Iberostar Grand Hotel Rose Hall 5*– Atsauksmes

2
Novērtējums 9.510
10.0 Numurs
10.0 apkalpošana
10.0 Tīrība
10.0 Uzturs
10.0 Infrastruktūra
Iberostar Grand Hotel Rose Hall atrodas 21 km attālumā. uz austrumiem no Montegobejas pilsētas Rose Hall, Jamaikā, netālu no daudzām tūristu iecienītām vietām. Tāpēc neatkarīgi no jūsu apmeklējuma mērķa jums būs daudz, no kā izvēlēties, sākot no iepirkšanās pašā kūrortā, tostarp beznodokļu veikaliem un dažādiem suvenīru un apģērbu veikaliem, līdz izjādēm ar zirgiem līča zvejnieku ciematā. Un, ierodoties Iberostar Grand Hotel Rose Hall "tikai pieaugušajiem", jūs jutīsities kā pilī, kur esat karalis vai karaliene. Sākot ar izcilu interjeru un grezniem numuriem un beidzot ar izcilākajiem restorāniem, šī patiešām ir labākā Jamaika, ko var piedāvāt. Nemaz nerunājot par Grand Star Service, kur viesi var baudīt personīgā sulaiņa pakalpojumus un lielisku baseinu ar skatu uz okeānu. Viesnīca ir "tikai pieaugušajiem", minimālais uzturēšanās vecums ir 18 gadi. Viesnīcas Grand Hotel Rose Hall viesiem ir pieejami arī Iberostar Rose Hall Resort blakus esošo viesnīcu pakalpojumi - Ibeorstar Rose Hall Suites un Iberostar Rose Hall Beach.Vairāk →
аватар VyacheslavN
 •  apceļots 6 gadiem atpakaļ
Novērtējums 10.0
Par Jamaiku ir ļ oti maz atsauksmju, un es vē lē tos uzrakstī t daž us vā rdus par mū su viesnī cu Mē s izvē lē jā mies Iberostar tī klu, mums patī k viņ u serviss, bijā m Kubā Iberostar Varadero, nav par ko sū dzē ties, tas ir lieliski, un š oreiz mē s nolē mā m doties uz viņ iem. … Tomēr ▾ Par Jamaiku ir ļ oti maz atsauksmju, un es vē lē tos uzrakstī t daž us vā rdus par mū su viesnī cu
Mē s izvē lē jā mies Iberostar tī klu, mums patī k viņ u serviss, bijā m Kubā Iberostar Varadero, nav par ko sū dzē ties, tas ir lieliski, un š oreiz mē s nolē mā m doties uz viņ iem. Rezultā tā aizlidojā m uz Iberostar grand rož u zā li un š oreiz mū s nepievī la. Iepazinā mies lieliski, kā jau radi, cilvē ki Jamaikā ir ļ oti smaidī gi, laipni. Mū s apsē dā s uzreiz, kaut arī ieradā mies agri. Mums bija brī niš ķ ī gs "suite" numurs ar skatu uz jū ru. Viesnī ca atrodas tieš i pludmalē , pludmale ir ļ oti tī ra, ir daudz sauļ oš anā s krē slu, bet ir maz cilvē ku, privā tums ir jū tams un tas ir liels pluss.
Apkalpoš anas lī menis, ē diens ļ oti augsts, viesnī ca lieliski saglabā zī molu. Iekļ auts arī Hennesijs un Remijs, sieva ar prieku dzē ra asti.
Viesmī ļ i visu atnes ā tri, pē c pirmā zvana. Mē s esam kafijas dzē rā ji un esam ļ oti apmierinā ti ar savu kafiju.
Ē diens daudzveidī gs, vienmē r svaigas jū ras veltes, karaliskā s garneles, omā ri, kalmā ri, vairā ku veidu zivis, japā ņ u, itā ļ u virtuve un lielisks desertu bā rs, nevarē ju dabū t sievu ā rā , viņ ai ir salds zobs. Viss ir svaigs un gaumī gi dekorē ts.
Istabā ir viss nepiecieš amais, vienmē r tī rs, var izvē lē ties spilvenus.
Pateicoties tū risma aģ entū rai, tikā m ļ oti aizkustinoš i apsveikti kā zu jubilejā : )
Mums ļ oti patika ceļ ojums!
Liels paldies Iberostar un mū su patiesajam draugam ceļ ojumu aģ entū rai 5th Avenue.
аватар chykadvokat
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Viesnī ca ir ļ oti augstā lī menī . Lieliska apkalpoš ana, lieliski restorā ni. Lieliskas telpas, uzkopš ana divas reizes dienā . Ir labi, ja nav bē rnu. Animā cija ir jautra, ir ko darī t. Mē s iesakā m š o viesnī cu kaprī ziem klientiem un ne tikai. … Tomēr ▾ Viesnī ca ir ļ oti augstā lī menī . Lieliska apkalpoš ana, lieliski restorā ni. Lieliskas telpas, uzkopš ana divas reizes dienā . Ir labi, ja nav bē rnu. Animā cija ir jautra, ir ko darī t. Mē s iesakā m š o viesnī cu kaprī ziem klientiem un ne tikai. Mē s garantē jam, ka tas patiks visiem! Š ī s ķ ē des blakus esoš ā s viesnī cas daudzos aspektos ir zemā kas, un tajā s ir daudz bē rnu. Tikai Grand, ja ir iespē ja bē rnus atstā t mā jā s. Jamaikā atpū tusies 3 reizes, noteikti ne pē dē jā . Un lidojums no Maskavas ir ļ oti garš , bet š ī viesnī ca un valsts ir tā vē rta. Klausieties regeju un izbaudiet Jamaiku!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Отель Iberostar Grand Hotel Rose Hall расположен в 21 км. к востоку от города Монтего Бэй в Роуз Холл, на Ямайке, рядом с многочисленными местами, популярными среди туристов. Поэтому независимо от цели Вашей поездки, Вам будет из чего выбрать - начиная от шоппинга самого курорта, включая магазины беспошлинной торговли и разнообразные сувениры и бутик одежды до катания на лошадях в рыбацкой деревушке залива. А, оказавшись внутри самого отеля Iberostar Grand Hotel Rose Hall «только для взрослых», Вы почувствуете себя словно во дворце, где Вы – король или королева. Начиная от величественного декора и роскошных номеров и заканчивая прекрасными ресторанами – это действительно лучшее из того, что предложат Вам на Ямайке. Не говоря уже о сервисе "Grand Star Service", благодаря которому гости могут наслаждаться услугами персонального дворецкого, и великолепном бассейне с видом на океан. Отель – «только для взрослых», минимальный возраст для проживания – 18 лет. В распоряжении гостей отеля Grand Hotel Rose Hall имеются также средства обслуживания соседних отелей, входящих в комплекс Iberostar Rose Hall Resort, - Ibeorstar Rose Hall Suites и Iberostar Rose Hall Beach.

