Al Raad Hotel 3*– Atsauksmes

2
Novērtējums 8.010
8.0 Numurs
10.0 apkalpošana
9.5 Tīrība
7.0 Uzturs
8.0 Infrastruktūra
Viesnīca Al Raad atrodas Akabā, 1,5 km attālumā no Akabas ostas. Eilatas promenāde atrodas 5 km attālumā no viesnīcas, savukārt Zemūdens observatorija atrodas 10 km attālumā. Šī viesnīca ir piemērota gan pludmales brīvdienām, gan biznesa tikšanām.Vairāk →
аватар tani.sergeewa
 •  apceļots 4 gadā atpakaļ
Novērtējums 8.0
Es jau sen gribē ju apmeklē t Jordā niju un tagad tas notika! Kamē r viss ir manā atmiņ ā , es nekavē joties atstā š u atsauksmi, jo viņ i patieš ā m palī dz ceļ otā jiem. Tā pē c mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, pamatojoties uz atsauksmē m, un to nenož ē lojā m. … Tomēr ▾ Es jau sen gribē ju apmeklē t Jordā niju un tagad tas notika! Kamē r viss ir manā atmiņ ā , es nekavē joties atstā š u atsauksmi, jo viņ i patieš ā m palī dz ceļ otā jiem. Tā pē c mē s izvē lē jā mies š o viesnī cu, pamatojoties uz atsauksmē m, un to nenož ē lojā m. Kā jau minē ts iepriekš - ē rta atraš anā s vieta, ļ oti draudzī gs (krieviski nerunā još s) personā ls. Ikdienas uzkopš ana, gultas veļ as un dvieļ u maiņ a, ē rtas gultas, lielas istabas, jauna santehnika, istaba aprī kota ar visu nepiecieš amo. Reģ istrē joties prasī jā m (uz pirkstiem : )) istabu ar skatu uz jū ru. Mums teica, ka tagad viss ir aizņ emts, un rī t š ā ds numurs bū s brī vs. Mē s kaut kā ī sti necerē jā m, bet nā kamajā dienā mums tieš ā m palū dza pā rcelties uz istabu 5 stā vā ar skatu uz jū ru! Nav padomu vai ekstra! Wi-Fi pazuda pā ris reizes, bet reģ istratū rā viņ i uzreiz atrisinā ja problē mu: kaut kā iestatī ja marš rutē tā ju un Wi-Fi lidoja! Prasī ja tē jkannu, adapteri (adapteri) - uzreiz visu ienesa istabā . Mazliet kauns, bet nekad neatstā jā m dzeramnaudu, brī ž iem aizmirsā m, brī ž iem izmaiņ u nebija. Bet tas neietekmē ja mū su izmitinā š anu un attieksmi pret mums. Viss personā ls bija ļ oti uzmanī gs, viesmī lī gs, draudzī gs un tajā paš ā laikā neuzbā zī gs.
Brokastis vienmuļ as, bet izsalkuš i nepalikā m: desiņ as ar olu kulteni un dā rzeņ iem, sautē tas pupiņ as, svaigi dā rzeņ i, cepti baklaž ā ni, vā rī tas olas, kausē tais siers un ievā rī jumi, pā rslas, piens, grauzdiņ i, halva. Vakariņ as arī esot vienā das, tā pē c mē s tā s neņ ē mā m. Jū s varat pusdienot pilsē tā . Protams, kafejnī cā centrā cenas ir augstas, bet var aiziet tā lā k un paē st lē tā k.
Pastā stī š u par pludmalē m, jo ​ ​ mū s nedaudz mulsinā ja pagā juš ā gada apskati. Rezervē jot tū ri, saņ ē mā m bonusu no TUI - bezmaksas pieeja B12 kluba pludmalei - paldies! Kopumā jebkura maksas pludmale Akabā maksā.10 dinā rus vai 15 USD. Cenā iekļ auts transfē rs, sauļ oš anā s krē sls, dvielis, un konkrē tajā pludmalē - ū dens. Citā maksas pludmalē Berenice ar savu ū deni nedrī kst, tur vajag nopirkt. Mums patika B12 pludmale, tī ra, aprī kota, nav pā rpildī ta. Divi mī nusi - tā nav jū ra, bet lagū na, un bū vniecī ba blakus visam trokš ņ am. Vē l viens mī nuss - tos tur piegā dā vē lu - 10.30 izbraukš ana no Mina viesnī cas, atpakaļ.14 vai 16.30. Brokastojā m no 7 lī dz 10, bet parasti 9 jau bijā m pilnī bā gatavi, un bija jā mocā s 1.5h. Viņ i uz Berenici ved jautrā k - 9.10 un 11 no rī ta. Arī tur viss ļ oti labi kopts un skaisti + baseini un animā cija, jū ra ar koraļ ļ iem un zivī m. Bet ne ar savu pā rtiku un ū deni!
Vē l viena Akabas pludmale ir publiska bezmaksas dienvidi jeb "South Beach". Mē s lasī jā m, ka tur var nokļ ū t ar pilsē tas autobusu un divas dienas mē ģ inā jā m to atrast. Izrā dā s, ka š is autobuss savulaik bijis 2018. gadā , tač u tad vietē jie taksometru vadī tā ji ar to pauduš i neapmierinā tī bu un varas iestā des viņ us uzklausī juš as un autobusu atcē luš as. Un tagad nav citu ceļ u, kā nokļ ū t š ajā pludmalē , izņ emot taksometru par 5 dinā riem. Bezmaksas marš ruta autobusi, kas atved tū ristus no Tala Bay zonas uz pilsē tu un pē c tam dodas atpakaļ , jū s neaizvedī s, kā arī autobusi, kas tū ristus ved uz Berenici, izmantojot biļ etes, kas iegā dā tas no viesnī cas ceļ vež iem.
Protams, dienvidu pludmalē nav nekā du ē rtī bu, sauļ oš anā s krē slus neredzē jā m, bet jū ra protams super. Turpat krastā ir koraļ ļ i, zivis, ež i, č ī bas ir obligā tas! Mē s redzē jā m tanku, kas applū da burtiski 30 metrus no krasta. Nedaudz tā lā k un pa kreisi ir applū dusi lidmaš ī na, bet 600 metrus pa labi - milzī gs kuģ is (to viņ i neredzē ja, bet cilvē ki stā stī ja). Ir kafejnī cas un tualetes. Pluss ir tas, ka pē c peldes izklā jā m visu, kas bija, paē dā m (un ne tikai), kafejnī cā iedzē rā m gardu kafiju un sē dē jā m krastā vē rojot skaistā kos saulrietus!
Viņ i daudz rakstī ja par pilsē tas pludmali, es atzī mē ju, ka jā , viss ir taisnī ba! Un bariņ š vietē jo, un liela uzmanī ba mums, tū ristiem. Pā rģ ē rbš anā s kabī ņ u nav, jo vietē jie peldē jas ģ ē rbuš ies. Mē s nokļ uvā m š ajā pludmalē.2 reizes, vienu reizi, kad ieradā mies no Petras pē cpusdienā , un otro, kad devā mies uz tuksnesi vienā pē cpusdienā . Tie. diena ir salauzta, un nav jē gas pamest pilsē tu. Jā , vē l pirms izbraukš anas 7 no rī ta skrē ja peldē ties, tobrī d tur bija patī kamā k : )) Ū dens 24 grā di, man ļ oti silts un ē rts. Jū ra ir tī ra, pludmale, kā viņ i š eit rakstī ja, nav ī paš i laba.
Kopumā ir daudz, no kā izvē lē ties un kur peldē ties. Nu, protams, ir dā rgā kas viesnī cas ar savā m privā tajā m pludmalē m.
Vispā r Dž ordans man ļ oti patika. Cilvē ki ir daudz draudzī gā ki un izpalī dzī gā ki nekā tajā paš ā Ē ģ iptē . Es gā ju viena pa ielā m un pa tirgu vē lu pulksten 22-23, pilnī gi mierī gs. Ja apstā jies un sā ksi skatī ties apkā rt, uzreiz kā ds nā ks klā t, palī dzē s un noorientē s, kurp doties. Tauta nav augstprā tī ga un nav agresī va. Vienī gie kairinā tā ji ir pusaudž u zē ni, kas cieš i pievē rš uzmanī bu sievietē m. Vietē jā pludmalē š ā di bē rni lū dza mū su tū ristus apsegties vismaz ar dvieli. Godī gi sakot es viņ us atbalstu, nu jā ciena tā valsts, uz kuru brauc! Vai ir grū ti uzvilkt slē gtu peldkostī mu un uzmest pareo? Un valkā jiet bikini pie baseina vai tajā s pludmalē s, par kurā m rakstī ju.
Š eit nav iepirkš anā s, kvalitatī vi suvenī ri ir dā rgi. Nopirkā m kafiju ar kardamonu, tirgū un veikalos ir liela izvē le no 4.5 lī dz 9 dinā riem kg. Iepakots 250 un 500 gr.
Ekskursijas pirktas vietē jā tū risma aģ entū rā , blakus Hilton viesnī cai ir viena liela, ar krieviski runā još ā m meitenē m. Ekskursija uz Petru maksā ja 90 USD (bez pusdienā m), uz Wadi Rum 40 USD. (ar pusdienā m), Nā ves jū rā ir daž ā das cenas un pildī jumi. Ekskursijas bija labi noorganizē tas, ar krieviski runā još iem gidiem, ē rtos autobusos, viss bija laikā , problē mas neradā s. Iespaidi protams super-duper! Vispā r decembrī Akabā ir ļ oti ē rti, pa dienu ir karsts (nedē ļ ā iedegā mies), un vakarā vajag uzvilkt dž emperi. Bet vē li skaisti saullē kti un agri satriecoš i saulrieti! Tie ir ļ oti skaisti skati, kurus mē s neredzam mū su pilsē tā s, un mums ir jā dodas uz to, nevis uz atkritumiem pludmalē : ))
аватар blessing
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Nolē mu uzrakstī t atsauksmi, lai palī dzē tu cilvē kiem, kuri vē las apmeklē t š o MEGA forš o valsti (jo uz Jordā niju devā mies akli (par viesnī cā m un brī vdienā m bija ļ oti maz atsauksmju) viesnī ca Ļ OTI tī ra, istabiņ a parasta, bet ir forš i numuriņ i ar skatu uz jū ru))) Mums vispirms iedeva istabiņ u ar skatu uz ielu, paprasī jā m un uzreiz iedeva bez kā diem $$$. … Tomēr ▾ Nolē mu uzrakstī t atsauksmi, lai palī dzē tu cilvē kiem, kuri vē las apmeklē t š o MEGA forš o valsti (jo uz Jordā niju devā mies akli (par viesnī cā m un brī vdienā m bija ļ oti maz atsauksmju)

