Jaungada brīvdienas Jordānijā

11 Janvāri 2020 Ceļošanas laiks: no 01 Janvāri 2020 ieslēgts 08 Janvāri 2020
Reputācija: +102
Pievienot kā draugu
Uzrakstīt vēstuli

Es steidzos dalī ties stā stā par atvaļ inā jumu Jordā nijā .

Pē c Jaungada galda - ar lidmaš ī nu uz Akabu (Jordā nija), un jaunais 2020. gads sā kā s jū rā , zem spilgtas un draudzī gas saules. Lidojums ir ī ss, tikai č etrarpus stundas. Hotel Jaz Beau Rivage Resort 4 *, ļ oti draudzī gs personā ls, krievu menedž ere reģ istratū rā Marija atbildē s, ieteiks un atbildē s uz jebkuru jautā jumu. Ā tri iekā rtojies, istabiņ a lieliska, ar skatu uz baseinu un jū ru. Skaists skats, it ī paš i vakarā , kad saulriets.


Laikapstā kļ i mainā s: pa dienu ir karsts, sauļ ojā mies tī rā kā s Sarkanā s jū ras pludmalē , bet vakarā uzvelkam jakas. Apskatī jā m senā ko pilsē tu Petru, iespaidi ir neaprakstā mi, tomē r lī dz š iem apskates objektiem ir grū ti tikt, klinš u pilsē ta atrodas kalnos. Ekskursija no tū roperatora "Pegazs" tikai uz pirmo templi. Gā jā m lī dz paš ai virsotnei, lai arī bijā m noguruš i, bet cik iespaidu, mums tajā dienā paveicā s ar laikapstā kļ iem (Jordā nijā visur ir savā dā k).

Mē s devā mies uz Nā ves jū ru, tā ir pasaka, cita planē ta, kas aizrauj elpu no zilā s jū ras un balto sā ls kristā lu krā su pā rpilnī bas. Apskatī jā m Jordā nas upi – Jē zus Kristus kristī bu vietu, š ī upe joprojā m ir robež a ar Izraē lu, un no š ī s puses, un no tā s puses robež sargu aizsardzī bā ticī gie ieiet svē tajos ū deņ os. Dienu ir maz, bet mums visiem izdevā s izbaudī t austrumu sauli un apmeklē t š ī s valsts apskates vietas.

Cilvē ki ir ļ oti draudzī gi, man ļ oti patika beduī ni Petras kalnos, bija grū ti iziet vairā kus posmus pa kalnu taku, viņ i vienkā rš i paņ ē ma mani aiz rokas un nogā dā ja droš ā vietā . Vispā r man patika valsts, atceros brī vdienas. Paldies, ka izlasī jā t.

Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Lai stāstam pievienotu vai noņemtu fotoattēlus, dodieties uz šī stāsta albums
Город Петра. Завершение похода по горам.
komentāri (54) Atstājiet savu komentāru
Rādīt citus komentārus …
iemiesojums