Viesnīcu loterija

Rakstīts: 19 decembris 2017
Ceļošanas laiks: 6 — 17 decembris 2017
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
4.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 7.0
Tīrība: 7.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 10.0
Decembrī atpū tā mies š ajā viesnī cā , viesnī ca atstā ja daudz iespaidu, nevarē tu teikt, ka tajā viss ir slikti, bet plusus arī tur jā meklē . Ierodoties uzreiz tikā m iekā rtoti 217. istabiņ ā , tas atrodas 2. stā vā ar skatu uz baseinu, istabiņ a ļ oti veca, gultas mazas, kondicionieris vispirms ieslē dzā s un tad vispā r atteicā s izrā dī t dzī vī bas pazī mes. Pirmais iespaids bija š ausmī gs, tā kā Š rilankā bijā m ne pirmo reizi un mums bija vietē jais paziņ a no pagā juš ā gada, sazvanī jā mies ar viņ u un viņ š atnā ca palī dzē t nomainī t numuru. Otrā istaba izrā dī jā s labā ka, bet atkal istaba ar pā rsteigumu, proti, blakus durvis starp istabā m. Mū su kaimiņ iem blakus istabā nav trokš ņ u izolā cijas, ķ ī nieš iem nebija iespē jams visu laiku gulē t, viņ i ir ļ oti trokš ņ aini un ļ oti agri ceļ as. Ē diens ir tik un tā , es nevaru teikt, ka tas ir slikts, bet divā s nedē ļ ā s bija pā ris reizes, ka nebija izvē les. Gaļ a bija nemainī ga, bet ja cū kgaļ a tad tur bija daudz tauku, ja vista tad tikai kauli, zivs vienmē r bija ļ oti garš ī ga. Kas attiecas uz pamatē dieniem rī si, bez kartupeļ iem, reizē m jē li, un vermicelli bija tikai divas reizes. Saldā izvē le nav liela, bet ļ oti garš ī ga. Augļ u ir maz! ! ! Viesnī cas teritorija ir liela un skaista. Un lū k, galvenais viesnī cas pluss ir greznā kā pludmale, te peldē ties brauc visi no kaimiņ u viesnī cā m. Rezumē jot gribu teikt, ka ja ceļ ojat pirmo reizi, tad droš i vien labā k izvē lē ties blakus esoš o Cinamon viesnī ca. Nu, ja vē laties vairā k izbaudī t okeā nu un ietaupī t naudu, tad esat š eit. Nu, diez vai es varu ieteikt š o viesnī cu par visiem simts procentiem, tā ir kā loterija, kā tas bū tu paveicies.
Apskata otrajā daļ ā ī si vē lē jā s rakstī t par atpū tas organizē š anu. Tiem, kas lido no Ukrainas, ē rtā kais lidojums ir ar Mau. Bet...es neesmu redzē jis briesmī gā ku aviokompā niju. Kad lidojā m uz Š rilanku, lidojums tika pā rcelts par 6 stundā m, bet atpakaļ mū s pā rsteidza 16 stundu lidojuma kavē š anā s. Ē dinā š ana uz kuģ a 2 reizes un Š rilankas virzienā ir garš ī gi, bet atgriež oties Ukrainā to diez vai vispā r var saukt par ē dienu. Esiet gatavs, ka, rezervē jot vietu lidmaš ī nā , izmantojot tieš saistes pieteikumu lidostā , jū s sē dī siet tā , kā viņ i vē las.
Gida darbs viesnī cā sā kotnē ji ir etalons ekskursiju pā rdoš anai, turklā t tajā paš ā brī dī ir ā tri jā nosaka, tas arī viss. Tiesa, kad lidojums aizkavē jā s, viņ š vismaz kaut ko darī ja, lai pagarinā tu numurus. Un vē l viena lieta: ja jū s joprojā m lidojat ar MAU, tad nav jē gas maksā t par vē lo izrakstī š anos, jo jū s sagaidī s pulksten 17.00 no viesnī cas UN
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu