Relax Resort Villa 2*– Atsauksmes

2
Novērtējums 9.510
9.5 Numurs
10.0 apkalpošana
9.5 Tīrība
10.0 Uzturs
9.5 Infrastruktūra
Vila Relax Resort ir trīsstāvu ēka, kas atrodas gleznainā vietā, ko ieskauj kokosrieksti, Bentotas upes krastā. No visiem villas numuriem paveras tiešs skats uz upi vai baseinu. Pašvaldības pludmale atrodas tikai 10 minūšu pastaigas attālumā no villas.Vairāk →
аватар yudin6
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Okeā ns - 10 minū š u gā jiena attā lumā . Ē dieni - vietē jais š efpavā rs, Eiropas un Š rilankas virtuves ē dieni Jū ras veltes ir svaigas un bagā tī gas Eksotiski augļ i tirgū ir lē ti. Apkā rt daudz dzī vnieku. … Tomēr ▾ Okeā ns - 10 minū š u gā jiena attā lumā .
Ē dieni - vietē jais š efpavā rs, Eiropas un Š rilankas virtuves ē dieni
Jū ras veltes ir svaigas un bagā tī gas
Eksotiski augļ i tirgū ir lē ti.
Apkā rt daudz dzī vnieku.
аватар arh.olga
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Relax Resort Villa Pē c ceļ ojuma uz lielu viesnī cu pagā juš ā gada novembrī , mē s nolē mā m doties uz nelielu viesnī cu, un tā bija ļ oti pievilcī ga. Š ī ir privā ta villa, mē s to atradā m nejauš i un nolē mā m uzrakstī t pieprasī jumu, mums ā tri atbildē ja un rezervē jā m istabiņ u. … Tomēr ▾ Relax Resort Villa
Pē c ceļ ojuma uz lielu viesnī cu pagā juš ā gada novembrī , mē s nolē mā m doties uz nelielu viesnī cu, un tā bija ļ oti pievilcī ga. Š ī ir privā ta villa, mē s to atradā m nejauš i un nolē mā m uzrakstī t pieprasī jumu, mums ā tri atbildē ja un rezervē jā m istabiņ u. uz 6 istabā m viss ir skaisti ar milzī gā m ainavu skulptū rā m pie sienā m, labvē lī gā atmosfē ra tur ļ oti veicina labu atpū tu.
Tā kā Krievijā viesnī cu zina maz cilvē ku, gribu teikt, ka tur ir ļ oti ē rti. . Katrai telpai savs dizains. Ļ oti augsti griesti. Plaš as istabas. Milzī gs balkons, kurā biež i vakaros sē dē jā m. Brokastī s vienmē r ir svaigi spiesta sula, augļ i, olu kultenis, sviestmaizes. Garš ī gi. Pē c izvē les var pasū tī t ko citu, lielu baseinu. Mē s biež i pasū tī jā m pusdienas un pusdienojā m pie baseina lapenē .
To jū t, kad nav pū ļ a. Ļ oti mierī ga un klusa vieta, nā kamreiz jā dodas nevis ar draugu, bet ar mī ļ oto cilvē ku. Tā kā tā ir ļ oti romantiska vieta, kur pavadī t brī vdienas kopā ar saviem mī ļ ajiem.
Pē c lielas viesnī cas izvē le krita par labu mazai viesnī cai un viņ i to nenož ē loja. nav trokš ņ a, nav pū ļ a. mosties un izbaudi klusumu. putnu dziedā š ana. Ir lieliski ī rē t villu – arī tad, ja dodaties ar lielu grupu. visa viesnī ca bū s jū su rī cī bā .
Villai ir ļ oti patī kams saimnieks un krievu menedž eris, kurš vienmē r atsaucā s uz katru mū su iegribu, un visi darbinieki ir ļ oti pieklā jī gi un izpalī dzī gi.
Okeā ns
Okeā ns vienmē r aicina. . . patī kami pastaigā ties....smiltis ir zeltaini pelē kas. . . zem kā jā m negrimst. . . viļ ņ i, kas viegli pieskaras pē dā m, glā sta. . . neizsakā ma sajū ta...pē c okeā na pavisam pazuduš as domas par doš anos uz Eiropu . . katru dienu gā jā m uz pludmali, tikko pē c sā tī gā m brokastī m patī kami pastaigā ties. . . ir sauļ oš anā s krē sli un saulessargi...un tad uzreiz var pusdienot. Lai gan karstumā labā k paslē pties un pasē dē t restorā nā . Ir ļ oti patī kami griezt viļ ņ us uz dē ļ a. Jautā ja pludmales zē niem un viņ i atnesa dē ļ us. Okeā ns septembrī bija daudz spē cī gā ks un bez dē ļ a nebija iespē jams peldē t, bet tagad varē ja baudī t okeā nu un peldē ties pē c sava prieka. Reizē m gā jā m uz pludmali Tadž ā , no rī tiem ir lieli viļ ņ i, un ir lieliski braukt pa dē ļ iem.
Restorā ni
Apmeklē jā m visus apkā rtnes restorā nus un izvē lē jā mies restorā nus Lagun Garden un Serena Vila. Ļ oti jauks personā ls, izcils ē diens, var ē st gan jū ras veltes, gan Eiropas ē dienus. Mē s ar draugu paņ ē mā m vienu porciju uz divā m, jo ​ ​ tā s ir vienkā rš i milzī gas un pa vienai vienkā rš i nav spē jī gas ē st. ļ oti garš ī gas svaigi spiestas sulas. vakarā viņ i sarī koja bungu š ovu. Dzē rieniem - viņ i dzē ra vietē jo rumu. tas ir kaut kas, un, ja to atš ķ aida ar kolu...arī vietē jais dž ins un toniks nav sliktā ks...)))
Aizbraucā m uz Alutgamu pē c augļ iem, ē dā m ananā sus un mango un marakujas, bija arī dž eku augļ i, gvajaves sezona.... garš ī gi....
Ekskursijas
Mē s devā mies 2 dienu ekskursijā . Kandija - Sigirija. Brauciens sā kā s 5:00, ekskursija bija pieteikta vadī tā jas villā . Pa ceļ am ļ oti biež i piestā jā m, lai apskatī tu un nepalaistu garā m apskates vietas, piestā jā m ananā su plantā cijā , ziloņ u audzē tavā , botā niskajā dā rzā , tē jas raž otnē , vispā r visu dienu pavadī jā m Kandijā , vakarā Zobu relikvijas templis . Mē s palikā m pilsē tā pa nakti. Nā kamajā dienā devā mies uz Sigiriju.
Sigiriya mū s sagaidī ja karstumā . Noteikti paņ emiet cepuri, jo saule cep ļ oti spē cī gi. Kā pš ana kalnā ir nedaudz grū ta, beigā s kā jas negā ja. No augš as paveras skaists skats uz kalniem un apkā rtni. skraida savvaļ as pē rtiķ us pa bijuš ā s pils drupā m.
Tū lī t es jū s brī dinā š u – tas ir ļ oti grū ti. Serpantinkai ir tik slikti, ka rodas slikta dū š a un gribas atgriezties viesnī cā . Bet svarī gi paš am sev izvirzī t mē rķ i – ko gribi dabū t no salas un tad doties. Ceļ i nav ī paš i labi, laikam valsts naudu neiegulda. Satiksme ļ oti aktī va un š oferi tā brauc...elpu aizraujoš i . . vispā r nav noteikumu...bet ar mū sē jiem nebija bail.
Pā rē jā laikā mē s peldē jā mies un vienkā rš i atpū tā mies, mē s negribē jā m doties prom. pat domā jā m mainī t biļ etes un palikt vē l 3 dienas, bet visi reisi uz Maskavu bija pilni. mums piedā vā ja aizlidot 28. , bet bija jā iet uz darbu un tad nolē mā m, ka labā k atgriezties pē c pā ris trim mē neš iem....un noteikti atgriezī simies. . esmu pā rliecinā ts no tā )) ! ! !


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Вила Relax Resort представляет собой трехэтажное здание и находится в живописном месте, в окружении кокосовых пальм, на берегу реки Bentota. Все номера виллы имеют прямой вид на реку или бассейн. Муниципальный пляж находится всего в 10 минутах ходьбы от виллы.

Atrašanās vieta Вилла расположена на юго-западном побережье Шри-Ланки, в 60 км к югу от Коломбо и в 93 км от аэропорта Коломбо.
Pludmale
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Кухня. Стиральная машина.

  • restorāns
  • atklāts baseins
  • droši
  • veļas mazgāšana
Bērniem
  • bērnu peldbaseins
  • aukle
Izklaide un sports Библиотека.
  • ūdens aktivitātes
  • makšķerēšana
  • ekskursiju organizēšana
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

Вилла состоит из 6 номеров.

Istabās

балкон\терраса, кондиционер, вентилятор, ванная комната, горячая/холодная вода, кровать, шкаф, холодильник, постельное белье, полотенца, фен, ванные принадлежности.

FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами рыбной ловли. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. Если Вам нужна помощь по уходу за ребенком, вы можете заказать услуги няни.