Jautājums par viesnīca Occidental Eden Beruwala 5*

Pašreizējās ekskursijas uz šo viesnīcu
Iegūstiet labāko cenu no ceļojumu aģentiem
  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
22 abonenti tiks
informēti par problēmu
Tēmu jautājumsа

Saistīts jautājums «Vispārīgi jautājumi»
pastāstiet mums sīkāku informāciju par lidojumu
Sakiet lūdzu, kurš lidoja no Doņeckas, it īpaši transfērs uz Dubaiju, vai bija kādas grūtības?
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2013-03-2211 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  10
аватар Rovno10
Ja nekavēsies no Doņeckas,tad problēmu nebūs:izkāpšana no lidmašīnas,piegāde ar autobusu līdz terminālim,pārreģistrācija un muitas apskate,atkal uz autobusu un uz kuģa.Dežūrai nav daudz laika -bezmaksas veikali un kafejnīcas.
аватар Shults
Lidojums uz Šardžu - kā parasti, lidmašīnā par naudu tikai ēdieni un dzērieni. Lēnām jūs varat iemalkot savu, ja iegādājāties to Doņeckas Djutikā. Ierašanās Šārdžā. Tālāk pa koridoru taisni uzreiz uz otro izlidošanas zāli uz Šrilanku. Pagaidiet ne vairāk kā stundu. Šajā jomā nav beznodokļu, nekas interesants. Ierašanās Šrilankā ir nedaudz ilgāka nekā Šārdža. Tad autobuss un 2,5 stundas torohte. . . Viesnīca ir jaunākā, bet stilīgākā. Ceļš līkumots, labāk pagulēt, ja prot. Bet jūs nevarat gulēt, ja esat vesels. Ierodoties, tas nav fakts, ka viņi uzreiz iedos numuru, jo jūs ieradīsieties no rīta, bet viņi darīs visu iespējamo un pēc iespējas ātrāk. Jūs varat izvēlēties istabu pēc savas izvēles par maksu. Aiz viesnīcas žoga jūs atradīsiet vietējo čali - MANU. Ar viņu bez problēmām un lētāk nekā operators atrisiniet visus ekskursiju un slēpošanas jautājumus. Pasveiciniet Sašu un uzņēmumu no Luganskas un Kijevas (tie bija pirms gada) un paņemiet viņa e-pasta adresi, ja tas nav grūti. Lai jaukas brīvdienas!
аватар Oleksii64
Jautājums par Dubaiju, kā ar Šardžu?
аватар nastya.kalinina
Mēs lidojām no Doņeckas. Es jums teikšu, ka lidojums satrieca visus nervus. Pirmkārt, kavēšanās bija 2 stundas, pēc tam viņi gaidīja, kamēr visas reģistrācijas tika pabeigtas. Dubaijā bija problēmas. Lidmašīna no turienes kavējās 3 stundas, tāpēc pacēlāmies 00:50. Tiklīdz viņi nokārtoja reģistrāciju, viņi ilgi gaidīja, līdz tiks apkalpots autobuss, un, kad tas tika iesniegts, viņi nevarēja doties uz lidmašīnu. Mēs bijām autobusā vairāk nekā pusstundu. Uz Šrilanku viņi izlidoja tikai pēc stundu ilgas gaidīšanas lidmašīnā. Lidojums ir grūts, bet tā vērts!
аватар moryachka-1
Lidojām no Kijevas,uz Dubaiju,uzpildām degvielu,pasažieri paliek lidmašīnā.Ja būs transfērs,tad lūgs uz tranzīta zāli.Dubaijas lidosta ir burvīga,var vismaz kājas izstaipīt,pīpēt,dzert kafija.Mūsu aviopārvadātājs bija Roza Vetrov,kompānijas nebija,pilnīga necieņa pret saviem tūristiem.Lidmašīnas 100% piepildījums,netika ēst(paņemiet līdzi,turistus redzēju,izlaida mūs cauri).Atceļā lidmašīna salūza un mūs aizsūtīja uz 12h uz tranzīta zonu (bez nekādas informācijas,bez ēdināšanas) Tad mums atsūtīja citu lidmašīnu,kamēr atbrauca,kamēr uzpildīja degvielu,kamēr atbrauca kavēšanās bija 12h (šīs ir veci cilvēki kā mana mamma,mazi bērni).Nedod Dievs,ka tev tā nenotiktu,bet man Windrose aviokompānija ir slēgta uz visiem laikiem.Bet ar UIA lidojām bez pretenzijām.
аватар nastya_lottour
padoms - autobusā, kas ved no lidmašīnas uz Dubaijas lidostas ēku, tiks paziņotas pieturas. Tie ir tikai divi: tranzīta pasažieriem un tiem, kas dodas uz AAE. Šeit jums "tranzīts" :)
3. terminālis ir mazs, nekādu grūtību. Viss ir ļoti skaidrs un saprotams. Duty Free ir mazs, tāpēc jūs tur pavadīsit nedaudz laika.
аватар moryachka-1
Dubaijā ir lielākais beznodokļu maksājums pasaulē, atbilde ir ārpus tēmas, nedod Dievs, ka jums ir pietura degvielas uzpildei ar piekļuvi tranzīta zonai, nevis stundu lidmašīnā.
аватар mikkiki
Ir tikai transfērs no Doņeckas, tāpēc jūs nokļūsit tranzīta lidostā. Lidojumā nav nekā īpaša. Doņeckā mūs aizturēja stundu – lidmašīna gaidīja Dubaijā. Man ļoti patika FlyDubai, lidmašīnas jaunas, ērtas, ar ekrāniem. Vienkārši nebarojiet, ņemiet ēdienu līdzi. Un tāpēc lidojums nav tik grūts, un jebkurā gadījumā tas ir tā vērts!
Un tomēr Dubaijā no rokas bagāžas ņem skotu un pārtikas plēvi, tāpēc vai nu ieliec koferī vēl vienu komplektu, vai arī atpakaļceļā nebūs ko tīt) un nopērc mazas slēdzenes koferiem, jo ​​Doņeckā mūsu bagāža bija vaļā un izjukusi !
аватар Shults
Šardža neskatoties uz to, ka pirms gada transplantācija bija Šārdžā... Kāpēc viņi sāka lidot caur Dubaiju - es nezinu un nepievērsu uzmanību.
аватар Shults
Kopumā jums ir jālido uz Šrilanku vismaz 10 dienas vai 2 nedēļas. Ja iegādājāties nedēļu - pārējo nejutīsiet, it īpaši pēc atbraukšanas mājās;)). 9 stundas lidmašīnā, + brauciens ar autobusu.... tumsa.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Occidental Eden Beruwala 5*
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl