Jautājums o Venēcija

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
59 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Ekskursijas»
Cik maksā īsts brauciens ar gondolu?
Un ne ts. "ūdens kruīzs" ar tūristu pūli parastā laivā.
Braucam uz Venēciju, visi ļoti grib braukt pa kanāliem gondolā. Accord tūre (ar kuru mēs ceļojam) piedāvā šo prieku par 26 eiro no cilvēka. Dzirdēju, ka izmaksas faktiski ir fiksētas (ap 90 eiro), un nav atkarīgas no pasažieru skaita. Cik cilvēku ietilpst gondolā? Jau iepriekš paldies par jūsu atbildēm!
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
6 abonenti  • prasīja 2013-07-2111 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  14
аватар illusia
Samaksājām savai aģentūrai 20 eiro. Gondola ir paredzēta 6 cilvēkiem. Tātad aptuveni 80-100 eiro, precīzāku cenu gondolai, manuprāt, var atrast internetā.
аватар rama110
OFICIĀLAIS cenrādis karājas uz gondolas piestātnes -80 eiro uz 40 minūtēm.Vonā ir 6 ērtas sēdvietas, tikai 2. No rīta paņēmām 9:00 par 60 eiro uz 30 minūtēm Hagia Sophia stacijā Stada Nuovo (jaunā iela) Mēs bijām divi. Gondolieris arī dziedāja visu ceļu.
аватар rama110
Starp citu, cena ir vienāda 6 cilvēkiem un 1
аватар rama110
Tāpat par 80 eiro gondolieris mēģina krāpties un arī aizņem 30 minūtes
аватар erenem
80 eiro par 6 personām. Aģentūra parasti iekasē 20 eiro no personas
аватар alex45
Tieši tā - 80 eiro par gondolu neatkarīgi no cilvēku skaita (maksimums 6 cilvēki), Rialto tiltam ir gondolas ar kurām tiek tikai pāri Lielajam kanālam, tur ir lētāk.Aģentūra nevis "ņem", bet drīzāk "velk" 20 eiro :)))
аватар alex45
Un Accord - izrādās, tas prasa divas cenas !!!
аватар alex45
Un tad es savos atskaitēs atradu - šķērsot Lielo kanālu ar gondolu pie Rialto tilta -0,5 eiro.. Tas tikai piezīmēšanai mājās, ka braucu ar gondolu.
Autobusu šoferiem, kam viss ir - "gallops pa Eiropu" ir visvairāk :)))
аватар svkmdel
Liels paldies visiem par atbildēm!!!
Priekš sevis secināju, ka labāk, protams, kuģi "čarterēt" pašam)) Vai rindas pie piestātnēm ir ļoti garas? Vai arī tie vispār nav klāt?
аватар rama110
1.Pie piestātnēm nav rindas 2.Gondonieri ir tie paši taksisti - no rītiem kad nav tūristu no 8-10 sēž bez darba un aicina - gondola, gondola!. 3. Domāju, ka jāpamēģina un piedāvājam 40 eiro par 30 minūtēm.Kad braucām ar gondolu,visā kanālā redzējām dīkstāves gondolierus.Bet tajā pusstundā varēja nopelnīt 40eiro!4.Labs kaulēšanās paņēmiens ir aizbraukt bez vienošanās,tad viņi paši tevi sauc.Tiešām tās nav gondolas,bet traghetto.Kopš šī gada esam redzējuši uz mola karājas traghetto cena -2 eiro.Ar šo laivu var šķērsot tikai kanālu,un tas ir apmēram 5 minūtes.Parasti visi pasažieri peld stāvus,bet tūristi drīkst sēdēt uz sāniem.Venēcijas iedzīvotāji maksā 0,5eiro,bet pārvadātāji nepārprotami griež cauri svešiniekiem un plēš piemēram no romiešiem arī 2 eiro kā tūristi.
аватар svkmdel
rama110, liels paldies! Jūs esat noderīgas informācijas dārgumu krātuve!
аватар irinaaa200561
13. jūlijā cena par gondolu bija 80 eiro. Vaporetto karte uz 12 stundām bez ceļošanas ierobežojumiem = 18 eiro
аватар rama110
Paldies par labajiem vārdiem!Cena 80eiro.Kā jau rakstīju augstāk.Bet kaulējies un piekāpsies.Un par vaporetto,izbraucām 2 lidojumus,maksājām 7eiro,un tad vakarā,plkst. 9h,sēdējām uz labākajām vietām uz deguna,maksājām 7 eiro stundā un braucām,atzīšos,3h no tām 2h kā zaķis.Apceļojām visas salas un divus lokus pa Lielo kanālu Pirms tam kaut kur netā lasīju, ka kontrolieri nestrādā pēc 9).
аватар alex45
rama!Uz traghetto nekur nebrauks(šo apzīmējumu zinu, bet lai cilvēkiem būtu skaidrs) iedodiet 50 eirocentus, es tā braucu ar sievu, lai sajustu no šīm laivām.
Un aicinās uz gondolām, bet cenu nenolaidīs, šito neesmu redzējis, bet ar kādu sadarboties būs lētāk, jo. cena ir par laivu.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Venēcija
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl