Ekho Surf 4*– Atsauksmes

29
Novērtējums 7.010
№5 viesnīcas reitingā Bentota
7.0 Numurs
6.8 apkalpošana
7.7 Tīrība
7.1 Uzturs
6.3 Infrastruktūra
Viesnīca Surf atrodas Pitarambā, dažu soļu attālumā no Bentotas pludmales. Tā tika uzcelta 1970. gadā un tika atkārtoti atvērta pēc pilnīgas restaurācijas 2012. gada oktobrī. Piemērots relaksējošām ģimenes brīvdienām.Vairāk →
аватар iesenia3112
 •  apceļots 2 gadā atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mē s ieradā mies 6 no rī ta, un reģ istrē š anā s no 14. Sā kumā viņ i gribē ja no mums pieprasī t 80 USD par agrā ku reģ istrē š anos, un tad viņ i teica, ka tas ir bez maksas. Visi numuri ir ar skatu uz okeā nu. 2 peldbaseini ar sauļ oš anā s krē sliem. … Tomēr ▾ Mē s ieradā mies 6 no rī ta, un reģ istrē š anā s no 14. Sā kumā viņ i gribē ja no mums pieprasī t 80 USD par agrā ku reģ istrē š anos, un tad viņ i teica, ka tas ir bez maksas.
Visi numuri ir ar skatu uz okeā nu. 2 peldbaseini ar sauļ oš anā s krē sliem. Pludmale ir acu priekš ā un blakus, tikai jā kā pj ā rā .
Viesnī ca vairā k atgā dina 3, bet ne 4. Pē dē jā s dienā s vienmē r duš ā nav ū dens. BRIESMĪ GS WiFi, kas gandrī z nedarbojas. Ē dieni: pā rsvarā pikanti ē dieni, brokastī s kafija, tē ja un 2 svaigas sulas, no kuriem izvē lē ties, dā rzeņ i, graudaugi, grauzdiņ i, olu kultenis, olu kultenis. Vakariņ ā s tē ja, kafija, pā rē jais par maksu no dzē rieniem. No pā rtikas dā rzeņ iem, vairā ku veidu rī si, kartupeļ i, gaļ a, zivis. Ir izvē le, bet ne ļ oti daudzveidī ga un atkā rtojas. No augļ iem viņ i dod: ananā su, papaiju, gvajavu, arbū zu, daž reiz pasifloras augļ us. Konvertē š ana viesnī cā nav izdevī ga, ja maksā jat par istabu vai PCR, labā k ir rū pijā s (196 rū pijas - 1 USD, bet bankā s 203 rū pijas - 1 USD, pilsē tā.220–240 rū pijas - 1 USD).
Istaba: veca un tī ra, daudz plaisu, vecas mē beles nobruž ā tas, vecs balkons ar salauztā m margā m.
Milzī gs pluss ir skats no istabas uz okeā nu un pludmales atraš anā s vieta. Ir 2 peldbaseini, sauļ oš anā s krē sli atrodas tikai pie tiem. Dvieļ i un ū dens ne vienmē r atnes mums 3, un ļ oti biež i atnesa 2, lai gan viņ i deva dzeramnaudu.
Балкон. Балкон. Номер. Номер. Номер. Номер. Номер. Пляж, бассейн и шезлонги.
