Lieliska viesnīca, mēs atgriezīsimies!

Rakstīts: 21 janvārī 2015
Ceļošanas laiks: 5 — 18 decembris 2014
Kam autore iesaka viesnīcu?: Ģimenēm ar bērniem; Atpūtai ar draugiem, jauniešiem
Viesnīcas vērtējums:
10.0
no 10
Viesnīcu vērtējumi pēc kritērijiem:
Istabas: 8.0
apkalpošana: 10.0
Tīrība: 10.0
Uzturs: 10.0
Infrastruktūra: 10.0
Kopumā ļ oti cienī gi! Milzī ga teritorija, ko ieskauj apstā dī jumi, komfortabli numuri ar skatu uz okeā nu un dā rzu) Grezna tī ra pludmale, kur nav vietē jo iedzī votā ju. Mē s palikā m uz brokastu un vakariņ u bā zes un ar to pilnī gi pietika, galds plosī jā s ar daž ā diem ē dieniem katrai gaumei! ) 10 minū š u gā jienā no viesnī cas atrodas lielveikals un tirdziņ š - tur tika nopirkti augļ i, saldē jums, uzkodas un citi sī kumi.
Mē s dzī vojā m kreisajā spā rnā.2. stā vā ar skatu uz okeā nu - lieliski! Telpa ir sausa, mitrums pā rsvarā pirmajā ) Telpas pie upes nav piemē rotas visiem, jo ​ ​ ceļ š un ceļ š un dzelzceļ š ir diezgan trokš ņ aini. Personā ls strā dā kā pulkstenis, sā kot ar divreizē ju dvieļ u nomaiņ u istabā s un beidzot ar labi apmā cī tiem viesmī ļ iem.
Ī paš s paldies krieviski runā još ajai administratorei Anž eļ ikai - visjaukā k uzmanī gajai meitenei un ļ oti ā tri pieņ em lē mumus. Viņ a ļ oti atviegloja saikni ar viesnī cas personā lu)) Vai mē s tur atgriezī simies vē lreiz, noteikti jā ! ! ! Tikai Bentota Beach viesnī cā .

Pludmales puiš i piedā vā ekskursijas pludmalē , puiš i ir jauki, ar viņ iem var un vajag kaulē ties. Ja vē laties, vienmē r var atrast kompromisu, bet mums gā ja labā k - pē c apmierinā tu tū ristu atsauksmē m, mē s devā mies pie vietē jā puiš a Aesh de Silva, iepriekš sazinā jā mies ar viņ u Skype un galu galā devā mies ar viņ u 5 dienu laikā . ekskursija pa visā m lū gš anu vietā m Š rilankā (kas izrā dī jā s daudzkā rt lē tā ka nekā grupu ekskursijas no tū roperatora)
Iespaidu jū ra! Mū su ekskursija noritē ja ar blī kš ķ i, jo Aesh mums parā dī ja ne tikai pā rgā jienu takas, bet arī valsts iekš ē jo krā su. Viņ š mū s auklē ja kā auklī ti — no pieturā m pē c pieprasī juma, lai notvertu garā m ejoš u ziloni, un beidzot ar vietē jā ruma pirkš anu aizlieguma laikā . Ē rta automaš ī na ar gaisa kondicionē tā ju un brī niš ķ ī gs vadī tā js, kurš kā helikopters aplidoja visus sastrē gumus, krievu valodas zinā š anas, neuzbā zī ba, tā lredzī ba un droš ī ba padarī ja mū su braucienu ar viņ u pē c iespē jas patī kamā ku un neaizmirstamu))) Aesh, paldies tu!
Puiš i, Š rilanka ir pasaka! Š is ir atvaļ inā jums katrai gaumei, ja vē lies, gulies pie viesnī cas baseina ar tī ru ū deni, ja vē lies cepies pludmalē un iekaro okeā na viļ ņ us, ja vē lies baudi saulrietus Nuwara Eliya kalnos dzerot. svaigi salasī ta elitā rā Ceilonas tē ja, bet ja gribas ekstrē mus sporta veidus, tad raftings pa Belaya the Katul Gale upi un dž ipu safari atklā tos dž ungļ os, kur garā m skraida leopards un ziloņ i - tas ir labā kais!! !
p. s.saiteuzAeshlapušeit: http://vk.com/id178566292
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu