Grand Pacific Le Daiba 5*– Atsauksmes

2
Novērtējums 7.510
9.0 Numurs
8.5 apkalpošana
9.0 Tīrība
5.0 Uzturs
9.0 Infrastruktūra
Pieczvaigžņu viesnīca Le Meridien Grand Pacific, viena no lielākajām Tokijas viesnīcām, atrodas Daibas rajonā, tikai 20 minūšu brauciena attālumā no centra un Tokyo Big Sight. Viesnīca pieder Le Meridien viesnīcu ķēdei, kurā ietilpst 4 un 5 zvaigžņu viesnīcas, kas atrodas visā pasaulē.Vairāk →
аватар xeops
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
No istabu logiem paveras skats uz lī ci un Varavī ksnes tiltu. Ļ oti labi. Varbū t tas ir vienī gais, kas atš ķ ir viesnī cu no pā rē jā m. Netā lu no viesnī cas atrodas tirdzniecī bas centrs Aqua City ar simtiem restorā nu. Vē l tuvā k ir monorail stacija. … Tomēr ▾ No istabu logiem paveras skats uz lī ci un Varavī ksnes tiltu. Ļ oti labi. Varbū t tas ir vienī gais, kas atš ķ ir viesnī cu no pā rē jā m.
Netā lu no viesnī cas atrodas tirdzniecī bas centrs Aqua City ar simtiem restorā nu. Vē l tuvā k ir monorail stacija.
Вид из окна
аватар de_patrais
 •  apceļots 13 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
laba viesnī cas atraš anā s vieta. 3 minū š u gā jienā lī dz metro stacijai(diezgan lē ti, salī dzinot ar taksi), lī dz centram 20min. lī dz tirdzniecī bas centram(suvenī ri, apģ ē rbi, restorā ni, kafejnī cas) 5min, viesnī ca ir ļ oti pieklā jī gi visā . … Tomēr ▾ laba viesnī cas atraš anā s vieta. 3 minū š u gā jienā lī dz metro stacijai(diezgan lē ti, salī dzinot ar taksi), lī dz centram 20min. lī dz tirdzniecī bas centram(suvenī ri, apģ ē rbi, restorā ni, kafejnī cas) 5min, viesnī ca ir ļ oti pieklā jī gi visā . istabā daž ā das tē jas, pilns kosmē tikas komplekts, ieskaitot krē mus.
palikā m tur divas reizes: 16.04-18.04 un 23.04-24.04 starplaikā iepazinā mies ar citā m Japā nas pilsē tā m, lai ietaupī tu naudu nolē mā m braukt ar sabiedrisko transportu, un tā kā ar lieliem koferiem to ir grū ti izdarī t, sakravā jā m personī gos. lietas mazā s, un lielā s atstā jā m viesnī cā , kuras vē lā k sakravā jā m ar dā vanā m un citā m iegā dā tā m lietā m. . Netā lu no viesnī cas (uz metro pieturu) atrodas brī niš ķ ī gs veikals, kur var iegā dā ties suvenī rus un daž ā dus labumus. , tur nopirkā m daž us "saldumus", kas paraugi kā tā di nebija : ( (piezī mē ju, ka bija iepakoti, katrs vakuumā ) izejot no viesnī cas, nolē mā m "garš ī gā s lietas" neizmest, bet noliku tos uz galda, pē kš ņ i viesnī cas darbiniecei tas iepatikā s (ietekmē ja nakš ņ oš anas pieredze Dienvidaustrumā zijas nabadzī gos rajonos) pilsē tā s bijā m noguruš i, bet laimī gi pē c 6 dienā m atgriezā mies Grand Pacific, uzrā dot pases, mums pateica ka istabiņ a ir gatava un tur jau gaida mū su atstā tie koferi. ieejot istabā pamanī jā m mazu un brī niš ķ ī ga soma pā rsieta ar lentī ti, cerot uz komplimentu no viesnī cas (atkal atcerē jos Dienvidaustrumā ziju), mū su "saldumi" tika atrasti, kā stā stī ja krievvalodī gais menedž eris, lai mē s neuztraucamies par " saldumi" visu mū su prombū tnes laiku atradā s ledusskapī...Varu teikt vienu: "TAS IR PAKALPOJUMS!! ! "


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Пятизвездочный отель Le Meridien Grand Pacific один из самых больших отелей Токио расположен в районе Дайба, всего в 20 минутах езды от центра, а также выставочного центра Tokyo Big Sight. Отель принадлежит к гостиничной цепи Le Meridien, в которую входят отели категории 4 и 5 звезд, расположенные по всему миру.

Atrašanās vieta Le Meridien Grand Pacific расположен в районе Дайба, всего в 20 минутах езды от центра, а также выставочного центра Tokyo Big Sight .
Viesnīcā

специальный этаж для бизнесменов с 3-мя телефонными линиями в каждом номере, салон красоты, аренда автомобиля, крытая и открытая парковка, в т.ч. для автобусов, бизнес-центр и услуги секретаря, круглосуточный обмен валюты, врач по вызову, сувенирные магазины, 18 залов, вмещающих одновременно до 1600 человек, 8 ресторанов и 4 бара, крытый бассейн, открытый бассейн (работает только летом), фитнесс-клуб, оборудованный тренажерами, сауна, джакузи, массажные кабинеты, теннистные корты (открытые и крытые), игровые комнаты

Telpu apraksts

30 этажей, 8 лифтов, 884 номера, в том числе 24 люкса

Istabās

кондиционер, будильник, ванная комната с феном, спутниковое и кабельное ТВ, бесплатные газеты, оборудование для удобства проживания инвалидов в специальных номерах, прямой выход на межгород, номера на 6-м этаже оснащены 3 телефонными линиями для удобства бизнесменов, холодильник, room service, сейф, детекторы дыма и система пожаротушения, приборы для приготовления кофе и чая, напряжение 120 вольт, возможность быстрого доступа в интернет (1500 йен в сутки)

Adrese 2-6-1 Daiba, Minato-Ku, Tokyo, 135-8701, Japan
Tālruņi: +813 5500 6711
Tīmekļa vietne: Grand Pacific Le Daiba
FAQ