аватар Tatjana304596
 •  apceļots 5 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo vē lē jā mies, lai no numura paveras skats uz okeā nu, vē lē jā mies atpū sties š ajā rajonā . Ievā kš anā s izdevā s lieliski. Skudru bari, kas rā pā s no viena istabas stū ra uz otru, mums nebija sveš s, jo par to lasī jā m atsauksmes. … Tomēr ▾ Izvē lē jā mies š o viesnī cu, jo vē lē jā mies, lai no numura paveras skats uz okeā nu, vē lē jā mies atpū sties š ajā rajonā . Ievā kš anā s izdevā s lieliski. Skudru bari, kas rā pā s no viena istabas stū ra uz otru, mums nebija sveš s, jo par to lasī jā m atsauksmes. Mums bija brokastis un vakariņ as - viss bija labi, garš ī gi, daudzveidī gi. Mī nuss ir tas, ka skudras atradā s arī uz galdiņ iem restorā nā uz atklā tā s terases. Slē gtajā restorā nā neviena nebija. . tas priecē ja. Viesnī ca ir skaista ar skatu uz okeā nu. Teritorija bija tieš i piekrastē , ļ oti ļ oti liela, sakopta, viss forš i. Tur bija ļ oti liela pludmale. Viesnī cā viss ir civilizē ts, tī rs, forš s, skaists, bet ā rpus teritorijas nav civilizā cijas. Veikali un restorā ni atradā s ļ oti tā lu. Š ie restorā ni atgā dinā ja ceļ malas kafejnī cu, viesmī lis paskatā s uz tevi, novē rtē un tad saka ē diena cenu. Tā saucamajos restorā nos - elastī gi krē sli, galdi, banā nu lapas, sapelē juš as sienas, viss netī rs, briesmī gi antisanitā ri apstā kļ i. Viesnī cā bija gids Grigorijs, nevis patī kams vī rietis, viņ š ieradā s un pē c minū tes grasī jā s doties prom. . Uz jautā jumu, kur var atrast aptieku, viņ š saka, ka nezina, es esmu tikai ceļ vedis. Uz jautā jumu, kur ī rē t mopē du, viņ š atbildē ja tā pat. . Ekskursijas piedā vā tas par 100$, kuras maksā ne vairā k kā.20. Gids - nepatika, un ne tikai mums. Mī nus viesnī ca - skudras, citā di - lieliski, forš i!
аватар Guryeva3
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca laba, cenas un kvalitā tes attiecī ba. Protams, ne Tatj un ne Centara. Tā tad zvaigzne ir atš ķ irī ga, cena attiecī gi ir pusotru reizi zemā ka. Okeā ns atrodas 100 metru attā lumā . Trū kums ir dzelzceļ š (tā tad blakus Tadž am, tikai cena pavisam cita). … Tomēr ▾ Viesnī ca laba, cenas un kvalitā tes attiecī ba. Protams, ne Tatj un ne Centara. Tā tad zvaigzne ir atš ķ irī ga, cena attiecī gi ir pusotru reizi zemā ka. Okeā ns atrodas 100 metru attā lumā .
Trū kums ir dzelzceļ š (tā tad blakus Tadž am, tikai cena pavisam cita).
Viesnī cas vē rtē jums ir stabils č etrinieks.
аватар umnitza
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Es vē los nedaudz pastā stī t par š o viesnī cu. Tas nepievelk 4 vai 5. Maksimums ir izstiepts 3. Gaisa kondicionē tā jam istabā ir 3 aukstuma rež ī mi un ir tik auksts, ka nā kas izslē gt. No griestiem pil kondensā ts. Mitrums istabā kā uz ielas, gulta mitra un auksta, pastā vī gi. … Tomēr ▾ Es vē los nedaudz pastā stī t par š o viesnī cu. Tas nepievelk 4 vai 5. Maksimums ir izstiepts 3.
Gaisa kondicionē tā jam istabā ir 3 aukstuma rež ī mi un ir tik auksts, ka nā kas izslē gt. No griestiem pil kondensā ts. Mitrums istabā kā uz ielas, gulta mitra un auksta, pastā vī gi. Ņ emot segu paslē pties, izkrita milzī gs izkaltis tarakā ns. Pē c tam man negribē jā s cieš ā k lietot š o segu. Logus nevar atvē rt, jo kukaiņ i lido bariem. Istabā nebija karstā ū dens 4 dienas.
Ē diens normā ls, eiropeisks. Bet neņ emiet pusdienas! Pirms maksā jā m par pusdienā m un vakariņ ā m (pusdienas 12 USD, vakariņ as 14 USD), mē s netikā m brī dinā ti, ka vakariņ as ir paredzē tas tikai vietē jiem. Viņ u ē diens nav apē sts, ne pā rā k garš ī gs. Par pusdienā m samaksā to naudu (maksā ja uz vietas, ierodoties) mums neatdeva.
Jū s nevarat ienest viesnī cā augļ us, pat kokosriekstus nē !
Tagad apģ ē rba kods. Ja vē laties staigā t papē ž u kurpē s un kleitā s lī dz grī dai, š ī viesnī ca ir paredzē ta jums. viņ iem ir stingrs apģ ē rba kods, kā viņ i teica. Lai gan pirmā s 2 mū su uzturē š anā s dienas viesnī cā man neviens neko neteica par š ortu nē sā š anu brokastī s. Bet tiklī dz vā cieš i ievā cā s, uzreiz izveidojā s dress code. Manam vī ram katru vakaru lū dza pā rģ ē rbties dž insos.
Uz jautā jumu, kā da iemesla dē ļ , atbilde bija stingrs apģ ē rba kods. Un, pirms vā cieš i apmetā s, nebija ģ ē rbš anā s koda. Vispā r krievu diskriminā cija ir pilnā plaukumā .
Wi-Fi tikai gaitenī vai reģ istratū rā . Istabā s nav Wi-Fi.
Pē c tam meklē jiet un pieprasiet katra saņ emtā č eka kopiju. Pē dē jā uzturē š anā s dienā viesnī cā mums izsniedza rē ķ inu apmaksai. Pē c katra konta pā rbaudes mē s atradā m divus viltotus kontus 1000 Rs (9 ASV dolā ru) vē rtī bā . Tas nebija ī paš i patī kami. Mē s redzē jā m, ka ir jā maksā daudz rē ķ inu, un nolē mā m noplē st no tū ristiem 9 sliktos dolā rus. Viņ i netaisī ja skandā lu, viņ i secinā ja. Nekad nerakstu atsauksmes par viesnī cā m, kurā s apmetos, tač u š ī viesnī ca pā rspē ja visas cerī bas.
Absolū ti nepatika apkalpoš ana un viesnī ca. Neiesaku.
аватар udovik
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Mē s atpū tā mies no 01/01/14 lī dz 01/11/14. Viesnī ca bija ļ oti laba, viss bija tā , kā aprakstī ts. Patika okeā ns, peldē jos tajā katru dienu. Kurš atpū tī sies Š rilankā - ņ emiet vē rā , ka no Š rilankas lī dz Maldivu salā m ir tikai pusotra stunda, grē ks nelidot : ) Lidojā m 2 dienas, paš i pirkā m biļ etes caur internetu, viesnī cu rezervē jā m caur Booking. … Tomēr ▾ Mē s atpū tā mies no 01/01/14 lī dz 01/11/14. Viesnī ca bija ļ oti laba, viss bija tā , kā aprakstī ts. Patika okeā ns, peldē jos tajā katru dienu. Kurš atpū tī sies Š rilankā - ņ emiet vē rā , ka no Š rilankas lī dz Maldivu salā m ir tikai pusotra stunda, grē ks nelidot : )
Lidojā m 2 dienas, paš i pirkā m biļ etes caur internetu, viesnī cu rezervē jā m caur Booking. Lidojums turp un atpakaļ.2 personā m - maksā apmē ram 500 USD. Viesnī cas - daž ā diem maciņ iem : )
Pa pilsē tu braukā jā m ar tuk-tuk ar Izuru - tas ir vietē jais š oferis, gids, taksists - ļ oti labs cilvē ks, nesapratā m kā piekritā m viņ a pakalpojumiem : ), tikai atceramies, ka viņ š teica, ka viņ š bija ceļ ojums uz jebkuru pilsē tu un atpakaļ - tikai viens dolā rs. Viņ š ir tik mierī gs, labsirdī gs, ar patī kamu enerģ iju. Atš ķ irī bā no citiem braucē jiem viņ š it kā ir klienta pusē , t. i. mē s, nemitī gi kaulē jamies ar vietē jiem par cenu, vedam uz banku ar labā ko likmi, nemitī gi paņ emam pirkumus un vedam uz tuk tuk un iesakā m, kurā s vietā s pirkt un kuras nē .
Ja kā dam tas ir nepiecieš ams, š eit ir viņ a tā lruņ a numurs - 0786226360.
Vispā r pā rē jais ir super, ļ oti negribē jā s braukt prom.
Mē s devā mies uz Galle, uz bruņ urupuč u fermu, uz Budas templi un jā t ar ziloni.
Gide ne reizi netika redzē ta viesnī cā , viņ a neatnā ca noteiktajā laikā , tad viņ a uzrakstī ja zī mī ti, kurā lū dza mū s ierasties nā kamajā dienā , bet arī tad mē s viņ u neatradā m.
Kopumā mē s iesakā m š o viesnī cu, ja jums ir kā di jautā jumi, es ar prieku atbildē š u.
аватар india_blue_mail.ru
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Mē s pavadī jā m savu medusmē nesi š ajā viesnī cā ! ieradā s vē lā k nekā paredzē ts (reiss aizkavē jā s par stundu) ierodoties mū s sagaidī ja ar smaidu, slapjiem dvieļ iem (ļ oti parocī gi pē c 4 stundu transfē ra) un sagaidī š anas dzē rieniem (svaigs, slā pes remdē još s, brī niš ķ ī gs dzē riens) brokastī s kavē jā mies, bet tikā m laipni paē dinā ti, kamē r tika gatavoti numuriņ i reģ istrā cijai: 2 tunč a sviestmaizes, kartupeļ i, svaigi salā ti, sula un kafija (par vairā k nesapņ ojā m) sē ž ot pie okeā na tieš ā tuvumā , bā liem un noguruš iem, okeā ns iedvesa mū sos jaunus spē kus, mē s pat netaisī jā mies pā ris stundas pē c lidojuma nosnausties, it kā atpakaļ skaitī š ana bū tu sā kusies no jauna)) valsts ir pasakaina: atš ķ irī bā no mū su rupjiem un slinkajiem cilvē kiem, kuri alkst pē c vieglas naudas, š rilankieš i ir strā dī gi, viesmī lī gi, tī ri cilvē ki (jā -jā -jā ! ) bijā m uz BB, tā pē c pusdienas un vakariņ as ieturē jā m "malā " Vasanta izrā dī jā s mū su laimī gā iespē ja (+9. … Tomēr ▾ Mē s pavadī jā m savu medusmē nesi š ajā viesnī cā !
ieradā s vē lā k nekā paredzē ts (reiss aizkavē jā s par stundu)
ierodoties mū s sagaidī ja ar smaidu, slapjiem dvieļ iem (ļ oti parocī gi pē c 4 stundu transfē ra) un sagaidī š anas dzē rieniem (svaigs, slā pes remdē još s, brī niš ķ ī gs dzē riens)
brokastī s kavē jā mies, bet tikā m laipni paē dinā ti, kamē r tika gatavoti numuriņ i reģ istrā cijai: 2 tunč a sviestmaizes, kartupeļ i, svaigi salā ti, sula un kafija (par vairā k nesapņ ojā m)
sē ž ot pie okeā na tieš ā tuvumā , bā liem un noguruš iem, okeā ns iedvesa mū sos jaunus spē kus, mē s pat netaisī jā mies pā ris stundas pē c lidojuma nosnausties, it kā atpakaļ skaitī š ana bū tu sā kusies no jauna))
valsts ir pasakaina: atš ķ irī bā no mū su rupjiem un slinkajiem cilvē kiem, kuri alkst pē c vieglas naudas, š rilankieš i ir strā dī gi, viesmī lī gi, tī ri cilvē ki (jā -jā -jā ! )
bijā m uz BB, tā pē c pusdienas un vakariņ as ieturē jā m "malā "
Vasanta izrā dī jā s mū su laimī gā iespē ja (+9.777 0.02 01 - tū ristu atpū tas organizators, pusslodzes tuk-tuk vadī tā js, atsaucas uz vā rdu Titā niks).
viņ a ģ imene organizē visu veidu izklaides: vecā kais brā lis vada restorā nu un gatavo ē dienu pē c pasū tī juma ar piegā di uz viesnī cu, vidē jais brā lis ved viņ u ekskursijā s, bet Vasanta brauc pa pilsē tu un tā s apkā rtni, palī dz iepirkties, un mē s arī ar kā zu fotosesiju (maksa 130 USD).
gatavs padalī ties sī kā k, raksti/zvani.
Viesnī ca ir nevainojama, lai gan mē s tajā nepavadī jā m daudz laika. Mē s ar vī ru nolē mā m reizi gadā doties uz turieni ē diena gatavoš anai) Brauksim ciemos pie jauna drauga.
в чудесном ювелирном магазине, отрекомендованном нам Васантой около номера наш ужин от Васанты на пикнике мангровая роща BBQ от Васанты BBQ от Васанты речное сафари
аватар makeenko1
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Izvē lē jā mies š o viesnī cu dē ļ cieš ā s pludmales lī nijas un nepalaidā m garā m! ! Pludmales ir plaš as, tukš as un skaistas! Viesnī cā satiku ļ oti labi, uzreiz iedevu istabiņ u pē c pieprasī juma 2. stā vā . … Tomēr ▾ Izvē lē jā mies š o viesnī cu dē ļ cieš ā s pludmales lī nijas un nepalaidā m garā m! ! Pludmales ir plaš as, tukš as un skaistas! Viesnī cā satiku ļ oti labi, uzreiz iedevu istabiņ u pē c pieprasī juma 2. stā vā . Man ļ oti patika istaba. Istaba plaš a, viss ir, balkons ļ oti liels. Bet pē c pā ris dienā m pie durvī m pie griestiem pā rsprā ga caurule un mū s aplē ja ar verdoš u ū deni. Mums tika pieš ķ irta cita istaba, bet mē s nebiju sarū gtinā ts)
Viesnī cā ir gide Svetlana. Kā pē c viņ a tur ir, nav zinā ms. Visus jautā jumus reģ istratū rā izlē mā m paš i, jo viņ a tajā brī dī nebija. Dienu pirms izbraukš anas mē s viņ u atradā m un pajautā jā m par izbraukš anas laiku, vakariņ ā m un sausajā m devā m. Nā kamajā dienā viņ u vairs neatradā m un reģ istratū rā visas detaļ as noskaidrojā m paš i.
Internets darbojas, tī rī ts 2x dienā , bez komentā riem. Tikai istabā varē ja redzē t mazas skudriņ as, tā pē c ē dienu labā k neatstā t vaļ ā . Mē s paē dā m brokastis un vakariņ as viesnī cā un bijā m apmierinā ti. Ē diens garš ī gs, izvē le ir un vakariņ ā s vienmē r ir kaut kas jauns. Pirms ē š anas noteikti izdzeriet glā zi ū dens. Ir ē dieni ar sarkanajiem asajiem pipariem. Uz vietas ir 2 kafejnī cas. Ē dienkartes izvē le ir neliela, un cenas ir augstas. Pasū tī jā m tur 300 gramus lielo garneļ u un iedevā m 2000 rū pijas, tad ar Aesh devā mies uz tirgu un ar viņ a palī dzī bu nopirkā m 500 gramus lielā s un 500 mazā s un iedevā m arī.2000. )) tas pats ar alu. par 2 pudelē m kafejnī cā.950 un veikalā Aesh mums nopirka pa 160 par pudeli. Viņ š mums tur ļ oti palī dzē ja. Viņ š labi runā krieviski un palī dz ar jebkuru pieprasī jumu. Viņ š mums nopirka sarkano rumu par 1400. Kad paš i atbraucā m, zem 3000 nekā di negribē jā m mesties.
Ekskursijas ir ļ oti interesantas un, ja atrodaties Š rilankā , noteikti tā s jā apmeklē un jā apskata viss š is skaistums! Aesh mū s aizveda ar mikroautobusu un pat tā lu lī dz Kandi mē s devā mies bez sasprindzinā juma ar gaisa kondicionē tā ju un komfortu. Viņ š mums visu labi izstā stī ja, nepā rtraukti fotografē ja divus cilvē kus un apstā jā s, kur viņ i prasī ja. Viņ š saka cenas visam uzreiz, gan par ieeju, gan par visiem citiem izdevumiem, kas ir ļ oti ē rti. Mums ir jautri un viņ š pa kluso kā dam tur maksā ) tā pē c mē s ar laivu nopeldē jā m pa upi, viņ i piepeldē ja pie mums ar mē rkaķ i, ļ ā va mums nobildē ties, un ar krokodilu. . tik daudz iespaidu un emociju, ka mē s varē jā m' tad pat nedomā jiet par naudu, bet vienkā rš i izbaudiet. Viņ a cenas noteikti ir zemā kas nekā gida cenas. Jo vairā k cilvē ku, jo lē tā k. Kā cilvē ks un kā gids mums viņ š ļ oti patika!
Ar vietē jiem ir jā bū t uzmanī giem. Viņ iem patī k krā pties. Viņ i saka, ka strā dā viesnī cā , piedā vā ekskursijas, un tad izrā dā s, ka viņ us pat nelaiž teritorijā ) Cenas arī tā das paš as, tad citi saka. Viņ i ļ oti tracinā s uz ielas, lai palī dzē tu...tū risti viņ iem ir naudas maiss. Kad to visu ieraudzī jā m, uzreiz sazinā jā mies ar Eš u un viņ š mū s visur veda.
Tū risma aģ entū rā mums teica, ka tur vienmē r ir labs laiks. Bet patiesī bā mums ir lietus sezona. Debesis gandrī z vienmē r bija klā tas ar mā koņ iem un tikai 2-3 dienas debesis bija zilas bez mā koņ iem. Tas viss ietekmē fotogrā fijas) Katru dienu lija lietus. Lielā ko daļ u laika naktī vai agri no rī ta. Daž kā rt pa dienu, bet ne uz ilgu laiku. Laikapstā kļ i mū s nemaz netraucē ja. Ļ oti labi atpū tā mies! Tur agri kļ ū st tumš s. 19:00 jau ir tumš s. Es nevaru iedomā ties, kā iziet ā rpus viesnī cas vakariņ ot tā dā tumsā )), tā pē c vē l viens pluss ir iekļ aut vakariņ as viesnī cā . ī paš i par cenu, tas pats notiks.
Š rilanka ir pā rsteidzoš a un ļ oti skaista sala. Cilvē ki tur visi ir smaidī gi un draudzī gi. Noteikti vē lē simies tur atgriezties vē lreiz. Varbū t pat š ajā viesnī cā ! ! Atbildē š u uz visiem jautā jumiem, vē lams pa e-pastu - byka97_76@mail. ru
аватар tatiana111
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Mums teica, ka š ī ir 5 zvaigž ņ u viesnī ca. bet pē c ieraš anā s sapratā m, ka tā s ir ne tikai 5 zvaigznes, bet arī.3 zvaigznes ar nyatyazhka ir grū ti dot. apkalpoš ana viduvē ja: personā ls uzbā zī gs, kad vispā r nevietā (mē ģ ina uzskriet komplimentam krieviski, jautā jot “viss labi? Garš ī gi? ”, tu sā c stā stī t, kas nav labi, bet viņ i nē ) saprotu tevi, jo krieviski nemaz nemā k) )) bet kad vajag - personā ls uzreiz salst)) vispā r apkalpoš ana 50/50: vai nu tī ra istabu, vai netī ra kamē r nezvanī si. … Tomēr ▾ Mums teica, ka š ī ir 5 zvaigž ņ u viesnī ca. bet pē c ieraš anā s sapratā m, ka tā s ir ne tikai 5 zvaigznes, bet arī.3 zvaigznes ar nyatyazhka ir grū ti dot. apkalpoš ana viduvē ja: personā ls uzbā zī gs, kad vispā r nevietā (mē ģ ina uzskriet komplimentam krieviski, jautā jot “viss labi? Garš ī gi? ”, tu sā c stā stī t, kas nav labi, bet viņ i nē ) saprotu tevi, jo krieviski nemaz nemā k) )) bet kad vajag - personā ls uzreiz salst)) vispā r apkalpoš ana 50/50: vai nu tī ra istabu, vai netī ra kamē r nezvanī si. vai nu pasniedz, vai nepasniedz. Kafejnī cā pasū tī jumu var gaidī t 40 minū tes. izlietojamie duš as materiā li (ziepes u. c. ) - kamē r nepalū gsi, neko neliks.
Vienī gais pozitī vais ir tas, ka visas istabas ir vē rstas uz okeā nu. un ir wi-fi.
š eit viss pozitī vais beidzas. un negatī vie turpinā s.
Peldmē teļ i nav un nav gaidā mi.
duš ā nav notekas. tā pē c tu mazgā jies duš ā peļ ķ ē (((((
ē diens ir viens un tas pats katru dienu. nav daudzveidī bas. turklā t tas nemaz negarš o. pietrū kst viņ u parastā ē diena.
maz cilvē ku pludmalē . lai gan viesnī cā ir apmeklē tā ji, ir daudz arā bu plī vuros un tumš os, bet viņ iem nav nepiecieš ams sauļ oties, tā pē c pludmales un sauļ oš anā s krē sli ir tukš i, un tiem, kas vē las 10 cilvē kus, ir pietiekami daudz krievu un ukraiņ u. bet ar dvieļ iem, dī vainā kā rtā , var nepietikt ((((
viesmī ļ i ir ī sti stulbi. pamanī ju, ka daž i atnes rē ķ inu, uzrakstī tu ar roku vai pat ar vā rdiem. tad paskatī jos ē dienkarti, un tur ir citas cenas. viņ i sā ka prasī t elektronisku rē ķ inu, tā pē c pē c tam daž i sā ka iesaldē t un neatnesa pasū tī jumu vai arī nē sā ja to ļ oti ilgu laiku, un daž i prasī ja pat mazā ku aprē ķ inu, bet tikai bez rē ķ ina (tas ir, viņ i to paņ em kabatā ). kā š is. tā pē c, ja negribi pā rmaksā t, paskaties vismaz ē dienkarti un tomē r pieprasi rē ķ inu.
netā lu no viesnī cas - dzelzceļ š . sī kums, bet ne patī kami. jū s nevarat doties nekur pilsē tā , jo. Brauktuves ir ļ oti š auras un pā rejas zonu nav. un nav kur iet. tikai bū das.
š auro ceļ u dē ļ visas maš ī nas brauc ar ā trumu 25-40 km/h. padomā vē lreiz, ja tū re ir 100 km. 4-6 stundas ceļ ā pa serpentī nu - paliek garlaicī gi. gā jā m uz vienu un nomierinā jā mies.
Viesnī cā ir 2 vienkā rš i taisnstū rveida baseini.
jū ra vienmē r ir vē traina. neviens tajā nemazgā jas, jo tas vienkā rš i nav iespē jams.
Vispā r jau noteikti labā k aizbraukt uz citu vietu.
rakstī t. Es atbildē š u uz jū su jautā jumiem.
аватар Fikyss
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Super viesnī ca … Tomēr ▾ Super viesnī ca
аватар Mariya3
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Lieliska nakš ņ oš anas vieta! Braucā m kopā , bet kompā nija ā tri paņ ē ma un tā du kā vajadzē tu! Viesnī ca super, no visā m pusē m labs moderns remonts, pat kaprī zā kajiem! ir viss un vē l vairā k! bet pats neticamā … Tomēr ▾ Lieliska nakš ņ oš anas vieta! Braucā m kopā , bet kompā nija ā tri paņ ē ma un tā du kā vajadzē tu! Viesnī ca super, no visā m pusē m labs moderns remonts, pat kaprī zā kajiem! ir viss un vē l vairā k! bet pats neticamā kais ir skats no istabas -25 metri un okeā ns! Tu aizmieg un pamosties un okeā ns! Paradī zes pludmale! Un lai neviens netraucē , tas ir ļ oti romantiski! Apkalpoš ana izcila, ē dienu kvalitā te augsts, izpalī dzī gs personā ls! Visi smaida! Arī jau iepriekš atradā m brī niš ķ ī gu krieviski un angliski runā još u cilvē ku! viņ u sauc Aish! tur ir 7 zvaigznes lai viņ š atpū š as !! ! Pastā stī s visu, kā da kaprī ze! Omā ri -lū dzu , garneles-jā uz veselī bu! Vietē jais rums-cik gribi? Ņ em! , Galle , Kandy , Safari viss skaidrs! Labi darī ts puisis griež as! Var noorganizē t visu, pat kā zu ceremoniju un daudz ko no eksotiskā m lietā m! Sazinieties ar viņ iem nenož ē losiet! Atbildē š u uz visiem jautā jumiem ir daudz foto! Noteikti iesaku visiem!
Parādīt vairāk »


iemiesojums anutamazurova
Pastāstiet lūdzu kā notiek vakara izklaides šajā viesnīcā?? Vai tuvumā atrodas kafejnīcas/restorāni ārpus viesnīcas? diskotēkas? )))
10 gadiem atpakaļ  •  4 abonents 4 atbildi
iemiesojums Sparta1
Sveiki, būsim šajā viesnīcā 19.09.2013! Vēlamies iepazīties ar MŪSU ))) braucieniem ekskursijās!!
11 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 2 atbildi
iemiesojums anjyta_kyiv
Vai varat man pateikt, ko sagaidīt no laikapstākļiem septembrī? uzreiz pēc kāzām lidojam ceļojumā uz Bentotu no 11.09 līdz 20.09. Ļoti baidos, ka būs nemitīgas lietusgāzes (paldies jau iepriekš!
11 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 8 atbildes
iemiesojums alena19apr
2013. gada oktobrī braucam uz Šrilanku ar puisi, gribam apprecēties.. man patika šī viesnīca, bet neredzēju nekādu informāciju par kāzām.. varbūt kāds zin
11 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Lunugangas muiža
Novērtējums 9.3
Šrilanka, Bentota
Arhitektūra, Daba
Safari pa Bentotas upi
Novērtējums 10.0
Šrilanka, Bentota
Daba, Ekskursijas

Отель Surf находится в Питарамба, в нескольких шагах от пляжа Бентота. Построен в 1970 году, был повторно открыт после полной реставрации в октябре 2012 года. Подходит для спокойного семейного отдыха.

Atrašanās vieta Международный аэропорт Бандаранаике расположен в 85 км.
Pludmale
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Работает круглосуточная стойка регистрации. За услуги прачечной взимается плата.

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • ārsts
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Отделение для детей в бассейне для взрослых, детская анимация.
  • bērnu peldbaseins
  • bērnu ēdienkarte restorānā
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports В числе прочих услуг гостям предлагается: аэробика, аквааэробика, дискотека, анимация, футбольное поле, мини-футбол, мини-гольф, дартс, бочча, пляжный футбол, пляжный волейбол, кинозал, читальный зал. За дополнительную плату гостям предоставляются услуги массажа.
  • golfs
  • volejbols  FREE 
  • sporta zāle
  • aerobika
  • disko klubs
  • animācija
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 93 номера.

Istabās

В номере есть кондиционер, бесплатный Wi-Fi, телевизор, телефон, мини-бар, набор для кофе и чая, сейф, балкон или терраса. Ванная комната с феном и туалетно-косметическими принадлежностями.

  • vanna/duša
  • fēns
  • (ne visās istabās)
  • droši (ne visās istabās)
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija (ne visās istabās)
  • plazmas televizors (ne visās istabās)
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • kabeļa internets (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts (ne visās istabās)
  • ledusskapis (ne visās istabās)
  • balkons/terase (ne visās istabās)
  • ventilators (ne visās istabās)
Adrese № 40 Beach Road, Pitaramba, Bentota, Sri Lanka
Tālruņi: +94 34 2275126
Tīmekļa vietne: Ekho Surf
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в гольф (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной. В ресторане есть отдельное детское меню или зона с детским питанием. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.