Atrašanās vieta Отель расположен в 21 км. к востоку от города Монтего Бэй, в Роуз Холл. Аэропорт Sangster International Airport в Монтего Бэй находится в 20 минутах езды от отеля.
Viesnīcā

6 ресторанов (4 ресторана A la Carte), 4 бара, круглосуточное обслуживание номеров, магазины, 2 открытых бассейна,

  • restorāns
  • A la carte restorāns
  • kafejnīca/bārs
  • atklāts baseins
  • iekštelpu baseins
  • konferenču zāle/banketu zāle
  • veļas mazgāšana
  • frizētava/skaistumkopšanas salons
Izklaide un sports
  • Spa vai labsajūtas centrs
  • džakuzi
  • biljards
  • tenisa korti
  • golfs
  • volejbols
  • basketbola laukums
  • sporta zāle
  • aerobika
  • ūdens aktivitātes
  • niršana
  • vindsērfings
  • animācija
Telpu apraksts

В отеле: 295 просторных номеров:

189 номеров Junior Suite с видом на океан,

104 номера Junior Suite на первой линии

2 номера Presidential Suite.

Некоторые номера – с бассейном.

Istabās

кондиционер; LCD-телевизор; DVD/CD-плеер; радио-будильник; док-станция для плееров iPod/MP3; телефон; мини-бар; ванна с гидромассажем; банный халат/тапочки; брендовые туалетные принадлежности; фен; утюг/гладильная доска; сейф; 7 видов подушек.

Adrese Rose Hall Main Road Montego Bay - Little River, Montego Bay, Ямайка
Tālruņi: +1 876-680-0000
FAQ
Какие развлечения есть в отеле?
Отель предоставляет услуги yes. Для ценителей тишины и релакса есть Спа или велнес-центр. Вы можете прекрасно провести время за игрой в бильярд, теннис, гольф (платно), волейбол, баскетбол. Для поддержания хорошей физической формы отель предлагает посетить тренажерный зал, аэробикой. В отеле есть водные развлечения. Море и волны заиграют новыми красками если воспользоваться услугами виндсерфинга. Любители подводного мира могут воспользоваться услугой дайвинга. О том чтобы Вы ни минуты не скучали позаботится анимация.