Villa Fontaine Kayabacho 3*– Atsauksmes

1
Novērtējums 6.010
pamatā
1 atsaukt
6.0 Numurs
6.0 apkalpošana
7.0 Tīrība
5.0 Uzturs
6.0 Infrastruktūra
Hotel Villa Fontaine KAYABACHO atrodas Tokijas apkaimē Nihonbashi.Vairāk →
аватар xeops
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
Viesnī ca sastā v no divā m ē kā m, kas atrodas 25 metru attā lumā viena no otras. Ļ oti ekonomisks un pragmatisks hotelč iks. Atrodas 10 minū š u pastaigas attā lumā no 3 metro stacijā m. Operators teica, ka š ī ir populā rā kā viesnī ca Tokijā , iespē jams, cenas dē ļ . … Tomēr ▾ Viesnī ca sastā v no divā m ē kā m, kas atrodas 25 metru attā lumā viena no otras. Ļ oti ekonomisks un pragmatisks hotelč iks. Atrodas 10 minū š u pastaigas attā lumā no 3 metro stacijā m. Operators teica, ka š ī ir populā rā kā viesnī ca Tokijā , iespē jams, cenas dē ļ .
Telpas ir mazas. Tomē r tur ir viss nepiecieš amais, ieskaitot internetu. Nelieli trū kumi, piemē ram, saburzī ts interneta kabelis, neskaitā s - tas bija funkcionā ls. Istaba ir svaiga, piemē rota gulē š anai. Turklā t varat izmantot individuā lo, nevis centrā lo gaisa kondicionē tā ju.
Brokastis ir askē tiskas, bet par tā m nemaksā . Galvenais ē diens ir vā rī tas olas vai olu kultenis. Ir arī kruasā ni, virtuļ i, grauzdiņ i un, kas ir ļ oti jauki, salā ti. Tē jas kafija. Patiesī bā viss. Mazā kā ē kā atrodas neliels restorā ns un visas vietas biež i ir aizņ emtas. Š ā dos gadī jumos varat doties uz galveno ē ku.
Tieš i pretī ieejai mazā kajā ē kā atrodas ļ oti interesants restorā ns ar baltu izkā rtni. Krā saina vieta, un viņ i pasniedz ī stu shabu-shabu. Es ļ oti iesaku jums tur vakariņ ot, ja jums ir 2-3 cilvē ku kompā nija. Lū dzu, ņ emiet vē rā , ka nevar pasū tī t porciju vienai, vismaz 2. Bet š ī porcija ir pietiekama trim. Ja vien, protams, neesat sumo cī kstonis kā š ī restorā na ī paš nieks.
О японское чудо! Зеркало не запотевает!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель Hotel Villa Fontaine KAYABACHO располагается в районе Nihonbashi города Токио.

Atrašanās vieta неподалеку от отеля – Токийская биржа, Императорский дворец в Токио и Театр Kabuki-za Theatre. Также неподалеку Рыбный рынок Tsukiji Fish Market и Музей Edo-Tokyo Museum. В 3 минутах от автобусной остановки.
Viesnīcā
  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • droši
  • lifts
  • veļas mazgāšana
  • nesmēķētāju numuri
Telpu apraksts

В отеле всего 294 номера.

Istabās

Кондиционирование воздуха, Фен, Платные фильмы, Телефон, Телевидение, Утюг и гладильная доска, Холодильник, Персональная ванная комната, Доступ в Интернет

Adrese 1-8-2 Shinkawa, Chuo, Tokyo Prefecture 104-0033, Japan
Tālruņi: 03-3553-2220,
03-3553-2381
Tīmekļa vietne: Villa Fontaine Kayabacho
FAQ