Romantic Villa 4*– Atsauksmes

16
Novērtējums 9.410
№1 viesnīcas reitingā Beruwala
9.8 Numurs
9.4 apkalpošana
9.8 Tīrība
9.5 Uzturs
8.1 Infrastruktūra
Neliela privāta viesnīca, kas atrodas gleznainā vietā Bentotas upes krastā. Viesnīca ir divstāvu savrupmāja ar piecām grezni mēbelētām istabām un terasēm ap ēkas perimetru. Savrupmāju ieskauj kokosriekstu koki un tropu veģetācijaVairāk →
аватар polikarp.o
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Relaksē još a uzturē š anā s klusā viesnī cā un draudzī gā valstī . Laba pludmales atraš anā s vieta, sakopta un zaļ a zona ar vietē jā s sauszemes, gaisa un jū ras faunas (burunduki, ķ irzakas, sikspā rņ i, krabji) klā tbū tni, kvalitatī vu pā rtiku un pieklā jī gu personā lu. … Tomēr ▾ Relaksē još a uzturē š anā s klusā viesnī cā un draudzī gā valstī . Laba pludmales atraš anā s vieta, sakopta un zaļ a zona ar vietē jā s sauszemes, gaisa un jū ras faunas (burunduki, ķ irzakas, sikspā rņ i, krabji) klā tbū tni, kvalitatī vu pā rtiku un pieklā jī gu personā lu. Š ī ir privā ta, ļ oti mā jī ga viesnī ca! Istabas ir ļ oti plaš as, daudz lielā kas par standarta, kā jau redzē jā m, ar ventilatoru, kondicionieri, duš as telpu, gaumī gi iekā rtotas un. . . Ļ oti kvalitatī vas, dā rgas mē beles no speciā la koka! Nelielam tū ristu skaitam diezgan plaš a teritorija: skaists dā rzs, peldbaseins. Teritorija slē gta, ziņ kā rī go vietē jo nav, pat viesnī cas darbinieki cenš as neiekrist acī s, kad atpū š aties pie baseina. Telpas tiek uzkoptas katru dienu, ē dienkarte daudzveidī ga un satriecoš i garš ī ga! Vakaros otrā stā va plaš ajā balkonā tiek rī kotas "ballī tes" ar vietē jiem okeā na iemī tniekiem, ko gatavo pē c Jū su pasū tī juma! Vienmē r izturieties pret svaigi spiestā m sulā m un augļ iem! Noteikti jā pamē ģ ina papaija un vietē jie ananā si - fantastiska garš a!! !
Mums bija iespē ja atpū sties Romantiskajā villā un personī gi satikt saimnieci Natā liju un viņ as vī ru. Diezgan patī kami, sabiedriski un ļ oti viesmī lī gi cilvē ki Aprī lī pilnī bā nomainī jā s kolektī vs un bijuš ajai vadī tā jai Janakai, par kuru daudz rakstī ts citos recenzijā s, ar villu nav nekā da sakara. Tieš i pirms lidojuma sastapos ar atsauksmi, kur bija sniegta nepatiesa rezervā cijas informā cija no menedž era puses, vē los precizē t, ja ir interese par nakš ņ oš anu š ajā mā jī gajā viesnī cā , lū dzu sazinieties ar villas ī paš nieku Jelinek. natalia1@gmail. com interesantas ekskursijas, viņ a var aizvest kur vien vē lies, jo jau daudzus gadus dzī vo Š rilankā un ļ oti labi pā rzina salu, pastā stī s par visiem plusiem un mī nusiem un ieteiks jebkurā jautā jumā ! Mē s devā mies ekskursijā s gar upi, uzkā pā m Sigirijas kalnā , apmeklē jā m ā rstniecī bas augu dā rzu un Budas templi Kandijā , bijā m ziloņ u bē rnu namā , devā mies uz Kolombo, kur apmeklē jā m š iku hinduistu templi, bijā m Gallē un redzē jā m vē l daudz. . . Pē c mū su lū guma Natā lija mū s aizveda uz pā ris iepirkš anā s centriem, kur preces nā k no Itā lijas un Francijas rū pnī cā m, kuras arī atrodas Š rilankā - ī sta kvalitā te par vietē jā m cenā m! ! ! Es nekad neesmu atvedis tik daudz no citas valsts! - Apģ ē rba visu ģ imeni! Liels paldies Natā lijai! ! ! Pē c Š rilankas viesojā mies Dominikā nas Republikā , Grieķ ijā , pirms tam daudz ceļ ojā m, bet tik silta un sirsnī ga sagaidī š ana, tā du apkalpoš anu reti kur varē ja redzē t! Atvainojiet, es uzreiz nenorā dī ju: villa atrodas Beruvelā . Ekskursijas ē rtā mikroautobusā ar kondicionē tā ju un visas notiek krievu valodā ! Satiksme uz ceļ iem tur ir ļ oti dzī va un svarī gi, lai vadī tā js bū tu ī sts profesionā lis. Ir atlaides vietē jā m aviokompā nijā m un iespē ja lē ti (nosacī ti) aizlidot uz Maldivu salā m, bet likumsakarī gi, ka ne tū risma sezonas kulminā cijā...Netā lu no villas atrodas ļ oti interesants budistu templis, ja ir vē lme, viņ i jū s aizvedī s (7 minū tes ar tuk-tuk)
Novē lu jums visiem veiksmi un tikai labā kos iespaidus par atpū tu villā!!!!!!!!!!! ! !
аватар murino
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
UZMANĪ BU! ! ! ! Visiem, kas rezervē ja brī vdienas š ajā viesnī cā ar kontaktpersonas Natā lijas starpniecī bu, uzskatu par savu pienā kumu informē t, ka viņ a nav š ī s viesnī cas ī paš niece un š obrī d problē mu ar vietē jiem lī dzī paš niekiem dē ļ viņ a pā rtver rezervē tā jiem un grū st tos uz citā m viesnī cā m, DAUDZ sliktā ka kvalitā te. … Tomēr ▾ UZMANĪ BU! ! ! !
Visiem, kas rezervē ja brī vdienas š ajā viesnī cā ar kontaktpersonas Natā lijas starpniecī bu, uzskatu par savu pienā kumu informē t, ka viņ a nav š ī s viesnī cas ī paš niece un š obrī d problē mu ar vietē jiem lī dzī paš niekiem dē ļ viņ a pā rtver rezervē tā jiem un grū st tos uz citā m viesnī cā m, DAUDZ sliktā ka kvalitā te. Mē s paš i to pā rdzī vojā m, bet, pateicoties š ī s viesnī cas vietē jam menedž erim vā rdā Janaka, neskatoties uz pirmo dienu negatī vo saistī bā ar izmaiņ ā m viesnī cā , mē s tomē r varē jā m pā rvā kties uz š o viesnī cu un brī niš ķ ī gi pavadī t brī vdienas. , saņ emot maksimā lu uzmanī bu un pieklā jī bu no š ī vadī tā ja, kurš ā tri un bez problē mā m izpildī ja visas mū su vē lmes.

Ja jū s tikai gatavojaties doties, sazinieties ar Janaka menedž eri pa tā lruni 00.777 1.300, lai nenokļ ū tu kā dā neē rtā blaktē.
Ja jau esi atbraucis un esi ielikts, nevis tur, kur plā noji atrasties, tad iesakā m arī zvanī t uz Janaku, vai kā varam paš i atbraukt un uz vietas sarunā t, cik zinā ms tavas vietas ir, kopš jū s tos rezervē jā t!

Viesnī ca ir tikai pasaka, neļ auj sveš iniekiem sabojā t atvaļ inā jumu!
аватар Mariana142
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Ļ oti ilgu laiku internetā izvē lē jos viesnī cu Š rilankā klusā m ģ imenes brī vdienā m, man tas bija svarī gi. Es zinā ju, ka cunami sekas daudzā s salā s atstā ja posta, mitruma un kodī gas sē nī tes pē das. … Tomēr ▾ Ļ oti ilgu laiku internetā izvē lē jos viesnī cu Š rilankā klusā m ģ imenes brī vdienā m, man tas bija svarī gi. Es zinā ju, ka cunami sekas daudzā s salā s atstā ja posta, mitruma un kodī gas sē nī tes pē das. Tā pē c meklē š anas mē rķ is bija, lai viesnī ca bū tu maza, diezgan jauna, netā lu no okeā na un prom no trokš ņ ainiem restorā niem. Ļ oti gribē jā s atpū sties no pilsē tas kņ adas. Mana izvē le bija Romantic Villa. .

Lidojā m ar Emirates Airlines: 11 stundas ceļ ā , transfē rs uz Abū Dabī.1 stunda. Salī dzinot ar mū su aviokompā nijā m, tas ir lē ti un ē rti: katram pasaž ierim priekš ā monitors, pults un austiņ as (filmas, multfilmas bē rniem, spē les utt. ). Kolombo ieradā mies naktī . Lidosta liela, viss tī rs, personā ls smaidī gs. Mū s sagaidī ja un atveda uz villu.

Pat naktī mē s varē jā m redzē t eksotisko ziedoš o krū mu neparasto skaistumu un nelielas villas teritorijas ainavu dizainu.
Noguruš i no garā lidojuma, iegā jā m istabā , tā bija tā da pati kā vietnes bildē . Istabā ir mē beles no dabī gā koka, izejā bija kukaiņ u fumigators, viss ir tī rs un viss ir darba kā rtī bā . Gandrī z jauna gultas veļ a un dvieļ i. Visi skapji bija aprī koti ar gaisa atsvaidzinā tā jiem. Ļ oti apmierinā ts ar kompetento gaisa kondicionē š anas uzstā dī š anu prom no gultas. Virs gultas ir griestu ventilators. Š ā ds pā rdomā ts dizains palī dz izvairī ties no saaukstē š anā s no pē kš ņ as ķ ermeņ a hipotermijas. Mē s bijā m sajū smā ! ! ! Mē s aizmigā m mums nezinā mu ķ irzaku dziedā š anu. No rī ta piecē lā mies un steidzā mies brokastī s. Saules staros villas pagalms bija vē l skaistā ks.

Brokastī s tika iekļ autas svaigi spiestas sulas un daž i vietē jā s virtuves ē dieni. Ē diens neparasts, bet mums ļ oti patika. Pē c brokastī m satikā m mū su gidu Janaku un vē l vienu ģ imeni, kas ieradā s 1 dienu pirms mums.
Es gribē ju atpū sties no ceļ ojuma, bet mū s pierunā ja doties divu dienu ekskursijā uz Sigiriya un Kandy.

Visa Š rilankas piekraste ir paš valdī bas un nepieder viesnī cā m. Vietā m skatu bojā ciema vietē jo iedzī votā ju nesakoptā teritorija. Vē jš izkaisa atkritumus pa visu piekrasti, vietē jie iedzī votā ji tam nepievē rš uzmanī bu. No villas lī dz okeā nam maksimā li 7 minū tes ar tuk tuk. . Piekraste ir tī ra, smalkas smiltis un vienmē r silts okeā ns. Viļ ņ i bija tik spē cī gi, ka nogā za tevi no kā jā m. Lai nu kā , laiku lī dz pusdienā m pavadī jā m pie okeā na, gandrī z ū denī . Saule maigi un nemanā mi ļ oti spē cī gi apcep ā du, tā pē c labā k uzreiz iegā dā ties aizsardzī bu pret sauli un apdegumiem. Ciematā nav kur nopirkt. Vietē jie nesauļ ojas un peldas drē bē s. Netā lu no krasta ir vairā kas kafejnī cas, kas ir lē tas salī dzinā jumā ar cenā m Krievijā . Pusdienā s priekš roku devā m augļ iem, pa dienu ir karsts un pirms vakariņ ā m nebija laika ļ oti izsalkt.
Augļ i š eit ir daudz garš ī gā ki un cenas simboliskas: banā ni - 60-80 rū pijas, sarkanie banā ni - nedaudz vairā k, ananā si - 120 rū pijas. Mums patika mangostā ns un papaija ar laima sulu. Vakarā uzzinā jā m, ka villā ir bezmaksas Wi-Fi. Tas mū s iepriecinā ja, jo paņ ē mā m lī dzi klē pjdatoru. Ar jaunajiem draugiem vakarā pastaigā jā mies pa Beruvelas ciema ielu. Vietē jie visi smaida un sveicina. Pienā ca jauni cilvē ki un tik tikko salasā mi piedā vā ja mums ekskursijas ar savu Tuk-Tuk. Ar š ā diem ceļ vež iem jū s varat nokļ ū t tikai tuvā kajā veikalā . Saulriets Š rilankā ir skaists, ī paš i virs ū dens. Katru minū ti debesis ir piesā tinā tas ar koš ā m krā sā m un, tiklī dz saule paslē pā s, visapkā rt kļ ū st tumš s. Tas aptur dzī vi ciematā.

5 no rī ta mū s aizveda ekskursijā uz maš ī nu un iedeva lielas pakas ar brokastī m, ko ņ emt lī dzi ceļ ā.
Ar tik neparastu un ekstrē mu braukš anas manieri pa Š rilankas reljefu sapratā m, ka paš i nebrauksim. Ceļ i š auri, uz ceļ iem trū kst noteikumu, ceļ a zī mju un policijas. Kustī ba ir kreisā . Vienlaikus ar maš ī nu pa ceļ u iet cilvē ki, govis š ķ ē rso, suņ i var izskriet un saskrā pē t ceļ a vidū , motociklisti apdzen un bez jebkā diem noteikumiem tiek iespiesti mazie tuktuki. Ar š o visu mē s neesam redzē juš i nevienu skandā lu, visi mierī gi, bez emocijā m. 2009. gadā beidzā s karš Š rilankā , kas ilga vairā k nekā.20 gadus. Viņ a neatstā ja savu než ē lī bas un bezjū tī bas nospiedumu vietē jo cilvē ku dvē selē . Singalieš i ir dziļ i reliģ ioza tauta un, pats galvenais, nav atriebī gi. Mums ir ļ oti labs gids. Sigirijā viņ š mums ļ oti interesantā veidā pastā stī ja par Š rilankas vē sturi. No rī ta Kandijā nokļ uvā m dievkalpojumā Zobu relikvijas templī , ļ oti skaisti, neaizmirstami.
Apvienojā m ekskursijas un iepirkš anā s tū res lielveikalos. Mū s aizveda uz lielveikaliem, kur cenas patī kami iepriecinā ja.

Man ļ oti patika 2 dienu ekskursija uz Yalla nacionā lo parku. brauciens ar dž ipu bija forš s un saule neaizmigloja acis. Savvaļ as dzī vnieki ir ziņ kā rī gi un no pirmā acu uzmetiena nav agresī vi, bet mē s drī kstē jā m izkā pt no dž ipa tikai pie okeā na. Labā k apbrī not š ā du skaistumu, pienā kot tuvā k. Gar krastu skraida lielie krabji, kurus pretimbraucoš ais vilnis pā rklā j ar piena putā m, no kurā m tikai kustī gas acis redzamas...2. dienā braucā m ar izklaides programmu pa visu piekrasti no nata. parks uz Beruwala.

Apmeklē jā m vairā kas viesnī cas vismaz 4*, paliekot pa nakti.
Visas viesnī cas bija lielas un ar pasakainu teritoriju, bet numuriņ i lika vilties: mazas, dabī gā koka mē beles, bet ļ oti vecas, gaisa kondicionieri virs gultas nebija noregulē ti, reizē m bija noslī pē ta veļ a, televī zijā nebija krievu kanā lu, internets bija vai nu apmaksā ts, vai vispā r nebija. Ē dieni viesnī cā s ir daž ā di, ir ē dienkarte, no kuras izvē lē ties, un ir arī bufete atkarī bā no atpū tnieku kontingenta. Viesnī cas, kurā s tikpat kā nav eiropieš u, š efpavā ri gatavo it kā sev. Ē dienos, pat ja ne pikantos, tomē r ir daudz vietē jo garš vielu.

Izvē loties atvaļ inā jumu, nekļ ū dī jos, tā pē c dienas paskrē ja nemanot. Ž ē l bija š ķ irties no tū ristiem, ar kuriem atpū tā mies, vē lā k arī paš i negribē jā m aizlidot. Uzturoties villā , nolē mā m, ka noteikti vē l atbrauksim uz Š rilanku! Un tikai š ai villai!
аватар mursik
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Nesen atgriezā mies no ī sā , bet ļ oti gaidī tā atvaļ inā juma. 9 dienas Š rilankā ir tik maz! ! ! Jau pirmajā stundā sapratu, ka š ī vieta man kļ ū s par biež u apmeklē tā ju. Neliela mā jī ga viesnī ca, kas atrodas Bentotas upes krastā un 10 minū š u attā lumā no siltā Indijas okeā na. … Tomēr ▾ Nesen atgriezā mies no ī sā , bet ļ oti gaidī tā atvaļ inā juma. 9 dienas Š rilankā ir tik maz! ! ! Jau pirmajā stundā sapratu, ka š ī vieta man kļ ū s par biež u apmeklē tā ju. Neliela mā jī ga viesnī ca, kas atrodas Bentotas upes krastā un 10 minū š u attā lumā no siltā Indijas okeā na. Prieks, kurā jū s nā kat no apkā rtē jā skata, jau ir atpū ta pati par sevi. Viesnī cā ieradā mies no rī ta, noguruš i, bet pē c tikš anā s ar saimnieci nogurums sā ka zust. Nebiju gaidī jusi tik lielu sirsnī bu, visas uzturē š anā s laikā nevienam no š ī s viesnī cas iemī tniekiem viņ as uzmanī ba netika atņ emta. Ja tev ko vajag, pasaki, viņ a uzreiz atradī s risinā jumu (aizvedī s kur vajag, nopirks ko vajag utt. ) Pē c lidojuma ļ oti iesaku masā ž u, pē c tā s jau biju velk tikai uz okeā nu, villā izmantoju masā ž as pakalpojumus, masā ž as terapeits dara brī niš ķ ī gu darbu.
Cilvē ki, kas tur strā dā , ir visdraudzī gā kie un laipnā kie. Smaids sejā s liek aizmirst par pelē ko ikdienu mā jā s. Jebkura kaprī ze un tajā paš ā laikā ne vienmē r par savu naudu)))
Jau pirmajā dienā pē c ieraš anā s mā jā s saproti, ka brokastu ir par maz, garš ī gas un mī ļ as. Kopumā viesnī cas ē diens ir ļ oti daudzveidī gs un garš ī gs. Jū s pat varē tu kaut ko pasū tī t, jū s varē tu atnest zivis, un viņ i to jums pagatavos. Vietē jam alum biež i pasū tī jā m vā rī tas garneles (nemaz nav sliktas). Ē diens nav dā rgs, naudas vē rts. Numuri ir š iki, es pat varu teikt milzī gi ar gaisa kondicionē tā ju, ledusskapi un skaisti iekā rtoti. Ir viss, kas nepiecieš ams brī niš ķ ī gai atpū tai.
Atseviš ķ i par ekskursijā m iesaku ceļ ot ar Janaku. Ceļ oš ana pa Š rilanku no villas ir lē ta un pilnī ga. Janaka ir mī ļ š , dzī vespriecī gs un interesants cilvē ks. (angļ u, vā cu un nedaudz krievu valodā )
Vispā r mums nebija jā bū t garlaicī gi, prieka jū ra.
Liels paldies jums visiem par š o brī niš ķ ī go brī vdienu paradī zē .
аватар Tatjanuschka
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mē s katru gadu braucam uz Š rilanku un jau labu laiku rezervē jam viesnī cu paš u spē kiem. Pirms tam dzī voja tikai lielā s viesnī cā s pē c lielas viesnī cas principa, labs serviss. Š oreiz viņ i vē lē jā s apmesties nelielā viesnī cā , jo gribē ja vienkā rš i pabū t vienatnē un nebū t piesietiem pie ē dienreiž u grafika un masu ballī tes. … Tomēr ▾ Mē s katru gadu braucam uz Š rilanku un jau labu laiku rezervē jam viesnī cu paš u spē kiem. Pirms tam dzī voja tikai lielā s viesnī cā s pē c lielas viesnī cas principa, labs serviss. Š oreiz viņ i vē lē jā s apmesties nelielā viesnī cā , jo gribē ja vienkā rš i pabū t vienatnē un nebū t piesietiem pie ē dienreiž u grafika un masu ballī tes. Par viesnī cu bija nelielas baž as, jo tā nebija nekur, par to uzzinā jā m nejauš i no drauga no Maskavas, kurš pats tur bija))) Nolē mā m riskē t, lai gan vispirms rakstī jā m uz viesnī ca, pieprasī ja bezmaksas numuriņ us (bija tikai viens) un fotogrā fiju numurus. Mums tika nosū tī ts detalizē ts apraksts, uzreiz iespaidoja.
Lielā kais pluss mū suprā t ir kontingents. Divā s istabā s dzī voja jauni pā ri un vienā dzī voja tikai vecā ka gadagā juma pā ris no Pē terburgas, bet tieš i ar viņ iem mē s visur braucā m, viņ i ir tik kustī gi un aktī vi. Un vispā r mē s viņ us pat apskaudā m, viņ i ir precē juš ies 30 gadus un saglabā juš i tik lielu mī lestī bu.

Sā kotnē ji rezervē jā m numuriņ u ar brokastī m, bet pē c restorā nu apmeklē š anas sapratā m, ka villā pusdienot ir ē rtā k un garš ī gā k. Divas reizes pasū tī jā m papildus bā rbekjū.3 pā riem un omā rus, noteikti patika.
Teritorija maza, bet ļ oti zaļ a, nav saspiestī bas, baseins tī rs, strā dniece tī ra 2x dienā . Bet pats dieviš ķ ā kais laiks ir vakars! Klusums, tikai tropu skaņ as, neaprakstā ms skaistums! Jū s vienkā rš i savienojaties ar dabu. Vienī gi ž ē l, ka pē rtiķ i netika uz mū su balkona, jo logi nav uz upi, bet gan uz dā rzu (((
Bet tur ir daudz monitoru ķ irzaku, iguā nu, burunduku un citu dzī vo radī bu, piemē ram, dzī vs stū rī tis.

Viesnī ca nav ballī š u viesnī ca, tā ir paredzē ta pā riem vai cilvē kiem, kuri dod priekš roku klusai garī gai atpū tai.
Mums ir tikai pozitī vas atmiņ as par uzturē š anos un pienā cī gu apkalpoš anu, iesaku!!!!!!!!! !
Es novē lu jums veiksmi un brī niš ķ ī gus svē tkus.
Привезли по заказу ( мы любители морепродуктов ) Romantic Villa Вечерний пляж Вкуснятина по просьбе приготовили на виле Номер на виле На маяке в Берувеле Дизайн изнутри Чудесный ландшафт
аватар Asyaaaa
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s ar vī ru spontā ni nolē mā m doties uz Š rilanku. Noskatī jā mies daudz recenziju un nolē mā m doties pie Natā lijas (vienkā rš i rakstī jā m viņ ai uz e-pastu) Š is bija mū su pirmais brauciens, kā saka "bomž i". … Tomēr ▾ Mē s ar vī ru spontā ni nolē mā m doties uz Š rilanku. Noskatī jā mies daudz recenziju un nolē mā m doties pie Natā lijas (vienkā rš i rakstī jā m viņ ai uz e-pastu) Š is bija mū su pirmais brauciens, kā saka "bomž i". Uz salas nokļ uvā m ar 2 Emirates lidmaš ī nā m (aviokompā nija super, apkalpoš ana, ē dieni un dzē rieni super! ! par diviem turp un atpakaļ mē s ar vī ru saņ ē mā m 40 tū kstoš us). Lidostā mū s patieš ā m, kā rakstī ts citā s atsauksmē s, sagaidī ja villas saimniece Natā lija. Ceļ š uz villu ir garš un nogurdinoš s, apmē ram 3 stundas. Pati villa no pirmā acu uzmetiena nepā rsteidza, bet tad es iemī lē jos no visas sirds)) Otrais villas menedž eris Janaka ir vienkā rš i super! Milzī gs ī paš s paldies viņ am! ! Dzī ve villā bija lieliska, mū s paē dinā ja no rī ta un vakarā . Viss bija garš ī gi daudzveidī gs. Pavā re un pati Natā lija mums gatavoja. Ē dienu garš a ir neticama! ! Ceļ š lī dz okeā nam ar tuk tuku aizņ em kā das 10 minū tes, ar kā jā m tur neviens nebrauc un bū s tā lu. Ir vairā kas pludmales, mums vairā k patika Zilā lagū na. Saule ir ļ oti spē cī ga, lai gan atbraucot bija mā koņ i, bet tik un tā izdegā m. Mē s devā mies ekskursijā uz Kandiju, bet tas ir faniem. Ceļ š ir grū ts un karsts. Braucā m ar ziloņ iem, apskatī jā m pilsē tu, plantā cijas, botā nisko dā rzu. Mē s paš i neesam ekskursiju cienī tā ji, tā pē c tā di iespaidi.
Nu vispā r mū su brī vdienu zirga mugurā priekš rocī bas sedz visus mī nusus! Tā pē c mē s noteikti tur atgriezī simies vē lreiz ! ! ! bet ne uz 10 dienā m, bet uz visu atvaļ inā jumu! !
аватар Legenda84
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Š rilankā atpū tā mies 2012. gada augusta sā kumā , tikai 9 dienas, kas tā dai valstij ir ā rkā rtī gi maz. Pē c garā lidojuma, noguruš i no nakts pā rsē š anā s, vē l 3 stundas nā cā s nī kuļ ot sastrē gumos, beigā s beidzot nokļ uvā m krā š ņ ajā Romantiskajā villā Beruwala. … Tomēr ▾ Š rilankā atpū tā mies 2012. gada augusta sā kumā , tikai 9 dienas, kas tā dai valstij ir ā rkā rtī gi maz. Pē c garā lidojuma, noguruš i no nakts pā rsē š anā s, vē l 3 stundas nā cā s nī kuļ ot sastrē gumos, beigā s beidzot nokļ uvā m krā š ņ ajā Romantiskajā villā Beruwala.

Atrodas klusā , omulī gā vietā , mū s lidostā sagaidī ja Janaka, ļ oti jauks, patī kams jaunietis, visu laiku bija mū su rī cī bā . Visur, kur mē s nelū gtu viņ u aizvest, un neviens no mū su lū gumiem nepalika malā.

Jau paš ā ieraš anā s sā kumā mē s nolē mā m doties 2 dienu ekskursijā un pē c tam 7 dienas baudī t okeā nu un vienkā rš i garī gi atpū sties, mē s daudz strā dā jam un mū su ceļ ojuma mē rķ is bija apskatī t daž us apskates objektus un protams, ir pludmales brī vdienas. Ekskursija tika veikta villā , kopā ar krieviski runā još u gidu, bijā m noorganizē ti kā gribē jā m, ko mē s nekad nenož ē lojā m.
Ekskursijas laikā apskatī jā m Pinonovalle ziloņ u audzē tavu, vizinā jā mies ar ziloni, apskatī jā m Budas Zobu templi, Karalisko botā nisko dā rzu, Garš vielu dā rzu, akmens, zī da, koka, tē jas plantā cijas. Un gids ar š oferi tika pabarots ar ī stu vietē jo ē dienu! Ļ oti ass! bet mē s esam Ā zijas virtuves cienī tā ji)) Iespaidi uz divā m dienā m tika saņ emti ne mazā k kā par pā rē jo brī vdienu!
Atlikuš ā s dienas tika pavadī tas pludmalē , Blue Lagune restorā nā ar kokteiļ iem un pie baseina villā ! Augusts var nebū t labā kais mē nesis, lai apmeklē tu dienvidrietumu piekrasti. Kā teica gids, vislabā k š eit ierasties no oktobra. Okeā ns gandrī z visu laiku bija vē trains, lai gan bija ļ oti silts! Daž brī d naktī lija lietus un bija spē cī gs pē rkona negaiss. Protams, tas nevarē ja sabojā t mū su svē tku iespaidus!
Viņ i ļ oti baidī jā s no punduriem, par kuriem lasī ju atsauksmē s. Bet punduri mū s tur netraucē ja. Kodumi parā dī jā s daž as dienas pē c tam, kad atgriezā mies mā jā s!
Un, kā mē s noskaidrojā m, tā s bija smilš u blusas! Tā pē c smiltī s labā k negulties un vē l jo vairā k tajā s nerakties!

Villa ir liela, izņ emot mū s tajā laikā tur neviena nebija, tā pē c jutā mies ē rti kā saimnieki, viss priekš mums, baseins ļ oti tī rs, viss kā rtī bā un visur, paradī ze vienvā rdsakot ! ! ! ! Atrodas upes krastā , telpas patiesī bā ir daudz lielā kas nekā fotogrā fijā s un viss ir patiesī ba, kas ir svarī gi, rezervē jā m paš i pie saimnieces caur internetu.

Š rilankieš i ir ļ oti atvē rti un draudzī gi, lai gan jau ir tū ristu izlutinā ti, un viņ i it visā meklē savu labumu.
Pirms Š rilankas viņ i atpū tā s Taizemē Bali, Malaizijā Š rilanka ir ļ oti interesanta, protams, savā veidā . Un mē s arī apsolī jā m sev kā dreiz atgriezties! ))
аватар Irusik123
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Pē c ceļ ojuma uz lielu viesnī cu pagā juš ā gada novembrī nolē mā m doties uz mazo viesnī ciņ u, un par cenu tā bija ļ oti pievilcī ga. Viesnī cu atradā m tī ri nejauš i, internetā uzgā jā m pozitī vas atsauksmes un nolē mā m uzrakstī t pieprasī jums, mums ā tri atbildē ja un rezervē jā m istabiņ u. … Tomēr ▾ Pē c ceļ ojuma uz lielu viesnī cu pagā juš ā gada novembrī nolē mā m doties uz mazo viesnī ciņ u, un par cenu tā bija ļ oti pievilcī ga. Viesnī cu atradā m tī ri nejauš i, internetā uzgā jā m pozitī vas atsauksmes un nolē mā m uzrakstī t pieprasī jums, mums ā tri atbildē ja un rezervē jā m istabiņ u. viesnī ca sevi prezentē - tā ir neliela divstā vu villa ar 5 istabā m, viss ir skaisti ar milzī gā m ainavu skulptū rā m pie sienā m, labvē lī gā atmosfē ra ir ļ oti labvē lī ga uz labu atpū tu.
Tā kā Krievijā viesnī cu zina maz cilvē ku, gribu teikt, ka tur ir ļ oti ē rti. Mū sdienī gs dizaina stils. Katrai istabai ir savs dizains. Ļ oti augsti griesti. Plaš as istabas. Milzī gs balkons, kurā biež i vakaros sē dē jā m. Brokastī s vienmē r ir svaigi spiesta sula, augļ i, olu kultenis, sviestmaizes. Garš ī gi. Pē c izvē les var pasū tī t ko citu, lielu baseinu. Biež i pasū tī ja pusdienas un vakariņ oja pie baseina.

To jū t, kad nav pū ļ a. Ļ oti mierī ga klusa vieta, nā kamreiz jā brauc nevis ar draugu, bet ar mī ļ oto cilvē ku. Tā kā tā ir ļ oti romantiska vieta, kur pavadī t brī vdienas kopā ar saviem mī ļ ajiem.
Pē c lielas viesnī cas izvē le krita par labu mazai viesnī cai un viņ i to nenož ē loja. nav trokš ņ a, nav pū ļ a. mosties un izbaudi klusumu. putnu dziedā š ana. Ir lieliski ī rē t viesnī cu – arī tad, ja dodaties ar lielu grupu. visa viesnī ca bū s jū su rī cī bā .

Viesnī cā ir ļ oti patī kama saimniece Natā lija, viņ a vienmē r atsaucā s uz jebkuru mū su iegribu, un viss personā ls ir ļ oti pieklā jī gs un izpalī dzī gs.
Okeā ns
Okeā ns vienmē r aicina. . . patī kami pastaigā ties....smiltis ir zeltaini pelē kas. . . zem kā jā m negrimst. . . viļ ņ i, kas viegli pieskaras pē dā m, glā sta. . . neizsakā ma sajū ta...pē c okeā na pavisam pazudusi doma doties uz Eiropu . . katru dienu gā jā m uz pludmali, tikko pē c sā tī gā m brokastī m patī kami pastaigā ties. . . ir sauļ oš anā s krē sli un saulessargi...un tad uzreiz var pusdienot. Lai gan karstumā labā k paslē pties un pasē dē t restorā nā . Ir ļ oti patī kami griezt viļ ņ us uz dē ļ a. Jautā ja pludmales zē niem un viņ i atnesa dē ļ us. Okeā ns septembrī bija daudz spē cī gā ks un bez dē ļ a nebija iespē jams peldē t, bet tagad varē ja baudī t okeā nu un peldē ties pē c sava prieka. Reizē m gā jā m uz pludmali Tadž ā , no rī tiem ir lieli viļ ņ i, un ir lieliski braukt pa dē ļ iem.

Restorā ni
Apmeklē jā m visus apkā rtnes restorā nus un izvē lē jā mies restorā nus Lagun Garden un Serena Vila. Ļ oti jauks personā ls, izcils ē diens, var ē st gan jū ras veltes, gan Eiropas ē dienus. Mē s ar draugu paņ ē mā m vienu porciju uz divā m, jo ​ ​ tā s ir vienkā rš i milzī gas un pa vienai vienkā rš i nevar ē st. Ļ oti garš ī gas svaigi spiestas sulas. vakarā viņ i sarī koja bungu š ovu. Dzē rieniem - viņ i dzē ra vietē jo rumu. tas ir kaut kas, un, ja to atš ķ aida ar kolu...arī vietē jais dž ins un toniks nav sliktā ks...)))

Aizbraucā m uz Alutgamu pē c augļ iem, ē dā m ananā sus un mango un marakujas, tur bija arī dž eku augļ i, gvajaves sezona.... garš ī gi....

Ekskursijas

Mē s devā mies 2 dienu ekskursijā . Kandija - Sigirija. Brauciens sā kā s 5:00, ekskursija tika pasū tī ta pie Natā lijas. Pa ceļ am ļ oti biež i piestā jā m, lai apskatī tu un nepalaistu garā m apskates objektus, piestā jā m ananā su plantā cijā , ziloņ u audzē tavā , botā niskajā dā rzā , tē jas fabrikā , vispā r visu dienu pavadī jā m Kandi, vakarā plkst. Zobu templis relikvijas. Nakš ņ oju pilsē tā . Nā kamajā dienā devā mies uz Sigiriju.
Sigiriya mū s sagaidī ja karstumā . Noteikti paņ emiet cepuri, jo saule cep ļ oti spē cī gi. Kā pš ana kalnā ir nedaudz grū ta, beigā s kā jas negā ja. No augš as paveras skaists skats uz kalniem un apkā rtni. skraida savvaļ as pē rtiķ us pa bijuš ā s pils drupā m.

Tū lī t es jū s brī dinā š u – tas ir ļ oti grū ti. Serpentinkai ir tik slikti, ka paliek slikta dū š a un gribas atgriezties viesnī cā . Bet svarī gi paš am sev izvirzī t mē rķ i – ko gribi dabū t no salas un tad doties. Ceļ i nav ī paš i labi, laikam valsts naudu neiegulda. Satiksme ļ oti aktī va un š oferi tā brauc...elpu aizraujoš i . . vispā r nav noteikumu...bet ar mū sē jiem nebija bail.

Pā rē jā laikā mē s peldē jā mies un vienkā rš i atpū tā mies, mē s negribē jā m doties prom. pat domā jā m mainī t biļ etes un palikt vē l 3 dienas, bet visi reisi uz Maskavu bija pilni. mums piedā vā ja aizlidot 14dien, bet bija jā iet uz darbu un tad nolē mā m, ka labā k atgriezties pē c pā ris trim mē neš iem....un noteikti atgriezī simies. . Esmu pā rliecinā ts, ka tas)) ! ! !
аватар nsfil70
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Mums patī k relaksē još as ģ imenes brī vdienas. Nolē mā m ar visu kompā niju ar draugiem un bē rniem doties uz Š rilanku Romantik Villa. Visi bija ļ oti priecī gi, bē rni bija sajū smā . Pieņ ē ma pareizo lē mumu. Lieliski dzī ves apstā kļ i, ē rti, mā jā s, grafiks sastā dī ts tā , kā mums bija ē rts, tie nebija atkarī gi no neviena. … Tomēr ▾ Mums patī k relaksē još as ģ imenes brī vdienas. Nolē mā m ar visu kompā niju ar draugiem un bē rniem doties uz Š rilanku Romantik Villa. Visi bija ļ oti priecī gi, bē rni bija sajū smā . Pieņ ē ma pareizo lē mumu. Lieliski dzī ves apstā kļ i, ē rti, mā jā s, grafiks sastā dī ts tā , kā mums bija ē rts, tie nebija atkarī gi no neviena. Viesnī cas saimniece Natā lija palī dzē ja visos jautā jumos (ekskursijas, naudas maiņ a, ballī š u organizē š ana u. c. ), par ko esam viņ ai ļ oti pateicī gi. Viss, kas bija obeshanno rezervē jot, viss notika. Klimats ir lielisks, ū dens un saule ir maģ iski. Jū s varat ē st tikai zivis un augļ us. Var braukt vē lreiz, bet ne uz 2 nedē ļ ā m, bet uz 3. Tur vajag nopirkt tē ju (ļ oti garš ī ga un cenas cienī ga), tagad dzeram un baudā m), dā rgakmeņ i. Jā , tiem, kam patī k vī raks, es Kolombo nopirku ļ oti labus vī rakus sev un dā vanā m. Esiet uzmanī gi, izlidojot lidostā , papildu izmaksas - 17 dolā ri 1 kg, visiem bijuš ā s NVS un Air Arabia aviokompā niju pilsoņ iem. Norma uz cilvē ku 20 kg. Mē ģ iniet mazā k pirkt veikalos tū ristu marš rutos, tur ir ļ oti dā rgi, tas ir paredzē ts bagā tiem tū ristiem. (tā , iespē jams, ir visur). Esam ļ oti apmierinā ti ar atpū tu, mā ju, saimnieci, ē dienu - jā , viss. Joprojā m gribas iet! Lai veicas un jaukas brī vdienas! ! ! Natā lija, Almati.
аватар Flo2007
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Savu apskatu gribē tos nosaukt par "Tā izskatā s paradī ze" !! ! Nekavē joties vē los vē lreiz un vē lreiz no visas sirds pateikties Natā lijai par ļ oti silto uzņ emš anu un mū su uzturē š anos paradī zē ar nosaukumu "Romantiskā villa" Š rilankā . … Tomēr ▾ Savu apskatu gribē tos nosaukt par "Tā izskatā s paradī ze" !! !
Nekavē joties vē los vē lreiz un vē lreiz no visas sirds pateikties Natā lijai par ļ oti silto uzņ emš anu un mū su uzturē š anos paradī zē ar nosaukumu "Romantiskā villa" Š rilankā .
Cik jauki bija, kad tu izkā p no aukstā s lidmaš ī nas, kas mū s atveda no aukstā s Ukrainas, tu ienirt ilgi gaidī tā s Lankas mitrā gaisa siltumā un tevi sagaida pati villas ī paš niece, lai gan ir gandrī z vē ls. naktī vai pat ļ oti agri no rī ta.
Ierodoties villā , manas cerī bas ir pā rsnieguš as sevi!! !
Villas saimniece - Natā lija radī ja komfortu, kas bija ļ oti nepiecieš ams mū su atpū tai. Janaka, Sajivi arī bija piedalī juš ies mū su brī niš ķ ī gajā uzturē š anā s laikā . Laima man kā trakai suņ u dā mai mū su atvaļ inā jumā ienesa arī daļ iņ u sava siltuma.
Un pats galvenais, Natā lija ļ oti mī l Š rilanku un dalī jā s ar mums visā s emocijā s, apbrī nā par š o valsti.
Pats galvenais ir iemī lē ties š ajā valstī tā pat kā es un gū t neaizmirstamu baudu no uzturē š anā s "Romantiskajā villā ".
Un es noteikti zinu, ka es noteikti tur atgriezī š os vē lreiz...vē lreiz...un . . vē lreiz.... par to es neatvadī jos no Natā lijas...Š rilankas...bet tikai teicu "Uz tikš anos drī z Natā lija!! ! "
Parādīt vairāk »


iemiesojums Karinamarti65
8 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 2 atbildi
iemiesojums karine-aslanyan
mans vīrs un es vēlētos palikt šajā viesnīcā 5 dienas, cik tas maksās
11 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums vladimir-reuzki
kā rezervēt istabu 3 personām
12 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 4 atbildi
iemiesojums mznased7
Sveiki! Kas var sniegt precīzus datus par viesnīcu,
12 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 6 atbildes
iemiesojums LocmanSneja
Labs dienas laiks! Jau otro dienu nevaru atrast "tiešām īstas atsauksmes" no Experienced šajā viesnīcā. Šķiet, ka viesnīcu vienkārši reklamē paši saimnieki, ļoti formulīgs teksts visām atsauksmēm, ko atradu. Priecāšos par jebkādu informāciju.
13 gadiem atpakaļ  •  5 abonenti 15 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI

Небольшой частный отель, располагающийся в живописном месте, на берегу реки Bentota. Отель представляет собой двухэтажный особняк с пятью шикарно обставленными комнатами и террасами по всему периметру здания. Особняк стоит в окружении кокосовых пальм и тропической растительности

Atrašanās vieta в районе Берувелла, на берегу реки Bentota, в 5 минутах от Индийского океана.
Viesnīcā

бассейн, экскурсионное бюро, полностью оборудованная кухня.

FAQ