Holiday Club Naxos 3*– Atsauksmes

5
Novērtējums 6.810
№3 viesnīcas reitingā Sicīlija
6.7 Numurs
8.0 apkalpošana
7.3 Tīrība
8.0 Uzturs
7.7 Infrastruktūra
Tūrisma komplekss - sastāv no atsevišķām villām, kas atrodas plašā zaļā zonā.Vairāk →
аватар
 •  apceļots 12 gadiem atpakaļ
Kā pē c mē s nedevā mies uz Russo 4 * (tagad Hiltone - pā ri ielai)? Tev vajadzē ja tur doties. Ja jū s nekad iepriekš neesat dzī vojis dzī voklī ar virtuvī ti un bez uzkopš anas, tad jums nevajadzē ja sā kt. … Tomēr ▾ Kā pē c mē s nedevā mies uz Russo 4 * (tagad Hiltone - pā ri ielai)? Tev vajadzē ja tur doties. Ja jū s nekad iepriekš neesat dzī vojis dzī voklī ar virtuvī ti un bez uzkopš anas, tad jums nevajadzē ja sā kt.
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар KSV-1963
 •  apceļots 14 gadiem atpakaļ
Novērtējums 7.0
Kopumā svē tki bija izdevuš ies, neskatoties uz ieraš anos viesnī cā.13. 06.2010 23.30, t. i. diena gandrī z pagā jusi. Tiesa, viņ i mū s pabaroja ar aukstā m vakariņ ā m. Kas mums patika: Skaista, milzī ga, ziedoš a, smarž ī ga ar daž ā diem ziediem, augiem, viesnī cas teritorija. … Tomēr ▾ Kopumā svē tki bija izdevuš ies, neskatoties uz ieraš anos viesnī cā.13. 06.2010 23.30, t. i. diena gandrī z pagā jusi. Tiesa, viņ i mū s pabaroja ar aukstā m vakariņ ā m.
Kas mums patika: Skaista, milzī ga, ziedoš a, smarž ī ga ar daž ā diem ziediem, augiem, viesnī cas teritorija. Pieklā jī gas, plaš as 2 stā vu istabas (tips - tanhouse). Laiks nelika vilties 28-30 silts, gandrī z vienmē r saulains. Par papildus samaksu tiek organizē tas ekskursijas uz daž ā dā m vietā m (ap 10, ieskaitot Maltu). Nepiecieš amī bas gadī jumā iespē jams sazinā ties ar tū risma aģ entū ras (Pac Grup) pā rstā vi.
Netā lu no vulkā na - Etna - ir iespaidī gs.
Kas man nepatika: Pastaigas uz pludmali ir diezgan tā lu, jo paš as viesnī cas teritorija (skatī t iepriekš ) nav maza un atrodas otrajā lī nijā . Pludmale ir maksas - 8 eiro no personas. Oļ i mazi-vidē ji, ieieš ana jū rā uzreiz dziļ a (ar maziem bē rniem ļ oti neē rti), ū dens temperatū ra atkarī ga no straumē m, kas var mainī ties vairā kas reizes dienā , tā pat kā vē jš . Pē kš ņ i lī dz ar strā vas maiņ u var parā dī ties dzē lī gas medū zas (paņ ē ma tē vu, tā pē c apsā rtums nepā rgā ja nedē ļ u). Neskatoties uz lielo krievu tū ristu skaitu, viesnī cas reģ istratū rā neviens nerunā krieviski. Mū su istabā sā kotnē ji nedarbojā s kondicionieris 2 stā vā , telefons, elastī ga duš a vannas istabā . Pē c sazinā š anā s ar reģ istratū ru viņ i tikai nomazgā jā s. Maniem vecā kiem viss strā dā ja tieš i tajā paš ā telpā . Nav TV programmu krievu valodā .
Ē dā m blakus esoš ajā.5 zvaigž ņ u Hilton viesnī cā . Brokastis - bufete, sortiments: 1 veids š ķ iņ ķ is vai desa, 1 veids siers, 2-3 veidi jogurts, musli, piens, svaigas sulas, 2 veidu konditorejas izstrā dā jumi, sviests, medus, ievā rī jumi, apelsī ni, citroni, ā boli, kivi , bumbieri. Tē ja, kafija, starp citu, ļ oti laba kafija.
Vakariņ ā s var izvē lē ties 2 veidu ē dienkarti, vienmē r ir kaut kas zivs. Porcijas vidē jas, bet pagatavotas garš ī gas, kvalitatī vas. Vienai personai, vai nu glā ze sausā vī na (sarkanā vai baltā ), vai alus pudelē s 0.33 un lielisks minerā lū dens 0.5 vienai personai, desertā - augļ i vai kū kas, kū kas (nogarš ot).
Istabā var pats gatavot vakariņ as, bet vajag traukus - katlus, pannas utt. . Labs lielveikals - Gabiani atrodas apmē ram 1.5 km no viesnī cas ar normā lā m cenā m, un tie 3 pā rtikas veikali, kas ir kū rorta zonā tuvumā ir diezgan dā rgi. Turklā t, ja aizbrauc uz Gabiani, tad vē l nesasniedzot 300-400 m nokļ ū sti diezgan lē tu apavu veikalā , kura preč u klā sta dē ļ nā cā s pirkt vē l vienu koferi. Ļ oti iesaku - ir lieliski itā ļ u apavi par 20-30 eiro pā ris. Iesaku arī braukt ar pilsē tas autobusu (20 minū tes vienā virzienā ) - cena - 2.5 eiro no cilvē ka turp un atpakaļ uz Taormī nu, neaizmirstams piedzī vojums, neskatoties uz augstajā m cenā m.
Visu atvaļ inā jumu č etratā pavadī jā m Hilton viesnī cas baseina teritorijā , tur ir sauļ oš anā s krē sli un saulessargi par brī vu, bet pie jū ras arī tie tiek maksā ti - katrs 5 eiro. Neviens mū s neizdzina no sveš as viesnī cas teritorijas, iespē jams, uzvedā s pareizi.
Varbū t viss, labi atpū ties visiem!
территория отеля
аватар anabel18036
 •  apceļots 16 gadiem atpakaļ
Novērtējums 2.0
2008. gada septembrī viņ a devā s Itā lijas apskates ekskursijā un atvaļ inā jumā Sicī lijā . Lidmaš ī na ieradā s 9:00 - iekā rtojā s 15:00. Krieviski viesnī cā s neviens nesaprot. Ē diens 2 reizes dienā ir pienā cī gas kvalitā tes. … Tomēr ▾ 2008. gada septembrī viņ a devā s Itā lijas apskates ekskursijā un atvaļ inā jumā Sicī lijā . Lidmaš ī na ieradā s 9:00 - iekā rtojā s 15:00. Krieviski viesnī cā s neviens nesaprot. Ē diens 2 reizes dienā ir pienā cī gas kvalitā tes. Viesnī cas teritorija ir skaista, bet š eit ir pati mā ja, pareizā k sakot, kas ir iekš ā . Sagruvusi, nož ē lojama atmosfē ra, televizoram piecdesmit gadi, palagi nebija jauni piebraucot, kā ds jau bija uz tiem gulē jis, iztī rī ja, nesaprotu kā . Pludmale nezin kur. Nevienam neieteikš u š o viesnī cu. Kad es pirmo reizi iegā ju istabā , es gandrī z izplū du asarā s.
аватар soloveysv
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
Tikko atgriezos no Holiday club naxos viesnī cas. Kopumā ļ oti labi. Š ī s viesnī cas mā jā pierod dzī vot, kā vasarnī cā , mē s dzī vojā m pirmajā stā vā , respektī vi, mums bija galds un krē sli citrondā rzā . … Tomēr ▾ Tikko atgriezos no Holiday club naxos viesnī cas. Kopumā ļ oti labi. Š ī s viesnī cas mā jā pierod dzī vot, kā vasarnī cā , mē s dzī vojā m pirmajā stā vā , respektī vi, mums bija galds un krē sli citrondā rzā . Tas ir daudz patī kamā k nekā sē dē t uz balkona, kad neceļ o un peldē ties. Jā , un atseviš ķ a ieeja - laba lieta. Viesnī cas teritorija ir liela. Tiesa, paš as mā jas jau ir vecas un vannasistabā vietā m kaut kas nobira (flī zes, apmetums. Paš as vannas nav, tikai duš as telpa. Brokastis nav ī paš i daudzveidī gas, vakariņ ā s no ē dienkartes var izvē lē ties divus ē dienus. Mums bija gana. Bet ja kā dam patī k nopietni ē st, iespē jams, ka nepietiek) Pludmale un jū ra ir tī ra, och. patika jū ra. Autobuss var aizvest jū s uz jebkuru vietu salā . Paņ ē mā m maš ī nu uz 3 dienā m, bet benzī ns dā rgs, stā vvieta visur maksā , un pati ceļ u noma.

Man nepatika Palermo, bet Katā nija un Mesī na ļ oti. Netā lu no Mesī nas labajā pusē , ļ oti skaistas pludmales peldē š anai.
Viesnī cas gandrī z nav (netā lu no Mesī nas), tikai villas. Paš i sicī lieš i ir ļ oti patī kami, neuzbā zī gi, korekti un audzinā ti, ļ oti patika atmosfē ra. Pē c spā ņ iem Maljorkā un Tenerifē atš ķ irī ba ir ļ oti jū tama...Lai gan Spā nijas salas dabas ziņ ā ir gleznainā kas. Š o kū rortu krievi vē l nav apmetuš i, tā pē c viņ i tur labi izturas pret krieviem. Man par pā rsteigumu un prieku man nekad nav izdevies redzē t piedzē ruš os tautieš us))) Kopumā mē s lieliski atpū tā mies, apmeklē jā m gandrī z visu, kas bija sasniedzams mū su pilsē tiņ ā , ņ emot vē rā atgrieš anos vakariņ ā s. Iesā cē jiem ļ oti iesaku apmeklē t Alkantaras kalnu aizu ar kā pumu pa kalnu upi lī dz Venē ras ū denskritumam. Tur var nokļ ū t tikai instruktora pavadī bā un hidrotē rpā . Tas maksā.25 eiro. Pirmo reizi nolē mā m staigā t paš i, bez kostī miem, tikai peldkostī mos, tas bija ekstrē mi!
Bet viņ i nokrita no nā kamā sliekš ņ a, nolē ma atteikties no mē ģ inā jumiem, ū dens ir ļ oti neieņ emams un auksts, bet viņ i guva lielu prieku !!! !
аватар
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 9.0
Nu, es nezinu, es nezinu. . . Mū ž ī gā vē lme izdrā zt pasauli par trim kapeikā m? Vai arī ceļ ojumu rī kotā js nebija godī gs pret jums. Bijā m 2 ģ imenes ar bē rniem. Ī paš i izvē lē jā mies š o variantu, jo bungalo patiesī bā atrodas gleznainā parkā , apkā rt citroni, apelsī ni (lai arī skā bi), banā ni, olī vas. … Tomēr ▾ Nu, es nezinu, es nezinu. . . Mū ž ī gā vē lme izdrā zt pasauli par trim kapeikā m? Vai arī ceļ ojumu rī kotā js nebija godī gs pret jums. Bijā m 2 ģ imenes ar bē rniem. Ī paš i izvē lē jā mies š o variantu, jo bungalo patiesī bā atrodas gleznainā parkā , apkā rt citroni, apelsī ni (lai arī skā bi), banā ni, olī vas. ziedi. Galu galā Etna no loga. Tieš i tobrī d tas uzsprā ga – tas ir paveicies. Cilvē ku ir maz (24.04-11.05), baseinā ir ž ogs mazajiem (lī dz ceļ iem), junioriem (lī dz viduklim) un visiem pā rē jiem. Pie mums nebija animā cijas - tas ir labā kais. Par istabā m varu teikt, ka mums blakus atradā s vienstā va istabas. Mani draugi apmetā s 337. istabā - blakus lielam kokam un tur, protams, bija drū ms. Manē jais bija viegls, sauss un silts. Bet ir aprī lis! Es domā ju, ka jū lijā -augustā es sapņ otu par viņ u istabu, nolā dē jot siltumu un dedzinoš o sauli savā istabā (un tas ir ar gaisa kondicionē tā ju). Mē beles, jā , pieticī gas, ne katrā padomju vasarnī cā tā das sastapt, bet viņ i mū s tī rī ja DIENU ! ! ! Vienojā mies - atnā ca noteiktā laikā (jo mums ir mazi bē rni - un tad vienam vajag gulē t, tad otram ē st utt. . ) Gultas veļ u mainī ja ik pē c 3 dienā m bez problē mā m, dvieļ us biež ā k - pietika izmest uz grī das. Tī ri. personā ls draudzī gs, uzmanī gs. Ē diens pieklā jī gs, vismaz brokastis-vakariņ as nekā dus papildinā jumus neprasī ja. Vakariņ as tika lū gtas istabā , viņ i vakariņ oja, pieskatot guļ oš os bē rnus un apbrī nojot Etnu. Giardini Naxos joprojā m ir pilsē ta - tur ir veikali un restorā ni. Labā kais - Piekrastē , saucas Music Mare, lai gan varu kļ ū dī ties - 10 minū tes kā jā m, ielas otrā pusē - ieeja pa neuzkrī toš iem vā rtiem - virtuve ir lieliska ! ! Saprā tī gas cenas. ē dienkarte krievu valodā , kam tas interesē . Brī vdienas ar bē rniem izvē rtā s mierī gas, ekskursijas nebija gaidā mas. Nā kamā s divas nedē ļ as atpū tā mies Cefalu, tā pē c, pā rvietojoties ar taksometra vadī tā ju, izslaucā mies pa visu ziemeļ u piekrasti, cauri Mesī nai. Lieliska laika pavadī š ana, ja neaizmirstiet, kā ds ir viesnī cas zvaigž ņ u vē rtē jums un rajona specifika. . . Un tad biež i var dzirdē t – jā , par tā du naudu es esmu Turcijā.... laizī t. Vienmē r dodieties uz Turciju. . . Neradiet pū ļ us tur, kur jums tas nav nepiecieš ams. Vē rtē jumi ir balstī ti uz deklarē to zvaigzni