viesnī ca Ļ OTI tī ra, istabiņ a parasta, bet ir forš i numuriņ i ar skatu uz jū ru))) Mums vispirms iedeva istabiņ u ar skatu uz ielu, paprasī jā m un uzreiz iedeva bez kā diem $$$. Personā ls ir neuzkrī toš s (tie ir gandrī z neredzami).
Viesnī cas vadī ba ir ļ oti draudzī ga un vienmē r gatava palī dzē t.
Ē diens: Paņ ē mā m tikai brokastis, ar kurā m mums pietika.

Par viesnī cu vispā r nekā du pretenziju nav !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! !
Ļ OTI laba viesnī ca par ļ oti mazu naudu.

Akabā tikai 5 * viesnī cā m ir savas pludmales,
visiem pā rē jiem jums bū s jā nobrauc aptuveni 10 km.
Piekrastes lī nija ir gara, un pludmalē s ir maz cilvē ku.
Ir publiskas pludmales (vairā k vai mazā k tī ras), ir maksas pludmales (apmē ram 10 JD = 120 UAH)

Vispā r Jordā nija ir ļ oti skaista valsts!!!!!!!!!!!!!! ! !

bet Jordā nijas galvenais ir cilvē ki! ! !
Laipni, dzī vespriecī gi, draudzī gi, vienmē r gatavi palī dzē t (bez nekā das paš labuma un samaksas) (vismaz tā dus satikā m tikai) Paldies Dievam!!!!!!!!!!!! ! !

kad devā mies uz Jordā niju bija baisi un nesaprotami, bet Dievs mū s ļ oti svē tī ja un tur pavadī tais laiks bija vienkā rš i SUPER! ! !
Mums tā s bija aktī vas brī vdienas! !

Pirms tam bijā m Ē ģ iptē un varu teikt, ka Jordā nija un Ē ģ ipte ir kā debesis un zeme, protams, š eit nav viss iekļ auts, kā Ē ģ iptē un Turcijā , bet Jordā nijā kaut kas ir...(ko es varu) nepaskaidro), bet tur es gribu vē l!!!!!!! ! !

Ja ir kā di jautā jumi, rakstiet, ar prieku atbildē š u! !

Lai svē tī ba un laba atpū ta))))))


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель Al Raad расположен в городе Акаба, в 1,5 км от порта Акаба. Набережная Эйлата находится в 5 км от отеля, а Подводная обсерватория — в 10 км. Этот отель подойдёт как для пляжного отдыха, так и для проведения бизнес-встреч.

Atrašanās vieta Расстояние до аэропорта Эйлат составляет 5 км. Международный аэропорт Акаба Кинг Хуссейн находится в 10 км от отеля.
Pludmales apraksts Отель Al Raad находится в 11 км от Южного пляжа и в 14 км от бухты Тала города Акаба.
  • 3. un tālāk
  • pilsētas pludmale
  • smilšu pludmale
Viesnīcā

Терраса для загара, кофейня, снэк-бар, ресторан («шведский стол»), круглосуточная стойка регистрации, камера хранения багажа, мини-маркет на территории, охраняемая парковка.

  • restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • darījumu centrs
  • autostāvvieta  FREE 
  • autonoma
  • droši
  • bezmaksas wi-fi
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
  • telpas cilvēkiem ar invaliditāti
  • nesmēķētāju numuri
  • slēpju uzglabāšanas telpa
  • valūtas maiņa
  • bankomāts
  • apmaksa ar maksājumu kartēm
Bērniem Детские телеканалы.
Izklaide un sports Временные художественные экспозиции, библиотека.
  • ekskursiju organizēšana
Telpu apraksts

Категории номеров: Двухместный номер с 1 кроватью или 2 отдельными кроватями, Семейный номер, Трехместный номер, Полулюкс.

Istabās

Собственная ванная комната, ванна или душ, фен, бесплатные туалетно-косметические принадлежности, сейф, кондиционер, мини-бар, спутниковое ТВ, рабочий стол.

Adrese Al Saadah Street, 77110 Акаба, Иордания.
Tālruņi: +962 3 201 8686
Tīmekļa vietne: Al Raad Hotel
FAQ
Какой пляж у отеля?
Отель располагается на 3-й пляжной линии или далее. Рядом с отелем находится городской песчаный пляж.
Какие развлечения есть в отеле?
В отеле присутствует организация экскурсий, упрощает выбор и дает советы специалист по туризму.