YaKorea Hostel Dongdaemun 2*– Atsauksmes

1
Novērtējums 4.010
pamatā
1 atsaukt
4.0 Numurs
4.0 apkalpošana
2.0 Tīrība
4.0 Infrastruktūra
Hostelis atrodas 10 minūšu pastaigas attālumā no tirgus Dongdaemun un 2 minūšu pastaigas attālumā no metro stacijas Cheonggu (5. un 6. līnija). Myeong-dong ir 30 minūšu metro brauciena attālumā. Hostelis ir lieliski piemērots jauniešiem.Vairāk →
аватар devonka12
 •  apceļots 7 gadiem atpakaļ
Novērtējums 4.0
Uzraksti pā ris teikumus: 1. Es izvē lē jos viesnī cu (vai drī zā k Hosteli), jo tur jau dzī voja mani draugi. Es lū dzu viņ iem rezervē t istabu arī man. Tad viņ i atzina, ka š is ir sliktā kais motelis, kā ds Korejā ir dzī vojis. … Tomēr ▾ Uzraksti pā ris teikumus:
1. Es izvē lē jos viesnī cu (vai drī zā k Hosteli), jo tur jau dzī voja mani draugi. Es lū dzu viņ iem rezervē t istabu arī man. Tad viņ i atzina, ka š is ir sliktā kais motelis, kā ds Korejā ir dzī vojis. Cena par istabu (vienvietī go) nebija no mazā kajā m, par š o naudu dzī voju labā kajā s vietā s. Lai gan rezervē jot š o viesnī cu dod kā lē tā ko. Rakstī ts, ka ir telpa bagā ž as glabā š anai, patiesī bā lietas vienkā rš i stā v kopē jā telpā kopē jā kaudzē pie reģ istratū ras. Iedzī vojā s labi. Reģ istratū rā strā dā brī vprā tī gie no citā m valstī m, eiropieš i, tā pē c viņ u angļ u valoda ir saprotamā ka nekā aziā tiem. Viesnī cā ierados 11:00, reģ istrē š anā s no 14:00. Izdzē ru bezmaksas kafiju (š ķ ī stoš o maksimu no paciņ ā m un ū deni no dzesē tā ja. . . bet par velti!! ! ), izmetu somas lī dzi citā m lietā m un devos pastaigā ties. Nu it kā viss kā rtī bā . .
Un vē l. . . Š o hosteli ļ oti ilgi nevarē ju atrast, lai gan tas atrodas netā lu no metro un izmantoju Google maps. Nu, mans draugs izdomā ja mani satikt, lai dotos ā rā , kad sā ku kavē ties. Bet pat vaicā jot korejieš iem ceļ u, bakstī damies ar š ī hosteļ a fotogrā fiju un adresi, es pats to neatradu.
2. Kas jums patika viesnī cā , viesnī cas teritorijā ? Domā ju, ka skolē niem tur bū s jautri. Bet man (35 gadi) kaut kā ne pā rā k. Es praktiski nebiju zā lē , tā pē c, no rī ta, padzert kafiju un paņ emt no virtuves galda piederumus. Nu mē s vestibilā papļ ā pā jā m ar draugiem. Netī ra virtuve, netī ra viesnī ca, atkritumu tvertnes koplietoš anas telpā ir pā rpildī tas, bet trauki likā s tī ri. Var sarī kot starptautisku dzē rumu, droš i vien bū tu jautri, bet ar to plusi beidzas. Š ķ iet, ka tas ir tuvu metro, bet pats rajons ir tā lu no visa. Tandē ns vispā r nav 10 minū tes, bet 25-30...bet jū s varat staigā t.
3. Vienistaba, cena bija 40 t. won. Tas ir lē tā k un labā k. Nebija tuvu reģ istratū rai, lai dotos uz vienvietī go istabu, kas atradā s 4. stā vā un pat otrā spā rnā . Tie. smē ķ ē t vai skriet uz virtuvi ir neē rti. Es savā gaitenī atradu balkonu un tur smē ķ ē ju. Bet, lai iegū tu kafiju, jums bija jā iet cauri visiem š iem laika posmiem. Nu draugi atnesa koferus uz manu istabu. Lifta nav, nā cā s vilkt atpakaļ . . Servisa nav. Viņ i ielika kaut kā das netī ras gumijas č ī bas, lai es varē tu izmantot duš u. Bet es negribē ju tos izmantot. Un viņ u pā rliecī bas izskats neiedvesmoja. Bū tu labā k neapkaunoti sevi ar savā m č ī bā m. Lai gan kā dam tas varē tu noderē t. Aizmirsu uzlikt dvieli, nā cā s ubagot reģ istratū rā . Nu tualete un duš as telpa tī rī bas ziņ ā atstā ja daudz ko vē lē ties. Un tā : gulta, televizors, galds, siltā s grī das - viss ir OK, viss ir kā visur citur.
4. Ja izvē lies, tad noteikti nē . Es nedomā ju par visiem š iem mī nusiem, galvenais bija gulta, duš a, tualete. Jums jā saprot, ka š ī nav viesnī ca, bet gan hostelis, un lī menis ir atbilstoš s. Bet par š o naudu var izvē lē ties labā ku zonu un istabu. tā pē c, ja ir viegli pā rnakš ņ ot un nevē laties meklē t neko citu, tad varat.


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Хостел расположен в 10 минутах ходьбы от рынка Тондэмун и в 2 минутах ходьбы от станции метро Cheonggu (линии 5 и 6). Поездка на метро до квартала Мёндон занимает 30 минут. Хостел прекрасно подойдёт для молодёжи.

Atrašanās vieta 1 час езды на метро от международного аэропорта Кимпхо (линия 5), а 1 час и 15 минут езды от международного аэропорта Инчхон. 30 минут езды от квартала Мёндон.
Viesnīcā

Полностью оборудованная кухня.

Камера хранения багажа, факс/ксерокопирование.

  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Telpu apraksts

Всего 23 номера.

Istabās

Ванная комната с душем и туалетом (индивидуальная или общая), кондиционер/отопление, персональные шкафчики.

Tīmekļa vietne: YaKorea Hostel Dongdaemun
FAQ