Coral Bay 3*– Atsauksmes

4
Novērtējums 7.510
8.5 Numurs
10.0 apkalpošana
9.5 Tīrība
9.5 Uzturs
5.5 Infrastruktūra
Atrodas 17 km. no Akabas tā saucamajā "dienvidu krastā" Viesnīca pie daivinga kluba ROYAL DIVING CLUB atrodas pašā Sarkanās jūras krastā. Šī viesnīca ir labākā vieta tiem, kas ierodas Akabā tās zemūdens pasaules dēļ. Tie, kas vēlas, var iziet PADI kursus, pēc kuriem tiek izsniegts noteiktas formas PADI sertifikāts. o PADI Open Water Diver o PADI Advanced Open Water Diver o PADI glābšanas nirējs o PADI Divemaster un augstāk. Papildus speciālie kursi: o zemūdens fotografēšana o meklēšana un atkopšana o maksimālā peldspējas kontrole o kuģa avārijas ūdenslīdējs o laivu ūdenslīdējs o iekārtu speciālists o zivju identifikcija o nirējs straumēs o zemūdens dabas pētnieks o nakts nirējs o nirējs dažādos dziļumos o dziļjūras nirējs o zemūdens navigācijaVairāk →
аватар poll212
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Viesnī ca ir maza, iespē jams, tā pē c atmosfē ra ir gandrī z mā jī ga. Personā ls ir ļ oti draudzī gs, neuzkrī toš s un parā dā s pē c jū su pirmā pieprasī juma. Brokastī s izvē le nav ī paš i liela, bet viss tiek darī ts kvalitatī vi un garš ī gi. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir maza, iespē jams, tā pē c atmosfē ra ir gandrī z mā jī ga. Personā ls ir ļ oti draudzī gs, neuzkrī toš s un parā dā s pē c jū su pirmā pieprasī juma. Brokastī s izvē le nav ī paš i liela, bet viss tiek darī ts kvalitatī vi un garš ī gi. Apkalpoš ana restorā nā ir neslavē jama, viesmī ļ i uzmanī gi un ļ oti laipni. Varbū t tā pē c, ka viesnī cā vakariņ oja 10-12 cilvē ki, tā pē c uzmanī bas bija tik daudz.
Kū rorta infrastruktū ras nav – viesnī ca stā v pavisam atseviš ķ i, kas saistā s ar atpū tas specifiku š ajā viesnī cā . Cilvē ki nā k š eit nirt un apskatī t rifu, tas ir Royal Dive Club, karalis patieš ā m ir biež s viesis š ajā viesnī cā . Viesnī cas autobuss kursē uz Akabu stingri saskaņ ā ar grafiku 6-7 reizes dienā . Jū ra un rifs ir ļ oti dzī va, jā skatā s, tur ir viss, ko sirds kā ro, galvenais ir zinā t, kurā diennakts laikā kuras zivis dodas medī bā s.
Noteikti apmeklē jiet Petru.
Nav vē rts doties ekskursijā , labā k jautā jiet vadī tā jam no saimnieka, visas Petras apskate aizņ em 6-7 stundas, nekavē joties vienojieties par to ar vadī tā ju.
Bijā m janvā rī , gaiss +26+28, ū dens +24 ļ oti ē rti, peldē jā m divas stundas.
аватар poll212
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Bijā m š ajā viesnī cā.2010. gada janvā rī , mā jī ga, draudzī ga atmosfē ra, draudzī gs un neuzbā zī gs personā ls. Viesnī cas teritorija maza, bet vienmē r tī ra. viesnī cā bija maz viesu un pirms vakariņ ā m š efpavā rs interesē jā s, ko mē s vē lē tos un vakariņ as tika gatavots pē c mū su pasū tī juma. … Tomēr ▾ Bijā m š ajā viesnī cā.2010. gada janvā rī , mā jī ga, draudzī ga atmosfē ra, draudzī gs un neuzbā zī gs personā ls. Viesnī cas teritorija maza, bet vienmē r tī ra. viesnī cā bija maz viesu un pirms vakariņ ā m š efpavā rs interesē jā s, ko mē s vē lē tos un vakariņ as tika gatavots pē c mū su pasū tī juma. Tomē r pasū tī tajiem ē dieniem tika pievienoti vairā ki salā ti un deserti, kas bija patī kams pā rsteigums. Istaba tika uzkopta katru dienu un ļ oti rū pī gi.
Jū ra un rifs ir š ī s viesnī cas iezī me, viesnī cas viesiem ir sauļ oš anā s krē sli, pludmales dvieļ i par brī vu, viesiem no citā m viesnī cā m par maksu. Ļ oti dzī vī gs un skaists rifs, kuru apskatī t brauc viesi no citā m viesnī cā m. Nirš anas karalis biež i apmeklē rifu, lai nirt, tā pē c viesnī ca ir tī ra un sakopta.
аватар Tanya2009
 •  apceļots 15 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Faktiski kaut kā du iemeslu dē ļ š ai viesnī cai oficiā li tika pieš ķ irts 3 *, Jordā nijā neviens to neslē pj. Kā arī tas, ka nirt š eit ierodas pats Jordā nijas karalis – ekstrē mo sporta veidu, tostarp nirš anas, cienī tā js. … Tomēr ▾ Faktiski kaut kā du iemeslu dē ļ š ai viesnī cai oficiā li tika pieš ķ irts 3 *, Jordā nijā neviens to neslē pj. Kā arī tas, ka nirt š eit ierodas pats Jordā nijas karalis – ekstrē mo sporta veidu, tostarp nirš anas, cienī tā js. Viesnī cā patieš ā m ir visi apstā kļ i ne tikai nirš anai, bet arī labam pludmales brī vdienā m. Vienī gais mī nuss ir tikai ģ imenē m ar bē rniem, kurā m jā dodas jū rā no pludmales - tā kā viesnī ca atrodas tā dā kā aizsargā jamā teritorijā , bagā tī gi apdzī vota ar koraļ ļ iem un krā sainiem dzī vniekiem, ieieš anai ū denī ir pielā gots koka tiltiņ š . Tas ir, mazajiem - diezgan bī stami. Pat nemē ģ iniet ieiet ū denī ne uz tilta: pirmkā rt, mē ģ inot tuvoties, acumirklī pievelk onkulis, kurš asarā lū gs un stā stī s š ausmas, otrkā rt, tas patiesī bā var bū t Ļ OTI sā pī gi, ir ļ oti asi koraļ ļ i. un dzeloņ ains "kunfuts" (arā bu valodā jū ras ezis). Ļ oti iesaku snorkelē t! Vismaz jā iegā dā jas diski ar zemū dens fotogrā fijā m vai video - PASAKA, cik skaisti!
Apkalpoš ana viesnī cā - par spē cī gu 4 *, izcilu apkalpoš anu un ē dienu. Lielisks ē diens restorā nā , lielisks bā rs. Dzī vojā m istabiņ ā.1. stā vā ar izeju uz pludmali (lī dz ū denim - 20 metri no durvī m), pludmalē malā - kafejnī ca ar dzī vo arā bu mū ziku (vakarā ), ļ oti jauka un nav slodze. Teritorija skaista, kopta, 2 baseini (bē rniem un dziļ ā ki), ir arī atseviš ķ s baseins iesā cē ju nirē ju apmā cī bai. Nirš anas meistari ir profesionā ļ i, lieliski pā rvalda angļ u valodu. Reģ istratū rā atbildē s arī krieviski, lai gan krievvalodī go tū ristu tur ir maz. Visu nepiecieš amo nirš anai var iznomā t vai iegā dā ties veikalā uz vietas. No viesnī cas uz pilsē tas centru (15 km) kursē marš ruta autobuss (1 dinā rs) 5 vai 6 reizes dienā vai arī var braukt ar taksi (kā vienojaties - no 5 lī dz 10 dinā riem. Ū dens un gaisa temperatū ra oktobrī ir plkst. apmē ram + 30-35. Pirms tam bijā m februā rī - no 20 lī dz 30 grā diem (gan gaiss, gan ū dens!! ! ). Lielā kajā s Jordā nijas vai musulmaņ u brī vdienā s notiek (reti) ballī tes diezgan trokš ņ ainas, nā k vietē jie, bet vienmē r ļ oti pieklā jī ga ģ imenes publika. Un vienmē r kluss un mierī gs, kaut kā pat miegains. Kopumā ar viesnī cu bijā m ļ oti apmierinā ti! Novē lam visiem patī kamu uzturē š anos!
Вид из номера Закат над Табой (вид из Корал бей) Экскурсия в пустыню Вади Рам Экскурсия в красавицу Петру Бассейны Вид с мосточка в воду
аватар lilya3008
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 6.0
… Tomēr ▾


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Находится в 17 км. от Акабы на так называемом "Южном берегу" Отель при дайвинговом клубе ROYAL DIVING CLUB раположен на самом берегу Красного моря.

Этот отель-лучшее место для тех, кто приехал в Акабу ради ее подводного мира. Желающие могут пройти курсы PADI, по окончании которых выдается сертификат PADI установленного образца.

o PADI Open Water Diver

o PADI Advanced Open Water Diver

o PADI Rescue Diver

o PADI Divemaster и выше.

Дополнительные специальные курсы:

o подводная фотография

o поиск и восстановление

o пиковый контроль плавучести

o дайвер на кораблекрушения

o дайвер с судна

o специалист по снаряжению

o определение рыб

o дайвер в течениях

o подводный натуралист

o ночной дайвер

o дайвер на разные глубины

o глубоководный дайвер

o подводная навигация

Atrašanās vieta в 342 км от аэропорта Аммана
Pludmales apraksts песчаный коралловый пляж, для удобства входа в море оборудован мостом. Зонтики, лежаки, матрасы, пляжные полотенца - платно
Viesnīcā

# 69 комнат

# песочный пляж с зонтиками и лежаками

# коралловый риф (вход в воду по мостику)

# дайвинг-центр

# пункт проката оборудования для подводного плавания и снорклинга

# сувенирный магазин

# 3 бассейна

# бизнес-центр

FAQ