Taj Bentota Resort & Spa 5*– Atsauksmes

29
Novērtējums 7.710
№3 viesnīcas reitingā Bentota
8.1 Numurs
8.7 apkalpošana
8.7 Tīrība
8.2 Uzturs
8.4 Infrastruktūra
Šī ērtā viesnīca atrodas Šrilankas rajonā Galle, 60 km attālumā no Kolombo dienvidu daļas. Atvērts 2000. gadā, pēdējo reizi renovēts 2013. gadā. Piemērots ģimenēm.Vairāk →
аватар Adrenalin77
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
Ayubovan, dā rgie draugi) Es novē lu jums labu veselī bu))) Tā tad... Dens savu ceļ ojumu uz mū ž ī gā s vasaras salu sā ka tā lajā.2021. gada februā rī , kad trī s dienas pirms izlidoš anas bija jā veic PCR testi, tač u tas ir pavisam cits stā sts. … Tomēr ▾ Ayubovan, dā rgie draugi)
Es novē lu jums labu veselī bu)))
Tā tad...
Dens savu ceļ ojumu uz mū ž ī gā s vasaras salu sā ka tā lajā.2021. gada februā rī , kad trī s dienas pirms izlidoš anas bija jā veic PCR testi, tač u tas ir pavisam cits stā sts.
Pirmajā pavasara dienā kopā ar kompasa operatoru viņ š kopā ar direktori Irē nu (kura komandē ja ne tikai birojā , bet arī kopī gajā dzī vojamā zonā ) droš i pā rcē lā s uz Ceilonu uz UIA spā rniem. Vai arī Š rilanka, kā to tagad mē dz dē vē t. Ierodoties jaunajā starptautiskajā lidostā "Khambatota", kas tika atklā ta 2013. gada martā , viņ us sagaidī ja "kosmonautu" atdalī jums starptautiskā "covid" apģ ē rbā un š im klimatam raksturī gajā mitrumā . Galu galā lī dz ekvatoram bija palikuš i tikai 800 km. Viss bija labi organizē ts. Kā Baikonurā (lai gan neviens no aktieriem tur nekad nav bijis). Uzrā dī jā m pases, aizpildī jā m veselī bas deklarā ciju un devā mies pē c bagā ž as.
Ē rti autobusi pa š oseju atveda mū su un ne tikai mū su tū ristus uz viesnī cu. Pā rbrauciens uz Bentotu bija 2.5 stundas (pa ā trgaitas š oseju 180 km).
Ierodoties Taj Bentotā , Dens un Irē na netika sagaidī ti: Politbirojs pilnā sastā vā , prezidents, premjerministrs un mē rs, tač u bija vietē jie vietē jie iedzī votā ji skafandros un š rilankieš u viesmī lī ba. Ierodoties viesnī cā , tika organizē ta PCR piegā de. Vestibila bā ra mā jī gajā telpā tū ristus gaidī ja divi antī kā s profesijas darbinieki skafandros. "Es nepadoš os bez cī ņ as... " - Dens griezā s galvā , bet tomē r rezignē ti ļ ā va savas trī s bedrī tes izjaukt vietē jai inkvizī cijai. Un viņ i to darī ja visiem un bez sirdsapziņ as sā pē m. Izpostī ti un noguruš i pē c garā lidojuma, mū su ceļ otā ji devā s uz numuriņ iem (norē ķ ins notika acumirklī ). Skaits krita lī dz mū su varoņ iem 307. Kategorija "deluxe sea view". Š eit jā saka ī paš s paldies operatoram "Kompass".
Un tā galvenais birojs un reģ ionā lie biroji. Dievs svē tī viņ u! Gan sieva, gan bē rni. Skats no balkona bija krā š ņ s, mē beles un santehnika priecē ja aci ar savu novitā ti un nevainojamo darbu (lai gan kopš pē dē jā s renovā cijas 2013. gadā pagā juš i jau vairā k nekā.7 gadi). Bija arī tē jas komplekts un gludeklis ar gludinā mo dē li, un fē ns, un seifs un pat č ī bas.
Tā kā kopš pē dē jā s ē dienreizes bija pagā jusi gandrī z diena, viņ i nolē ma vakariņ ā s nekavē ties. 19-00, formā cijā un ar dziesmu mū su varoņ i devā s uz restorā nu. Un tad dvē sele izvē rsā s...Karijs ar gaļ u...Karijs ar zivī m...Karijs ar kariju...Dvē seli aizveda no izsalkuš ā ceļ a. Zivis, gaļ a, salā ti...Sadalī tos krabjus pasniedza kā eksotisku priekš metu (viņ u nā ve iestā jusies straujas vides temperatū ras krituma rezultā tā ). Starp augļ iem bija papaija, pasifloras augļ i, ananā si un arbū zs. Viesmī ļ i bija visaugstā kajā lī menī . Personā ls ir "labā kais". No dzē rieniem: alus pudelē s "Lauva", sarkanais rums un kokteilis "Mojito".
To Denam izdevā s izmē ģ inā t. Viss, ko man nebija laika atstā t nā kamajā dienā . Apmierinā ti viņ i iegā ja Morfeja rokā s...

Otrā diena un visas nā kamā s.
Pamostoties Kijevā pulksten 4-30, Dens izmisī gi sā ka gatavoties. Brokastis beidzā s pē c divā m stundā m, un vē l bija jā paspē j tikties ar viesnī cas gidu. Austoš ā s saules stari glā stī ja palmu lapas zem balkona, un aiz loga spē cī gi murrā ja okeā ns...Pē kš ņ i uz margā m uzlē ca svī trains dzī vnieks. "Burunducis, " Dens nodomā ja. “Tu pats esi burunduks! ” – domā ja palmu vā vere, vā veru dzimtas grauzē js, kura dabiskais areā ls aptver gandrī z visu Hindustā nas pussalu un Ceilonas salu.

Saņ emot prioritā ti, pirmā izvē le tika izdarī ta par labu brokastī m. Galu galā , neatkarī gi no tā , cik daudz jū s barojat tū ristu, viņ š joprojā m paskatī sies uz restorā nu. No rī ta ē dienkartē bija: olu kultenis, olu kultenis, bekons, desiņ as (ē ģ iptieš u papī rs), dā rzeņ i, augļ i.
Principā kā tradicionā lā s brokastis daudzā s pasaules viesnī cā s, tač u svaigu apelsī nu, papaijas un arbū zu sulu (kā arī gvajaves un koka ā bola) klā tbū tne labvē lī gi izcē la Taj Bentota pat starp citā m Š rilankas viesnī cā m. Pē c brokastī m vestibilā mū su varoņ us gaidī ja viesnī cas gids. Pā rsteidzoš ā kā rtā tikš anā s noritē ja siltā un draudzī gā gaisotnē . Š ā das tikš anā s Dens varē ja saskaitī t uz vienas rokas pirkstiem 11 gadus tū rismā..."Es bū š u gids - neaizmirsī š u! " - viņ š nebeidza attā linā ties. Darshana, ko tieš i tā mamma un tē tis sauca par gidu piedzimstot, sniedza detalizē tu informā ciju par viesnī cu, stā stī ja par ī slaicī giem Covid ierobež ojumiem un novē lē ja labu atpū tu..."Bet kā ar ekskursijā m? " Viens no tū ristiem bailī gi č ukstē ja. "Neuztraucieties, " viņ š smaidot atbildē ja, "aizej uz pludmali, kamē r saule nav pā rā k karsta, vē lā k Viberā uzrakstī š u visiem... " Bez komentā riem.
Raugoties uz priekš u, teikš u, ka patieš ā m pē c daž ā m stundā m Viberā parā dī jā s informā cija: tū ristu uzmanī bai tika piedā vā tas vairā kas ekskursijas.

Kandy, Sigiriya, Yala safari un bruņ urupuč u ferma. Ekskursijas visas organizē ja operatori un tikai pē c 5 dienu uzturē š anā s viesnī cā . Vidē jā s izmaksas bija $ 100-125 "no deguna". Bet nenovē rsī simies un steigsimies pē c saviem varoņ iem uz pludmali. Viesnī cas apakš ē jā s daļ as glī ti nopļ autajā zā lienā , mangrovju audzē ju ē nā , atrodas pā ris desmiti sauļ oš anā s krē slu. Un tiem virsū sasē dā s tikpat daudz atpū tnieku. Bengā lijas ķ irzakas iespaidī gi klaiņ oja tuvumā , ik pa laikam absorbē jot vietē jo faunu. "Tas ir labi, Maš a..., " Dens teica un uzreiz saņ ē ma spē cī gu labo ā ķ i no Irē nas. "Tas pats, tas ir labi)))" - viņ š neatlaidā s. Pie izejas uz smilš u pludmali ā rpus viesnī cas vietē jais apsargs prasī ja numura numuru. "Kā pē c gan citā di? " Irē na jautā ja.
— Lai bū tu vieglā k identificē t, — Dens optimistiski atbildē ja. Plaš a pludmales josla ar smalkā m zelta smiltī m bija 600-700 metru gara un malā s bija ierobež ota ar lentē m, aiz kurā m tū ristiem bija aizliegts izbraukt (kā arī iziet no viesnī cas kopumā ). Pavisam nesen viesnī cu aplenca bruņ oti apsargi, tač u tagad apsardze ir noņ emta, atstā jot tikai ierobež ojoš as lentes.

Tieš i pludmales vidū okeā nā iegā ja dabisko akmeņ u grē da un mā kslī gs akmeņ u paugurs, kas kalpoja kā lielisks mols nemierī gajam okeā nam. Pludmales kreisā puse nebija piemē rota peldē š anai un kalpoja galvenokā rt tū ristiem instalā cijā m. Peldē t pa labi bija daudz ē rtā k: maiga ieieš ana ū denī , salī dzinoš i nelieli viļ ņ i un glā bē ja skatiens veicinā ja ū dens procedū ru pieņ emš anu. Pē c lē kš anas pa viļ ņ iem mū su tū risti atgriezā s viesnī cā , sē dē dami palmu ē nā.
Laiks paskrē ja nemanot un te atkal bija jā dodas uz restorā nu. Nobaudot sā tī gas pusdienas, tika pieņ emts abpusē js lē mums: baseins. Nu, pirmkā rt, viņ š atradā s tieš i pie izejas no restorā na, otrkā rt, pludmali bija ieņ ē muš i "sarkanie", par ko liecinā ja pie ž oga izkā rtais karogs. Atpū tas atvaļ inā jums turpinā jā s. Jau labajā pusē.

Kad garlaicī ba sā ka mazinā t zobus, Dens pieņ ē ma stingru lē mumu nodarboties ar sportu. Un viņ am bija izvē le..."Tā tad..., " - viņ š domā ja, "es pā rgulē ju jogu pulksten 7 no rī ta, galda tenisam vajag partneri un nevajag vē ju... ". Tā dā paš ā veidā tika atcelts biljards, jo viņ š nedraudzē jā s ar "bumbā m", un š ahu kā mazkustī gu formu. Baseins bija par ī su peldē š anai un nebija sniega slē poš anai. Izvē le krita uz sporta zā li. Galu galā tas bija moderns un blakus baseinam)). Zā lē viņ š nebija viens: kā ds vā cietis uz skrejceļ a jau steidzā s uz "gaiš o nā kotni". “Tu melo – tu neaiziesi! ” – Dens noteica un metā s vajā t ar velotrenaž ieri.
Tā tad kopā pē c 10 minū tē m viņ i nonā ca finiš ā . Minimā lā programma tika izpildī ta un, lepns par sevi, "Tour de Taj" dalī bnieks devā s uz sauļ oš anā s krē slu pie baseina, lai veiktu pirkstu vingrinā jumus Facebook. Bezmaksas interneta priekš rocī bas viesnī cā bija jebkurā brī dī.

Bija vakars. Strauji uznā koš ā krē sla atgā dinā ja, ka saulriets vienmē r seko rī tausmai. Apzinoties š o domu, mū su varoņ i, paklausot savam iekš ē jam Kompasam, pā rvē rtā s par vienī go a la carte restorā nu, kas darbojā s karantī nas laikā (ķ ī nieš u un Eiropas virtuves restorā ni gaidī ja labā kus laikus). Lepnais uzraksts "Snack" nesatricinā ja viņ u pā rliecī bu, jo restorā ns strā dā ja par papildu samaksu un piedā vā ja jū ras velš u ē dienus. Ehh...Kas te nebija! Un nebija arī aizjū ras skvoš a ikri, pildī tas lī daku galvas un borš č s. Bet piedā vā ja: garneles -1900, krabjus -1000, jū ras asarus -1200, kalmā rus -1000, grupē jumus -1200...Visas cenas bija vietē jā s rū pijā s un par 100 gramiem.
Atlikusī vakara daļ a tika pavadī ta bā rā Tease. Telpā skan dzī vā mū zika. Divi "no zā rka" izpildī ja populā rus 90. gadu hī tus.

Laipni lū dzam viesnī cā Taj Bentota!
Tik jauka vieta
Tik jauka vieta
Tik jauka vieta..."- Dens murrā ja zem deguna. Darshana pē kš ņ i "uzzī mē ja": "Es atnā cu pie tevis ar sveicieniem, lai pateiktu, ka testi ir izturē ti... " Dens saspringa, bet trauksme izrā dī jā s lai bū tu velti. Gide pasmaidī ja, un tas nozī mē ja tikai vienu: „Veselā organismā – veselas antivielas! “Labā noskaņ ojumā un nobaudot visus bā ra kokteiļ us (un tie bija pat 8), mū su antivielas pā rcē lā s uz guļ amtelpu.

Tā nemanā mi aizlidoja visas deviņ as atvaļ inā juma dienas. Bija pienā cis laiks š ķ irties no š rilankieš u sirsnī bas un pateikt "ardievu" viesmī lī gajai tē jas salai...Ardievu, bet neatvadieties, jo Dens bija stingri pā rliecinā ts, ka noteikti š eit atgriezī sies. Galu galā kompass vienmē r norā da pareizo virzienu)))
Вид на отель со стороны океана Вид на отель со стороны океана Выход на пляж Пляж. Правая часть Газон перед пляжем Бассейн Можно дополнительно купить на баре. 700 рупий А ля карт ресторан морской кухни
аватар zhurayeva
 •  apceļots 3 gadā atpakaļ
Novērtējums 9.0
"+": + Liela zaļ ā zona. + Augsts apkalpoš anas lī menis. + Pē dē jais remonts 2020. gada rudenī -ziemā . Ne visi numuri ir pē c remonta. + Gara pludmales josla, ir kur iebraukt okeā nā bez viļ ņ iem. + Istabā s ir viss nepiecieš amais: halā ts, č ī bas, gludinā mais dē lis, gludeklis. … Tomēr ▾ "+":
+ Liela zaļ ā zona.
+ Augsts apkalpoš anas lī menis.
+ Pē dē jais remonts 2020. gada rudenī -ziemā . Ne visi numuri ir pē c remonta.
+ Gara pludmales josla, ir kur iebraukt okeā nā bez viļ ņ iem.
+ Istabā s ir viss nepiecieš amais: halā ts, č ī bas, gludinā mais dē lis, gludeklis.
+ Uz vietas labs SPA centrs.
"-":
- Superior numuri jau ir mazliet veci.
аватар Lera210582L
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Š is ir 9 dienu pā rtraukuma beigas. Mē s š ovakar izlidojam. 12 mū s izlika, nevarē ja pagarinā t istabu lī dz vakaram, teica, ka viss ir aizņ emts. Wi-fi tika izslē gts uzreiz pē c izrakstī š anā s, bet, tā kā astoņ as stundas bija kaut kā jā nogalina, pē c pieprasī juma tika pagarinā ta interneta trafika. … Tomēr ▾ Š is ir 9 dienu pā rtraukuma beigas. Mē s š ovakar izlidojam. 12 mū s izlika, nevarē ja pagarinā t istabu lī dz vakaram, teica, ka viss ir aizņ emts. Wi-fi tika izslē gts uzreiz pē c izrakstī š anā s, bet, tā kā astoņ as stundas bija kaut kā jā nogalina, pē c pieprasī juma tika pagarinā ta interneta trafika. Laba viesnī ca, velk uz 4, bet ne 5. Paņ ē mā m brokastis, cerot ē st vietē jo virtuvi un jū ras veltes, izrā dī jā s nedaudz dā rgi gan ā rpus viesnī cas, gan teritorijā . Cenas viesnī cā ir piecas reizes augstā kas nekā ā rpus teritorijas esoš ā s kafejnī cas. Es nevaru saprast, kā pē c jū ras veltes, kas tikko nozvejotas no okeā na, ir dā rgā kas nekā Krievijā ? ! Okeā ns, ko es par to varu teikt: okeā ns ?? ? ? silts, viļ ņ i, pludmales tuvumā zivis netika novē rotas. Cenas ū dens aktivitā tē m ir ļ oti kodī gas, kaimiņ os esoš ajā s Maldivu salā s daudzkā rt zemā kas. Vai es š eit atgriezī š os: nē , bet manā atmiņ ā paliks tikai okeā ns). Un jā , noteikti paņ emiet fumigatoru, treš ajā dienā telpai uzbruka kukaiņ i, kas bija visur! (
аватар ksufil
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Reģ istrē š anā s: pagā ja ā tri, gaidī jā m apmē ram 1 stundu, bijā m iekā rtojuš ies agrā k par atvē lē to laiku. Istaba ir tī ra un svaiga. Estē tika ir tur. Tē ja, kafija, ū dens istabā . Pē c mū su lū guma viņ i nā kamajā dienā nomainī ja istabu uz stā vu virs un tā lā k no restorā na. … Tomēr ▾ Reģ istrē š anā s: pagā ja ā tri, gaidī jā m apmē ram 1 stundu, bijā m iekā rtojuš ies agrā k par atvē lē to laiku. Istaba ir tī ra un svaiga. Estē tika ir tur. Tē ja, kafija, ū dens istabā . Pē c mū su lū guma viņ i nā kamajā dienā nomainī ja istabu uz stā vu virs un tā lā k no restorā na. Ī paš as pū les netika pieliktas, nauda netika dota.
Teritorija: kopta, zaļ a.
Viņ i paņ ē ma tikai brokastis. Salī dzinot ar 5 * citā s valstī s, tad 4. Ir indieš u virtuve. Svaigas sulas no vietē jiem augļ iem, bet bez apelsī nu sulas. Cepš ana ir vienkā rš a, slikta siera izvē le. Pā rē jais ir standarta komplekts, olas, desiņ as un daudz kas cits.
Pludmale ir pā rsteidzoš a. Pa kreisi no viesnī cas nav pā rpildī ts, ū dens +30, viļ ņ i vidē ji, dibens smiltis, ļ oti maigs. Un pats galvenais, pludmale ir tī ra. Viesnī cas pludmalē nav sauļ oš anā s krē slu. To var ņ emt no vietē jā m posta cī ņ ā m. 2 lietussargi, 2 sauļ oš anā s krē sli uz visu dienu 1000 rū pijas, apmē ram 6-7 dolā ri.
Viesnī cas personā ls ir uzmanī gs un ļ oti pretimnā koš s. Uztaisī ja mums dā vanu kā zu gadadienā , izdekorē ja istabu, kū ku un vī na pudeli. Jauki!
аватар anton.b
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Visi š ī s viesnī cas ieteikumi ir sevi attaisnojuš i: serviss Š rilankai ir pietiekami augstā lī menī , un atseviš ķ i gadī jumi ar nelaikā iedzertu glā zi restorā nā vai novecojuš ā m istabā m kopē jo iespaidu nebojā . … Tomēr ▾ Visi š ī s viesnī cas ieteikumi ir sevi attaisnojuš i: serviss Š rilankai ir pietiekami augstā lī menī , un atseviš ķ i gadī jumi ar nelaikā iedzertu glā zi restorā nā vai novecojuš ā m istabā m kopē jo iespaidu nebojā . Pa viesnī cu skraida vā veres, un vairā ki restorā ni piedā vā ļ oti augstas kvalitā tes ē dienu. Blakus ir dzelzceļ š , kuru klausoties var nedaudz dzirdē t - bet tas ir tiem, kam patī k meklē t vainas. Atkal tuvumā ir daudz veikalu, kur var atstā t kaudzi rū piju eļ ļ ā m, tē jā m un citiem suvenī riem, jo ​ ​ kurss pret dolā ru ir patī kams. Jaungada programma neattaisnoja uz sevi liktā s cerī bas, tač u, cik zinu, Š ri viesnī cā m tā da ir norma – daudz ē š anas, bet maz aktivitā tes. Okeā ns, protams, ir krā š ņ s ar saviem saulrietiem un viļ ņ iem! Vispā r iesaku, bet laikam ne lī dz Jaunajam gadam, lai nepā rmaksā tu.
Лобстер ) Бассейн Закаты
аватар
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Viesnī cā uzturē jos tikai trī s dienas, tā pē c mana ceļ ojuma marš ruts veidojā s. Man viss ļ oti patika. Viesnī cas atraš anā s vieta ir ļ oti laba, personā ls un apkā rtē jie vietē jie iedzī votā ji ir pretimnā koš i un draudzī gi. … Tomēr ▾ Viesnī cā uzturē jos tikai trī s dienas, tā pē c mana ceļ ojuma marš ruts veidojā s. Man viss ļ oti patika. Viesnī cas atraš anā s vieta ir ļ oti laba, personā ls un apkā rtē jie vietē jie iedzī votā ji ir pretimnā koš i un draudzī gi. Ī paš u iespaidu uz mani atstā ja okeā ns, tā š alkoņ a labi bija dzirdama istabā , bet pa dienu bija interesanti š ū poties pa tā siltajiem viļ ņ iem. Pludmales nav pā rpildī tas, tī ras un eksotiski apgrieztas ar tropu zaļ umiem. Vairā kas reizes pusdienojā m restorā nā pie Amal, joprojā m atceros prasmī gi pagatavotas tī ģ ergarneles. Un pats galvenais, relaksē još a atmosfē ra. Kuram gan gribas uz brī di atrauties no pilsē tas kņ adas. . . tu esi nonā cis ī stajā vietā ! Neaizmirsti paņ emt lī dzi savu fotoaparā tu, tas tev tur noteikti bū s vajadzī gs un mā jā s bū s ko atcerē ties. Pozitī vā puse ir tas, ka peldbaseins ir ļ oti jauks un labi uzturē ts. Pa teritoriju š auj bezbailī gi burunduki, nesteidzī gas un nekaitī gas ķ irzakas. Uzturē š anā s laikā izmantoju spa pakalpojumus - saņ ē mu ļ oti kvalitatī vu masā ž u no lielā piedā vā tā saraksta. Man patika divu stundu brauciens ar kuģ ī ti pa Bentotas upi cauri mango dž ungļ iem ar nelielas fermas apmeklē jumu, kur viņ i piedā vā ja zivju "Telapi" pē du masā ž u - mani iespaidoja. . . Apmeklē ja budistu pareizticī go katoļ u hinduistu tempļ us. Palicis daudz iespaidu un fotogrā fiju. Pē c redzē tā nedaudz uzjautrinā jā s tuk tuks - vietē jais autotransporta veids. Pilnī ga ceļ u satiksmes noteikumu neievē roš ana. Tajā paš ā laikā skaņ as signā lu kakofonija ar viņ u darbī bu pareizī bas ekskluzivitā tes prezentā ciju uz ceļ a. Kā š ā dai anarhijai izdodas izvairī ties no negadī juma, man paliek noslē pums! Lū k, cik trī s dienas pavadī jā m Bentotā viesnī cā Vivanta. Baigi negribē jā s izbraukt, bet marš ruta obligā tais raksturs diktē ja savus nosacī jumus priekš ā bija nā kamā Š rilankas pilsē ta Negombo, bet tas, kā saka, ir cits stā sts, arī pasakains un interesants, bet savā dā ks. . .
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар
 •  apceļots 11 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Viesnī ca ir laba. Es teiktu, ka labā kais Bentotā . Personā ls cenš as. Istabas tiek uzkoptas katru dienu. Ē diens ir pieklā jī gs. Restorā ni ir labi. Dzē rienu un pā rtikas cenas ir saprā tī gas. Mē s sev neko neliedzā m un divu nedē ļ u laikā iztē rē jā m ap 10. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir laba. Es teiktu, ka labā kais Bentotā . Personā ls cenš as. Istabas tiek uzkoptas katru dienu. Ē diens ir pieklā jī gs. Restorā ni ir labi. Dzē rienu un pā rtikas cenas ir saprā tī gas. Mē s sev neko neliedzā m un divu nedē ļ u laikā iztē rē jā m ap 10.000 vietē jo tugriku (tas ietver internetu, alkoholu, restorā nus, braucā m ar taksi Kolombo un Galā ) Ļ oti iesaku pamē ģ inā t Pekinas pī li! Garš ī gi!! ! JAUNS viesnī cas remonts! Pilnī ga renovā cija. Teritorijā urbš ana, krā soš ana, bū vgruž i. Vonī na krā sa. Baseins ir mazs. Visas ievietotā s fotogrā fijas atš ķ iras no realitā tes. Okeā ns redzams tikai no istabā m, kuru numerā cija sā kas no 400 lī dz 600 – tas ir ceturtais, piektais, sestais stā vs. Ko dara skaitļ i 422.522, 622 - pa kreisi no tiem katru rī tu ieslē dz apbrī nojamu pā rsegu, kas dū c tā , ka okeā ns pat nav dzirdams. Var dzirdē t, kā citā s telpā s notiek bū vniecī ba! Kopumā viesnī ca TIEŠ Ā M izremontē ta. Un tas beigsies labi, labā kajā gadī jumā , 2014. gadā . Mums bija jauna fotosesija. Mē s nosū tī jā m visiem atvainoš anā s vē stules, ka daž as vietas tiks slē gtas mū su lietoš anai))) bijā m priecī gi))) Vecā s fotogrā fijas jau sen ir novecojuš as. Tagad, ja paskatā s uz okeā nu, darbojas viesnī cas labā puse. No krasta to klā j biezokņ i. Kreisajā pusē notiek remonts. Jā kā pj lejā lī dz okeā nam....daž reiz caur bū vniecī bu. . . Krastā ir spē cī gi viļ ņ i. Vilnis savelkas un pū š . Tā pē c sagatavojies. No visā m viesnī cā m š ajā piekrastē š ī joprojā m ir visnormā lā kā viesnī ca cenas, servisa, pakalpojumu ziņ ā . Jū ras veltes visas ir importē tas, un cena ir augstā ka nekā , piemē ram, Taizemē . Salī dzinot ar Taizemi un Bali, kur bijā m iepriekš , Tai ir vismaz par divā m kā rtā m augstā ks, pat Bali ir labā ks. Un vē l viena lieta: no lidostas vismaz divas stundas jā brauc uz viesnī cu!!! ! Nav ko pirkt, izņ emot tē ju.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар sistematour
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca 5 * VIP lī menis, ņ emot vē rā , ka š ī ir Ā zija. Tā ir daļ a no Indijas viesnī cu ķ ē des Taj Group of Hotels. Liela, zaļ a zona. Pilnī bā atjaunots. Gaiš as telpas, lielisks dekors; Skats uz jū ru tikai no augš ē jiem stā viem. … Tomēr ▾ Viesnī ca 5 * VIP lī menis, ņ emot vē rā , ka š ī ir Ā zija. Tā ir daļ a no Indijas viesnī cu ķ ē des Taj Group of Hotels. Liela, zaļ a zona. Pilnī bā atjaunots. Gaiš as telpas, lielisks dekors; Skats uz jū ru tikai no augš ē jiem stā viem. Izcils ē diens. Draudzī gs un labi apmā cī ts personā ls. Ir kā zu ceremonijas. Visiem.
санузел бонусы в номере бонусы по приезду в номере территория веранда номера номер номер корпус
аватар nikani_ukr.net
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es tikko atgriezos no Vivanta By Taj Bentota 5 * viesnī cas un vē los padalī ties ar svarī gu informā ciju. Š ajā viesnī cā paš laik notiek remonts. Visi augš ē jie stā vi tiek remontē ti. Mā joklim tiek piedā vā ts tikai 1. un 2. … Tomēr ▾ Es tikko atgriezos no Vivanta By Taj Bentota 5 * viesnī cas un vē los padalī ties ar svarī gu informā ciju. Š ajā viesnī cā paš laik notiek remonts. Visi augš ē jie stā vi tiek remontē ti. Mā joklim tiek piedā vā ts tikai 1. un 2. stā vs (no 6). Baseins ir slē gts, bet var peldē ties blakus esoš ā s viesnī cas AVANI baseinā (aizejiet uz reģ istratū ru, paņ emiet bezmaksas biļ eti uz baseinu viesnī cā AVANI, uz visu dienu). Okeā ns tagad ir vardarbī gs, viļ ņ i ir nemainī gi, jū s nevarē sit peldē t, tikai lē kt pa viļ ņ iem. Sarkanais karogs karā jas visu laiku, bet visi visu laiku peld. "Nesezonas" laikā lietus nebija redzē ts. Temperatū ras konstante +30 grā di. Aizsardzī ba pret sauli ir obligā ta (pirms un pē c). Pē c vakariņ ā m parā dā s sī ki, bet ļ oti kodī gi punduri, kuriem nepatī k Citronella ē teriskā eļ ļ a (to var iegā dā ties mū su aptiekā ), pretē jā gadī jumā pē c divā m nedē ļ ā m jū s niezī sit. Tirgos - noteikti kaulē jieties, jū s varat atiestatī t lī dz 50% no preč u sā kotnē jā m izmaksā m.
Viesnī cas plusi: apkalpoš ana un apkalpoš ana visaugstā kajā lī menī , 1 minū te lī dz okeā nam. Ē diens garš ī gs un daudzveidī gs (paņ ē ma HB, pietika). Viesnī cas teritorija ir liela un zaļ a. Sauļ oš anā s krē sli atrodas viesnī cas teritorijā , uz zā les zem palmā m. Okeā ns aiz viesnī cas ž oga (visas pludmales ir valsts ī paš ums), pie ieejas ir apsardze, uzrauga, kas ieiet un izkā pj, tā pē c mierī gi atstā ja mantas uz sauļ oš anā s krē sliem (pie solā rija ir piestiprinā ts matracis un dvieļ i, jums nav). nav nepiecieš ams tos nest no istabas). Tiek atrasta visa dzī vā radī ba - burunduki, monitoru ķ irzakas, mangusi. Trenaž ieru zā le, sauna, dž akuzi – bez maksas. Numurs tiek uzkopts 2 reizes dienā . Kopumā š ī viesnī ca ir visaugstā kajā lī menī .
Vietē jie saka, ka Vivanta ir labā kā viesnī ca piekrastē (naudas attiecī ba).
Bija viesnī cā s AVANI, BENTOTA CLUB.
AVANI BENTOTA 5 * - atpū š as tikai franč i, vā cieš i. Viesnī ca mazā ka, istabiņ as lielas, skaistas, baseins mazā ks, bet bā ra rē ķ inā mē ģ ina krā pties - paskaties rē ķ inus.
BENTOTA CLUB 5 * - interesanta vieta: no vienas puses, okeā ns, no otras, Bentotas upe, lai nokļ ū tu BENTOTA CLUB - jā brauc ar bezmaksas laivu (kursē ik pē c 15 minū tē m). Upē notiek ū dens aktivitā tes. Numuri ir mazā ki nekā Vivantē . Baseins ir mazā ks. Pā rsvarā ukraiņ i, krievi.
Atpū ta BIJA APMIERINĀ TA! Un mē s ar prieku atgriezī simies Vivanta By Taj, kad tur bū s pabeigti remontdarbi.
цветок Лотоса закат на Шри-Ланке на побережье варан отдыхает на дереве мангровые заросли
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Atpū tā s laika posmā no 01.05. 2012. lī dz 09.05. 2012 Lieliska viesnī ca pē c Š rilankas standartiem. Bet mū su ieraš anā s brī dī daž ā s istabā s tika veikts remonts, tač u tas netraucē ja normā li atpū sties. Viesnī cas personā ls ir apmā cī ts. … Tomēr ▾ Atpū tā s laika posmā no 01.05. 2012. lī dz 09.05. 2012 Lieliska viesnī ca pē c Š rilankas standartiem. Bet mū su ieraš anā s brī dī daž ā s istabā s tika veikts remonts, tač u tas netraucē ja normā li atpū sties. Viesnī cas personā ls ir apmā cī ts. Viņ i ļ oti cenš as tev palī dzē t it visā , tač u nav uzmā cī gi. Viesnī cā strā dā krieviski runā još a darbiniece "Dilma". Numurs tika regulā ri uzkopts un teicami. Viesnī cā nebija nekā du problē mu saistī bā ar zā dzī bu vai ubagoš anu. Ē dinā š ana ņ ē ma brokastis + vakariņ as, kas bija pietiekami. Laiks š ajā periodā ir normā ls lietus bija pā ris reizes. No lidostas lī dz viesnī cai pagā ja 2.5 stundas. Viesnī cas teritorija ir pilnī bā apsargā ta. No visiem viesnī cas numuriem paveras skats uz okeā nu. Okeā ns š ajā periodā Bentotā , kur atrodas viesnī ca, nebija mierī gs, tač u tas netraucē ja peldē ties. Viesnī cā ir viens peldbaseins, kas atrodas uz viesnī cas jumta zem klajas debess, pie baseina bija pieejami saulessargi un sauļ oš anā s krē sli. Aiz viesnī cas ir dzelzceļ š , tač u vilcienu satiksme nav liela. Bet fakts ir tā ds, ka š is dzelzceļ š iet pa visu piekrasti, tā pē c lielā kā daļ a viesnī cu atrodas vai dzelzceļ a priekš ā . d) veidi vai aiz tiem. Kopumā atpū ta bija lieliska un pati sala patika. Lai gan ceļ ojums uz Š rilanku tika izvē lē ts nejauš i 5 dienas pirms izlidoš anas. Ukraina
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
Parādīt vairāk »


