normālais sadalījums

Rakstīts: 26 janvārī 2017
Ceļošanas laiks: 30 decembris 2016
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Ģimenēm ar bērniem
Viesnīcas vērtējums:
5.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 4.0
apkalpošana: 6.0
Tīrība: 4.0
Uzturs: 5.0
Infrastruktūra: 8.0
Mē s bijā m Bentota Beach Hotel no 29.12. 2016 lī dz 10.17. 2017. Par š o viesnī cu ir maz patiesu atsauksmju. Mē ģ inā š u aizpildī t robu.
Viesnī cā NAV krieviski runā još u darbinieku. Viņ i reģ istrē jas no 14-00. Nav skaidrs, kā viņ i to tī ra. Daž reiz divas reizes dienā , daž reiz reizi divā s dienā s. Mē s dzī vojā m treš ajā stā vā . Bija redzama daļ a no okeā na. Man bija jā maksā nedaudz. Ja kā ds ir pieradis klusē t naktī , neejiet uz š o viesnī cu.
Visu nakti vilciena troksnis un taures, reizē m suņ a rieš ana. Apsveriet š o. Brokastis ir amatieris. Manai gaumei smalkmaizī tes un saldē jums ir bezgarš ī gi. No zaļ umiem - tikai burkā ni, negatavi tomā ti un salā ti. Ir speķ is un garš ī gas desiņ as. Man kā pikanta ē diena cienī tā jam garš oja vista karija mē rcē . Viņ i paņ ē ma tikai brokastis. Vakariņ ojā m Golden Grill restorā nā . No viesnī cas, caur dzelzceļ u, pa labi, metri 150. Optimā la cenas/kvalitā tes attiecī bas ziņ ā . Ir garš ī gs un lē ts vietē jais vī ns. Vietē jie stiprie alkoholiskie dzē rieni, man personī gi nepatika (arī sarkanais rums). Melnais Dominikā nas rums ir daudz garš ī gā ks, nemaz nerunā jot par "Veco Monte" no Goa. Piparkū ku cepumi un ingvera alus - visiem. Garš ī gi sarkanie banā ni. Netā lu no pludmales pā rdod kokosriekstus par 100 rū pijā m, var kaulē ties - 150 par diviem. Ļ oti kaitinoš a lipī ga uz ielā m un tuk-tukers. Esiet uzmanī gi ar pludmales postiem. Caur vienu paņ ē ma transfē ru uz lidostu. Vienojā mies, ka aizbrauksim uz zoodā rzu pirms lidostas. Š oferis mū s aizveda taisnā ceļ ā uz lidostu. Kā pē c tu negā ji uz zoodā rzu? Atbilde ir "Iet tā lu. " Transfē rs uz lidostu: no pludmales-boy - 60 dolā ri, no viesnī cas - 90 dolā ri. Viļ ņ i visu laiku. Peldieties uzmanī gi – to var ievilkt okeā nā . No pozitī vā - vā veru klā tbū tne (ņ em sē klas), viesnī cas labā atraš anā s vieta, sauļ oš anā s krē sli zem palmā m un juvelierizstrā dā jumu veikala "Dara" ī paš nieks. Akmeņ i ir ī sti un ir iespē jama kaulē š anā s. Par ekskursijā m atsauksmi nerakstī š u - viss ir relatī vs. Vinsky forumā (pavediens: Meklē t gidu Š rilankā ) ir manas koordinā tes, atbildē š u personī gi. Lidostā samainī t naudu ar cerī bu, ka ja paliks rū pijas, tad atpakaļ uz dolā riem, mainī si ar ļ oti neizdevī gu likmi + komisija. Lidostā ir izdevī gi iegā dā ties SIM karti. Ļ oti agri sagaidī š ana lidostā . Mums bija izbraukš ana 21-00, un viņ i piedā vā ja iziet no viesnī cas 12-30. Tā pē c mē s ņ ē mā m individuā lu transfē ru. Mē s iesakā m citiem. Jū s varat sauļ oties vē l pā ris stundas. Ja ņ emat makš ķ erē š anu (no pludmales pludmales cī ņ ā m - 140 dolā ri, no gida - 180), tad neņ emiet trollē š anu (laika izš ķ ieš ana). Noķ ē ra uz ē smas - noķ ē ra 4 kg. Netā lu no mola ir kafejnī ca, kur par 1500 rū pijā m uzcepa un atnesa uz viesnī cu, uz istabu. Izvē loties ceļ vež us Š rilankā , esiet ļ oti, ļ oti uzmanī gs, ir daudz kļ ū mju. Jū s varat viegli sabojā t savus svē tkus. Apspriediet ar viņ iem katru soli. Labi atpū ties.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu