Earl's Reef Beruwala 4*– Atsauksmes

9
Novērtējums 9.010
№3 viesnīcas reitingā Beruwala
9.0 Numurs
9.5 apkalpošana
9.4 Tīrība
9.3 Uzturs
9.1 Infrastruktūra
Viesnīca tika atvērta 2008. gadā. Viesnīca pēdējo reizi tika atjaunota 2016. gadā. Sastāv no vienas 3 stāvu ēkas, bez lifta. Atrodas Šrilankas dienvidrietumu krastā, Beruvalas pilsētā, Kalutaras rajonā. Viesnīca ir piemērota romantiskiem ceļojumiem, brīvdienām draugu lokā vai ģimenes ceļojumam.Vairāk →
аватар sashadarnitskii
Viesnī ca atrodas labā vietā . Pa labi no viesnī cas atrodas skaista pludmale, aizsargā ta no lieliem viļ ņ iem. Ir koraļ ļ u rifs ar zivī m. Viesnī cas infrastruktū ra (ī paš i numuri) ir nedaudz novecojusi, un tai nepiecieš ams remonts un renovā cija. … Tomēr ▾ Viesnī ca atrodas labā vietā . Pa labi no viesnī cas atrodas skaista pludmale, aizsargā ta no lieliem viļ ņ iem. Ir koraļ ļ u rifs ar zivī m.
Viesnī cas infrastruktū ra (ī paš i numuri) ir nedaudz novecojusi, un tai nepiecieš ams remonts un renovā cija. Restorā ns ir labs. Ir ē dienu izvē le. Personā ls ir tikai angļ u valodā.
Nepiecieš ams personā lam pievienot ukraiņ u/krieviski runā još u darbinieku.
NOLIKT DZESĒ TĀ JU AR BEZMAKSAS Ū DENI ZEM KRĒ SLA KRĒ SLIEM!
Pē c Eiropas standartiem š ī viesnī ca joprojā m nesasniedz 4 zvaigznes, tā ir 3 zvaigznes.
аватар Olga640454
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Š rilankā esmu otro reizi, viesnī cu izvē lē jos pē c atsauksmē m, patika pats teritorijas iekā rtojums. Visi numuri š ajā viesnī cā ar piekļ uvi okeā nam, bija viens nepatī kams brī dis, reģ istratū rā viņ i gribē ja 50 USD par agru reģ istrē š anos. … Tomēr ▾ Š rilankā esmu otro reizi, viesnī cu izvē lē jos pē c atsauksmē m, patika pats teritorijas iekā rtojums. Visi numuri š ajā viesnī cā ar piekļ uvi okeā nam, bija viens nepatī kams brī dis, reģ istratū rā viņ i gribē ja 50 USD par agru reģ istrē š anos. Mū s ielika istabā ar kanalizā cijas smaku. Nā cā s staigā t, runā t, atgā dinā t, un nā kamajā dienā mū s pā rcē la uz citu istabu, 3. stā vā , kur, kā man, telpas ir labā kas, vismaz skats labā ks, koki neslē dzas. Telpā ar tī rī š anu ir problē mas, neskatoties uz to, ka atstā jat dzeramnaudu. Ē diens bija garš ī gs, arī deserti, tač u nebija liela daudzveidī ba. Mē s devā mies ekskursijā , viņ i sapakoja mums labu pusdienu kastī ti, atgriezā s pē c vakariņ ā m, viņ i arī atnesa pusdienu kastī tes mū su istabā . Vē l viens nepatī kams brī dis, mū s gribē ja izlikt dienu agrā k, vajadzē ja izdomā t, atnest dokumentus un paskaidrot, ka izbraucam nevis 14, bet rupji sakot 15. Atraš anā s vieta laba, tuvumā ir daudz iestā ž u, jebkurā var normā li paē st par adekvā tu naudu. Infrastruktū ra ir attī stī ta, viss ir blakus, ar š o problē mu nav. No patī kamajiem brī ž iem varu atzī mē t, ka mani apsveica dzimš anas dienā , izcepa ļ oti garš ī gu kū ku, ienesa istabā , tas bija brī niš ķ ī gs kompliments no š efpavā ra. Principā man patika viss, izņ emot daž us momentus.
аватар anita20064
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 10.0
Istabas lielas, nekas vairā k, uzkopš ana katru dienu, laipns personā ls, bufetes virtuve, viss garš ī gi, ē dieni daž ā di, daudz augļ u, interesanti deserti. Pludmalē ir maz cilvē ku, daudzi ir ekskursijā s, un gar piekrasti var apstā ties jebkur, pie viesnī cas pludmale ir ļ oti ē rta, patī kami iekā pt ū denī , var aizpeldē t lī dz salai, viļ ņ i nav liels. … Tomēr ▾ Istabas lielas, nekas vairā k, uzkopš ana katru dienu, laipns personā ls, bufetes virtuve, viss garš ī gi, ē dieni daž ā di, daudz augļ u, interesanti deserti. Pludmalē ir maz cilvē ku, daudzi ir ekskursijā s, un gar piekrasti var apstā ties jebkur, pie viesnī cas pludmale ir ļ oti ē rta, patī kami iekā pt ū denī , var aizpeldē t lī dz salai, viļ ņ i nav liels. Ir nirš anas centrs. Ja jū s ejat no viesnī cas kreisajā pusē gar krastu, pē c diviem pagriezieniem jū s nonā ksit pludmalē sē rfoš anai. Dē ļ u noma 1000 rū pijas bez instruktora, $ 20 ar instruktoru, viņ i runā angliski un vā ciski. Viņ i pē c stundas uzvilks vilni.

Izejot no viesnī cas, varat doties uz mā jas restorā nu Elephant paē st lē tu, ļ oti garš ī gu maltī ti, ledusskapī vienmē r svaigas garneles, š efpavā rs gatavo garš ī gus ē dienus, tur var arī palikt, ja ir vē ls lidojums, viņ i ī rē istabiņ as pa dienu. Sumal runā krieviski.
Iesaku aiziet uz viņ u veikalu, ja garš o oļ i (safī rs), viņ š izgatavo ļ oti interesantas rotaslietas pē c pasū tī juma, lē tā k kā Kandijā un bez komisijas maksas. Jū s varat doties uz bruņ urupuč u fermu, doties laivu braucienā uz mango mež iem, kur jū s redzē siet krokodilus, novē rojiet ķ irzakas un pē rtiķ us. Brauciet ne vairā k kā.15 minū tes.

Kopumā viesnī cas atraš anā s vieta ir ļ oti ē rta, stunda ar vilcienu un esat Gallē , 2 stundas un esat Kolombo. Man ļ oti patika valsts, sirsnī gi draudzī gi cilvē ki, patī kams klimats!
аватар aspetrushov
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mā jī ga, klusa viesnī ca, lieliska atraš anā s vieta - pie okeā na, smilš aina tī ra pludmale ar skatu uz salu un bā ku. Viesnī cas teritorija ir tī ra, bezmaksas wi-fi, personā ls draudzī gs, numuriņ i tiek uzkopti katru dienu un mainī ti dvieļ i. … Tomēr ▾ Mā jī ga, klusa viesnī ca, lieliska atraš anā s vieta - pie okeā na, smilš aina tī ra pludmale ar skatu uz salu un bā ku. Viesnī cas teritorija ir tī ra, bezmaksas wi-fi, personā ls draudzī gs, numuriņ i tiek uzkopti katru dienu un mainī ti dvieļ i.

Ī paš s paldies š efpavā ram Asokam par gardajā m siera kū kā m!!!
Milzī gs un ī paš s paldies galvenajam plī tē jam Asokam par viņ a satriecoš ajā m veusnye siera kū kā m!!!

Divi mī nusi:
1. Trū kst č ī bas istabā.
2. Naktī s ir ļ oti smacī gs un karsts gulē t - pa nakti nevar atstā t gaisa kondicionē tā ju, jo tas atrodas virs gultas un aukstais gaiss tiek virzī ts uz guļ oš ajiem.


Atpū tā mies ar vī ru 2019. gada martā.208. istabiņ ā . Lai visiem jaukas brī vdienas!!!
Ja vē laties ne tikai relaksā ciju, bet arī spilgtus iespaidus, varat, tā pat kā mē s, veikt aizraujoš u ceļ ojumu pa salu (Sigiriya, Kandy, Nuwara Eliya, Ella, tē jas plantā cijas un rū pnī cas, ziloņ u audzē tava ...
) sazinā ties ar Silvu pa tā lruni: plus deviņ i č etri septiņ i viens divdesmit astoņ i nulle divi trī s nulle deviņ i (diezgan saprotoš i un runā jot krieviski, ekskursijas ar savu Nissan auto, ņ emot vē rā haotisko satiksmi Š rilankā , Silva ir izcils autovadī tā js).
аватар m.shevchouk
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
2019.  gada marta otrajā pusē atpū tā s pie Earl's Reef. Par viesnī cu sū dzī bu nav. Patiesī bā viss bija lieliski: ē diens, istaba, tī rī š ana un pludmale. Atmosfē ra viesnī cā , personā la darbs - viss ir kā rtī bā . … Tomēr ▾ 2019.  gada marta otrajā pusē atpū tā s pie Earl's Reef. Par viesnī cu sū dzī bu nav. Patiesī bā viss bija lieliski: ē diens, istaba, tī rī š ana un pludmale. Atmosfē ra viesnī cā , personā la darbs - viss ir kā rtī bā . Brokastis ir lieliskas! Mū su uzturē š anā s stundā viesnī cā pā rsvarā ukraiņ i, indieš i, ķ ī nieš i.
Iesaku vietē jo gidu Saš u, kurš ietaupī s daudz laika un naudas. Strā dā pludmalē netā lu no viesnī cas. Pietiek uzrakstī t viņ am viber vai watsap (tā lrunis +94775846106) un viņ š palī dzē s visos jautā jumos. Mums Saš a š ajos svē tkos ir kļ uvusi par tieš ā m vajadzī gu cilvē ku, jo braucot tur, kur interesantā k, cenas zemā kas un preces labā kas. Viņ š mums sarī koja neaizmirstamas brī vdienas.
гід Саша телефон +94775846106 вид з ресторану на океан пляж пляж пляж
аватар katerinus89
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Kurš vē las peldē ties normā li un ē rti, nebaidoties noslī kt milzī gos viļ ņ os – visi ir klā t! Laba viesnī ca, ar visu apmierinā ta, ir vē lme atgriezties. … Tomēr ▾ Kurš vē las peldē ties normā li un ē rti, nebaidoties noslī kt milzī gos viļ ņ os – visi ir klā t! Laba viesnī ca, ar visu apmierinā ta, ir vē lme atgriezties.
аватар Free_dizayner
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Pirmo reizi atvaļ inā jumā Š rilankā . Š ī viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz fotogrā fijā m un atsauksmē m internetā . Un arī par salī dzinoš i zemā m izmaksā m ekskursijai brokastī s/vakariņ ā s. … Tomēr ▾ Pirmo reizi atvaļ inā jumā Š rilankā . Š ī viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz fotogrā fijā m un atsauksmē m internetā . Un arī par salī dzinoš i zemā m izmaksā m ekskursijai brokastī s/vakariņ ā s.
Pē c dienas ceļ ā , mē s ieradā mies viesnī cā divos naktī . Mū s reģ istratū rā sagaidī ja puisis un ierā dī ja mū su istabā . Viņ š bija laipns, nekā du kavē š anos vai papildu naudu neprasī ja. Pē c pē dē jā s vizī tes Ē ģ iptē - kur viņ i izspieda 15 USD - tas bija ļ oti patī kami pretstatā . Tad pajautā jā m, vai nevaram kaut ko ē st. Restorā ns jau bija slē gts, bet puisis piedā vā ja mums iedot savus cepumus, kas palika pā ri no vakariņ ā m. Brī vs un pieklā jī gs. Bijā m patī kami pā rsteigti par tik jauku attieksmi. Visas turpmā kā s dienas visi darbinieki bija pieklā jī gi, visi ļ oti centā s un izpildī ja jebkuru pieprasī jumu daž u minū š u laikā . Es neesmu saticis labā ko servisu, jo ī paš i tā pē c, ka tas ir 4.
Numurā bija viss nepiecieš amais - kondicionieris, mini bā rs, TV, balkons, tē ja/kafija. Tī rī ts katru dienu.
Ē damistaba ir ļ oti tī ra. Labas sā tī gas brokastis ar olu kulteni, augļ iem (ananā si, papaija, arbū zs, marakujas augļ i, banā ni), jogurtu, cepts speķ is, kā rtainā s, salā ti utt. Arī vakariņ as bija ļ oti patī kamas. Daudz gaļ as, zivju, vistas. Daž i ē dieni eiropieš iem ir pā rā k piparoti, tač u tika parakstī ti, ka tajos ir karijs un tos, kam negarš o daudz piparu, neņ em.
Atpū tā s vā cieš i, itā ļ i, indieš i un pā ris ukraiņ u.
No animā cijas - vakarā dzī vā mū zika.
Mierī gi un ē rti. Savā ziņ ā pensionā ra variants. Kuram gan vajag pā rvā kties nevis uz š o viesnī cu un principā ne uz Š rilanku.
Viesnī ca atrodas 1. lī nijā . Skats uz okeā nu no istabas un restorā na. Pilnī ga relaksā cija un relaksā cija.
Ja ņ emam vē rā paš u pludmali, tad manuprā t rifs, kas atrodas tieš i viesnī cas priekš ā un aizkavē viļ ņ us, drī zā k ir mī nuss nekā pluss. (iepriekš ē jā s atsauksmē s cilvē ki par to tikai priecā jā s) Š ī s dabiskā s barjeras dē ļ ū dens ir duļ ķ ainā ks un uzkrā jas putas. Bet, no otras puses, tajā s dienā s, kad ir lieli viļ ņ i un nekur nevar nopeldē ties, tā da iespē ja ir iepretim viesnī cai. Vienī gais negatī vais man personī gi bija Bentotas upe, kas ir nedaudz augstā ka par viesnī cu, kas veda sev lī dzi dubļ ainu upes ū deni. Tas ir ļ oti plū stoš s un, sajaucoties ar okeā na ū deņ iem, atkal padarī ja ū deni vairā k duļ ķ ainu nekā augš tecē . Tā pē c mē s devā mies uz bentotabiche ar tuk-tuk vai kā jā m un š ķ ē rsojā m ar laivu.
No atvaļ inā juma labā kie iespaidi, varu ieteikt paņ emt viesnī cu lē tā k, bet uz vairā k dienā m, jo ​ ​ sala ir ļ oti bagā ta ar apskates objektiem, daž ā dā m ekskursijā m, tieš i sava kolorī ta dē ļ , laipni simpā tiski cilvē ki. Es ļ oti gribu atgriezties.

Viesnī ca ir 100% savu izmaksu vē rta, vienkā rš i nav par ko sū dzē ties
аватар Alison86
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Š o viesnī cu man ieteica draugs, kurš biež i apmeklē Š rilanku un vienmē r tur uzturas. Esmu sajū smā : mazas tī ras telpas, regulā ra uzkopš ana, patī kams, pieklā jī gs personā ls. Biju patī kami pā rsteigta par ē dienu daudzveidī bu bufetē , restorā nā iespē jams arī pasū tī t ē dienu par diezgan saprā tī gā m cenā m. … Tomēr ▾ Š o viesnī cu man ieteica draugs, kurš biež i apmeklē Š rilanku un vienmē r tur uzturas. Esmu sajū smā : mazas tī ras telpas, regulā ra uzkopš ana, patī kams, pieklā jī gs personā ls. Biju patī kami pā rsteigta par ē dienu daudzveidī bu bufetē , restorā nā iespē jams arī pasū tī t ē dienu par diezgan saprā tī gā m cenā m. Un porcijas ir vienkā rš i milzī gas, mē s ar draugu paņ ē mā m vienu uz diviem : ) Visi viesnī cas darbinieki runā angliski diezgan pacieš ami, saprot arī krieviski. Okeā ns ir vā rda tieš ā nozī mē , wi-fi strā dā , vispā r pamatī gi plusi. Ceru š eit atgriezties vē lreiz!
аватар kirik4
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s paš i devā mies uz Š rilanku, apskatī jā m pā ris viesnī cas Beruvalā , kas mums nepatika, un beidzot uzgā jā m taprospas pē das 3 *, vestibilā bija vairā ki ā rzemnieki, un tas mū s piesaistī ja. Reģ istratū rā mums iedeva atlaidi, izmaksas bija lē tā kas nekā caur Booking. … Tomēr ▾ Mē s paš i devā mies uz Š rilanku, apskatī jā m pā ris viesnī cas Beruvalā , kas mums nepatika, un beidzot uzgā jā m taprospas pē das 3 *, vestibilā bija vairā ki ā rzemnieki, un tas mū s piesaistī ja. Reģ istratū rā mums iedeva atlaidi, izmaksas bija lē tā kas nekā caur Booking. Vē lā k sapratā m, ka ā rzemnieki izrā dī jā s vā cieš i, kuri nez kā pē c mī l š o viesnī cu, ir patī kami atpū sties kopā ar vā cieš iem, ļ oti kulturā li un draudzī gi cilvē ki. Personā ls ļ oti izpalī dzī gs, lieliska virtuve, daudz Eiropas virtuves ē dienu, katru rī tu bija cū kgaļ as cepetis. Citā s viesnī cā s satikā m vairā k Š rilankas virtuves. Tī ri tī ra, katru dienu gultā tika izlikti hibiska ziedi, vā rdu sakot, skaista un praktiska viesnī ca.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas

Отель был открыт в 2008 году. Последняя реновация отеля проводилась в 2016 году. Состоит из одного 3-этажного здания, без лифта. Расположен на юго-западном берегу Шри-Ланки, в городе Берувела округа Калутара. Отель подойдет для романтических путешествий, отдыха с друзьями или для семейной поездки.

Atrašanās vieta Отель расположен на курорте Берувелла, на юго-западном побережье острова Шри-Ланка, в 52 км от центра города Коломбо. Расстояние до международного аэропорта Бандаранайке составляет 94 км.
Pludmales apraksts Песчаный пляж находится перед отелем, протяженностью — 100 м. Пляжные полотенца — бесплатно.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
  • koraļļu rifs
  • pludmales dvieļi
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, услуги консьержа, факс/ксерокопирование, услуги по глажке одежды (платно), room service (платно), услуги врача (по запросу), главный ресторан, ресторан a`la carte (платно), лобби-бар (платно), бар у бассейна (платно), 1 открытый бассейн. По запросу отель принимает гостей с ограниченными физическими возможностями, предоставляются инвалидные кресла.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Бесплатно: дартс, пляжный фубол/волейбол. Массаж (платно).
  • galda teniss  FREE 
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle  FREE 
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 55 номеров:

52 Deluxe ocen view (23 кв.м., макс. 3 взрослых) - спальня, ванная комната, балкон/терраса с видом на море.

3 Suite (40 кв.м., макс. 3 взрослых) - спальня, зона гостиной, межкомнатной двери нет, джакузи, балкон с видом на море.

Istabās

Ванная комната, фен, халат и тапочки (платно), кондиционер, ТВ, бесплатный Wi-Fi, сейф (бесплатно), телефон, мини-бар (платно), чайник и набор для приготовления чая/кофе, питьевая вода, утюг и гладильная доска. Уборка номеров: ежедневно, смена полотенец и постельного белья: ежедневно (по запросу), room service (платно).

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis $
  • $
  • droši  FREE 
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • plazmas televizors
  • tālrunis
  • interneta wi-fi  FREE 
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese Maradana Rd, No. 91/22, Moragalla, Beruwala, Sri Lanka
Tālruņi: Tel: +94 34 2 278400 Fax: +94 34 2 279768
Tīmekļa vietne: Earl's Reef Beruwala
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж. Для любителей рыбок есть прекрасный коралловый риф. Пляжные полотенца в отеле (бесплатно).
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.