Laba viesnīca, viss patika

Rakstīts: 26 novembris 2015
Ceļošanas laiks: 12 — 20 novembris 2015
Kam autore iesaka viesnīcu?: Relaksējošām brīvdienām; Biznesa braucieniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
8.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 9.0
Tīrība: 9.0
Uzturs: 8.0
Infrastruktūra: 9.0
Kopē jais iespaids par viesnī cu ir pozitī vs. Ja sā kumā bija nelielas rupjas malas, tas bija tikai mū su sliktā s angļ u valodas zinā š anas (viesnī cas personā ls gandrī z nerunā krieviski, izņ emot vienu meiteni reģ istratū rā . Jautā jiet Anž elikai) un mū su mazā s pieredzes par uzturē š anos viesnī cā s.
Mē s ieradā mies viesnī cā ļ oti agri no lidostas. Reģ istrē š anā s pulksten 14:00. Tā pē c, ja vē laties atpū sties pē c ceļ a, izmantojiet viesnī cas ChangeRoom atpū tas telpu. Tur var pā rģ ē rbties un ieiet duš ā . Istaba bija diezgan ē rta. Numurā ir visas ē rtī bas, kondicionieris, TV, fē ns, tē jkanna, ledusskapis, gludeklis ar gludinā mo dē li, seifs, izeja uz lodž iju. Skats no mū su istabas (Nr. 724) loga bija, atklā ti sakot, nē . Ja vē laties, par papildus samaksu bija iespē ja nomainī t istabu uz citu ar skatu uz okeā nu, bet mē s nelū dzā m.
Viesnī cā ir restorā ns un bā rs. Mū su ceļ ojuma cenā bija iekļ autas tikai brokastis. Ē diens ir daudzveidī gs, 8 dienas man nebija garlaicī gi. Daudzus ē dienus pat nav bijis laika izmē ģ inā t.

Lai ē stu jū ras veltes (garneles, omā rus, krabjus), devā mies vakariņ ā s uz daž ā diem restorā niem. Man ļ oti patika "Saulespuķ e" - "Saulespuķ e". Biju š ajā restorā nā trī s reizes. Ar tuk-tuk, brauciet no viesnī cas apmē ram 10 minū tes. . Romantiska vieta ar skaistu skatu uz okeā nu, ar nedā rgu garš ī gu virtuvi, milzī gā m porcijā m un dā vanu no iestā des.
Viesnī cas atraš anā s vieta ir ļ oti laba. Vienā pusē okeā ns un otrā upe. Teritorija ir ļ oti liela un skaista. Blakus skaista smilš u pludmale. Viesnī cā ir brī niš ķ ī gs baseins.
Apkalpoš ana visaugstā kajā lī menī , personā ls nav uzbā zī gs, draudzī gs. Telpas tiek tī rī tas divas reizes dienā (acī mredzot lielā mitruma dē ļ ), tā pē c telpā nejutā m mitruma smaku. Sievai dzimš anas dienā bija bonuss no viesnī cas - kū ka istabā , Ļ oti jauki. Paldies.
Lai iepazī tu valsti, trī s dienas braucā m individuā lā ekskursijā ar automaš ī nu. Gids Aješ s Desilva.Viņalapair http://vk.com/id178566292. Labs puisis, esam viņ am ļ oti pateicī gi par aizraujoš o un izzinoš o ceļ ojumu uz Š rilanku. Ieteicams. Jū s varat sazinā ties ar Ayesh pa tā lruni / Viber +94756643653.
Pa labi no viesnī cas atrodas lielveikals, nedaudz tā lā k, bet var staigā t, pasts (nosū tī t pastkarti uz dzimteni par simbolisku samaksu, pastkarte jā iegā dā jas lielveikalā ) un lē ts vī na veikals . Pa kreisi aiz tilta atrodas daudzi veikali, tirgus (pirmdienā s liels), banka, lielveikals, budistu templis ar lielā ko Budas statuju uz salas (48 m). Apkā rtnē ir daudz interesantu lietu: pastaigas gar upi, braukš ana ar triki, bruņ urupuč u audzē tava utt.
Iespaidu ir daudz, visu nav iespē jams aprakstī t, atnā ciet uz Bentota Beach Hotel, nenož ē losiet.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu