Pie mums pienā ca tumš matains puisis un parā dī ja SMS ar manu uzvā rdu. Mē s sapratā m, ka tas ir priekš mums. Sagaidī jā m citu jauno pā ri un viņ š mū s veda uz autobusu. Lū dzu, ņ emiet vē rā , ka jū su bagā ž u var paņ emt vietē jais un vienkā rš i ievietot autobusā . Par to viņ š lū gs dzeramnaudu, izliekoties par muļ ķ i, nolaiž ot un turot rokā.1000 rū piju rē ķ inu, piemē ram, samaksu par viņ a "pakalpojumu" - š ķ irš anos ar tī ru ū deni - aizsū tiet š ā du č elu. Iekā pā m autobusā - seš i, ar konderu - vē si un izbraucā m. Mē s braucā m ap 1.
5 stundas, lai gan viņ iem vajadzē ja braukt kā das 4 stundas...Un tad sā ka zagt š aubas. Kā pē c mē s ejam uz ziemeļ iem, ja mū su viesnī ca Tne Ralms atrodas uz dienvidiem no Kolombo. Tač u bijā m ļ oti noguruš i un nepievē rsā m uzmanī bu galvenajiem punktiem. Izbraucā m cauri kaut kā diem graustiem, garā m narkomā niem (patiesī bā nogalinā ti - starp citu, daudzi š rilankieš i koš ļ ā kaut kā du lapu maisī jumu ar narkotisku iedarbī bu, ne reizi neizdevā s noskaidrot, kas tas ir, vietē jie tikai pasmaidī ja vai izvairī jā s atbildot). Vietē jā satiksme ir ļ oti specifiska. Visi dungo, nogriež viens otru, satiksme š ķ iet haotiska, bet, dī vainā kā rtā , avā riju nav, jo paā trinā ties nav iespē jams, un braucē ji mierī gi, “nervi kā tē rauda troses”. Atbraucā m un, ak š ausmas, braucam lī dz viesnī cai, garā m purvam ar atkritumu tvertni, pa zemes ceļ u, viesnī cas nosaukums ir Club Palm Bay...Esam tumš s - sekunde, tas nav mū su viesnī ca, š eit ir mū su kupons - The Palms hotel.
(Š eit es novirzos - mā cieties angļ u valodu - š rilankieš iem krievu valodu neprasa, mē s bijā m tie, kas atbraucā m pie viņ iem ciemos. Kad iereibis cilvē ks no Krievijas nomalē m ienā k brokastī s un stā sta smaidoš am š rilancietim, kurš viņ u sveicina angliski ka viņ š jā sagaida ar vā rdiem "Labrī t", nevis" Labrī t, kungs "ir, maigi izsakoties, nav pieklā jī gi, bet rupji sakot - nav jā bū t lopiņ am sveš ā zemē ar savu sava muita un muita). Melnais sā k kaut kur zvanī t, vest ilgas pā rrunas, un tad izrā dā s, ka The Palms hotelī nav nevienas brī vas istabas, un tā pē c mū s uz 2 dienā m atveda uz citu viesnī cu un š ajā viesnī cā piedā vā “Viss iekļ auts”. mū su "Brokastis - vakariņ as" mū sē jā . Mē s kļ uvā m nedaudz izplū duš i. Pretī gā kais visā notiekoš ajā ir tas, ka mū su un Š rilankas tū roperators mū s nebrī dinā ja, ka ir tā da problē ma, bet gan nostā dī ja priekš ā faktam, lai gan viņ i par 1000 procentiem apzinā jā s situā ciju.
Ieraugot odzi ap Club Palm Bay viesnī cu, nobruž ā tu ž ogu, vā rtus un netī ru ieeju viesnī cā , mē s kategoriski atteicā mies tajā apmesties un piespiedā m savu eskortu braukt atpakaļ uz The Palms. Un tad sā kā s sarunas pa telefonu. Viesnī cas gidi sā ka pie mums tuvoties un stā stī t, kas ir laba Club Palm Bay viesnī ca un kā das priekš rocī bas viņ i mums dod bezmaksas alus un viskija veidā , un ka mē s kļ ū dā mies utt. Mē s atteicā mies no š ā das "viesmī lī bas" un uzstā jā m uz transfē rs uz mū su viesnī cu, strī doties ar talona klā tbū tni The Palms un to, ka, ja atbraucam 9000 km no Dzimtenes, tad varam nopirkt alu sev. Dodamies atpakaļ , vē l 5h ceļ ojums, ierodamies Palmā (starp citu, š ī ir viesnī cu ķ ē de ar tiem paš iem ī paš niekiem, ž ē l, ka nedevā mies uz viņ iem, bū tu par ko runā t) . Tuvojamies reģ istratū rā , pases un taloni uz galda - no š odienas mums te jā dzī vo.
Meitene reģ istratū rā sā ka mū s meklē t sarakstos, tad sauca palī gus, sā ka meklē t brī vas istabas, sauca priekš niekus. Atnā ca kundze un smaidī gs puisis, viņ i atkal sā ka kā dam zvanī t. Sē ž am savā rī ti reģ istratū rā , gandrī z dienu negulē jā m, sievas bija puspanikā , pat ū deni nepiedā vā ja, pirka sev. Un tad mums pasaka, ka nav jā maksā un dariet ar savu tū roperatoru...Esam ā rā , un - lū k, ar mums sazinā s meitene - tikš anā s ballī tes pā rstā ve (mē s viņ u nekad neredzē jā m - tikai pa telefonu) . Un viņ š mums saka, ka Palmsā nav istabu un mums jā iekā rtojas Palmbejas klubā...ka tas notiek sezonā . Tas ir, viņ iem š ā da situā cija ir lietu kā rtī bā , un mums, piemē ram, nevajadzē tu diž oties. Un tas, ka mū s nebrī dinā ja, nav viņ as problē ma. Starp citu, mē s nekad neuzzinā jā m, kura problē ma tā bija - droš i vien mū su! ! ! Operatori vienkā rš i izstā jā s.
Viesnī cā stā sta, ka tā ir tū roperatoru problē ma, tū roperators vaino viesnī cas vadī bu – apburto loku, kurā situā cijas ķ ī lnieki ir tū risti. Mums ir mež onī ga histē rija, sievas raud, administratori...atklā ti smejas. Un tad beidzot sapratā m, ka mē s te neesam neviens, ceturtā s pasaules cilvē ki (pat ne treš ā s, jo pret viņ iem izturas labā k - par to vē lā k). Un pats ļ aunā kais ir tas, ka neko nevar izdarī t! ! ! Sē ž am reģ istratū rā , pasū tī jā m dzē rienus, bija jā fotografē , kā gaidā m reģ istrē š anos, guļ am uz soliņ iem, vai labā k uz grī das pie reģ istratū ras. Gaidā m autobusu, kas aizveda mū su tautieš us, kuri kopā ar mums brauca uz salas dienvidiem. Mē s sasodī ti gribam gulē t. Izsalcis. Viesnī cas vadī ba ir aizgā jusi pensijā . Patī kami, ka viesnī cā strā dā još ie puiš i pē c priekš nieku aizbraukš anas sā ka mums piedā vā t bezmaksas ū deni, sviestmaizes un pat atnesa pusi kū kas! ! !
Par š rilankieš iem atseviš ķ a saruna. Ļ oti smaidī gi, patī kami un atvē rti cilvē ki. Bet ne paš aizliedzī gs!
Lai gan viņ i neuzstā j uz padomiem. Un mē s viņ iem iedevā m 500 rū pijas un cigareš u paciņ u. Starp citu, cigaretes ir laba valū ta. Vietē jie maksā.500 rū pijas par iepakojumu, tomē r dā rgi. Esam nesmē ķ ē tā ji, bet paņ ē mā m lī dzi bloku un, kad pacienā jā m š rilankieš us, viņ i priecā jā s kā bē rni un teica, ka mū su cigaretes esot “garš ī gas”. Tač u biež i vien padomi neko neatrisina un absolū ti neietekmē uzkopš anas kvalitā ti telpā , veļ as nomaiņ u vai kā da Jū su lū guma izpildi. Š rilankieš i ir tieš i tā di - smaidī gi, lē ni un nedaudz lē ni - ņ emiet to kā ir. Kamē r gultas veļ a netika izmesta uz grī das, tā netika mainī ta, lai gan reģ istratū rā atstā ju pieprasī jumu par tā s nomaiņ u (neskaitot to, ka atstā ju veļ as maiņ as karti un dzeramnaudu uz gultas), es arī reģ istratū rā prasī ja gludekli uz 2 dienā m, tas bija, ka viņ i to neatnesa, un reģ istratū ras vadī tā js pat jokoja, ka ir modē staigā t piparmē trā . Tas ir, mutiski pieprasī jumi ne vienmē r sasniedza adresā tu.
Kad palikā m reģ istratū rā , pavē rā s š ā ds attē ls: mē s diemž ē l nokļ uvā m viesnī cā uz Ķ ī nieš u Jauno gadu! ! ! ! Un mū su istabas tika stulbi pā rdotas ķ ī nieš iem (runā jot par ceturto pasauli! ) Vispā r mums nekas cits neatlika kā atgriezties bē dī gi slavenajā Palmbejas klubā . Es gribē ju slikti gulē t un ieiet duš ā . Vē l 4 stundas ceļ ojuma.
Par ķ ī nieš iem arī atseviš ķ i. Š is ir sisenis. Par mū sē jo nav rakstī ta patiesī ba. Vienkā rš i Lankā mū su atpū ta ir mazā ka nekā ā rzemniekiem. Ī paš i Palms. Mē s tur bijā m 20 procenti, ne vairā k. Lielā kā daļ a - tē jas, bija briti, vā cieš i, franč i, č ehi.
Ķ ī na - tā di bouri un rednecks un tā dā skaitā mē s vē l neesam redzē juš i, atpū š oties citā s valstī s (bijā m Turcijā , Ē ģ iptē , Apvienotajos Arā bu Emirā tos, Izraē lā , Taizemē , Jordā nijā... ) Viņ i var spļ aut uz grī das, berzē t uz spoguļ attē lu, iemet izsmē ķ i un samī di to tajā paš ā stā vā , ieliec kā jas kurpē s uz galda pie reģ istratū ras, troksnis no tiem nav iedomā jams, nevar ieiet restorā nā , kamē r tē jnī ca ē d. Atpū tuš os gandrī z ar elkoņ iem grū st, skrien un kliedz, un ja vē l kā du alus pudeli izdzer...Par pū ķ iem ne vā rda...Un apkalpo mū sē jos pē c atlikuma principa, kamē r pats izrā di iniciatī vu , tu nedzersi tē ju.
Mē s ieradā mies Club Palm Bay viesnī cā.4 no rī ta, menedž eris gulē ja. Vē l 20 minū tes meklē jā m un 20 minū tes mē ģ inā jā m pamodinā t, jo viņ š mū s neatrada iekā rtoš anā s sarakstos! ! ! Vispā r viņ i iekā rtojā s un aizmiga. Pē cpusdienā pamodā mies un sā kā m skatī ties apkā rt. Teritorija liela, kopta, lai gan daudz nokaltuš as zā les. Dī ķ u teritorijā ar zivī m.
Burunduki un ķ irzakas skrien. Istabas bija gandrī z jaunas (bungalo), ū dens pa puslitru uz cilvē ku istabā . Tē jas kafija. Jū s varat dzī vot. Mū su bungalo atradā s tā lu no reģ istratū ras, bet klusā vietā . Tuvā k reģ istratū rai telpas ir sliktā kas, ar vecā m mē belē m un nobruž ā tā m sienā m. Ejam pusdienā s. Ē diens labs, daudzveidī gs un garš ī gs, plus bezmaksas alkoholiskie dzē rieni - kā solī ts! ! ! Paldies! ! ! Bet atpū tas diena jau ir zaudē ta. Baseins ir pā rā k mazs, un tajā dzeļ ! Zē ns ar katapultu staigā pa baseinu un dzenā vā rnas. Bija bezmaksas sauļ oš anā s krē sli, tika doti dvieļ i, puika nē sā ja dzē rienus (pē c 200 rū piju dzeramnaudas). Devā mies paskatī ties uz okeā nu - caur nobruž ā tu recepciju ar tā diem paš iem krē sliem un galdiem un bez ventilā cijas. Piekļ uve okeā nam caur apsargā tiem vā rtiem un pa zemes ceļ u! ! ! Pludmalē ir briesmī gas lietas: atkritumi, izsmē ķ i, beigtas vā rnas un 20 sauļ oš anā s krē sli visai viesnī cai zem palmu nojumē m.
Ieeja okeā nā ir stā va, uzreiz dziļ a - mē s pat nesaņ ē mā m kā jas. Peldē jā s 2 cilvē ki. Viļ ņ i un netī rs ū dens ar brū nā m putā m iespaidoja! ! ! Un arī atkritumu izgā ztuve ar purvu un apkā rtē jiem graustiem. Sapratā m, ka š ajā viesnī cā tā s teritoriju labā k nepamest un sā kā m gaidī t nā kamo transfē ru – bet jau uz savā m palmā m. Sazinoties ar atpū tniekiem Club Palm Bay, izrā dī jā s, ka neesam vienī gie, un cilvē ki gaida transfē rus uz savā m viesnī cā m uz 2-4 dienā m! ! ! Respektī vi, viesnī ca ir tranzī ta un š ā da norē ķ inā š anā s prakse ir normā la parā dī ba mū su un vietē jiem tū roperatoriem! ! ! Kā kompensā ciju piedā vā "viss iekļ auts" un mū su tū risti piekrī t, un daž iem pat ļ oti patī k - sē dē t viesnī cā iedzert bezmaksas alu vai ko stiprā ku, neko citu neredzot. Bet mē s devā mies uz Lanku no aiz okeā na un pē c jaunas pieredzes. Tā pē c tā di svē tki nav priekš mums.
Starp citu, tie puiš i, kas brauca ar mums, arī palika bez istabiņ as, un arī viņ i tika iekā rtoti citā viesnī cā , un tur arī bija skandā ls, un arī neviens nevienu nebrī dinā ja. Š eit mē s sapratā m, kā pē c viņ i veica individuā lu pā rskaitī jumu mums visiem. Un tā lā k. Viesnī cas gids Igors neko neatrisina, gandrī z nerunā angliski, nav jē gas viņ am izvirzī t pretenzijas. Viņ š vienkā rš i vē las pā rdot ekskursijas.
Nu beidzot, pazaudē juš i 2 dienas atpū tu un nervu kū li, nonā cā m The Palms. Un viņ i pat apmetā s! ! ! 2 stundas pē c ieraš anā s, jo telpas netika iztī rī tas! Visi smaida, atnesa dzē rienus, tikai "pagaidi vē l". Bet mē s vairs neesam pieraduš i, gaidī jā m divas dienas, 2 stundas vairs neskaitā s. Sazinā jā mies š ajā laikā ar saimnieka pā rstā vi - mums no meistara pleca solī ja bezmaksas ekskursiju uz Kandi kompensā cijas veidā . Ar to atvainoš anā s beidzas. Ierodoties mā jā s, centī simies saņ emt kompensā ciju par 2 zaudē tajā m atpū tas dienā m.
Par viesnī cu.
Viesnī cas reģ istratū rā ir ē rti krē sli un ventilatori, viesnī ca kopumā rada patī kamu iespaidu - daudz zaļ umu, sakopta un tī ra teritorija, zivis, bruņ urupuč i, gandrī z pieradinā ti burunduki (ņ em lī dzi sē klas), ķ irzakas, lotosi dī ķ ī , vā rnas daudz nesasniedz, kā Club Palm Bay. Viesnī ca atrodas labā vietā - prom no š osejas un dzelzceļ a, iekš ā kā dž ungļ os. Sauļ oš anā s krē sli zem kokosriekstiem, pietiekami daudz ē nas. Pludmale ir atdalī ta no viesnī cas ar tī klu. Pie vā rtiem ir sargs. Pludmale ir tī ra, ir volejbola laukums (vietē jie labi spē lē ). Ieieš ana okeā nā ir maiga un vienmē rī ga, lī dz 70 metru dziļ umam. Dibens tī rs, smilš ains. Viļ ņ i un sē rfoš anas spē ks ir iespaidī gi. Peldē t neiesaku, stihija nedaudz rada atkarī bu, pietiek pa viļ ņ iem braukt. 100 metrus pa labi - lagū na ar mierī gu ū deni, ko no okeā na atdala rifs. Ū dens dzidrs, putu nebija. Acī mredzot tas parā dā s pē c lietavā m, jo ​ ​ kilometru pa kreisi ietek Bentotas upē , nesot atkritumus.
Skats no istabā m ļ oti skaists, skaistas bildes rī tausmā un pie okeā na saulrietā . Istabas pirmajā stā vā neiesakā m, tā s ir mitras un vairā k noplukuš as nekā stā vos, turklā t ielī st dzī vas radī bas - gekoni. Lai arī eksotiski. Telpā s bija fumigatori, nebija odu. Uz ielas reizē m sakosts, bet ne kritisks.
Vietē jais. Gidi attur sazinā ties ar pludmales puiš iem, kuri pludmalē berzē pa kreisi no vā rtiem, it kā viņ i bū tu negodī gi. Nav taisnī ba. Gidiem jā pā rdod ekskursijas. Pludmales zē niem ir daudz lē tā k - konkurence! ! ! Par tā dā m paš ā m ekskursijā m jū s varat viegli vienoties ar puiš iem pludmalē . Parunā jā m ar Martinu - š ī ir vecā kā š rilankietis pludmalē , maza auguma un ar labu krievu valodu. Viņ š tur visu kontrolē : viņ š var organizē t jebkuras ekskursijas un iepirkš anos. Par cenu jā runā nekavē joties.
Viņ am ir jaunā kais tuk-tuk un par 100 rū pijā m turp un atpakaļ aizvedī s uz tuvā ko apdzī voto vietu, lai papildinā tu kontu, iegā dā tos augļ us, suvenī rus vai alkoholu par normā lā m cenā m. Var vest uz veikalu pē c akmeņ iem. Protams, viņ š saņ em savu atsitienu, tač u viņ š nekļ ū st nekaunī gs un neuzspiež savus veikalus. Jū s izvē laties, kur doties. Gā jā m viņ am lī dzi pē c alkohola, pirkā m suvenī rus, augļ us, mainī jā m naudu par labu likmi - viss ir lojā li. Vietē jais rums Calypso - 1450 rū pijas, alus - 150 rū pijas. Labas kvalitā tes T-krekli - 5-15 dolā ri. Tē ja katrai cenai un gaumei. Augļ i - ananā si 100 rū pijas. gabals, mango - 400 rū pijas. kg, rambutā ns - 700 rū pijas. kg, papaija - 300 rū pijas. PCS. Suvenī ri un lietas pie viesnī cas ir dā rgā kas un sliktā k tirgojas, bet visur vajag kaulē ties. Cenas mū sē jiem uzreiz uzpū stas 2-5 reizes! Pie ieejas viesnī cā ir arī tuk-tukeri, tie tieš ā m ir blē ž i. Tur ir viens resns vī rietis - viņ u sauc Jagat de Silva vai vienkā rš i Silva. Mē s tikko ievā cā mies, un mums bija jā papildina savs konts.
Jū s nevarat fotografē t ar muguru pret Budu! Pē c tempļ a devā mies cauri ciemiem lī dz ū denskritumam. Viņ š apstā jā s interesantā s vietā s, runā ja par augiem, par dzī vniekiem. Mē s redzē jā m milzī gu monitoru ķ irzaku, melnus pē rtiķ us. Izmē ģ inā jā m kokosriekstus. Atnesu uz moš eju pie zivju tirgus un ostas. Pē c tam devā mies iepirkties: akmeņ us, alkoholu, tē ju, suvenī rus, drē bes, apavus. Kopumā viņ š bija ar mums no pulksten 10 lī dz 17, par ko viņ š paņ ē ma 25 USD par pā ri. Izbraucā m no gida uz Yala rezervā tu ar dž ipu safari (pa kreisi 7-30, ieradā s 23-30). Brauciet uz salas dienvidaustrumiem 6 stundas! Ceļ š nogalina safari pieredzi. Vajadzē ja ņ emt š o tū ri no Martina - tas bū tu ā trā k (individuā lā tū re) un lē tā k (90 USD no gida un kaut kur ap 70 no Martin). Un mē s braucā m gar krastu un savā cā m grupu no viesnī cā m, un netā lu no The Palms ir izeja uz š oseju, kas savieno Kolombo ar valsts dienvidiem. Brauciena cena ir 300 rū pijas, bet tas ir 3 reizes ā trā k! Un aizbraukt uz Kolombo ir nevis 3-4 stundas, bet 1 stunda!
Un mē s bijā m velmē ti pē c ieraš anā s visu dienu! Rezervā tā viņ i pā rsē dā s no autobusa uz dž ipu. Apmē ram 3.5 stundas braukā jā m pa savannu. Redzē jā m un bildē jā m ziloņ us, bifeļ us, krokodilus, pā vus, pē rtiķ us, mež acū kas, briež us. Leopardi netika pieķ erti. Un tad 5 stundu brauciens atpakaļ . Viņ i atteicā s no ekskursijas uz Galli, jo brauca tai cauri pa ceļ am uz Jalu un apstā jā s fortā . Ekskursiju uz Kandiju personalizē ja un prezentē ja tikš anā s puse. Viņ ai ļ oti patika, jo tur bija personī gais krievvalodī gais gids un maza pē rlī te ar konderu. Mē s devā mies, kur gribē jā m. Mē s negā jā m uz ziloņ u audzē tavu, bet privā tie tirgotā ji jā ja pa ziloņ iem ar vannoš anos! Pā rsteidza! Mē s devā mies uz garš vielu dā rzu un nopirkā m sandalkoka eļ ļ u. Mē s nedevā mies uz tē jas fabriku. Pa kalnu serpentī nu (pietura pa ceļ am uz skatu laukumu, lai nofotografē tos) uzkā pā m lī dz Kandi. Karaliskais botā niskais dā rzs ir skaists. Padoms - ī rē t elektromobili (1000 rū pijas par maš ī nu).
Un jū s redzē siet dā rzu, un jū s nemokī siet, ejot karstumā . Eksotiski koki, pē rtiķ i, lidojoš ie suņ i, piekares tilts - labas bildes. Nu, Zobu relikvijas templis. Interesanti, eksotiski un skaisti. Atceļ ā nopirkā m augļ us, lē tā k nekā piekrastē . Un pulksten 19 mē s jau bijā m viesnī cā . Daļ u no ceļ a braucā m pa š oseju. No š ī s ekskursijas gidiem viņ i atgriež as pulksten 11-12 naktī . Izbraukš ana pulksten 5 no rī ta. Bija makš ķ erē š anas braucienā . Arī caur Mā rtiņ u. Prasī tā cena ir 120 USD par diviem. 6.00 izbraukš ana uz jū ru. Tieš i no pludmales netā lu no viesnī cas. Programmā laiva ar piederumiem, skaisti skati, neliela š ū poš anā s, peldē š ana uz salas, kur visdzidrā kajā ū denī ir bā ka, interesants vietē jo iedzī votā ju makš ķ erē š anas veids, kā arī mums zinā mi spiningi un noķ erto zivju gatavoš ana restorā nā plkst. pludmale. Es arī noķ ē ru zivi. Skaisti un garš ī gi. Lī dzī gs mū su bullim, bet 10 reizes lielā ks un leoparda krā sā . Kopumā zivs noķ ē ra ķ ī li 5. Atgriezā mies lī dz 11:00.
Uzturs. Es rakstī ju par restorā nu. Mums bija brokastis un vakariņ as.
Daudz pikantu ē dienu - tas ir amatieris. Ē diens kopumā labs. Laba vista un jū ras veltes. Viņ i neprot pagatavot gaļ u! Jo viņ i neē d...Saldumus un desertus – gatavojieties kļ ū t labā kiem! Augļ i sortimentā : ananā si (brī niš ķ ī gi), papaija, pasifloras augļ i, superbanā ni, agave, arbū zs; mandarī ns un mangostā ns sī rupā . Bā rs pie reģ istratū ras: dzē rieni - alus glā ze 0.3 200 rū pijas. Pudele alus 0.625 330 rū pijas, alkoholiskie kokteiļ i 600-700 rū pijas, alkohols no 300 rū pijā m 50g, svaigas sulas 400 rū pijas. Padoms – ņ emiet lī dzi vai iegā dā jieties vietē jā alkoholisko dzē rienu veikalā . Tikko pē c 18-00 noriet saule (tropi) un nav ko darī t. Paņ em kā rtis, domino u. c. , krustvā rdu mī klas, pats paspē ju pludmalē izlasī t 2 grā matas. Vakaros č ū sku pieradinā tā js un vietē jie paš darbī bas kolektī vi. Tas viss ir jautri. Reiz pludmalē bija diskotē ka - vairā k vai mazā k forš i. Mē s pusdienojā m kafejnī cā s pludmalē , kas atrodas pa kreisi no izejas. Ir 4 no tiem pē c kā rtas. 1. Saules zieds.
Garš ī ga, daudzveidī ga, krieviska ē dienkarte un krieviski runā još s viesmī lis ar sprogainiem matiem. Pakalpojums ir lē ns. Nav ļ oti tī rs. Jū ras veltes sortimentā . Cenas katrai gaumei. Jū s varat pusdienot par 2-5 tū kstoš iem rū piju diviem. Es iesaku jū ras velš u plati. 2. Š aš a. Garš ī gi. Man tas patika visvairā k. Tī ri, jauki cilvē ki, ē dienkarte gandrī z krievu valodā . Nesen atvē rts un cī nā s par katru klientu. Lē tā k nekā jebkur. Ē dienkarte ir daudzveidī ga. Pudele alus 200 rū pijas. Rums uz krā na. Puika Š aš a mazliet runā krieviski. Apkalpoš ana ā trā k. Es iesaku garneles mī klā un jū ras velš u zupā ! ! ! Izmē ģ iniet ingvera limonā di. Labā kā kafejnī ca pludmalē ! ! ! 3. Sasika. Krieviski nerunā , ē dienkarte ir klā t. Tī ras, ne lē tas, iesaku pikantā s garneles mē rcē ar dā rzeņ iem. 4. Svaigi. Tā lā kais. Ē dienkarte ir slikta. Apskatī jā mies un aizgā jā m. Tā lā k gar pludmali, 400 metru attā lumā , ir vē l 2 kafejnī cas, bet mē s tur nedevā mies.
No jū ras veltē m katrai gaumei: milzī gas garneles, omā ri (lielā s upes garneles), omā ri (izvē lnē viņ i raksta omā ru, bet š is ir omā rs), sē pijas, kalmā ri, haizivs, koraļ ļ u zivis. Izmē ģ iniet š o pā rpilnī bu - tas ir ļ oti garš ī gs, un mums tas ir daudz dā rgā ks.
Vispā rī gi padomi. Noteikti visur ņ emiet lī dzi ū deni. Ļ oti karsts un smacī gs. Obligā ti krē mi ā dai, lai neapdegtu, 50 vismaz, uzmanies no saules. Vē lams rokas apstrā dā t ar antiseptiķ iem vai vismaz uzklā t mitrā s salvetes – š rilankieš i nav ī paš i tī ri. Papildus suvenī riem un tē jai mā jā s var ienest: Calypso rumu, augļ us, vietē jā s drē bes. Beznodokļ u Colombo, lē ts un labs reklā mas viskijs $ 4.3 litri (Famous Grouse). Cigaretes ir dā rgas, ja pī pē , ņ em lī dzi savu. Un padomā jiet, vai ir vē rts sazinā ties ar tū risma operatoriem TPG - Travel Professional Group (Kijeva) un saimnieku Lankā - Exotic Global Holidais. Ja jums ir kā di jautā jumi, gatavi atbildē t
аватар O.V.L.
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī cā ieradā mies 1.02 11.00, reģ istrē š anā s nenotika, jo visticamā k mū su numuriņ š tika pā rpā rdots tū ristiem no Ķ ī nas, kuriem februā ra sā kumā ir "Jaungada brī vdienas". Sazvanī juš i viņ u operatoru Kijevā , viņ i tika nosū tī ti uz 4 dienā m uz Tangerine Hotel. … Tomēr ▾ Viesnī cā ieradā mies 1.02 11.00, reģ istrē š anā s nenotika, jo visticamā k mū su numuriņ š tika pā rpā rdots tū ristiem no Ķ ī nas, kuriem februā ra sā kumā ir "Jaungada brī vdienas". Sazvanī juš i viņ u operatoru Kijevā , viņ i tika nosū tī ti uz 4 dienā m uz Tangerine Hotel. Kad tū ristu pieplū dums no Vidē jā s Karalistes rimā s, mū s atgrieza Palmsā un apmetā mies pirmajā stā vā istabā ar skatu uz zā lienu un Lakadivu jū ru. Man patika, ka varē ja iziet no istabas caur terasi uz zā lienu un tad uz pludmali, apejot reģ istratū ru. Wifi viesnī cā bija bezmaksas un diezgan labs. No ē diena paņ ē mā m tikai brokastis un pietika gandrī z lī dz vakariņ ā m)))) Pludmale ir tī ra un to periodiski aizvā ca ar traktoru. Jū ra ir diezgan sekla un salī dzinoš i "mierī ga", salī dzinot ar mandarī nu. Izplū des praktiski nav. Pa labi no viesnī cas atrodas miris rifs ar lagū nu, kur var peldē t ar diezgan spē cī gu vilni jū rā . Snorkelē tā ji var paņ emt maskas un tū biņ as, viņ i redzē ja stintes, murē nas un citas zivis. Tī rī š ana notika katru dienu un "dzeramnaudas" atstā š ana neietekmē ja kvalitā ti. Baseins ir vienkā rš i karsts, bet viņ i to hlorē ja no spaiņ a, ieberot pulveri tieš i baseina ū denī , pē c kā to piepildī ja ar ķ ī nieš u tū ristiem. (iespē jams, kaut kā da tradī cija))) Kopumā viesnī ca man patika, bet, ja jū su ceļ ojuma uz Palmsu datumi sakrī t ar nedē ļ as nogali Ķ ī nā , 100 reizes padomā jiet, izvē loties š o viesnī cu.
аватар goldin
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kopumā jums ir nepiecieš ams ceļ ot pa Ceilonas salu, nevis sē dē t vienā viesnī cā ) Mē s bijā m daž ā dā s vietā s un pē dē jā s 3 dienas pavadī jā m Beruvelā š ajā viesnī cā . tur ir mierī gi un klusi, okeā nā ir lieli viļ ņ i, bet ir skaists liels baseins un visur skraida aizkustinoš i burunduki)) personā ls ir ļ oti pieklā jī gs un uzmanī gs, skaistas telpas, gaisa kondicionieris, ventilators - katrai gaumei)) Ē diens noteikti nav ļ oti parasts - bet to ir daudz - ir no kā izvē lē ties! ! bet vispā r ir garlaicī gi sē dē t viesnī cā , tā pē c makš ķ erē jā m okeā nā )) braucā m pa Bentotas upi ar laivā m - apbrī nojā m krokodilus, monitoru ķ irzakas un mangroves ! ! ! Visas ekskursijas tika ņ emtas no privā tpersonā m - ļ oti lē ti! Viesnī cu paņ ē mā m tikai ar brokastī m, vakariņ ot devā mies uz kafejnī cu Sunflower - blakus viesnī cai - viņ i noķ ers zivis vai garneles par zemu cenu un pagatavos ī paš i jums, ierodoties ! ! Ļ oti uzmanī gi un vienkā rš i cilvē ki ir š rilankieš i! ! nevar salī dzinā t ar turkiem ! ! ! tā pē c griezies pie Sutijas pludmales puiš a - viņ š par graš iem noorganizē s tavu atvaļ inā jumu Beruvalā! ! ! Paldies Š rilankai par neaizmirstamajā m brī vdienā m un pā rsteidzoš o pieredzi! ! Noteikti braukš u tur vē l! ! Skaties manus iespaidus manā profilā - foto un video par Š rilanku. … Tomēr ▾ Kopumā jums ir nepiecieš ams ceļ ot pa Ceilonas salu, nevis sē dē t vienā viesnī cā ) Mē s bijā m daž ā dā s vietā s un pē dē jā s 3 dienas pavadī jā m Beruvelā š ajā viesnī cā . tur ir mierī gi un klusi, okeā nā ir lieli viļ ņ i, bet ir skaists liels baseins un visur skraida aizkustinoš i burunduki)) personā ls ir ļ oti pieklā jī gs un uzmanī gs, skaistas telpas, gaisa kondicionieris, ventilators - katrai gaumei)) Ē diens noteikti nav ļ oti parasts - bet to ir daudz - ir no kā izvē lē ties! ! bet vispā r ir garlaicī gi sē dē t viesnī cā , tā pē c makš ķ erē jā m okeā nā )) braucā m pa Bentotas upi ar laivā m - apbrī nojā m krokodilus, monitoru ķ irzakas un mangroves ! ! ! Visas ekskursijas tika ņ emtas no privā tpersonā m - ļ oti lē ti! Viesnī cu paņ ē mā m tikai ar brokastī m, vakariņ ot devā mies uz kafejnī cu Sunflower - blakus viesnī cai - viņ i noķ ers zivis vai garneles par zemu cenu un pagatavos ī paš i jums, ierodoties ! ! Ļ oti uzmanī gi un vienkā rš i cilvē ki ir š rilankieš i! ! nevar salī dzinā t ar turkiem ! ! ! tā pē c griezies pie Sutijas pludmales puiš a - viņ š par graš iem noorganizē s tavu atvaļ inā jumu Beruvalā! ! ! Paldies Š rilankai par neaizmirstamajā m brī vdienā m un pā rsteidzoš o pieredzi! ! Noteikti braukš u tur vē l! ! Skaties manus iespaidus manā profilā - foto un video par Š rilanku.
стандартный номер отеля The Palms отель изнутри ресторан, приятно позавтракать на террасе) вид из окна стандартного номера территория и бассейн вид с балкона территория отеля The Palms бурундуки шныряют по территории отеля ))
аватар poprobyu
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Sveiki. Nolē mā m papildinā t cū ciņ u banku ar atsauksmē m par viesnī cu. Izvē loties apmeš anā s vietu, š ī viesnī ca bija otrajā vietā . Jo pirmajā apstiprinā jumā negaidī ja nolē ma doties uz The palmā m. … Tomēr ▾ Sveiki. Nolē mā m papildinā t cū ciņ u banku ar atsauksmē m par viesnī cu.
Izvē loties apmeš anā s vietu, š ī viesnī ca bija otrajā vietā . Jo pirmajā apstiprinā jumā negaidī ja nolē ma doties uz The palmā m. Reģ istrē š anā s noritē ja labi – izsniedza istabiņ u atslē gas, pacienā ja ar augļ u kokteili, nesa koferus uz istabā m. Mū s novietoja pirmajā stā vā ar skatu uz baseinu.
Viesnī ca atrodas pie okeā na, to ieskauj sieta ž ogs, kura galvenais mē rķ is ir nepieļ aut pludmales puiš u iekļ ū š anu viesnī cā . Ir droš ī ba. Ir baseini ar zivī m un bruņ urupuč iem, kursē burunduki, no kuriem sieva bija sajū smā . Teritorija liela, zaļ a un sakopta.
Istaba ir laba, ir kondicionieris, ventilators, TV. Vannas istabā ir fē ns, duš a, vannas piederumi. Mē beles ir masī vas, koka, bet gulta nez kā pē c ir uz ritenī š iem un nemitī gi tiecas prom. Apsveriet skaitļ u ligzdā s G tipa ligzdu, angļ u (britu) ligzdu. Jums ir nepiecieš ams vai nu adapteris, vai zī mulis))) Ar zī muli augš ē jā savienotā jā nospiediet uz bloķ ē tā ja un pē c tam varat ieslē gt mū su kontaktdakš as bez adaptera.
Kas man nepatika, bija nespē ja pielikt mazā ku jaudu gaisa kondicionē tā jam, lai tas darbotos naktī (joprojā m ir karsts), un, tā kā tas darbojā s tikai ar maksimā lo ā trumu, nā cā s to izslē gt stipra trokš ņ a dē ļ . Lielā mitruma dē ļ uz griestiem ir redzami tumš i pelē juma plankumi, tač u tā das ir klimata izmaksas un neko daudz nevar darī t, kā vien katru mē nesi veikt kosmē tiku telpā s. Pā ris reizes ieskrē ja lielas bugs, tač u darbinieki nemitī gi cenš as ar tā m cī nī ties. Biju pā rsteigts, ka krā na ū dens bija iesā ļ š .
Apkalpoš ana ir laba, nav uzmā cī ga. Ē dieni ir vidē ji. Paē dā m brokastis un vakariņ as, izsalkuš i nebijā m. Tē ju, kafiju, ū deni viņ i ielej paš i. Pā ris reizes pirmajā s dienā s gaidī ja 15 minū tes, tad kļ uva normā li. Puse ē diena pikanta, puse normā la, ir augļ i un deserti. No augļ iem arbū zi un melones ir vietē jie un nav garš ī gi - lielā mitruma daudzuma dē ļ tie nevar iegū t saldumu.
Tas, kas man nepatika viesnī cā , ir vakara koncerti, kas var turpinā ties pē c pusnakts. Tas notika divas reizes, bet ne pā rā k patī kami.
Izrakstoties agrā s izbraukš anas dē ļ , mums iedeva brokastis - 0.5l ū dens, sula, apelsī ns, banā ns un sviestmaize.
Kopumā ar pā rē jo esam apmierinā ti. Iekļ uvā m starpsezonā - pa dienu varē ja lī t lietus, kas ilga 10-15 minū tes, bet ar to pietika, lai mazinā tu sveloš ā s saules ietekmi.
Par pludmales cī ņ ā m. Saskaņ ā ar atsauksmē m viņ i meklē ja Indicu, 2 metrus garu puisi. Viņ š tieš ā m izrā dī jā s ļ oti labs cilvē ks. Pirmajā tikš anā s reizē teicā m, ka vē l negribam ekskursijas, viņ š nesā ka stā stī t, kā ar viņ u viss ir super, bet vienkā rš i iedeva vizī tkarti un atvadī jā mies. Atš ķ irī bā no citiem, kas sekoja un kaut ko stā stī ja. Jau no vizī tkartes uzzinā jā m, ka tas ir Indica, un tad tikai ar viņ u sazinā jā mies. Ļ oti palī dzē ja iepirkties. Kā pats saka, labas atsauksmes par viņ u viņ am ir ļ oti svarī gas, tā pē c viņ š neloka cenas kā citi. Aizbraucot viņ š nā ca atvadī ties, un sieva aizturē ja asaras – viņ š kļ uva par mū su draugu.
Novē lam jums visiem jaukus svē tkus. Ja meklē nepilnī bas, tad tā s var atrast ideā lā !
аватар aniskof
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Man patika viesnī ca! Izvē lē jā mies viesnī cu ar skaistu rajonu un interesantu arhitektū ru. Tā pē c izvē le krita uz š o viesnī cu. No daudziem numuriem paveras "skats uz jū ru", kas ir labas ziņ as. Istabu stā voklis ir dzī vojamais))) Nekas salauzts netika manī ts, vienī gais, ka luksusa numuriņ os ir cita vannas istaba, mums tā bija pē c remonta, un puiš i, kurus mē s pazī stam iepriekš . … Tomēr ▾ Man patika viesnī ca! Izvē lē jā mies viesnī cu ar skaistu rajonu un interesantu arhitektū ru. Tā pē c izvē le krita uz š o viesnī cu. No daudziem numuriem paveras "skats uz jū ru", kas ir labas ziņ as.
Istabu stā voklis ir dzī vojamais))) Nekas salauzts netika manī ts, vienī gais, ka luksusa numuriņ os ir cita vannas istaba, mums tā bija pē c remonta, un puiš i, kurus mē s pazī stam iepriekš . Tas izpaudā s vizuā li uzlabotā izlietnē un pā rveidotā duš as kabī nē (kabī ne nā k bez paletes, "trapik") Bet kas man attiecas uz pā rē jo, tas neaizē no. Iesaku ieņ emt otro vai treš o stā vu. No turienes skats ir labā ks, un ir mazā ka iespē ja, ka kā ds uzkā ps jū su istabā . Un jū su istabā var uzkā pt daž ā du viesu bars))) Pirmais ir burunduki vai palmu vā veres, kā viņ i tos sauc. Visā salā ir tikai tumsa. Tā pē c bez problē mā m š ī s pū kainā s bumbiņ as, pā rvietojoties gar sienā m, nokļ ū st tavā istabā ))) Mē s nopirkā m mā jā s lielu paku Indijas riekstu un lazdu riekstu, lī dz svē tku beigā m mums jau bija sava burunduku armija, ar kuru mē s varē tu paverdzinā t Lanku! ! ! ; )
Gar sienā m skraida arī daudz nekaitī gu hikonu, un reiz monitora ķ irzaka uzkā pa pa tī ro sienu uz mū su balkona, viņ š paslē pā s starp jumtu un balkona sā nu sienu, nokarinot asti tieš i tajā brī dī , kad bijā m. dzeram viskiju uz balkona O_O Toreiz mē s atjē dzā mies . Sapulcinot padomi: viesnī cas administrators, apsardzes vadī tā js, š efpavā rs, viesmī lis (viņ š runā ja krieviski un uzskatī ja par savu pienā kumu š eit atrasties), saimniece un vē l trī s strā dnieki, kas atnesa kā pnē m mopu un dihlofosu) )) Nu viņ i visi kopā noskaidroja, kam tas izkā ris asti, noskaidroja, ka monitoru ķ irzaka. Tad mē s viņ u redzē jā m, kad viņ š dzē ra no baseina. ; )
Baseins ir mazs, bet ar to pietiek, lai atveldzē tos un uzspē lē tu bumbu.
Vestibilā ir bezmaksas wifi. Kopumā š ī ir galvenā izklaide))) Vakarā viņ i uzaicina vai nu mū ziķ us, vai č ū sku burvē ju, tas viss izskatā s pē c amatieru priekš nesumiem))) Jums jā atceras, ka tā nav Turcija vai pat Ē ģ ipte. Pē c izrā des viņ iem patī k vā kt bakš eš us, kā visur citur. Arī vestibila bā rs atstā j daudz ko vē lē ties, kokteiļ i paliek kokteiļ i tikai ē dienkartē , piemē ram, pasū tot Sunrise tekilu, bū siet ļ oti pā rsteigts par tā s izskatu un pasniegš anu. Bet ne jau tā pē c tu tur dosies. Istabā vienmē r ir pudele beznodokļ u viskija, kuru var mierī gi dzert pie baseina))) vai skaļ i seko nakts peldes; ) vai vietē jais Calypso rums! Izcils rums. visi ņ em dā vanas. ; )
Netā lu no viesnī cas, ja braucat krastā , tad pa kreisi ir Saules ziedu bā rs. Tajā var dzert svaigas sulas un alu, par ļ oti labā m cenā m, kā arī gardi paē st, ja jau ir apnicis ē st viesnī cas restorā nā . Daudzi rakstī ja, ka tā lā k gar krastu ir Fresh bā rs, viņ i saka, ka tur ir labā k un garš ī gā k, bet, kad mē s tur bijā m, tas nedarbojā s, piekrastē strā dā ja tikai mū su bā rs.
Izlasiet arī manu pilno ceļ ojuma apskatu.
Parādīt vairāk »


iemiesojums 404_Not_Found
Labdien. Sakiet, lūdzu, vai peldēšanai okeānā ir jāņem speciāli apavi?
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums iamolga
Veicu priekšapmaksu par ekskursiju: ​​The Palms 4 * viesnīca, braucam uz Jauno gadu!!!! Es pārdomāju iemaksāt atlikušo naudu!! Man ir bail iet! Lasīju par čūskām viesnīcā un teritorijā (((.... Par ļoti pikantu ēdienu ((((un par smirdošām kanalizācijām abās viesnīcas pusēs!!!!!!!)) Visvairāk mani interesē ČŪSKA!!!!!!!!
11 gadiem atpakaļ  •  11 abonenti 20 atbildes
iemiesojums svobodaua
Man ir "dzīves" operators, vai kāds zin vai "noķer" savienojumu? Zvanīju operatoram, viņš apliecina, ka ir savienojums! Man patiesībā nevajag zvanus uz Ukrainu. Vajag tikai internetu. Paldies tu..
11 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 5 atbildes
iemiesojums svobodaua
Rezervēts Deluxe Room, vai kāds var pateikt ar ko šis numurs atšķirsies no standarta numura?Vai istabā būs čības un halāts?Paldies.
11 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель построен в 1983 году, последняя реновация прошла в 2016 году. Состоит из 3-этажного здания. Расположен на юго-западном побережье Шри-Ланки, в курортном местечке Берувела, в 61 км к югу от Коломбо. Отель прелагает комфортабельное размещение, хорошее питание, приветливый персонал, ухоженную зеленую территорию, красивый пляж. Подходит для спокойного и романтического отдыха.

Atrašanās vieta Отель расоложен в г. Берувелла, в 61 км от Коломбо, в 93 км от международного аэропорта. Трансфер из аэропорта: около 3 часов.
Pludmales apraksts Общественый песчаный пляж находится в 2 минутах ходьбы от отеля. Пологий вход в океан.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, ускоренная регистрация заезда/отъезда, экскурсионное бюро, услуги консьержа, камера хранения багажа, факс/ксерокопирование (платно), услуги по глажке одежды (платно), room service: круглосуточно, ТВ-зал, 2 конференц-зала (1 макс. на 40-100-150 чел., 2 — макс. 30-60-75 чел.), 1 открытый бассейн, у бассейна шезлонги, матрасы, полотенца: бесплатно.

Главный ресторан Golden Palms — располагается на открытом воздухе в саду, предлагает шведский стол, меню a la carte. Завтрак: 7.30-10.00, обед: 13:00-15:00, ужин: 19.30-22.00.

Ресторан Fisherman's Wharf — морепродукты, A la Carte, открыт с 11:00 до 22:00;

Pavilion Bar — открыт с 10 утра до полуночи, ежедневно.

Bistro Bar — бистро-бар у бассейна. Открыт с 10:00 до 18:00.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • transfērs uz/no lidostas
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Оздоровительный центр Ayurveda: предлагает ряд спа-процедур и массажей с 8:00 до 17:00 (платно),
  • biljards
  • galda teniss
  • sporta zāle
  • makšķerēšana
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 106 номеров:

98 Deluxe Room (25 м2, макс. 3 или 2+2 чел.);

4 Garden View Suite (30 м2, макс. 3 или 2+2 чел.);

4 Sea View Suite (30 м2, макс. 3 или 2+2 чел.).

Istabās

Потолочный вентилятор, кондиционер, ванна (только в Suite), душ, банные принадлежности, фен, телефон, сейф, Wi-Fi (бесплатно), телевизор, набор для приготовления чая/кофе, бутылированная вода, мини-бар (платно), кровать king-size (в Suite) и twin (в Deluxe Room), уборка номера: ежедневно, room service: круглосуточно.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • ventilators
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese The Palms Moragalla, Beruwela, Sri Lanka
Tālruņi: Tel: +94 34 2276041-3 Fax: +94 34 2277039
Tīmekļa vietne: The Palms
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.