Bentota Beach by Cinnamon 4*– Atsauksmes

37
Novērtējums 8.210
№1 viesnīcas reitingā Bentota
7.8 Numurs
8.5 apkalpošana
8.4 Tīrība
8.8 Uzturs
8.5 Infrastruktūra
Viesnīca atrodas Bentotas ciematā, 65 km attālumā no Kolombo, 1,3 km attālumā no Bentotas ezera. Atvērta 1970. gadā, pēdējā renovācija notika 2010. gadā. Viesnīca ir piemērota aktīvas, sportiskas un jautras atpūtas cienītājiem.Vairāk →
аватар leto_12_2012
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 5.0
Mē s bijā m Bentota Beach Hotel no 29.12. 2016 lī dz 10.17. 2017. Par š o viesnī cu ir maz patiesu atsauksmju. Mē ģ inā š u aizpildī t robu. Viesnī cā NAV krieviski runā još u darbinieku. Viņ i reģ istrē jas no 14-00. Nav skaidrs, kā viņ i to tī ra. … Tomēr ▾ Mē s bijā m Bentota Beach Hotel no 29.12. 2016 lī dz 10.17. 2017. Par š o viesnī cu ir maz patiesu atsauksmju. Mē ģ inā š u aizpildī t robu.
Viesnī cā NAV krieviski runā još u darbinieku. Viņ i reģ istrē jas no 14-00. Nav skaidrs, kā viņ i to tī ra. Daž reiz divas reizes dienā , daž reiz reizi divā s dienā s. Mē s dzī vojā m treš ajā stā vā . Bija redzama daļ a no okeā na. Man bija jā maksā nedaudz. Ja kā ds ir pieradis klusē t naktī , neejiet uz š o viesnī cu.
Visu nakti vilciena troksnis un taures, reizē m suņ a rieš ana. Apsveriet š o. Brokastis ir amatieris. Manai gaumei smalkmaizī tes un saldē jums ir bezgarš ī gi. No zaļ umiem - tikai burkā ni, negatavi tomā ti un salā ti. Ir speķ is un garš ī gas desiņ as. Man kā pikanta ē diena cienī tā jam garš oja vista karija mē rcē . Viņ i paņ ē ma tikai brokastis. Vakariņ ojā m Golden Grill restorā nā . No viesnī cas, caur dzelzceļ u, pa labi, metri 150. Optimā la cenas/kvalitā tes attiecī bas ziņ ā . Ir garš ī gs un lē ts vietē jais vī ns. Vietē jie stiprie alkoholiskie dzē rieni, man personī gi nepatika (arī sarkanais rums). Melnais Dominikā nas rums ir daudz garš ī gā ks, nemaz nerunā jot par "Veco Monte" no Goa. Piparkū ku cepumi un ingvera alus - visiem. Garš ī gi sarkanie banā ni. Netā lu no pludmales pā rdod kokosriekstus par 100 rū pijā m, var kaulē ties - 150 par diviem. Ļ oti kaitinoš a lipī ga uz ielā m un tuk-tukers. Esiet uzmanī gi ar pludmales postiem. Caur vienu paņ ē ma transfē ru uz lidostu. Vienojā mies, ka aizbrauksim uz zoodā rzu pirms lidostas. Š oferis mū s aizveda taisnā ceļ ā uz lidostu. Kā pē c tu negā ji uz zoodā rzu? Atbilde ir "Iet tā lu. " Transfē rs uz lidostu: no pludmales-boy - 60 dolā ri, no viesnī cas - 90 dolā ri. Viļ ņ i visu laiku. Peldieties uzmanī gi – to var ievilkt okeā nā . No pozitī vā - vā veru klā tbū tne (ņ em sē klas), viesnī cas labā atraš anā s vieta, sauļ oš anā s krē sli zem palmā m un juvelierizstrā dā jumu veikala "Dara" ī paš nieks. Akmeņ i ir ī sti un ir iespē jama kaulē š anā s. Par ekskursijā m atsauksmi nerakstī š u - viss ir relatī vs. Vinsky forumā (pavediens: Meklē t gidu Š rilankā ) ir manas koordinā tes, atbildē š u personī gi. Lidostā samainī t naudu ar cerī bu, ka ja paliks rū pijas, tad atpakaļ uz dolā riem, mainī si ar ļ oti neizdevī gu likmi + komisija. Lidostā ir izdevī gi iegā dā ties SIM karti. Ļ oti agri sagaidī š ana lidostā . Mums bija izbraukš ana 21-00, un viņ i piedā vā ja iziet no viesnī cas 12-30. Tā pē c mē s ņ ē mā m individuā lu transfē ru. Mē s iesakā m citiem. Jū s varat sauļ oties vē l pā ris stundas. Ja ņ emat makš ķ erē š anu (no pludmales pludmales cī ņ ā m - 140 dolā ri, no gida - 180), tad neņ emiet trollē š anu (laika izš ķ ieš ana). Noķ ē ra uz ē smas - noķ ē ra 4 kg. Netā lu no mola ir kafejnī ca, kur par 1500 rū pijā m uzcepa un atnesa uz viesnī cu, uz istabu. Izvē loties ceļ vež us Š rilankā , esiet ļ oti, ļ oti uzmanī gs, ir daudz kļ ū mju. Jū s varat viegli sabojā t savus svē tkus. Apspriediet ar viņ iem katru soli. Labi atpū ties.
аватар tumanova.k.m
Rezultā ts nebū s viennozī mī gs. Atpū tā mies 2016. gada novembrī , viesnī ca izvē lē ta pē c tū ristu atsauksmē m un fotogrā fijā m. Sā kš u ar labo. Viesnī cas atraš anā s vieta ir lieliska, no vienas puses ir kluss un neviens netraucē , no otras ir dzī vī ba (tirgus un kafejnī cas). … Tomēr ▾ Rezultā ts nebū s viennozī mī gs. Atpū tā mies 2016. gada novembrī , viesnī ca izvē lē ta pē c tū ristu atsauksmē m un fotogrā fijā m. Sā kš u ar labo. Viesnī cas atraš anā s vieta ir lieliska, no vienas puses ir kluss un neviens netraucē , no otras ir dzī vī ba (tirgus un kafejnī cas). Mani iespaidoja viesnī cas š ikā teritorija, kas ir iež ogota un apsargā ta, liela, tī ra, kopta, daudz zaļ umu un dzī vu radī bu, vienmē r komfortabli atpū tī sies neatkarī gi no viesu skaita. Lieliska pludmale, tī ra, gandrī z pamesta, bez pesteroš anā s, lai gan ik pa laikam uznā k lakatu/suvenī ru tirgotā ji, bet tie nav uzbā zī gi. Beachboys stā v netā lu pie ieejas/izejas pludmalē , cienā tos ar kokosriekstiem un pieticī gi piedā vā ekskursijas. Viesnī ca gatavo garš ī gi, tie, kam negarš o pikants ē diens, nepaliks izsalkuš i, ē dienu izvē le liela, ī paš i iepriecinā ja deserti. No animā cijas vakaros kā ds spē lē un dzied, diezgan pieklā jī gi un nekaitinoš i. Gribu atzī mē t, ka tie, kas te meklē "kustī bu", atrodas nepareizajā adresē.
Viesnī ca ir mierī ga, brī ž iem pat atgā dinā ja pansionā tu. Bet mums personī gi tas ir pluss, nevis bū t piedzē ruš os un neadekvā to mū ž am jauno "kompā nijā ". Un tagad nav patī kami brī ž i. Ļ oti vī lies par reģ istratū ras darbinieku darbu. Mē s paņ ē mā m standarta numuru ar skatu uz dā rzu. Iekā rtojā mies pirms laika, BET...Pirmajā dienā ar vī ru bijā m iekā rtojuš ies istabā ar atseviš ķ ā m gultā m, prasī jā m vienu divguļ amo gultu (uzskatu to par pilnī gi pamatotu prasī bu, jo dokumentos tā ir skaidrs, ka ceļ o vī rs un sieva, ar vienu un to paš u uzvā rdu, nevis gados veci, to varē ja ņ emt vē rā ). Mū s iemainī ja istabā ar skatu uz sē tu. Mē s atkal pieprasī jā m numura maiņ u, mums piedā vā ja nā kamajā dienā . Un nā kamajā dienā mū s pusi dienas marinē ja ar solī jumiem izdalī t numuru, vienlaikus izvairoties no mums un izliekoties, ka nesaprot, par ko ir runa. Kamē r viņ i nepieprasī ja galveno vadī tā ju, jautā jums netika atrisinā ts. Par sevi liecina viens secinā jums – viņ i gaidī ja naudu.
Tī rī š ana istabā s ir š ausmī ga, lai gan tā s gā ja divas reizes dienā (un pē c tam dzeramnaudas vā kš anas nolū kos). Nomainī ja tikai dvieļ us, nedaudz noslaucī ja ū deni vannas istabā un saklā ja gultu, gulta tika mainī ta, liekas, ka ik pē c pā ris dienā m, un smiltis uz grī das palika kā bija. Istabu skaitu varē tu uzlabot (es nedomā ju telpas interjeru un stilu), bet jā maina dvieļ i, gultas veļ a, mē beles, matrač i uz sauļ oš anā s krē sliem. Vē lreiz par personā lu - viesmī ļ iem, sā kumā viss bija labi, ā tri piegā ja, apkalpoja, ielē ja kafiju. Bet pē c pā ris dienā m, negaidot dzeramnaudu no mums, sā ka ignorē t (varē ja piecas reizes palū gt kafiju un ilgi gaidī t, kad galds tiks pasniegts). Es nesaprotu š o attieksmi š ajā gadī jumā , mē s nonā cā m bufetē , nevis restorā nā pē c individuā la pasū tī juma, un vairumā š o restorā nu prakse neparedz dzeramnaudu. Dalī - labs, nav dots - tas nenozī mē , ka neveicat savu darbu labi.
Tas pats stā sts ar sauļ oš anā s krē sliem/dvieļ iem, pareizā k sakot ar tiem, kas tos nes. Kā rtē jo reizi mē s neprasī jā m kaut ko ī paš u darī t mū su vadī bā , tas ir personā la darbs un tas jā dara pē c noklusē juma. Izbraukš anas dienā bija vē l viens "pā rsteigums". Kā mums teica, ka pē c izrakstī š anā s vē l varam izmantot viesnī cas teritoriju, tad nomazgā ties duš ā un pulcē ties kopē jā duš as telpā , kas pieder pie baseina. Baseins ir atvē rts lī dz pulksten 20.00, un durvis uz duš as zonu tiek slē gtas pulksten 19.00. Kā arī nav karstā ū dens un dvieļ u (un mū su laikos sievieš u istabā bez brī dinā juma ū dens nebija vispā r). Sī kums, bet ne patī kams. Bagā ž ai ir vē rts pievē rst uzmanī bu izrakstī š anā s dienā , ja uzreiz neizbrauc, tad nodod savas mantas reģ istratū rā , kur tā s pē c idejas tevi gaida bagā ž as nodalī jumā . . Bet nē , tie tiks iznesti zem sienas pie vā rtiem un viņ i tur stā vē s pusi dienas.
Pie vā rtiem ir apsardze, no ielas nevilks, bet tajos var iekā pt ikviens, kurš vē las, un tas, kurš aiziet, var arī iemest automaš ī nu bagā ž ā (kaut vai nejauš i).
Viesnī ca ir uzmanī bas vē rta, bet apkalpoš ana klibo, lai gan tā laikam ir visu Š rilankas viesnī cu problē ma.
Kopumā atpū ta tomē r bija laba, pateicoties dabai, okeā nam, cilvē kiem ne-viesnī cā un paš ai uzturē š anā s atmosfē rai uz salas. Mē s iesakā m neatstā t novā rtā vietē jo iedzī votā ju pakalpojumus, viņ i jū s aizvedī s uz veikalu pē c alkohola par pieņ emamu cenu, un viņ i ieteiks kafejnī cu, un viņ i organizē s ekskursijas lē tā k nekā tū roperators. ē rta automaš ī na ar kondicionieri . Ieteicams.
Vai mē s š eit vē l atgriezī simies – nav izslē gts.
аватар Daryakamenskaya
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Nu, draugi, mans atvaļ inā jums ir gandrī z beidzies - lidmaš ī na jau lido uz Borispoli...Bet, ja jū s lasā t š o apskatu, tas nozī mē , ka viss labā kais vē l tikai priekš ā un ir pienā cis laiks sagatavoties neaizmirstamam ceļ ojumam uz Š rilanku! Tā tad, sā ksim ar to, vai š ī valsts ir domā ta jums, jo tā ir tik skaista, cik specifiska. … Tomēr ▾ Nu, draugi, mans atvaļ inā jums ir gandrī z beidzies - lidmaš ī na jau lido uz Borispoli...Bet, ja jū s lasā t š o apskatu, tas nozī mē , ka viss labā kais vē l tikai priekš ā un ir pienā cis laiks sagatavoties neaizmirstamam ceļ ojumam uz Š rilanku! Tā tad, sā ksim ar to, vai š ī valsts ir domā ta jums, jo tā ir tik skaista, cik specifiska. Karsts, mitrs klimats, milzī gs dzī vnieku un rā puļ u daudzveidī ba (cilvē ku tieš ā tuvumā ), pikanta neparastā virtuve, traka ielu satiksme ar nesteidzī gu iedzī votā ju dzī ves ritmu, kas balstī ts uz budisma filozofiju un mieru...Cilvē ki, kas runā sinhalu valodā , ko mē s nesaprotam, bet vienmē r uzsmaida jums tikš anā s reizē ar acī m ...Ziloņ i, ķ irzakas, iguā nas, burunduki, putnu jū ra, kaimā ni, pē rtiķ i, hameleoni - jū s tos nevarat saskaitī t viss! Un augļ i ir atseviš ķ s jautā jums...Š rilankā , tā pat kā Č ungas Č angas salā , "š eit vienmē r ir viegli un vienkā rš i: koš ļ ā jiet kokosriekstus, ē diet banā nus... "
Ierodoties Kolombo, neesiet slinks, lai samainī tu dolā rus pret rū pijā m tieš i lidostā , pieredze rā da, ka tur ir visizdevī gā kā likme! Nemainiet naudu viesnī cā , tā ir tikai izkrā pš ana! Labā k pajautā tuk-tukam (par tiem nedaudz vē lā k), kur vari samainī t naudu, viņ š tev parā dī s un var pat palū gt izdevī gā ku likmi!
Mē s izvē lē jā mies Bentota Beach Hotel 4 *, jo: 1. Š ī ir neticama atraš anā s vieta (ļ oti tuvu plaš a upe un okeā ns, un viesnī ca atrodas gleznainā vietā ) 2. Atsauksmes par garš ī giem ē dieniem (izrā dī jā s pilnī ga patiesī ba) . Mums bija brokastis un vakariņ as. Brokastis tā das paš as kā visur citur, bet ir arī daudz nacionā lā ē diena, un vakariņ as vispā r ir neslavē jamas!! ! Viss ļ oti garš ī gi, svaigi, liela izvē le, vē deri nesā pē ja, ar "podu" arī nebija problē mu))) 3. Salī dzinoš i tuvu attā lums no Kolombo lidostas (apmē ram 2-3 stundas atkarī bā no satiksmes, bet ir viesnī cas, kur doties daudz ilgā k!
Ņ emot vē rā , ka lidostā s pavadī si gandrī z dienu, arī š ī s stundas ir svarī gas) 4. Laba cenas un kvalitā tes attiecī ba, atsauksmes par viesnī cas personā lu (tieš ā m, visi ir megapozitī vi un simpā tiski, un galvenais sirsnī gi, ī paš i viesmī ļ i galvenais restorā ns un apsardze pie pludmales izejas)
Diezgan ā tri mū s iekā rtoja, iedeva normā lu istabu (ar skatu uz upi un molu un zaļ u zā lienu ar palmā m). Telpā , protams, ir mitrs, jo klimats ir ļ oti mitrs, BET! Č aklais Konders dū c visu diennakti, kas padara vē sumu vairā k nekā nepiecieš ams! Pirms aizmirstu, istabā s ir ligzdas ar trī sstū rveida spraudni (angļ u val. ), tā pē c krā jiet adapterus. Mums iedeva adapteri, bet vienu, tā pē c labā k ņ emt lī dzi, uzlā dē t visus telefonus, skuvekli, planš etdatorus utt. . Paņ em arī fumigatoru, tā ds ir istabā , bet ar to netiek galā . kož odi, labā k noteikti divi!
Istabā ir fē ns, tē jkanna, tē jas un kafijas komplekti, glā zes, mini bā rs, viņ i iedeva visus vannas istabas piederumus, it ī paš i tika aiztiktas divas zobu birstes ar niecī gu pastu))) viņ i pat iedeva č ī bas, ļ oti labas 4 *. Istabā viss vecs, nolietots, duš as kabī ne veca, bet tajā paš ā laikā ļ oti patī kama gultas veļ a, ē rtas gultas, spilveni, gaiš as segas, ir pat neliela plazmas lampiņ a un DVD atskaņ otā js (sveiciens no pagā tnes ), kuru 12 dienas ne reizi neesam ieslē guš i! Istaba plaš a, omulī gs balkons, viss kā rtī bā ! Š ī nav 5 zvaigž ņ u Hilton, un Š rilanka nav Dubaija, neaizmirstiet, tač u š eit ir daudz priekš rocī bu! Viesnī cas teritorija ir ļ oti zaļ a, visur mī ksts zā liens, palmas, koki un puķ es, burunduki skraida, iguā nas lē nā m rā po (ķ irzakas, kā izrā dī jā s, dzī vo tieš i pie upes un ir indī gas, un iguā nas ir droš i puiš i), baseins ir liels un tī rs (maz hlora).
Sauļ oš anā s krē slus var novietot visur, kur vien sirds vē las. Var ņ emt lī dzi arī uz pludmali, mē s tur pavadī jā m daudz laika, bet pie okeā na var ā tri izdegt, tā pē c neesiet slinks pirms peldes iesmē rē ties ar krē mu!! ! Okeā ns ir pavisam cits stā sts! Es uzsitu pa rokā m tiem, kas rakstī ja, ka saka, ka Bentotas apkaimē peldē ties ir slikti...Viļ ņ i ir krā š ņ i, mē s stundu nekā pā m ā rā no ū dens kā bē rni !! ! Pā rvarot lī niju, kur veidojas vilnis, var droš i peldē t, bet, protams, ar sausiem matiem ā rā neiziesi; ) smiltis tik jaukas un tī ras!! ! Pludmale ir plaš a un tī ra, tajā vienmē r ir maz cilvē ku, tā pē c jū ties kā Bounty reklā mā )) ir draudzī gi suņ i, kas slē pjas no karstuma zem sauļ oš anā s krē sliem) pludmalē ir visu veidu lupatu tirgotā ji, sari, rokdarbi un visā di miskasti...Viņ i ir draudzī gi un ne pā rā k uzbā zī gi (salī dzinot ar Turciju un Ē ģ ipti), vienmē r uzsmaida un katru dienu piedā vā preces.
Starp citu, cenas viņ iem ir lē tā kas nekā daudzviet...Pirkā m lelles maskā s pa 2500 rū pijā m pa 2 gab, par 2200 rū pijā m divus lielus kokvilnas pareo...Jā pakaujas, bet tas, ka cenas var nogriezt uz pusē m un š rilankieš us š is process velk joprojā m ir mī ts...Cilvē ki nabadzī gi, cenas nav augstas, pat reizē m ir neē rti neiedot kā du lieku dolā ru...Arī pludmalē augļ us var nopirkt : dzerot karalisko kokosriekstu 100 rū pijas, ananā sus 300 rū pijas un daudz ko citu, sarakstu uz ilgu laiku...Š eit, netā lu no viesnī cas ieejas, vietē jo pludmales zē nu "birojs". Š ie ir puiš i, kuri tev aktī vi piedā vā daž ā dus ceļ ojumus un ekskursijas. Bet š iem strā dniekiem ir augstas cenas, jo viņ i tusē jas netā lu no visdā rgā kā s viesnī cas š ajā rajonā . Ejot gar pludmali, apmē ram 1 km no mū su viesnī cas bā kas virzienā , pie mums pienā ca vietē jais puisis, sakot "č au! Krievs? ...." Sā kumā mē s no viņ a kaut kā apsaldē jā mies, bet tad saruna tomē r sā kā s. ...
Izrā dī jā s, ka viņ š strā dā netā lu no viesnī cas, kur pā rsvarā atpū š as vā cieš i, ir ā jurvē da, meditā cija utt. , vā rdu sakot, nav tā da rijī ba kā mū su Bentotā ))) Tagad ļ oti priecā jamies, ka satikā m Dinu! Pā rē jā laikā viņ š mū s pavadī ja ekskursijā s (peldē jā mies pa Bentotas upi, devā mies uz Hikaduvu, Kandiju un peldē jā mies okeā na makš ķ erē š anā ) neparedzē tu apstā kļ u dē ļ , kas notika ar mums atpū tas ceļ ā , mums bija ierobež oti lī dzekļ i, tā pē c mē s nevarē ja piedalī ties visā s ekskursijā s, kas gribē ja, bet tas ir iemesls, lai mē s atbrauktu vē lreiz! Izklaidē jos...Par Dinu) Laipns, sirsnī gs puisis, ļ oti labi zina krievu valodu, galvenais, ka saprot mū su jokus un tieš ā m var par kaut ko pastā stī t, nevis tikai nodroš inā t transportu. Viņ am ir savs tuk-tuk (š ī ir vietē jā specialitā te: trī sriteņ u motocikls ar izstieptu tentu jumtu ir ļ oti smieklī ga lieta!
) ar savu tuktuku Dinu mū s aizveda uz restorā niem, un pē c sarkanā ruma, un pē c augļ iem, un pē dē jā dienā mums parā dī ja vietē jo templi (noteikti aiziet! ). Daudz ko uzzinā jā m par vietē jo dzī vi sē ž ot Dinu tuktukā ))) viņ š ne vienmē r no mums ņ ē ma samaksu, tī ri draudzī gi pavadot laiku ar mums...Viņ a ekskursijas bija vidē ji par 20-40 dolā riem lē tā kas nekā puiš iem no plkst. mū su viesnī ca, plus neviens no viņ iem tā nezina krievu valodu, un pē c dabas diez vai tur atrastos tik smaidī gs labs cilvē ks) š eit ir viņ a koordinā tes: . Dinuš a (Dinu) Umendra dinushamendra@yahoo. com +9.77-6.21 180 + 9.76 69.75 76 skype: Dinusha273 Jū s varat viņ am piezvanī t no reģ istratū ras (bez maksas). Arī Dinu atrast ir ļ oti vienkā rš i: izejot no viesnī cas pludmalē , pagriezieties pa labi uz bā ku, pē c apmē ram 1 km bū s neliels viesu nams Paradise island (kaut kas lī dzī gs.. ) ja citi puiš i jū s apmā na, vienkā rš i sakiet. tu dosies pie Dī na un viss, viņ i tev parā dī s tikai virzienu; )
Ekskursijas - visdaž ā dā kā s, viss atkarī gs no tā , cik daudz laika, vē lmes un naudas jums ir))) personī gi mana neaizmirstamā kā pieredze: turot fermā mazo bruņ urupuč u baru, apmeklē jot ziloņ u audzē tavu (2500 rū pijas ā rzemniekiem) un izjā des. zilonis (2000 rū pijas 10 min no cilvē ka), burunduku pabaroš ana viesnī cā ))) ī si sakot, Dinu visu izstā stī s un parā dī s bildes un izvē lē sies, viņ š sniedz praktiskus padomus, kad labā k iet utt. Vē l vienu! Dodoties ekskursijā , esiet gatavs dzeramnaudai...Nevis jū su gids, bet, tā teikt, garā mbraucē js. Piemē ram, ceļ ojums uz Kandi ietver ziloņ u apmeklē jumu, Zobu relikvijas templi, Karalisko laivu dā rzu un daudz ko citu...
Templī un botu dā rzā Dinu mū s nodeva gidiem (pats viņ iem samaksā ja), bet beigā s š ie smukie vī rieš i stā v un skatā s uz tevi, saka dod dzeramnaudu)))) lai tu zinā tu, mē s iedevā m 100 rū pijas templī (gids bija tī rs, viņ š bija muļ ķ is, viņ š tur darī ja savas lietas, lika lotosus, un par visu viņ am bija viena frā ze "š is ir granī ts, ozols, roku darbs, 450 gadus vecs ... " un botu dā rziņ ā bija labs vectē vs, viņ š visu stā stī ja un visu rā dī ja, tā pē c mē s viņ am iedevā m vairā k...Vispā r, draugi, jū s gaida pozitī vu emociju jū ra, spilgtas garš as un sirsnī gi smaidi!! ! Ja ir kā di jautā jumi rakstiet, ja varu atbildē t - ar prieku palī dzē š u!! !
аватар super-voly
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Sveiki. Es jums pastā stī š u par š o brī niš ķ ī go Bentota Beach Hotel 4 *. Pagā juš ā gada beigā s atpū tā mies ar ģ imeni, teikt, ka bijā m apmierinā ti, ir par zemu. Viesnī ca ir eleganta tā s 4 *. Ļ oti skaista, tī ra un zaļ a, sakopta teritorija, kur skrien daudz skaistu burunduku. … Tomēr ▾ Sveiki. Es jums pastā stī š u par š o brī niš ķ ī go Bentota Beach Hotel 4 *. Pagā juš ā gada beigā s atpū tā mies ar ģ imeni, teikt, ka bijā m apmierinā ti, ir par zemu. Viesnī ca ir eleganta tā s 4 *. Ļ oti skaista, tī ra un zaļ a, sakopta teritorija, kur skrien daudz skaistu burunduku. Pludmale š ajā viesnī cā ir vienkā rš i krā š ņ a, okeā ns ir tī rs. Mē s devā mies apskatī t citas pludmales, labā kas nekā nebija. Cilvē ku pludmalē nav daudz, tā pē c varē ja mierī gi atpū sties. Arī ē diens š ajā viesnī cā ir lielisks, brokastis un vakariņ as bija vairā k nekā pietiekami, viss ir svaigs un garš ī gs.
Vienī gais negatī vais ir tas, ka telpas ir nedaudz vecas, bet mums bija vienalga, jo mē s telpā nepavadī jā m daudz laika.
Kurš vē las atpū sties no steigas un burzmas Bentotā . Ieteikt.
аватар kurnus
 •  apceļots 8 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Kopē jais iespaids par viesnī cu ir pozitī vs. Ja sā kumā bija nelielas rupjas malas, tas bija tikai mū su sliktā s angļ u valodas zinā š anas (viesnī cas personā ls gandrī z nerunā krieviski, izņ emot vienu meiteni reģ istratū rā . … Tomēr ▾ Kopē jais iespaids par viesnī cu ir pozitī vs. Ja sā kumā bija nelielas rupjas malas, tas bija tikai mū su sliktā s angļ u valodas zinā š anas (viesnī cas personā ls gandrī z nerunā krieviski, izņ emot vienu meiteni reģ istratū rā . Jautā jiet Anž elikai) un mū su mazā s pieredzes par uzturē š anos viesnī cā s.
Mē s ieradā mies viesnī cā ļ oti agri no lidostas. Reģ istrē š anā s pulksten 14:00. Tā pē c, ja vē laties atpū sties pē c ceļ a, izmantojiet viesnī cas ChangeRoom atpū tas telpu. Tur var pā rģ ē rbties un ieiet duš ā . Istaba bija diezgan ē rta. Numurā ir visas ē rtī bas, kondicionieris, TV, fē ns, tē jkanna, ledusskapis, gludeklis ar gludinā mo dē li, seifs, izeja uz lodž iju. Skats no mū su istabas (Nr. 724) loga bija, atklā ti sakot, nē . Ja vē laties, par papildus samaksu bija iespē ja nomainī t istabu uz citu ar skatu uz okeā nu, bet mē s nelū dzā m.
Viesnī cā ir restorā ns un bā rs. Mū su ceļ ojuma cenā bija iekļ autas tikai brokastis. Ē diens ir daudzveidī gs, 8 dienas man nebija garlaicī gi. Daudzus ē dienus pat nav bijis laika izmē ģ inā t.
Lai ē stu jū ras veltes (garneles, omā rus, krabjus), devā mies vakariņ ā s uz daž ā diem restorā niem. Man ļ oti patika "Saulespuķ e" - "Saulespuķ e". Biju š ajā restorā nā trī s reizes. Ar tuk-tuk, brauciet no viesnī cas apmē ram 10 minū tes. . Romantiska vieta ar skaistu skatu uz okeā nu, ar nedā rgu garš ī gu virtuvi, milzī gā m porcijā m un dā vanu no iestā des.
Viesnī cas atraš anā s vieta ir ļ oti laba. Vienā pusē okeā ns un otrā upe. Teritorija ir ļ oti liela un skaista. Blakus skaista smilš u pludmale. Viesnī cā ir brī niš ķ ī gs baseins.
Apkalpoš ana visaugstā kajā lī menī , personā ls nav uzbā zī gs, draudzī gs. Telpas tiek tī rī tas divas reizes dienā (acī mredzot lielā mitruma dē ļ ), tā pē c telpā nejutā m mitruma smaku. Sievai dzimš anas dienā bija bonuss no viesnī cas - kū ka istabā , Ļ oti jauki. Paldies.
Lai iepazī tu valsti, trī s dienas braucā m individuā lā ekskursijā ar automaš ī nu. Gids Aješ s Desilva.Viņalapairhttp://vk.com/id178566292. Labs puisis, esam viņ am ļ oti pateicī gi par aizraujoš o un izzinoš o ceļ ojumu uz Š rilanku. Ieteicams. Jū s varat sazinā ties ar Ayesh pa tā lruni / Viber +94756643653.
Pa labi no viesnī cas atrodas lielveikals, nedaudz tā lā k, bet var staigā t, pasts (nosū tī t pastkarti uz dzimteni par simbolisku samaksu, pastkarte jā iegā dā jas lielveikalā ) un lē ts vī na veikals . Pa kreisi aiz tilta atrodas daudzi veikali, tirgus (pirmdienā s liels), banka, lielveikals, budistu templis ar lielā ko Budas statuju uz salas (48 m). Apkā rtnē ir daudz interesantu lietu: pastaigas gar upi, braukš ana ar triki, bruņ urupuč u audzē tava utt.
Iespaidu ir daudz, visu nav iespē jams aprakstī t, atnā ciet uz Bentota Beach Hotel, nenož ē losiet.
аватар Shaggy1
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca tika izvē lē ta pē c teritorijas un tā ir superī ga - liela, zaļ a, ar bariņ u smieklī gu burunduku un pā ris monitoru ķ irzaku. Burunduki ir ļ oti draudzī gi un pieradinā ti. Istabas ir nedaudz nolietotas, bet kopumā ok. No vietē jiem dzirdē jā m, ka nā kamgad viesnī cu plā no slē gt remontdarbu dē ļ . … Tomēr ▾ Viesnī ca tika izvē lē ta pē c teritorijas un tā ir superī ga - liela, zaļ a, ar bariņ u smieklī gu burunduku un pā ris monitoru ķ irzaku. Burunduki ir ļ oti draudzī gi un pieradinā ti.
Istabas ir nedaudz nolietotas, bet kopumā ok. No vietē jiem dzirdē jā m, ka nā kamgad viesnī cu plā no slē gt remontdarbu dē ļ .
Personā ls ir ļ oti draudzī gs un uzmanī gs, vakara tī rī š anas laikā viņ i biež i izrotā gultu ar ziediem. Vienī gais bū tiskais mī nuss ir tas, ka nevarē jā m sarunā t vē lo izrakstī š anos, tā pē c pē dē jo dienu pavadī jā m dā rzā .
Gaisa kondicionē š ana ir vislabā kā restorā nos. Gaisa kondicionē tā js vestibilā vienkā rš i nevar tikt galā , un tā ietekme ir maza. Koridoros nav dzesē š anas.
Kopumā viesnī ca man ļ oti patika.
аватар leda8chudo
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Skaista liela (varbū t pat pā rā k liela) teritorija. Tī rs, labi kopts, daudz palmu, tik daudz putnu, monitoru ķ irzakas, daudz burunduku, puķ es, puķ es, puķ es. . . : ) Sā kš u ar mī nusiem: -Gandrī z pē c ikdienas lidojuma reģ istrē š anā s no 14. … Tomēr ▾ Skaista liela (varbū t pat pā rā k liela) teritorija. Tī rs, labi kopts, daudz palmu, tik daudz putnu, monitoru ķ irzakas, daudz burunduku, puķ es, puķ es, puķ es. . . : ) Sā kš u ar mī nusiem: -Gandrī z pē c ikdienas lidojuma reģ istrē š anā s no 14.00-elle! Viesnī cā ieradā mies pulksten 7.00. Aģ entū ra (Ejam ar mums) teica par norē ķ inā š anos, bet neteica, ka arī brokastis nebū s. Brokastis viesnī cā.10 USD no personas. Netika piedā vā ts ne ū dens, ne sula. Tiesa, tika iznesti slapji silti dvieļ i, bija patī kami noslaucī t rokas no ceļ a. Koferus nolika reģ istratū rā , nomazgā jos tualetē pie baseina un devos uz pludmali. - Viesnī cas restorā nā viesmī ļ i krā pjas!! ! Esiet uzmanī gi. Istabas uzkopš ana sanā k lī dz kā rtī bas sakā rtoš anai, 10 dienas ne reizi netika noslaucī tas ne grī das, ne mē beles, neskatoties uz dzeramnaudu. Vē l plusi, kas ir daudz vairā k: -Ļ oti, ļ oti, ļ oti garš ī gs ē diens! Daudzi ē dieni, viss svaigs, daudz iespē ju. Es neē du gaļ u, miltus un cukuru (un visu, kas to satur) nekad nav bijis izsalcis. Paņ ē mā m brokastis un vakariņ as, nenož ē lojam. Bet, ja plā nojat doties 2-3 dienu braucienos pa salu, tad vakariņ as nevajadzē tu ņ emt. Apkalpoš ana laba, viesmī ļ i pieklā jī gi un patī kami. Sirsnī gi ir arī pavā ri, kas gatavo zā lē ar viesiem. Visi trauki ir tī ri un pulē ti. -Restorā nā (kurā viņ i krā pjas) vakaros skan laba dzī vā mū zika. -Dvieļ i tiek mainī ti divas reizes dienā un iztī rī ti. Mē s atstā jā m 100 rū pijas katru otro dienu no rī ta un vakarā . Vakara maiņ a izrotā gultu ar ziediem, ļ oti jauki. -Istabā vienmē r ir labs karstais ū dens. (Koggala Beach viesnī cā ū dens bija dzeltenī gs) -Istabā ir tē jkanna, tiek papildinā ta tē ja un š ķ ī stoš ā kafija. - Ir neliels ledusskapis. Tas ir aizslē gts ar atslē gu, bet to var paņ emt no servisa telpas personā la. -Vai istabā ir seifs. -Istabā vienmē r viss bija savā s vietā s, lai gan sakā rtojā m č ekus. Lielā kā daļ a darbinieku ir ļ oti jauki, sirsnī gi labi cilvē ki! - Wifi ir lielisks. Bija daž as ž agas, bet kopumā nekā du sū dzī bu. Vai es atgriezī š os š ajā viesnī cā ? Bet ne tā pē c, ka man tas nepatiktu. Es vienkā rš i izvē lē š os citu pā rmaiņ u dē ļ . Animā cijas nav, bet, kā man, Š rilankā tā nav vajadzī ga. Tukeri viesnī cā ir dā rgi. Kaulē ties stiprā ks))) vai doties uz ceļ u. Ceļ oš anai izvē lē jā mies vilcienu. man tas patī k. 100 rū piju braucienā no viesnī cas atrodas kafejnī ca Prem tik garš ī gi! Omā ri, garneles, haizivs, tuncis, daudz daž ā du jū ras un vistas un cū kgaļ as. Omā ri pē c pasū tī juma. Nav norē ķ inu vai pakalpojumu maksas. Ja ir interese, nosū tī š u vizī tkartes foto ar adresi un telefona numuru. Netā lu no stacijas ir pasta nodaļ a, var nosū tī t pastkartes sev vai draugiem, kuras labā k iegā dā ties veikalā tirgū . Arī rū pī gi visu pajautā , var izrē ķ inā t. Tirgus labajā pusē atrodas dzē rienu veikals. Ī sceļ š . Bet viņ iem ir noteikums: visiem !!! ! , bez izņ ē muma pudelē m cena ir rū pijā s. Sarkanais rums 1630 rū pijas 0.7, bet mums mē ģ inā ja atņ emt 2750 : ) Lielais vairums š rilankieš u ir laipni, sirsnī gi un dā sni. Vienkā rš i esi uzmanī gs un atsaucī gs, smaidi biež ā k un bū si laimī gs. Ja jums kaut kas ļ oti patī k, neskopojieties ar dzeramnaudu 20-50-100 rū piju apmē rā . Jums tas ir sī kums, bet viņ iem tas ir palī gs. Es mī lu Š rilanku un tā s cilvē kus! Forš i ceļ ojumi!
аватар Prozerpinayes
 •  apceļots 9 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Kopumā ļ oti cienī gi! Milzī ga teritorija, ko ieskauj apstā dī jumi, komfortabli numuri ar skatu uz okeā nu un dā rzu) Grezna tī ra pludmale, kur nav vietē jo iedzī votā ju. Mē s palikā m uz brokastu un vakariņ u bā zes un ar to pilnī gi pietika, galds plosī jā s ar daž ā diem ē dieniem katrai gaumei! ) 10 minū š u gā jienā no viesnī cas atrodas lielveikals un tirdziņ š - tur tika nopirkti augļ i, saldē jums, uzkodas un citi sī kumi. … Tomēr ▾ Kopumā ļ oti cienī gi! Milzī ga teritorija, ko ieskauj apstā dī jumi, komfortabli numuri ar skatu uz okeā nu un dā rzu) Grezna tī ra pludmale, kur nav vietē jo iedzī votā ju. Mē s palikā m uz brokastu un vakariņ u bā zes un ar to pilnī gi pietika, galds plosī jā s ar daž ā diem ē dieniem katrai gaumei! ) 10 minū š u gā jienā no viesnī cas atrodas lielveikals un tirdziņ š - tur tika nopirkti augļ i, saldē jums, uzkodas un citi sī kumi.
Mē s dzī vojā m kreisajā spā rnā.2. stā vā ar skatu uz okeā nu - lieliski! Telpa ir sausa, mitrums pā rsvarā pirmajā ) Telpas pie upes nav piemē rotas visiem, jo ​ ​ ceļ š un ceļ š un dzelzceļ š ir diezgan trokš ņ aini. Personā ls strā dā kā pulkstenis, sā kot ar divreizē ju dvieļ u nomaiņ u istabā s un beidzot ar labi apmā cī tiem viesmī ļ iem.
Ī paš s paldies krieviski runā još ajai administratorei Anž eļ ikai - visjaukā k uzmanī gajai meitenei un ļ oti ā tri pieņ em lē mumus. Viņ a ļ oti atviegloja saikni ar viesnī cas personā lu)) Vai mē s tur atgriezī simies vē lreiz, noteikti jā ! ! ! Tikai Bentota Beach viesnī cā .
Pludmales puiš i piedā vā ekskursijas pludmalē , puiš i ir jauki, ar viņ iem var un vajag kaulē ties. Ja vē laties, vienmē r var atrast kompromisu, bet mums gā ja labā k - pē c apmierinā tu tū ristu atsauksmē m, mē s devā mies pie vietē jā puiš a Aesh de Silva, iepriekš sazinā jā mies ar viņ u Skype un galu galā devā mies ar viņ u 5 dienu laikā . ekskursija pa visā m lū gš anu vietā m Š rilankā (kas izrā dī jā s daudzkā rt lē tā ka nekā grupu ekskursijas no tū roperatora)
Iespaidu jū ra! Mū su ekskursija noritē ja ar blī kš ķ i, jo Aesh mums parā dī ja ne tikai pā rgā jienu takas, bet arī valsts iekš ē jo krā su. Viņ š mū s auklē ja kā auklī ti — no pieturā m pē c pieprasī juma, lai notvertu garā m ejoš u ziloni, un beidzot ar vietē jā ruma pirkš anu aizlieguma laikā . Ē rta automaš ī na ar gaisa kondicionē tā ju un brī niš ķ ī gs vadī tā js, kurš kā helikopters aplidoja visus sastrē gumus, krievu valodas zinā š anas, neuzbā zī ba, tā lredzī ba un droš ī ba padarī ja mū su braucienu ar viņ u pē c iespē jas patī kamā ku un neaizmirstamu))) Aesh, paldies tu!
Puiš i, Š rilanka ir pasaka! Š is ir atvaļ inā jums katrai gaumei, ja vē lies, gulies pie viesnī cas baseina ar tī ru ū deni, ja vē lies cepies pludmalē un iekaro okeā na viļ ņ us, ja vē lies baudi saulrietus Nuwara Eliya kalnos dzerot. svaigi salasī ta elitā rā Ceilonas tē ja, bet ja gribas ekstrē mus sporta veidus, tad raftings pa Belaya the Katul Gale upi un dž ipu safari atklā tos dž ungļ os, kur garā m skraida leopards un ziloņ i - tas ir labā kais!! !
p. s.saiteuzAeshlapušeit:http://vk.com/id178566292
аватар tamri
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
aprī ļ a sā kumā atpū tos Bentotā , viesnī cu izvē lē jos pē c atsauksmē m, viss ļ oti patika! Istaba bija laba, ē diens bija tikai brokastis, viss bija kā rtī bā ! Teritorija liela un skaista, tī rs baseins, daudz dzī vu radī bu)) okeā ns ir tuvu, lai gan viļ ņ i bija ļ oti spē cī gi. … Tomēr ▾ aprī ļ a sā kumā atpū tos Bentotā , viesnī cu izvē lē jos pē c atsauksmē m, viss ļ oti patika! Istaba bija laba, ē diens bija tikai brokastis, viss bija kā rtī bā ! Teritorija liela un skaista, tī rs baseins, daudz dzī vu radī bu)) okeā ns ir tuvu, lai gan viļ ņ i bija ļ oti spē cī gi.Pludmaleirtukša, kasļotiiepriecinaunpatīkamipārsteidz!Manvissļotipatika, salairļotiskaistaunneparasta!pēcatsauksmēmatradugidu-Aiesha, arviņubraucāmekskursijā, puikavietējais, betlabirunākrieviski, jaunamašīnaarkondicionieri(kassvarīgi))), visibijaapmierināti, lūkviņakontakti, varbūtkādsnoderēs:http://vk.com/id178566292 tā lrunis 0773748635.
аватар angelpetit
 •  apceļots 10 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Atvaļ inā jums janvā rī . Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m. Pozitī vi - skaista teritorija, forš s baseins, viesnī ca atrodas netā lu no okeā na, gandrī z tukš a pludmale, labs serviss, numuriņ i tika tī rī ti katru dienu. … Tomēr ▾ Atvaļ inā jums janvā rī . Viesnī ca tika izvē lē ta, pamatojoties uz atsauksmē m. Pozitī vi - skaista teritorija, forš s baseins, viesnī ca atrodas netā lu no okeā na, gandrī z tukš a pludmale, labs serviss, numuriņ i tika tī rī ti katru dienu.
Mī nusi - telpa, kurā nedarbojā s matu fē ns, nedegā s gaismas, baigais "kondicionieris", kas trokš ņ oja, aizvē sturiskā duš a, kur nebija plauktu š ampū nam utt.
No ē diena plus liels ē dienu sortiments, diezgan garš ī gi, BET puse ē dienu ir ļ oti asi, tie ir sadalī ti Eiropas un nacionā lajos (visi karijs) Karijs ir ļ oti pikants. Tā pat rū pī gi jā paskatā s, kas skaitā s viesnī cas (tajā s ir iekļ auti nodokļ i par pā rtiku, un cena ir rakstī ta, neņ emot vē rā š os nodokļ us) Man patika arī atpū tas zona ar diskotē ku un ļ oti forš a laiva ar bufeti, kas peld gar upe. Kopē jais iespaids par viesnī cu ir pozitī vs.
Parādīt vairāk »


iemiesojums leda8chudo
Sveiki visiem! Esmu jau bijis Šrilankā. Budas Zobu templis, Kanēļa sala, tējas plantācijas, Kandija, bruņurupuču ferma, Karaliskais botāniskais dārzs jau redzēts. Es iešu pēc nedēļas. Iesakiet, ko izvēlēties, lūdzu. Ja iespējams, labu gidu koordinātes un vārdus, ja ne grūti.
9 gadiem atpakaļ  •  6 abonenti 6 atbildes
iemiesojums andreeva0912
Vai viesnīcā ir krievu valodas kanāls?
10 gadiem atpakaļ  •  1 abonents 1 atbildi
iemiesojums LisavetK
ejam uz šo viesnīcu 3dien, satelīts rāda spēcīgu vētru. Vai man jāuztraucas par atpūtu?
10 gadiem atpakaļ  •  3 abonents 3 atbildi
iemiesojums lux_sergei
Meklējam kompanjonus 3 dienu ekskursijai.
11 gadiem atpakaļ  •  nav abonentu nav atbilžu
iemiesojums lux_sergei
Cik maksā piemaksa par augstākas klases numuru?
11 gadiem atpakaļ  •  2 abonents 2 atbildi
VIESNĪCU EKSPERTI
Atrakcijas
Lunugangas muiža
Novērtējums 9.3
Šrilanka, Bentota
Arhitektūra, Daba
Safari pa Bentotas upi
Novērtējums 10.0
Šrilanka, Bentota
Daba, Ekskursijas

Отель расположен в деревушке Бентота, в 65 км от Коломбо, в 1,3 км от озера Бентота. Открыт в 1970 году, последняя реновация прошла в 2010 году. Отель подходит для любителей активного, спортивного и веселого отдыха.

Atrašanās vieta Расположен в 64 км к югу от Коломбо, в 100 км от международного аэропорта.
Pludmales apraksts Песчаный пляж расположен в 200 м. от отеля.
  • 1. rinda
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

3 ресторана, магазины, 2 бассейна (один в SPA-центре), 3 бара, 2 конференц-зала. К услугам гостей круглосуточная стойка регистрации, индивидуальная регистрация заезда/отъезда, услуги консьержа и комната хранения багажа. Есть терраса для загара с шезлонгами и полотенцами/зонтиками. Размещение домашних животных не допускается. На территории отеля есть сувенирный магазин, мини-маркет.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • valūtas maiņa
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Отделение для детей в бассейне для взрослых.
  • bērnu peldbaseins
  • rotaļu laukums
  • bērnu krēsli restorānā
  • bērnu gultiņa
Izklaide un sports Дартс, уроки иностранного языка (сингальский), 2 теннисных корта, уроки кулинарии.
  • biljards
  • galda teniss
  • tenisa korti
  • volejbols  FREE 
  • futbola laukums
  • velosipēdu noma
  • sporta zāle  FREE 
  • jogas nodarbības
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
  • vindsērfings
  • disko klubs
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

В отеле 133 номера. Отель состоит из одного главного трехуровнего здания и двух примыкающих трехэтажных корпусов.

Istabās

балкон /терраса, кондиционер, потолочный вентилятор, кабельное ТВ, мини-бар (платно), сейф, набор для приготовления чая/ кофе, халаты/тапочки, фен, телефон, wi-fi.

  • vanna/duša
  • fēns
  • $
  • droši
  • gaisa kondicionieris
  • kabeļtelevīzija/satelīttelevīzija
  • tālrunis
  • balkons/terase
Adrese Colombo-Galle-Hambantota-Wellawaya Highway,Galle,Southern Province, 80500 Бентота, Шри-Ланка
Tālruņi: +94 (0) 34 227 5176
Tīmekļa vietne: Bentota Beach by Cinnamon
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 1-й пляжной линии. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, настольный теннис, теннис, футбол. Для активных туристов есть прокат велосипедов (платно). Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает йогой. В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами виндсерфинга. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. Танцы-шманцы до утра или как позволит администрация отеля, вот что Вас ждет в Диско-клубе. В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.
Какие возможности для детей есть в отеле?
Отель располагает детским бассейном с небольшой глубиной, детской площадкой с горкой и качелями. Детские стульчики для кормления Ваших малышей всегда под рукой. По Вашей просьбе отель предоставляет детскую кроватку (бесплатно).