iemiesojums alenapapis
Pastāstiet, kā ir, kur jāiet pie izejas, vai tranzīta laikā ir jāiziet kaut kāda kontrole vai nē, piestājieties 2 stundas Šārdžā pirms lidojuma uz Kolombo.
10 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
iemiesojums Irina581313
Sveiki! Plānojam atpūsties Šrilankā no 1. līdz 10. novembrim, bet cenas kož. Zvanīju četrām dažādām aģentūrām, lētākā cena ir 95 000 rubļu. Izrādās, divi pieaugušie un tikai brokastīm, viesnīca Vivanta By Taj Bentota 5 *. Lidojums ar Qatar Airways. Kurš saprot cenas - vai tas ir dārgi? Varbūt atpūtu labāk atlikt tuvāk pavasarim? Paldies par padomu.
13 gadiem atpakaļ  •  8 abonenti 10 atbildes
iemiesojums Elenka911
Nepatīkamas sekas no smilšu punduru kodumiem. Uz ķermeņa parādās mazi plankumi, līdzīgi alerģiskai reakcijai, kas neprātīgi niez. Ko darīt? (izņemot vizīti pie dermatologa)
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 7 atbildes
iemiesojums insur.law
Augustā vēlamies apmeklēt Šrilanku. Vai varat pastāstīt, kādi ir laikapstākļi un uz kuru salas daļu vislabāk lidot? Paldies"
13 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 5 atbildes
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Lunugangas muiža
Novērtējums 9.3
Šrilanka, Bentota
Arhitektūra, Daba
Safari pa Bentotas upi
Novērtējums 10.0
Šrilanka, Bentota
Daba, Ekskursijas

Комфортабельный отель находится в округе Галле на Шри-Ланке, в 60 км от района Южный Коломбо. Открыт в 2000 году, последняя реновация прошла в 2013 году. Подходит для семейного отдыха.

Atrašanās vieta Отель находится в 105 км от международного аэропорта.Трансфер из аэропорта: около 2,5 часов.
Pludmale
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Круглосуточная стойка регистрации, услуги консьержа, хранение багажа, факс/ксерокопирование (платно), услуги по глажке одежды, диетическое меню (по запросу), room service (круглосуточно), экскурсионное бюро, магазины (сувенирный, ювелирный, книжный, антикварный), 1 конференц-зал (250 чел.), 1 бар (Tease), 4 ресторана, 1 открытый бассейн, у бассейна, зонтики, шезлонги, матрасы, полотенца (бесплатно).

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • autostāvvieta  FREE 
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Настольные игры и/или пазлы.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa  FREE 
Izklaide un sports Дартс, бадминтон, крикет, водное поло, вечернее шоу, настольные игры, сноркелинг (платно), каноэ (платно).
  • galda teniss
  • volejbols
  • sporta zāle  FREE 
  • svētku organizēšanas pakalpojums
Telpu apraksts

В отеле 160 номеров. Cостоит из одного здания разной этажности (2, 3 и 6 этажей).

Istabās

В светлых номерах отеля Vivanta имеются мини-бар и принадлежности для чая/кофе. В распоряжении гостей телевизор с кабельными каналами и сейф. В числе удобств — собственный балкон с видом на море и зоной для отдыха на открытом воздухе.

  • vanna/duša
  • fēns
  • čības un peldmētelis (ne visās istabās)
  • $
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • ventilators
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • interneta wi-fi (ne visās istabās)
  • tējas/kafijas automāts
  • balkons/terase
Adrese National Holiday Resort, Bentota, Galle District - 80500 Sri Lanka
Tālruņi: +94 34 555 5555
Tīmekļa vietne: Taj Bentota Resort & Spa
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в настольный теннис, волейбол. Служба организации торжеств поможет изысканно отпраздновать годовщину свадьбы, день рождение или любой другой праздник.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой.