Jautājums o Turīna

  Uzdod jautājumu
Uzdod jautājumu
Eksperti un pieredzējuši tūristi atbildēs uz jūsu jautājumu.
+ Paskaidrojums uz jautājumu
10 abonenti tiks
informēti par problēmu

Saistīts jautājums «Dokumenti un apmales»
Kādiem papīriem un kādiem vēl jābūt, lai ar biometrisko pasi mierīgi izietu pasu kontroli Itālijā?
Laba diena visiem. Sakiet, lūdzu, kādi papīri un kādi vēl ir nepieciešami, lai Itālijā mierīgi izietu pasu kontroli, izmantojot biometrisko pasi?
Es zinu, ka man ir nepieciešama viesnīcas rezervācija vai skaidra nauda, ​​ar to nav problēmu. Medicīniskā apdrošināšana - kas tas ir vispār, kas izgāja cauri Itālijas muitai, palīdziet ar atbildi, būšu ļoti pateicīgs.
Tulkots automātiski no krievu valodas. Skatīt oriģinālu
Abonēt
9 abonenti  • prasīja 2017-10-107 gadiem atpakaļ
Atbildes  •  14
аватар ollennka
Ceru, ka pajokojāt par medicīnisko apdrošināšanu, jo tā ir jāizsniedz bez kļūdām, vienalga vai uz robežas jautā vai nē. Ar lielu varbūtības pakāpi netiks prasīts nekas cits, kā tikai pase. Bet sirdsmieram izdrukājiet viesnīcas rezervāciju un atgriešanās biļeti.
аватар a.s.protsenko
Es nejokoju) Es zinu, kas jādara, es biju Krievijā un iedevu policistiem 1000 rubļu par to, ka tā nebija, bet Eiropā tas nedarbosies. Es tikai nesaprotu, kur man tas jādara? Šeit vai Itālijā?
аватар a.s.protsenko
Atvainojos, ka jūs nokaitināju, bet. Vai ir nepieciešama atgriešanās biļete? Bez atgriešanās biļetes nodomāju, ka nezinu, no kuras pilsētas lidošu.
аватар ollennka
Google "Italy buy veselības apdrošināšana", tagad to varat iegādāties tiešsaistē, neapmeklējot apdrošināšanas kompānijas biroju. Variants "iedeva mentiem", manuprāt, nederēs.
аватар ollennka
Itālijā biju tikai 1 reizi, bet vispār Šengenā robežsargus nekad neinteresēja ne apdrošināšana, ne viesnīcas, ne atgriešanās biļetes. Ja vēl nav biļetes, tad nav ko drukāt. Ja jautā, mutiski paskaidrojiet, ka vēl neesat iegādājies.
аватар kolyan_cat
Ja ar autobusu, tad atgriešanās biļete nav vajadzīga. Ļoti ieteicams ar lidmašīnu. Bet līdz ar pieeju "atdeva 1000 r mentiem" cilvēki diez vai izmantos lidmašīnas.
аватар a.s.protsenko
Ļoti dīvaina atbilde. Man šķiet, ka varēja klusēt. Biju Pēterburgā darba darīšanās, vakarā nopirku lidmašīnas biļeti, un no rīta jau aizlidoja, pēc pāris dienām mani apturēja policija, nekad nebiju bijusi ārzemēs un nezināju par apdrošināšanu, nebija īpaša vēlme doties uz nodaļu, puiši izteica 1000 rubļu, iedeva un izklīda, manuprāt, tas nav pareizi, bet Krievijā nebija daudz laika un vēlmes sazināties ar policiju ar ukraiņu un dokumentiem. Tāpēc es šeit uzdodu jautājumus.
аватар a.s.protsenko
Un cilvēki ar pieeju "spriest par cilvēku pēc vienas parastas situācijas" uz ko viņi šobrīd pārvietojas?
аватар alex45
Šengenā esmu bijis ne reizi vien un Itālijā konkrēti. Ar parastu pasi pirms pasu kontroles sagatavoju kaudzi papīru.Un viesnīcu rezervācijas, gan lidmašīnas biļete atgriešanās, gan apdrošināšana, un pat izdrukāts mana ceļojuma maršruts.Un robežsargs paņēma pases, iepļaukāja mani un manu sievu. ar Šengenas vīzas zīmogu un devos uz bagāžas konveijera .
Es domāju, ka varbūt jums ir mana versija ar biometrisko pasi, vai arī viņi var pajautāt, tāpēc jums ir jābūt dokumentiem par ceļojumu, apdrošināšanu, biļetēm un viesnīcu rezervācijām. Ar tavām Krievijas lietām nesalīdzināsim, lietas ir savādākas.
аватар alex45
Jā, pērc apdrošināšanu mājās, nevis Eiropā.Pēdējā laikā apdrošinājos pret neizbraukšanu, apdrošināšanas kompānijām ir tāds serviss, pēkšņi būs problēma ar izbraukšanu.
аватар babol
Kapets, it kā cilvēks iet visur, bet jautājumi kā no padomju jokiem par moldāviem (nu par spuldzīti un galdu).Nu atvainojiet, ja kaut kas nav kārtībā. Es pazīstu moldāvu tautu).
аватар Dikajanita
Turīna ir visgrūtākā lidosta. Tajā katram gadījumam jābūt līdzi visiem dokumentiem un noteikti jāatdod biļete. Draugu tur neielaida un nosūtīja atpakaļ ar pirmo reisu. Bet kas zina par Pizu?
аватар zanna-ya
Milāna - tikai pase
аватар Stepnova8473
Izejot pasu kontroli, tikai pase. Itālijā biju 4 reizes, ierašanās pilsēta bija Roma, neko nejautāja, tāpat kā citās valstīs. Bet jebkurā gadījumā ir nepieciešama apdrošināšana, rezervācija vai ielūgums, biļetes. Un pēc pieprasījuma tas ir jāuzrāda. Apdrošināšana ir iekļauta obligātajā vīzas saņemšanas dokumentu sarakstā. Bet jebkurā gadījumā, pat ja vīza ir derīga un apdrošināšana ir beidzies, es neiesaku jums ceļot uz citām valstīm bez apdrošināšanas.
iemiesojums
Atbildiet uz citiem jautājumiem par Turīna
Pievienojiet fotoattēlu
Notiek ielāde...
Fotoattēls ir augšupielādēts
×
Visi jautājumi
AAE
vēl