Atsauksmes avots — vOtpusk.ru
аватар lenae
 •  apceļots 17 gadiem atpakaļ
Novērtējums 8.0
2006. gada oktobrī es un mans draugs devā mies klasiskajā Sicī lijas tū rē no Danko Travel Company. Saimniece Sicī lijā ir Norma Vacance. Ekskursijas programma tika publicē ta Danko mā jaslapā , sā kotnē ji izvē loties ekskursiju mums tā patika vairā k par citā m, un pirms izlidoš anas lidostā , kad saņ ē mā m dokumentus, pases, biļ etes un programmu, izrā dī jā s, ka programma ir nedaudz atš ķ irī ga. … Tomēr ▾ 2006. gada oktobrī es un mans draugs devā mies klasiskajā Sicī lijas tū rē no Danko Travel Company. Saimniece Sicī lijā ir Norma Vacance.
Ekskursijas programma tika publicē ta Danko mā jaslapā , sā kotnē ji izvē loties ekskursiju mums tā patika vairā k par citā m, un pirms izlidoš anas lidostā , kad saņ ē mā m dokumentus, pases, biļ etes un programmu, izrā dī jā s, ka programma ir nedaudz atš ķ irī ga. no tā s kuras taisī jā mies apciemot Sicī liju !
Lidojums nav tieš s, bet ar pā rsē š anos Forli (tas ir tā ds "kolhozs" Itā lijā pie Rimini. ), Ar to paš u lidmaš ī nu uz Palermo. Uzņ ē muma mā jaslapā katru dienu treknrakstā tika norā dī ts krieviski runā još s gids, un uz vietas izrā dī jā s, ka “krieviski runā još s gids dabā neeksistē ”, kā mū su krievvalodī gā gids Sicī lijā , Oksana, mums stā stī ja.
Ierodoties Palermo, mana bagā ž a neparā dī jā s, kā vē lā k izrā dī jā s, tā palika Forlī (par to uzzinā ju tikai nā kamajā dienā ! ) Kamē r visā s hallē s meklē jā m koferi un aizpildī jā m č ekus par bagā ž as nozaudē š ana (kopā apmē ram 1 stunda) izejot uz sanā ksmju telpu - NEVIENS mū s nesagaida. Apmē ram stundu skraidot pa zā li (naktī neviens nerunā krieviski), palū dzā m vienu no sveicē jiem (itā liski) piezvanī t mū su raidī jumā norā dī tajai sveicē jai, izrā dī jā s, ka viņ a atrodas Katā nijā - otrā pusē . sala! ! ! UN VISS! ! ! Viņ a pat nevilcinā jā s, kad uzzinā ja, ka neviens viņ as tū ristus nesastapa. Rezultā tā aizbraucā m par 40 eiro (mums tos nekad neatdeva !! ! ) uz savu viesnī cu, paldies Dievam tas bija norā dī ts kuponā . Nervozi, lū dzu! No rī ta izrā dī jā s, ka mū su tū rē no Maskavas bija ieraduš ies tikai 5 cilvē ki (mē s ieskaitot), t. i. 3 autobuss aizveda, bet viņ i nolē ma mū s negaidī t (bet cho 3 ir vairā k nekā.2! )
“Interesantā kais” izrā dī jā s pirmajā ekskursijas dienā - mū su grupā bija 6 cilvē ki un mē s bijā m piesaistī ti vā cu grupai - 15-20 cilvē ki (bez viņ iem bija 5 itā ļ i) un visas ekskursijas notika itā ļ u valodā . un vā cu mikrofonā visam autobusam! ! ! Oksana daž kā rt č ukstē ja krieviski, ko viņ a iepriekš ē jā dienā izrakstī ja pusloksnes kladē , bet uzreiz vā cieš i mums sā ka š ņ ā kt, ka mē s viņ iem traucē jam. Visā tū rē mums bija ieplā notas tikai brokastis un vakariņ as, un vā cieš iem bija arī pusdienas, tā pē c nā cā s saī sinā t ekskursijas programmu, braukt ar viņ iem pusdienā s un gaidī t viņ us, vazā joties blakus!
Visā s arheoloģ iskajā s vietā s bija arī vietē jais gids, kurš visu pastā stī ja itā ļ u un vā cu valodā . Mē s uzzinā jā m tikai to, ko lasī jā m grā matā par Sicī liju, ko iegā dā jā mies Palermo.
Un katram gadī jumam informā cija tiem, kas plā no doties, Giardini Naxos (kū rorta pilsē tiņ ā netā lu no Taormī nas) ir 3 * viesnī ca (mē li pagriezt nevar) ar nosaukumu “Panorā ma”, nekā dā gadī jumā pat uz vienu nakti! Š is ir tā ds š ķ ū nis! Š ausmas! Viena duš a ir ko vē rta skapis 50x50 cm un aizkars pielī p pie korpusa (brrr)! Nav skaidrs, kam tas paredzē ts.
Pē c nedē ļ u ilgas tū res bijā m ieplā nojuš i atvaļ inā jumu pie jū ras, turpat Naksos, 3* super Holiday Club viesnī cā . Mums ļ oti patika, visapkā rt milzī ga teritorija, aug apelsī ni, citroni, mandarī ni, banā ni, olī vas. Istabas 2 stā vu! Bet ē diens! . . Brokastis ir ļ oti niecī gas, un vakariņ as - katru otro reizi. Labā k ē st daudzos restorā nos, picē rijā s un kafejnī cā s, ļ oti garš ī gi! Un jū s varat atrast to ne pā rā k dā rgi. Tiesa, ar viņ u 3 stundu pā rtraukumu ne vienmē r bija iespē jams papusdienot.
Sicī lija ir ļ oti skaista sala, bet tikai mū su ceļ ojumu aģ entū ras prot tik pretī gi sagatavot ekskursiju un sū tī t tū ristus, pē c kuriem nevar atbildē t ne par ko! Ne Danko, ne Norma Vacanza - neviens par mums nerū pē jas, lai tikai noplē stu naudu! Ar tik daudzā m grupā m vajadzē ja mū s nodroš inā t ar mikroautobusu, bet acī mredzot viņ i ietaupī ja naudu. Ceļ ojuma iespaidu sabojā neglī tā organizā cija. "DANKO FOREVE" -(((
Pē c atgrieš anā s mā jā s mē s Danko uzrakstī jā m Prasī bu, bet viņ i ļ oti jauki atteicā s, piemē ram, jā ! Nervi ir nož ē lojami, bet es gribu ž ņ augt!
Droš i vien ir vē rts ceļ ot saviem spē kiem, jo. Gandrī z no visā m atsauksmē m ir skaidrs, ka mū sē jie neprot un negrib! Daudzi tū risti ir neapmierinā ti ar organizē š anu, tač u neviena tū risma firma netiek labota.
Vispā r gribas atgriezties vē l, tur ir silti, jū ra un Etna!


Vēl nav jautājumu
Uzdod jautājumu par viesnīcu
sazinieties ar ekspertiem un saņemiet atbildes
tuvāko stundu laikā.
VIESNĪCU EKSPERTI

Туристический комплекс - состоит из отдельных вилл, расположен на большой зеленой территории.

Viesnīcā

  • бар
  • бассейн
  • конференц - зал
  • магазин (сувениры)
  • парковка
  • ресторан
  • салон красоты
  • сауна

    А также
  • игровая площадка
  • спортивный зал
  • теннис
  • тренажерный зал

  • FAQ